desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

sâmbătă, 2 mai 2015

2 mai 2015

am avut probleme digestive incepand cu anul 2000. Am fost mereu la medic si nu mi-au dat niciodata nici diagnostic, nici vreun tratament, cred ca am mai povestit. In ultimii ani, problemele s-au agravat, acompaniate de multe alte simptome grave in tot corpul. Am spus doameni doctor Pana de familie de multe ori dar nu m-a ajutat, desi m-a consultat si prin palpare. Mereu am facut analize si mereu au iesit exceptionale, inclusiv in ultimul timp. In ultimele luni nu m-au mai lasat sa ajung la medic deloc. Durerile in tot abdomenul sunt urate si noaptea doare mereu pe dreapta. Mama mea oribila care abia asteapta sa mor se bucura probabil in sinea ei si mereu rade de mine ca nu am nimic si spune ca ea e bolnava, nu eu. Asa facea si cu taica-meu pana l-a omorat. Acum ma ingrijoreaza mult ca am o umflatura urata in zona ficatului, care nu era anul trecut.

Este absolut clar ca medicii din tara asta mi-au vrut moartea si au vrut sa ma macelareasca, mai as fi avut de povestit din anii 2002 incoace, dar nu am fost lasata, mi-au stricat calculatorul, ati fi vazut clar ca am dreptate. Iar Crucea Rosie asa zis "Internationala" mi-a refuzat ajutorul. Nu inteleg de ce mi-au vrut moartea in chinuri asa groaznice si saracie de n-am avut ce manca (asta e adevarul) din moment ce efectiv am fost un om perfect, fara greseala din 1984 si totodata un om absolut normal. E adevarul. Ei mi-au spus de mii de ori ca imi vor moartea ca sa musamalizeze faptul ca Zagrean m-a masacrat efectiv fara nicio vina si ca toti ceilalti au gresit si sunt vinovati. Mi-au spus de mii de ori ca prefera sa ma omoare decat sa recunoasca adevarul. Jur in fata lui Dumnezeu pe tot ce e sfant ca exact asta mi-au spus din 2007 incoace mereu.

Repet, eu am fost binele absolut fata de oameni si merit sa am copilul meu, altfel mor. Am spus si am dovedit totul din 1984 incoace mereu, cu speranta ca va veti trezi la realitate si veti iubi dreptatea si adevarul si ceea ce este omeneste frumos si curat. Trebuie sa fie tot adevarul, cum am tot spus din 84 incoace, sa am drepturi depline si sa am copil. Dupa aceea vreau chiar sa am dreptul sa fac o facultate ca om liber, fiindca am fost un om perfect intrutotul si profesorii universitari si colegii mi=au spus ca eu nu am dreptul fiindca m-a violat Zagrean de la distanta si prin urmare sunt considerata schizofrena din cauza aceasta si sunt sclava pentru ei, nu om liber.

Cand oare veti respecta putin si oamenii virtuosi, nu doar ipocritii, mincinosii, pacatosii setosi de sex si sange? Oare cand veti deveni oameni? Iubiti si respectati numai pornografia, vulgaritatea, ticalosia si criminalii si hotii iar pe oamenii cuminti si curati ca mine, fecioara nevinovata, ii considerati nebuni si prosti. Fie ca Dumnezeu sa va trazneasca pe toti!

Cred ca va dati seama ca mi-au spus de sute de ori ca ei prefera sa ma omoare decat sa recunoasca ca ei sunt prosti sau nebuni si ca prefera sa ma omoare ca sa nu inteleaga lumea ca intreg sistemul e corupt. Etc. Eu am fost cu adevarat un om perfect, fara nicio greseala sau pacat viata intreaga, cu suflet frumos cum puteti observa dar si cu un caracter perfect, ceea ce de asemenea poate fi dovedit. Nu am fost, repet, absolut niciodata nebuna si nu am uitat nimic din 1984 incoace. Nici inainte de 13 ani nu am gresit nimic si am fost un copil foarte bun, fara urma de nebunie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...