desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

sâmbătă, 26 decembrie 2015

26 decembrie 2015

Azi s-a întâmplat un lucru cutremurător de trist și groaznic pentru mine, fapt pentru care am urlat singură în casă din cauza necazului.

Doamna doctor  Pană mi-a dat Milgamma pe rețetă. Milgamma  nu se compensează, trebuie plătit prețul întreg. De asemenea mi-a dat o altă rețetă compensată cu alte medicamente. Însă neuropatia aceasta periferică mă deranjează mai mult și a debutat brusc acum câteva săptămâni și trebuia să iau medicamente chiar mai demult.

Când m-am întors marți acasă de la medic absolut cert am scos ambele rețete din geantă și am pus rețeta mică (cea cu Milgamma) înăuntrul celei mari îndoite și le-am pus pe amândouă pe măsuța din sufragerie, lângă ghiveciul meu cu plantă verde.

Azi voi primi banii din chirie și prin urmare abia așteptam să iau Milgamma. Absolut cert nu am mai umblat la rețete și nu am aruncat-o. Am descoperit că cineva a intrat în casă și mi-a luat rețeta pentru Milgamma deși mi-e tare rău în  ambele brațe și mai ales în dreptul. Abia pot folosi mâna dreaptă. E monstruos, mă omoară! Oameni buni, aveți milă... Nu am greșit nimic. Și tocmai acum doamna doctor e în concediu de sărbători deci nu pot cere altă rețetă. Doamne!! Mi-a spus că marți era ultima zi... nu știu sigur dacă poimâine, luni, va veni dimineața..dar eu nu pot merge dimineața acolo și mama mea nu vrea să mă ajute, deși e grav ce simt în ambele brațe și mâini.

CHIAR DACĂ REȚETA ACEEA NU AR FI FOST IMPORTANTĂ, ESTE MONSTRUOS CĂ EI MEREU INTRĂ ÎN CASA MEA ȘI ÎMI IAU LUCRURILE. EVENTUAL PROȘTII CRED CĂ EU SUNT NEBUNĂ ȘI AM AMNEZIE SAU POATE PROȘTII CREDE CĂ EU AM GREȘIT CEVA ÎN VIAȚĂ CÂND AM FOST MEREU LA FEL ȘI NU AM PĂCĂTUIT SAU GREȘIT NIMIC. EI POT SĂ MINTĂ CĂ EU ÎNSĂMI AM ARUNCAT-O ȘI APOI AM UITAT.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...