desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

sâmbătă, 25 februarie 2017

25 februarie, 2017

De atîția ani nu vor să îmi dea ajutor medical deși am cerut mereu - iar am sete îngrozitoare, mai ales noaptea și iar beau litri de apă zilnic :( De ce nu au milă? Am spus de la început, acum vreo 10 ani ani și medicul refuză să mă trateze. Nu am unde să mă duc, ani de zile am fost la atîția medici... setea e urătă și ochi dor tare rău, ca în trecut. De ce îmi vor moartea - eram încă tînără sub 40 de ani și ei nu vor să mă ajute deloc -- mereu s-au purtat la fel și eu am explicat clar simptomele - nu este ceva normal și în plus nu am greșit nimic toată viața.

Am ieșit afară cu durere de cap - să îmi iau ceva de mîncat - am observat din nou că un chioșc de ziare este din nou deschis înainte de ora 6 dimineața. Nu mi se pare normal, fiindcă ziua nu e deschis mereu, au marfă puțină, și noaptea se deschide numai uneori, e tare straniu.

Un comentariu:

  1. multe lucruri stranii se întâmplă în jurul vieții cuiva, mai ales a celor vânați... Setea într-adevăr a fost oribilă timp de vreo 15 ani și nu mi s-a dat vreun ajutor, deși beam peste 10 litri pe zi - ceea ce a dus probabil și la deteriorare a sistemului cardio-vascular. I-am spus medicului de familie în zadar.

    RăspundețiȘtergere

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...