desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

vineri, 17 noiembrie 2023

17.11.23

Din păcate am cheltuit prea mult pe puiul de pisică - motănelul pe care l-am găsit - de data asta mama are dreptate, e unul din rarele momente când ea are dreptate în privința mea. De asemenea e unul din extrem de rarele momente când mi-am permis o plăcere cheltuitoare.

18.11.23
Iar au început să spună, ca și în trecut: - ”nu o putem distruge, singura soluție e să o omorâm” - repet, e greșit chiar și acum, ca în tot trecutul. Vă implor încă o dată, aveți milă... încercați să gândiți logic - eu chiar am fost perfecțiunea și încă mai sunt ceva bun.

ei zic că oamenii nu au înțeles nici măcar că sunt total nevinovată și că familia mă omoară ??? Am uitat să notez că mama a făcut din nou o scenă urâtă de nervi acum câteva zile - a țipat și înjurat mai multe ore și mă numea, cum obișnuiește ea din când în când, scroafă, nebună, matale etc. Eu nu i-am făcut niciun rău niciodată.

22.11.23
Am fost în data de 13 la vaccin cu motănelul - de atunci continuă să prezinte aceleași simptome (scutură capul rău și des) și nu prea are poftă de mâncare - înainte nu avea nimic. Mai mult decât atât, s-au îmbolnăvit și pisicile adulte care au atins resturi de la hrana lui și nu și-au revenit. Bea foarte multă apă. Am pățit și vara ce am pățit, la același cabinet, la celălalt medci. Ei au spus din nou că totul se datorează faptului că oamenii cred ceva rău și neadevărat despre mine. Absolut nimeni nu vrea adevărul, spun ei, de aceea toți te resping și te lovesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...