desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

marți, 24 octombrie 2023

24.10.23

Din nou praf mult în cameră, deși am făcut curat acum câteva zile. Am făcut curat în dulapul meu de haine și am găsit vreo zece umerașe goale de pantaloni și fuste, puse probabil de mama - eu nu am nicio pereche de pantaloni buni și doar o fustă bună - câteva rele, dar nu aveam acele umerașe acolo în mod sigur, deși nu prea aveam ce căuta în dulap, eu am pus hainele și umerașele celelalte acolo mai demult - ei spun că mama e pe de-a-ntregul un om rău și de aceea lovește în viața mea tot ce e posibil. ??

au intrat iar peste mine cei care sunt obsedați de ”putere” și au repetat aceeași teorie de acum mai mulți ani: că nu știu cine își bazează întreaga putere pe minciuna oribilă despre o femeie foarte inteligentă și bună, adică despre mine, și mă torturează și mă omoară nedrept păcălindu-i pe toți că aș fi nebună și de asemenea ei spun că ”puterea”, la modul general, se bazează întotdeauna pe corupție și minciună și altfel nu pot fi controlați proștii, iar în cazul nu știu cărei puteri actuale este vorba deci despre minciuna hidoasă a unora despre mine ??!

26.10.23
Trebuie să merg la medicul psihiatru - cum am explicat într-o povestire anterioară, din cauza regulilor farmaciștilor. În plus, nu am mai văzut oameni de mult și medicul psihiatru este dintre puținele relații din viața mea întreagă. Ei spun că vor să mă distrugă complet și să mă omoare și că medicii psihiatri sunt doar mașini de distrugere. Ei spun că mă vor trece pe litiu ca să mă omoare, fiindcă toți cei care spun adevărul sunt trecuți pe litiu. Nu știu, nu cunosc. Dar am dat adresa acestui blog doar psihologului Ofelia, nu i-am dat-o direct medicului psihiatru, o voi da în curând. Este adevărul că nu doar că am fost un om perfect normal întreaga viață, dar am fost chiar un om de valoare, chiar și intelectual și nu am greșit nimic, citiți întreg blogul dacă doriți adevărul - nu înțeleg de ce toți vor moartea mea - cred că meritam dreptul la studii și atunci nu s-ar fi întâmplat nimic rău, dimpotrivă, aș fi dovedit ceva foarte bun și frumos. Voi merge cam peste 10 zile. Bineînțeles că, având în vedere adevărul, nu e bine și chiar e rău să fiu ”trecută pe litiu”, cum spun ei. Ei spun IAR că toți vor moartea mea ca să nu iasă cumva adevărul la iveală.

31.11.23
Torturi cerebrale înfiorătoare și azi, când mama a vorbit cu Nelu la telefon - se pare că intenționate asupra mea - e simplu: deși niciodată nu a fost necesar să fiu distrusă sau omorâtă, totuși oamenii, spun ei, vor acest lucru fiindcă sunt răi și proști...Trist. Ei spun că adevărul a ieșit sau va ieși complet la iveală, dar ei tot mă vor omorî, nu știu de ce - oare fiindcă nu pot crede partea din adevăr despre mine - că am fost inteligentă și bună și cu multe calități, și am rămas la fel întreaga viață, dar nu am avut cum scăpa de oameni răi nici prin fugă, deși nu am greșit nimic etc.? Azi mai spuneau că ”teoria” (?!) lor despre mine e complet greșită, fiindcă au plecat de la premiza că numai o parte din ce am spus e adevărul și de fapt totul e adeăvrul. Sigur, adevărul trebuia să fie mai demult, eu l-am spus de mult, și mi-ar fi dat dreptul la muncă și chiar la studii și poate m-ar fi și acceptat. Aș fi putut, acum e prea târziu pentru multe lucruri, nu chiar pentru tot.

1.11.23
Ei spun că e foarte simplu - eu am spus și scris numai adevărul, dar oamenii mint că nu e așa și din cauza asta mă omoară, adică din cauza unor minciuni (cum au hotărât cu mulți ani în urmă). ???! Azi mama iar i-a telefonat lui Nelu, deși a vorbit ieri și de obicei ei vorbesc rar - din cauza durerii de cap a trebuit să iau iar pastilele psihiatrice la 6.30 seara... eu niciodată nu am lovit pe cineva, niciodată nu am mințit, niciodată nu am gândit răul despre cineva. Și azi au vorbit peste o oră.

3.11.23
Nu am mai avut scaun de mai multe zile, deși am consumat alimente (din păcate). Azi m-am dus la toaletă și mă chinuiam enorm, iar mama iar a început să vorbească cu mine prin ușa închisă la baie, deși nu era nimic urgent - am rugat-o de multe ori să nu mai facă așa, că îmi inhibă organismul și nu vrea, repetat vorbește cu mine când stau la WC, ca să nu pot să îmi fac nevoile. Ea însăși vorbește cu mine stând pe WC când face pipi. Eu nu am deranjat-o niciodată cu nimic. Azi mama a bătut biata pisică neagră - Cloe, cea din casă - de două ori și a făcut iar o scenă de nervi - nu mai explic în detaliu, fără vreun motiv, în afară de faptul, pretextul de fapt, binecunoscut că pisicile lasă păr în casă. Repet, azi vară mama a distrus pisica, după povestea neplăcută de la veterinar.

7.11.23 Nu am fost la medicul psihiatrul, dar voi merge, dacă pot, la începutul lui decembrie - psihologul Ofelia m-a evitat din nou când am telefonat și a sugerat să meargă mama de data asta. Ei spun iar ceva de neînțeles - că România comite mereu aceeași crimă monstruoasă. Eu vă implor din nou în genunchi - sunt într-adevăr izolată din 1984...am fost cu adevărat un om perfect, citiți tot blogul dacă nu mă credeți - ei spun iar și iar că toți au mințit, ceea ce eu nu înțeleg, nu știu despre ce e vorba.

10.11.23
Au inventat altă idee - că vor să mă vindece de anumite boli, ca nu cumva să înțeleagă nu știu cine adevărul. Am uitat poate să menționez în tecut că, în urma torturilor cerebrale înfiorătoare, au reușit în cele din urmă să mă distrugă intelectual, așa cum spuneau că intenționează să facă - ei spun că nenorocirea s-a întâmplat acum 2 ani. Nu mai știu sigur, de atunci nu mă mai pot regăsi pe mine însămi și probabil că mă voi prăpădi - eu nu pot trăi fără acea viață intelectuală...adică e foarte greu. Azi a venit fratele mamei la noi în vizită, pentru 2 zile, pleacă duminică înapoi la Sibiu. Azi m-au torturat înfiorător, mai ales ochii și capul. Ei spun că sunt chinuită fiindcă încă nu m-au făcut cartof.???

11.11.23
Am uitat să spun că de trei zile am probleme cardiace acute - ei spun mereu că vor să am AVC, poate vor să îmi slăbească inima în acest sens - azi iar durere precordial, cu iradiere pe dreapta și nod în gât. Cum pot fi așa nebuni? totul a fost mereu absolut cum am povestit eu pe acest blog, niciodată nu a existat motiv să mă omoare cineva - ba chiar am fost un om de valoare - ei spun că vor să mor cu toții, fiindcă vor să ascundă adevărul, mereu spun așa. Nu pot lua mai multe medicamente, am deja doza mare (concor, tromboass, coreflux, tertensif, pentoxi retard) - poate să merg iar la cardiolog, poate îmi dă altceva, nu știu. S-ar putea ca adevărul să fie așa cum au spus ei mereu - că eu nu am greșit nimic și nu am fost cauza niciunui rău, dar ei vor ca oamenii să continue să mintă despre mine și să creadă minciuni, de aceea mă omoară. Ei spun că sunt f_tă încontinuu și că am fost măcelărită cum niciun om nu a fost vreodată măcelărit. Ei spun că mama l-a păcălit pe Nelu și el nu crede adevărul despre noi, ci numai ceva din imaginația lui și că mama îl manipulează - alții spun că amândoi sunt la fel de răi și joacă teatru amândoi că ar fi nebuni. Mama spunea că Nelu a venit ca să ne aducă niște bani, dar mie nu mi-au spus nimic. Mai e o variantă - că amândoi sunt manipulați de alții să mă omoare. Și a patra variantă, mai puțin credibilă - că Nelu e monstrul și mama o nebună rea, manipulată de el.

azi am scris din nou, sintetic și copilărește, o parte din concepția mea despre lume și viață, pe care desigur, o împărtășesc toți intelectualii, deși pe mine mă resping și vor, indirect, să mor, deși nu am avut în mod sigur nicio șansă de viață, propriu-zis nu prea e poezie:

suntem doar periferice
în colțul ochilor noștri sclipește un monitor lacrimogen și sentimental|
pe buzele și limba noastră stau mici roboți care degustă dulceața vieții
în urechile noastre cresc boxe și microfoane wi-fi
suntem dotați cu senzori și antene și imprimante și tastaturi
ne dezgustă sau ne vrăjesc mirosuri fiindcă suntem și cuve și etuve de laborator
confirmăm periferic că suntem homunculi precum cel imaginat de Goethe
trăim în Empireu sau în bolgiile dantești

dar, Dumnezeule, suntem împreună și accelerăm particule subatomice sau fotoni
suntem și lumile lui Gulliver și recreăm aceleași povești, ca don Quijote
în viața noastră de periferice performante
și vedem lumea așa cum este fiindcă toți laolaltă o creăm
ne uzăm moral și dispărem ca un cip vechi, ca un stick de memorie virusat
dar parcă suntem și computere unul pentru altul sau pentru noi înșine
comandăm și ascultăm pe ceilalți
și Dumnezeu știe cine sau ce este centrul care coordonează
sfânta noastră comuniune de rețele lingvistice și neuropsihologice
în sfânta noastră lume de bioelectromagnetism

Tortură cerebrală monstruoasă și azi, acum e ora 10 seara... De ieri seară am probleme destul de grave la piciorul amputat, sper totuși să treacă. Din cauza obezității nu mai pot folosi cârjele... ce să fac?! Sper...

tot azi, un semn în ”eter”

Motto:
Sunt sănătoși, dar vai/
Acum nimic nu este ca-n acea zi de mai


și probabil că astfel am ajuns să avem capul de carton,
inima de carton
și toate organele și mușchii la fel
presate și degenerate

când plouă, ele absorb apa,
ca pe un principiu filozofic căzut în dizgrație
ca pe orice adevăr pierdut la drum lung

trup și suflet reciclabili

există unii care caută misterul nemuririi,
care cred că adevărul scris în piatră, în lemn, pe hârtie, pe microcipuri performante
nu se perimează, nu se șterge, ca într-un chivot

au construit mausolee și alte clădiri bine respectate
și când vântul bate aprig ei uită și se pierd
de sine
ca un copac sau ca o casă ce dispar într-un an-doi
în mod inevitabil

cineva spunea că numai ceea ce scriem în pomul viu, în omul viu
înseamnă totuși ceva

..........
Afară se frâng copacii, dar parcă s-a înseninat.

12.11.23
Vă mai dau un exemplu despre ticăloșia și ura lor (prin fapte) imensă. Azi iar au intrat cu ideea spusă de ei de multe ori că ”nimeni nu vrea să fie adevărul”. Este clar acest lucru, dar faptul că ei îmi spun asta dovedește că e o amenințare cu moartea asupra mea - ei par să mă creadă extren de proastă și nebună, astfel încât să fiu obsedată de a fi adevărul despre mine, așa cum numai oamenii proști și totdată persecutați nedrept sunt. Și eu am fost martirizată monstruos, cum spun ei, dar nu am avut astfel de obsesii. Zeci de ani am fost torturată și nu am spus nimănui (și oricum nu aveam cui spune, dar nu aș fi spus în mod sigur). Am fost întrutotul nevinovată și ei se poartă ca și cum aș fi ceva rău. Evident ei proiectează asupra mea o imagine falsă, de om idiot și totodată martirizat - dar ei oricum m-ar fi omorât, chiar dacă nu scriam aici totul. Li se pare că viața lor e pereclitată cât timp sunt în viață - exact asta au spus - și sunt obsedați de a nu fi adevărul. Oricum, adevărul nu e niciodată ceva rău. Fiind masacrată monstruos și izolată de zeci de ani fără vreo greșeală, am cerut practic doar dreptul la studii sau la muncă. Nimic altceva. Dar nu au vrut.
Mai țineți minte poate ce am scris despre faptul că m-au respins total și autorii de haiku, au respins în mod bizar cartea pe care o publicasem, dar se purtau duplicitar - eu am scris acea povestire la mai mult timp după publicare. Acum au tipărit un volum colectiv de și despre haiku și cartea mea nu e menționată nici de data asta în rând cu celelalte toate, nu știu de ce. S-au adunat astfel, din 1984, sute de astfel de respingeri sau ostracizări - nu înțeleg de ce. Omoară deci indirect. Ei spun că eu nu am greșit nimic, dar oamenii toți cred că sunt ceva rău sau nebună - eu nu înțeleg cum, fiindcă nu au motive să creadă așa ceva. Nu au nicio dovadă. În realitate am fost un om foarte bun, dar și normală și inteligentă. Au spus adesea că oamenii m-au respins din cauza bunătății mele excesive. ???! Nu văd rostul omorârii mele, e greșit - și haiku-urile mele erau ca și ale altora, nimic rău. Mi se pare extrem de bizar. Vântoasă puternică și azi. Ei spun că oamenii au început să aibă o anumită idee delirantă de când eram copil, anume că eu nu aș fi eu.??? ei spun că tot ce spun eu e interpretat drept altceva decât spun.?? Ei spun că, în ciuda faptului că am fost mereu un om bun în mod evident și că am fost izolată de mică și clar izolată cu forța (deci ei nu știu nimic despre mine), totuși există proști care cred că eu aș fi o nebună ”jucată” (?) de alții. ??!

unii spun că oamenii nu trebuie să înțeleagă adevărul despre mine - ”dă-ți seama ce s-ar întâmpla dacă oamenii ar înțelege adevărul” - nu cred că s-ar întâmpla nimic rău!

Am adoptat un pui de pisică abandonat pe stradă și, fiind eu ca întotdeauna de bună credință, l-am dus la vaccinare, de data asta la Tamara, colega Danielei Popa, cea care, așa cum am povestit, mi-a distrus azi-vară pisica neagră, care ra și să moară - ei spun că eu trebuia să înțeleg că nu aparțin de nicio comunitate și că nu trebuia să merg niciodată la veterinar - acum sunt disperată, ei spun că și Tamara e scroafă și că a vrut să îmi omoare pisoiul și că i-ar fi administrat o injecție letală - bietul puiuț, la veterinar tremura ca varga și eu nu am înțeles că nu trebuia să îl vaccinez. Puiul se simte foarte rău de azi dimineață de la 10 și ceva când am fost cu el acolo, mă rog lui Dumnezeu să îl salveze. Sufăr foarte mult să îl văd așa, nu știu sigur dacă va trăi sau nu. Nu mai povestesc totul, voi scrie eventual dacă moare sau trăiește până mâine... era așa sănătos... și era bine, dar mi-a fost frică să îl las fără vaccin, fiindcă mi-au murit mai mulți de o anumită boală, la o anumită vârstă, pe el l-am ținut în casă, dar avea contact cu pisica neagră, care încă e în viață și care ieșea afară. După ce l-am crescut, cu biberonul etc., căci era extrem de mic și subponderal și hămesit, am încercat să îl dăruiesc cuiva pe facebook, în grupurile cu pisici spre adopție, dar nimeni nu l-a vrut. O poză de mai demult:



Ei spun că nu am avut nicio greșeală, dar toți oamenii cred lucruri aberante despre mine și toți vor mușamalizarea cazului meu, absolut toți vor să mor în acest scop - dar nu am fost doar nevinovată, am fost și inteligentă...în plus am cheltuit cam multe sute de lei pentru acest suflețel, care era foarte bun și chiar merita să trăiască...nici nu știam că motăneii pot fi așa buni și gingași. Acum e aproape ora 6 pm. Ei zic că eu nu am ghicit - și nu aveam cum - ce cred oamenii despre mine, căci, dacă aș fi ghicit, nu m-aș fi dus cu motănelul la veterinar. ???! Ce să fi ghicit?! Chiar așa - de ce nu îmi spune nimeni ce cred oamenii despre mine, de așa natură încât lovesc în mine neîntrerupt aproape din 1984? (Unii spun că mai dinainte.) Și ei totodată spun mereu că oamenii cred despre mine ceva total aberant, care nu are nicio legătură cu viața mea. Ce?

Pisoiul s-a mai întremat, eu am omis în durerea mea să spun că cred că Tamara poate că nu a lovit animalul intenționat, ci a fost doar o greșeală, deci nu e vinovată, sau poate că medicamentul era rău și ea nu știa, eventual otravă strecurată de altcineva - nu știu nici acum sigur dacă pisoiul va trăi sau nu. Am fost tare obosită și nu îmi revenisem după ce am fost foarte puternic strivită cortical cu presiune/sau pe sinusuri în ultimele seri. Și inima.

14.11.23
Azi au dezvoltat alt delir - ei spun că eu sunt, datorită intelectului meu, un vârf în societate și oamenii vor să mor ca să încetez eu să fiu acest vârf - dar eu spun adevărul că am fost un om perfect, am avut mari calități de caracter și sufletești, nu am mințit nimic, nu am greșit nimic și am rezistat frumos la întreg martiriul de 40 de ani, deși am fost complet izolată. Ei zic că oamenii nu mă vor pe mine și pe ceilalți intelectuali îi acceptă. Dar am fost totodată un om luminos și blând, în esență fericit, bun și cu multă frumusețe interioară. Suficient de inteligentă - ei zic că prea inteligentă, deși niciun om nu poate fi prea inteligent. Întreb de ce vor să mor, ei răspund că fiindcă m-au f_t. Nu înțeleg, acest lucru nu m-a afectat și am fost în mod cert absolut mereu un om normal și la fel de bun și nevinovat mereu. E greșit să omoare. Vă implor să încercați să vă treziți la realitate. Ei spun că acei care sunt declarați nebuni, lucru care poate fi arbitrar, nu au voie să citească sau să fie intelectuali - și că ei vor să mă tortureze astfel încât să nu mai pot nici măcar citi deloc, după ce mi-au luat totul (și mai aleas drepturile) în cele mai mici detalii întreaga viață. Ei spun că munca de distrugere asupra mea nu e din cauza vulgului, ci e opera unor intelectuali degenerați.

15.11.23
Ei zic că oamenii cred că eu sunt mincinoasă fiindcă așa li s-a spus, nu au nicio dovadă.???

16.11.23
Azi noapte, deși calculatorul era închis, cineva l-a stricat. Eu am bani puțini..., merge încă, dar foarte greu și unii intră în calculator în mod sigur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...