desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

luni, 8 noiembrie 2021

8.11.2021

8.11.2021
Mi se spune mereu că eu sunt omorâtă fiindcă oamenii au mințit despre mine - doresc să fie încă o dată clar: habar nu am cine și ce a mințit, nu am fost nebună și nu am greșit nimic, mereu am fost așa cum sunt acum, din 1984. Nu am de unde ghici cine a mințit despre mine, nu știu cu certitudine decât despre personalul din spitalul de psihiatrie - puteam și dovedi - și despre părinți. Eram datoare să scriu tot adevărul, poate veți înțelege, nu am greșit absolut nimic. Totul a fost mereu în cele mai mici detalii exact cum am povestit și nu lipsește nimic, voi încerca să trimit în cât mai multe locuri mai departe, poate vor avea milă, am fost un om perfect, am avut trăsături frumoase de caracter. Nu e adevărat că am cerșit mila prea mult și merit disprețul, poate că nu ați citit cu atenție totul și nu ați înțeles.
”Nu ai greșit nimic și nu ai avut niciun defect, dar oamenii nu trebuie să înțeleagă (??!) și de aceea trebuie să mori.”???
Mi-au stricat paginile blogului desființând butoanele edit pentur fiecare postare, și de aceea nu am mai putut corecta și scrie eventuale adăugiri - e extrem greu să găsesc fiecare postare în lista din panoul de editare. La blogul meu de footgrafii nu au umblat la setări, acolo se pot modifca postările. Este monstruos, sunt efectiv omorâtă, nu doar torturată fizic și psihic și nimănui nu îi pasă - și absolut cert meritam viața, absolut cert nu am greșit nimic, nu aveam cum, fiind inteligentă și un om bun.
Ieri, 9 noiembrie, am semnat, am încheiat primul act din seria celor care vor atesta vânzarea apartamentului meu, e bine deocamdată, era în vânzare din august, acum am avut noroc se pare - dar mai durează obținerea creditului, am primit 2500 euro avans din care am achitat taxă 1000 euro și am mai plătit 270 lei. Ieri a plouat toată ziua rece și seara am fost torturată rău, când erma în oraș la notar. Azi e mai frig și noaptea sub zero grade, după știri meteo. În sfârșit ideea e în general că poporul nu e nebun și rău, ci a fost încontinuu mințit despre mine - așa au spus mereu. Eu nu știu la ce se referă și nici cum puteau să inventeze că eu am imagine publică falsă și hidoasă, din moment ce am fost izolată practic din 1984. Sunt om, nu sunt animal în cușcă la grădina zoologică.
E ciudat că ei spun mereu că nu am greșit nimic, ca și cum aș fi fost învinovățită de ceva. Totuși eu nu am avut nici cea mai mică idee că aș fi acuzată de ceva, nicio bănuială și nimeni nu mi-a spus nimic și nu m-a îtrebat nimic. Poate nu e adevărat. Azi e 11.11, ieri seară am fost chinuită mai rău ca de obicei, azi m-am sculat la ora 2, căci am luat mai multe pastile psihiatrice. Timp de mai multe ore m-au durut capul și întreg trupul - în abdomen, în piept, în mâini și picioare și am fost atacată sexual cum fac ei cu scopul să lovească, ca să intre în trupul meu să lovească capul sau inima sau trupul - anume cu senzații sexuale mărunte și oribile, un fel de prodromuri pentru tortura în restul trupului. Acum iar am fasciculații în coapsa stângă, și mâncărimi în stânga, mereu în același loc, ceea ce poate duce la migrenă ulterior și sete cu uscarea rapidă a gâtului. Acum două zile am avut senzație de presiune puternică și durere în ureche, ceea ce nu am mai pățit niciodată - e adevărat că îmbătrânesc, dar în cazul meu e clar vorba de crimă, ceea ce nu trebuia să se întâmple. E așa încă de acum 16 ani, fiind eu încă tânără atunci. Evident nu am greșit nimic în ultimii 16 ani și nu am inventat nimic pe aceste blog - la fel nu am greșit nici înainte. De ce vor să mor? Ei spun că i-au păcălit pe oameni că România e în război cu lumea din cauză că m-au torturat, când, în realitate, întreaga lume mă lovește și vrea să mor.
Ei spun iar că eu am fost mereu binele și mama răul, dar toți cred invers.!!!?? Unii spun că proștii credeau că eu sunt ”locuită” de diverși oameni care îmi sugerează sau îmi dictează ce să scriu și eu, de fapt, am fost mereu singură.
Mi se spune că oamenii mă omoară fiindcă ei cred cu adevărat că eu am mințit în blogul meu, dar eu nu am spus decât adevărul ! Lucrurile rele erau mult înainte de a scrie eu adevărul, nu acesta e motivul. Din nou ei spun că oamenii cred că eu sunt altceva decât sunt și de aceea mă omoară și că eu nu am reușit să îi conving pe oameni să nu mă omoare! Nici nu am încercat, fiindcă nu am avut pe nimeni. Nu credeam că un om nevinovat și normal trebuie să îi convingă pe alții să nu îl omoare, așa ceva ar fi paranoia. Oamenii nu au cum să creadă că sunt anormală.
Vă dau din nou numărul meu de telefon - 0747228311
Vă implor din nou în genunchi - poate dvs sau altcineva mă poate accepta. Am fost numai binele și este cert că, dacă cineva ar fi vorbit cu mine, nu aș fi vorbit despre necazurile mele, nu aveau de ce să presupună așa ceva.
Sunt totuși peste 37 de ani de izolare, e inuman. Verii mei nu au vorbit cu mine nici măcar la telefon, singurele mele relații au fost cele 5 despre care am povestit, deci e mult timp de atunci, nimeni altcineva. Doar mama oarecum.
Am trimis blogul meu în multe locuri și nimeni nu are nevoie de mine, deși sunt om bun și complex ca fire și intelect, sunt în stare de multă iubire și bucurie de a trăi și de a fi cu alții, poate că și eu puteam fi utilă puțin. Nu am fost niciodată egoistă. E adevărat că am fost mereu ceva bun și cald și frumos, dar nimeni nu mă vrea, cum zic ei mereu.
adresa de mail simplă - cristinamonicam@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...