desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

vineri, 23 septembrie 2022

23.09.22

Azi a fost echinocțiul de toamnă. Adineaori, ora 17.50, ploua cu soare și a apărut un curcubeu dublu destul de puternic și durabil. La mijloc era o bandă lată gri-movuliu și la marginile benzii, în oglindă în mod sigur, era câte un curcubeu, cu partea roșie în interiorul benzii și indigo către margini. (oare invers?) Curcubeul de jos era mult mai puternic. În partea dinspre pământ banda indigo (roșu) se repeta de vreo 3 ori vizibil. Nu am aparat bun foto, că aș fi făcut poze.

24.09.22
De câteva zile am centrală termică, în sfârșit - dar se pare că e puțin defectă - fiindcă pornește greu apa caldă și doar dacă ții doar robinetul de apă caldă la maximum, voi face o baie să văd dacă e posibil să mă spăl pe cap cu apă potrivit de caldă sau se oprește și trebuie mereu să trec de la rece la cald. Cea anterioară așa făcea, până când s-a stricat de tot. De dimineață au intrat peste mine cu gândul că ”ai fost găsită vinovată” - și apoi au început să mă chinuiască cerebral - deși totul a fost cum am spus eu, nu am avut greșeli întreaga viață și m-au chinuit monstruos - azi am scăpat de ei repede, nu știu dacă din cauză că mă gândeam la și îmi imaginam ceva frumos și plăcut. Aragazul l-am cumpărat pe 9 iulie dar încă nu am încercat cuptorul - am constatat că nu se aprinde decât pe jumătate, în plus timerul nu poate fi setat și becul din cuptor face un zgomot oribil când e aprins, deci trei defecte - mama spunea că ar fi fost pericol de explozie dacă foloseam cuptorul. Am chemat pe cineva să repare, fiind în garanție, și vine abia pe 6 octombrie. Pentru punerea în funcțiune a centralei, garanție și setarea funcției de încălzire calorifere va veni cineva abia pe 7 octombrie.
Azi am ascultat Shubert, după mai mult timp - dintr-un motiv sau altul îmi plac simfoniile lui din colecția mea.
eu, azi 25.09.22 -


Azi au inventat altă expresie - ei zic că, deși nu am greșit nimic, oamenii m-au înfierat (?) pe veci, fiindcă ei sunt foarte răi și eu sunt un om foarte bun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...