desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

duminică, 4 septembrie 2022

4.09.22

Unii spun că niște proști sau oameni răi au găsit 3 greșeli pe blogul meu și au făcut mult caz de ele, ca și cum ar fi o dovadă că eram nebună. În realitate blogul e foarte stufos și eu scriam în condiții de otravă și tortură și izolare - deci s-ar fi putut strecura câteva greșeli la repezeală, inadvertențe sau altceva - dar nu multe, fiindcă scriam simplu, ghidată fiind de adevăr. Am mai explicat. E posibil de asemenea ca unii să fi intrat peste blogul meu să modifice unele fraze, cum s-a mai întâmplat. Repet, totul e adevărul și nu lipsește nimic. Pare ciudat că unii fac caz de trei greșeli, acest lucru îi acuză, dacă așa e.
Logopedul acela care mi-a telefonat de trei ori a încetat să mă mai caute, deși nu s-a întâmplat nimic rău în cursul conversațiilor cu el - nu știu dacă nu i s-a întâmplat lui ceva. Cred că ideea lui a fost să arate că credea sau se prefăcea că crede niște aberații despre mine, care nu existau, fiindcă la un moment dat spunea că eu voi vorbi cu soția lui. Păcat, vă implor din nou în genunchi, sunt încă un om normal și nu mai pot îndura izolarea din 84 încoace... El a mințit probabil de mai multe ori sau mi-a făcut promisiuni false, spunând că îmi va da, dacă vreau, adresa a una-două foste colege și abia așteptam, poate vreuna m-ar fi acceptat măcar în scris... Mama nu a mai vorbit cu Otilia de mult și azi a vorbit din nou. Așa a fost mereu din 84 - nimeni în viața mea, deși nu am rănit pe nimeni. Ei spun că sunt un om extrem, extrem de bun și toți cred altceva - cum să creadă, am fost sigur izolată!?
ei zic că nu e o cutumă să omori oamenii nevinovați și buni cum sunt eu, dar, în cazul meu, există câțiva oameni care așa cred și aceia i-au păcălit pe toți ceilalți - acum insistă din nou pe faptul că eu sunt un om foarte inteligent și proștii cred, din cauza situației în care mă aflu, că sunt proastă

ei zic că idioții cred că sunt stăpânită de duhuri necurate și eu sunt de fapt cel mai bun om, dar sunt "stăpânită" de o mamă monstruoasă care mă omoară Ei spun că, deși am dezvăluit foarte clar totul, oamenii nu au crezut deloc, fiindcă sunt obișnuiți să ceadă invers, anume că răul e taina, nu binele. - La fel cu ei spun și eu, dar probabil că o parte din mister e pentru ei chiar faptul că am fost un om perfect. Repet, conceptul meu de om perfect e mai lax, nu e orgoliu.
5.09.22
Azi noapte m-au trezit de multe ori și m-au împroșcat cu idei gen ”e imposibil”, ”nu se poate” etc. Una din ideile diurne este că aș avea cancer - nu știu, merg la medicul de familie joia asta.
6.09.22
Azi au intrat cu ideea că eu sunt complet nevinovată, prin urmare trebuie să mă distrugă complet. ???! Sunt nebuni, dar omorul e real, cum am explicat. Am multe simptome, mai ales digestive... Efectiv nu am înțeles de ce toți vor moartea mea de atâția ani și acum se apropie de scop... ei spun că eu sunt un înger și mama un monstru, dar toți vor să apere monstrul și să omoare îngerul.??? Am fost pe la ora 2 la plimbare, dar era închis la magazinul la care aveam treabă și străzile erau aproape complet pustii, deși nu mai este carantină de covid și e marți. Ei zic că lumea mă omoară din cauză că mama mea minte. ??!
iar au început că toți oameni buni nu mă cred pe mine, ci îi cred pe cei răi și mincinoși - apoi au spus că eu nu înțeleg de ce trebuie să fiu omorâtă, alții spun că de fapt nebunii mă omoară

ei spun că niște porci și-au bazat puterea (??) pe martirizarea mea și pe minciunile despre mine și eu trebuie să înțeleg că trebuie să mor (?!)
zugravul termină în sfârșit mâine totul, a făcut multe mici reparații, a fost plecat și la mare etc. - a durat mult, dar a lucrat bine, acum totul e curat, mai este de cumpărat centrala
ei zic că oamenii mă resping și mă omoară din cauza trecutului meu murdar (??) și eu de fapt sunt cel mai curat om
8.09.22
azi am fost la medicul de familie și când m-am întors, pe la 8 și jumătate, s-a anunțat moartea reginei Marii Britanii, Elisabeta a IIa, la 96 de ani, mi-a spus mama. Miercuri merg la analize. Medicul de familie și asistenta, ca de obicei, nu m-au lăsat să spun simptomele mai importante - mereu când spun ceva, ele îmi taie vorba, de fapt orice spun - mai aveam să spun ceva important despre faptul că mi-e foarte rău digestiv după orice aliment - greață, dureri, disconfort, diverse locuri sensibile... și aproape că nu mi-e rău deloc dacă nu mănânc. Ei zic că și medicul de familie crede aberații despre mine.
9.09.22
Azi am sterilizat pisica albă. Mama a făcut iar o scenă urâtă, a înjurat, a trântit, a țipat, a bătut rău pisicile etc., cu motivul că avem prea multe pisici - în plus cineva a abandonat un motan la casa vecinului și vine la noi. Pisica frumoasă, zisă flocoasa de mama, am sterilizat-o mai demult, dar e grav bolnavă, nu cred că trece peste iarnă. Nu am avut bani să o tratez, dar a fost o pisică tare frumoasă și bună, a răcit într-o iarnă mai grea, că nu o puteam ține în casă. E încă tânără, dar asta e. Mai avem afară doi motani mari și doi motani pui mici și o pisicuță mică! Oricum, mama ar face scandal și dacă nu ar fi nicio problemă, cum a mai făcut. Veterinara nu m-a lăsat să stau cu ea la operație, deși la celelalte două m-a lăsat. Acum e 4 jumătate și pisica e tare rău, trebuia să își revină de mult, am dus-o la 10 jumătate... ei zic că veterinara mea e nebună, ca și ceilalți, eu nu știu... mi-e milă de pisică, am salvat-o de mai multe ori și a fost o pisică tare bună, a ținut mult la mine și mama spunea că e scroafă... niciodată nu am avut o pisică să țină așa mult la mine. De mama îi era tare frică, fiindcă o bătuse rău. Iar au intrat cu ideea ”e obligatoriu să fie distrusă”. Toți au fost păcăliți în cele mai mici detalii, spun ei. Din nou ideea că eu nu am avut nicio greșeală întreaga viață (!?) ceea ce pentru ei pare incredibil, așa spun unii. De ce? De ce se pune în mod absurd problema nevinovăției mele? Normal că nu am greșit, am fost un om inteligent, nu știați că oamenii inteligenți peste un anumit nivel nu pot greși? Au fost exact trei aparente greșeli, nimic mai mult, și acelea nu doar din naivitate, ci fiindcă alții le-au determinat 100%. Din nou aceeași idee că trebuie să mă omoare fiindcă sunt total nevinovată. Pisica și-a revenit la ora 7, după 8 ore deci.
10.09.22
Cam la începutul lui septembrie s-au accentuat simptomele digestive - poate că acum e cancer cum au vrut ei mereu, prin otrava administrată - am explicat că e greșit să mă omoare, dar ei tot timpul spun, în engleză sau în română, că ar fi fost un scandal prea mare sau ceva rău dacă oamenii ar fi înțeles adevărul - nu e adevărat. Acum mi-e rău digestiv zi de zi, chiar destul de neplăcut, înainte era doar uneori.
12.09.22
Ei spun că poporul român a mințit despre mine, de aceea sunt omorâtă.???! Nu e normal să omori un om fiindcă cineva minte despre el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...