desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

duminică, 19 februarie 2023

Blogul meu de poezii și texte în proză (povestiri, eseuri, etc.), poze și desene

Strict personal, scriu aici fiindcă sunt îngrijorată și nu am cui să cer un sfat: mi-a dispărut brusc blogul meu de poezii și alte texte de pe wordpress - la adresa https://muzelealbe.wordpress.com

Era singurul meu blog de acest tip și scriam pe el constant, uneori câteva texte în plus față de agonia, era bine întreținut. Scriam de mulți ani la această adresă.

Voi șterge eventual această postare dacă primesc un sfat. Am trimis deja cerere la editorii wordpress. E destul de neplăcut. Acum îmi voi pierde textele literare dacă cineva le va șterge - pe unele - de pe agonia, fiindcă pe calculator au intrat demult și mi-au șters pozele de exemplu. Era mai bine să fi publicat o carte cu unele măcar... Am un caiet, dar numai cu o parte, și mai puțin ultima serie, deci numai câteva din cele un pic mai bune.

Era viața mea toată, în afară de pisicile din curte și cea din casă.

Toate celelalte bloguri ale mele, cu diverse suferințe și tot adevărul despre ce mi-au făcut unii oameni sau cu postări urâte, fără valoare, sunt neatinse, dar blogul cel mai important a dispărut - și eu acolo scriam de obicei poezii, eseuri etc. și uneori în blogul acesta cu memorii - în celelalte bloguri nu intram, în afară și de cel cu haiku, dar mai rar.

Iarăși ideea lor că nimeni nu trebuie să înțeleagă adevărul.

19.02.23
Ei spun că, în afară de porcii care mi-au făcut rău și au mințit despre mine, restul lumii nu știe absolut nimic. ??? Mai spun că, deși nu am mințit toată viața nici cât negru sub unghie, oamenii proști cred că sunt sperjură. ??!

ei zic că oamenii mă lovesc mereu fiindcă alții au mințit că eu am fost în trecut ceva ce nu am fost niciodată - dar în trecut spuneau la fel mereu și mereu -- iar eu eram evident izolată

Mi s-a reparat blogul de pe wordpress, în urma amabilității unei persoane de la centrul de help. Îmi pare bine, chiar mă bucur.

23.02.23
Am publicat de curând o carte de haiku. Cineva mi-a scris prefață, dar nu știu dacă o va citi cineva.
Iar au început cu aberații - că poporul crede că eu am mințit etc.

Ei spun că proștii cred că mie mi-a plăcut să mă f... și de aceea am ajuns rău, sau că eu visam la așa ceva - nu cred asta, e complet ilogic, cum să crezi despre un om izolat așa ceva? niciunui om, cât de cât normal, nu îi place să fie f... iar eu chiar am fost un om inteligent - cum explică ei că în viața mea nu a existat niciun bărbat, oare fiindcă îmi plăcea să fiu f... sau să mă f...?! oare nu e mai mult decât clar că e invers? Absolut cert, dacă ar fi fost vorba de un bărbat, l-aș fi respins, tocmai fiindcă nu îmi place să fiu f..., eu nu cred că ei cred așa ceva, dar e posibil să creadă că am fost nebună, dar nici asta nu e adevărat. Vă spun adevărul, nu mi-a plăcut niciodată plăcerea sexuală, deși nu am fost niciodată cu un bărbat - dar am fost violată monstruos de la distanță - fără vreo plăcere și e mai mult decât clar că am urât acest lucru, fiind și torturată și internată forțat la psihiatrie din cauza plăcerilor altora.

26.02.23
Iar am fost torturată puternic și ei au arucnat iar artificii la geamul meu - sunt plini de bani și murdari moral - la fel făceau și în oraș.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...