desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

miercuri, 22 martie 2023

22.03.23

Mă gândeam ieri la viitorul omenirii - poate că, peste o vreme, bolnavii își vor lua pastilele de pe internet, se vor evita cozile la farmacie și vor dispărea fabricile de medicamente - tot la fel cum cartea, care adună praful și ocupă loc și e grea, e înlocuită de igienicul ebook. Tot la fel cum banii de hârtie și metal sunt înlocuiți de carduri electronice, mai igienice, mai exacte etc. Poate, dar problema care se pune este ce facem cu relațiile interumane, cu căldura sufletească și bunătatea, relații care au cam fost distruse - parțial - de mediul virtual, în timp ce vraja și bucuria în fața lumii au fost distruse parțial de pozele instant cu telefonul sau alte aparate performante. E ca și expresia pe care o știți poate - ”I am living in a box”. E o alienare a umanității. Oricum, oamenii se adaptează schimbărilor, dar acum contează pentru ei de exemplu un pianist bun, mai mult decât interpretarea exactă electronică a unei partituri.

Ei spun că oamenii sunt proști și mă omoară fiindcă au credința greșită că am spus minciuni și eu de fapt am spus numai adevărul, forțată de împrejurări și ca oricare alt om izolat și chinuit mulți ani. Ei spun că oamenii sunt proști și mă omoară FIINDCĂ (?) au credința greșită că am spus minciuni și eu de fapt am spus numai adevărul, forțată de împrejurări și ca oricare alt om izolat și chinuit mulți ani. Dar ce rost are să omori un om, chiar dacă a mințit? Și de unde știu ei că am mințit, din moment ce nimeni nu m-a întrebat nimic și nimeni nu a fost vreodată cu mine, deci nu mă cunoaște? Era clar din copilărie că eram un copil care nu mințea niciodată.
Ei răspund întrebării mele - spun că mă omoară ca nu cumva să fie spus adevărul și nu cumva să înțeleagă poporul adevărul, căci ar fi o baie de sânge ???!! Nu cred că au dreptate, adevărul întreg nu duce niciodată la ceva rău. Poate mă înșel? Nu cred. Deci mă omoară preventiv (?), deși ei nu pot ști cu certitudine viitorul. De spus, oricum am spus tot adevărul despre mine în cele mai mici detalii, dar mă îndoiesc că poporul ar înțelege dacă ar citi - oricum nu au citit mulți și chiar și pentru cei inteligenți nu e simplu să înțeleagă. Ei spun că eu sunt un om prea bun și oamenii nu pot înțelege asta, de exemplu. Repet, nu există om prea bun sau prea inteligent. Cred că e vorba doar de niște ticăloși, care mă omoară deși nu e bine așa ceva. Ei spun că nu mă omoară nimeni din cauza politicii, ci din cauză că lumea crede în mod greșit că aș fi proastă și rea și nebună.???

ei zic că eu nu sunt o poetă adevărată, fiindcă lumea nu crede ÎN mine ??? Dar de ce cred ei că lumea trebuie să creadă un om ca să fie poet? Ce să creadă? Adevărul despre viața mea? Da, am fost un om pur și blând mereu, dar cunosc, din ce am citit, foarte mulți poeți buni care nu au fost așa și totuși sunt considerați poeți - eu cred că pot fi poeți și dacă sunt buni ca oameni. Și cine verifică și cum pe toți poeții?
spun ei din nou că, deși am fost evident izolată din 84, toți oamenii cred răul despre mine și eu nu am greșit nimic ??? Dar dacă un om izolat e victimă, de ce trebuie omorât dacă lumea nu crede adevărul ? Dar, în general, nu prea există povești de acest gen public, adică mai des, din păcate, oamenii mai proști și nu doar ei, aruncă vina asupra victimelor, chiar dacă ele nu spun adevărul - e un lucru explicat în multe cărți. Deci de ce nu sunt eu poetă - fiindcă nu mă cunoaște nimeni, sau fiindcă poezia mea e proastă?

ei zic că nu au de ales și trebuie să mintă și să arunce vina asupra mea ??? ce vină?
ei zic că proștii contnuă să creadă că sunt altceva, deși am fost mereu binele și nu m-a controlat nimeni niciodată, fiind deci mereu la fel, eu însămi - ei zic că văd altceva ÎN mine

Ei spun iar că nu mi se acceptă cartea spre publicare fiindcă nu sunt nebună și ar fi acceptat-o în mod sigur dacă eram nebună. ??? Ei spun că nimeni nu mă va accepta atât timp cât nu sunt aranjată, adică fără control personal - deși nu am făcut niciun rău întreaga viață. Ei spun că i-au îndobitocit pe toți - eu nu cred, poate vor publica această carte, nu e poate perfectă, dar e publicabilă și e totuși poezie. Prima mea carte - în urma unui concurs, când încă scriam foarte prost - nu era poezie deloc, de aceea nu a plăcut nimănui.

ei zic că totuși există un singur lucru rău făcut de mine - faptul că m-am aruncat -- în suferință mare cerebrală - pe geam -
da, au dreptate și e singura dată din viață când am acționat greșit și aparent ilogic, au mai fost încă două greșeli toată viața, dar nu lucruri rele cu adevărat, nimic mai mult, nici măcar greșeli mici - dar în toate cele trei cazuri nu eram vinovatul principal și nici nu eram controlată de altcineva
dar a mai fost una datorată torturii și izolării - fumatul, recunosc, doar asta întreaga viață
răul în rest a făcut de alții asupra mea și nu rezolvă nimic omorându-mă

ei spun că eu am fost crescută așa cum m-au crescut cu scopul de a fi transformată în pion sau țap ispășitor politic și ei au investit degeaba în mine, căci eu nu am avut decât o singură rătăcire politică toată viața (și de fapt nici aceea, spun eu)

23.03.23
Și aseară au spus că oamenii au politizat nenorocul sau tragedia vieții mele. ?? Și din nou m-au acuzat - parcă a doua oară sau a treia prin ani - că sunt vinovată de atacul terorist asupra SUA din 2001 și că de aceea mă omoară, nimic altceva - totuși nu sunt vinovată și chiar am fost un om perfect, totul a fost exact cum am povestit pe blogul meu - voi mai explica încă o dată asta, ca să fie clar. Nici măcar nu am bănuit așa ceva. Nu am fost niciodată nebună și nu înțeleg de ce mă tratează lumea așa - în afară de faptul că așa au stabilit când eram copil nu există alt motiv. Păcat că m-au torturat monstruos și m-au distrus cerebral, intelectual, în ultimii 6-7 ani cu dureri înfiorătoare, destul de des. Oricum m-au masacrat toată viața, dar nu sunt nebună și nu am fost niciodată, nuami nebunii pot fi tratați așa legat de aberații politice. Ei iar repetă că toți au mințit despre mine ??? Poate că într-adevăr i-au păcălit pe unii că eu sunt vinovată de acel eveniment din 2001 - sau că sunt vinovată fiindcă am fost nebună și nu e adevărat nici asta - poate de aceea tot intră ei în engleză cu ideea că mă avertizează să nu spun adevărul, ca să nu înțeleagă lumea. În plus am fost un om foarte bun și inteligent mereu, ei văd altceva, din câte se pare.

iar au intrat peste mine cu ideea că am delir, că etc. - jur pe tot ce e bun și sfânt, nu am avut niciodată delir și nu cred aberațiile lor despre politică ca atare, ci explic realitatea și nu am crezut niciodată, nu a existat fărâmă de delir toată viața, ei mint - citiți blogul meu cu atenție și veți înțelege că exact așa a fost - eu nu înțeleg de ce dvs. și ceilalți, față de mine etc. - vă spun clar că cei care sunt nebuni sau au delir nu au din cauza mea și nu rezolvă nimic omorându-mă - ideile lor despre omorârea mea sunt destul de rare și nu mă influențează în ceea ce e bun și curat. Urâciunea poloitică nu există din cauza mea e total greșit că mă omoară - absolut cert nu am greșit nimic și nu folosește omorârea mea - e evident că mă omoară, dar e greșit - nu se va schimba nimic în bine

ei spun că eu nu pot face nimic, fiindcă nebuni sunt oamenii care sunt declarați nebuni - așa s-a întâmplat totul, chiar dacă eu nu m-am gândit niciodată la politică sau la alți oameni, chiar dacă am fost izolată toată viața, chiar dacă nu am vorbit niciodată în gând, chiar dacă nu m-am plâns zeci de ani și nu m-am gândit la destinul impus de nebună - ei au aruncat totuși răul asupra mea, chiar dacă am fost foarte multă frumusețe și bine ca suflet și caracter, dar și inteligentă

24.03.23
ideea e că "porcii" ăia din spitalul de psihiatrie din 2016 au înțeles că eram otrăvită, dar nu au înțeles restul și au fost îndobitociți, au ajuns să creadă bazaconii, astfel încât m-au masacrat cerebral după ce mi-au făcut și tomografie cerebrală la cererea medicului, și nu au vrut să îmi dea rezultatul și nici imaginea respectivă. ??? ei spun că oamenii sun total nebuni și cred că ei o duc mai bine dacă îmi fac mie răul și de fapt e invers și de aceea m-au torturat așa de mult - nu, zic alții, cineva a stabilit că eu trebuie să fiu nebună și de aceea m-au masacrat întreaga viață, alții, ca întotdeauna, zic că eu sunt mult mai deșteaptă decât altcineva (?) și de aceea mă torturează cerebral
ei spun că nebunii i-au păcălit pe oamenii normali că eu aș fi nebună și cei care știau adevărul că nu am fost nebună au fost toți rași...???

25.03.23
Mama început să mă lovească imediat ce m-am sculat, cum a făcut de multe ori - azi cu ideea că nu mai aveam bani în casă. Cineva peste mine cu gândul că eu sunt omorâtă pentru minciunile unui porc. Din nou ideea că toul e invers decât cred proștii și că eu am fost numai binele toată viața.
ei spun că toți vor ca oamenii să continue să creadă minciuni despre mine???

26.03.23
Aseară m-au masacrat cerebral înfiorător. Acum ei spun din nou că întreaga omenire crede că aș fi nebună, de aceea ei trebuie să mă omoare.
27.03.23
Au intrat iar peste mine cu ideea că votează pentru - așa cum fac ei de cel puțin 10 ani - ”e o nerușinată”, spun ei despre mine, deși am fost un om calm, demn și foarte blând mereu, timidă și cu mare drag și sensibilitate față de oameni. Alții zic din nou că toți mint ca să mă omoare, că toți proștii cred că eu mint (!) și că toți vor să mă omoare ca să își apere famiiile de porci. Ieri mi-am dezactivat contul de facebook.

28.03.23
Ei spun din nou un lucru care e probabil adevărat - că au luat decizia să mă omoare dintr-un singur motiv - că unii oameni mint despre mine că aș fi greșit ceva și eu nu am greșit și totodată că aș fi eu ceva ce nu am fost niciodată sau așa cum nu am fost niciodată. E foarte trist. Sunt deja aproape 40 de ani de tortură și izolare și nu sunt nici acum nebună sau ceva rău. Acum, după ce au spus de mii de ori că m-au ”terminat” sau că vor să mă ”termine” (?), spun același lucru.

Mă gândesc azi că poate ar fi mai bine să șterg acest blog... poate atunci o parte din oameni ar spune că nu mai am delir sau ceva similar și m-ar accepta cât de cât, chiar dacă oricum aș fi omorâtă... poate că nu trebuia să scriu adevărul deloc și mi-ar fi acceptat măcar poeziile, cât de cât ... una dintre psihatre spunea că trebuie să învăț să mint... unii au spus că trebuie neapărat să nu spun că am fost închisă la psihiatrie - dar ei m-au obligat oarecum să spun tot adevărul. Am modificat setările - de azi blogul acesta nu mai e vizibil pentru oricine prin motoarele de căutare, ci doar pentru cei care au linkul acesta. Deci pentru oameni răi de fapt, care nu vor să trăiesc și nu mă cred sau nu cred totul. Poate îl voi șterge de tot. Probabil că va mai dura până când va dispărea. Eu cred că e o exagerare ce spun ei că eu nu am fost decât un om de cultură - practic nu am apucat să fiu nimic, chair dacă am avut anumite aptitudini - și nu reprezint un alt spirit. Dr există și ceva adevăr în aceasta. Și acum intră unii ticăloși peste mine cu ideea că așteptau să mărturisesc ceva rău despre mine, deși am fost nevinovată și numai binele toată viața...Ei zic că pur și simplu sunt proști, păcăliți de oameni răi. Cred că e mai bine să șterg blogul - iar au început cu fertich și alte bazaconii. Îl mai las un timp, dar fără vizibilitate.

Ei spun (iar) că motivul pentru care oamenii mă omoară sau sunt de acord cu omorârea mea e că proștii cred că aș fi nebună, deși sunt izolată de foarte mult timp și am fost mereu om normal, chiar inteligent. Din păcate, iar au început să latre, cum fac de 15 ani, deși nu începusem să scriu blogul, că trebuie neapărat să mă distrugă, fiindcă nu am greșit absolut nimic.

Zilele acestea mă voi lăsa sigur de fumat și am început să mănânc extrem de puțin - pentru mai mult timp, căci altfel nu voi putea să merg duminică în oraș (azi e marți) la lansarea unei cărți de comentarii haiku (nu cartea mea), în centrul orașului, aproape de Ateneu, la Muzeul Literaturii Române, care s-a mutat acolo. Mă voi întâlni acolo cu persoane interesate de haiku, pe care le cunosc de pe internet - sunt extrem de grasă, dar dacă mănânc mi-e foarte rău și nu aș putea ajunge deloc acolo. Oricum nu știu dacă voi fi în stare în numai câteva zile. Voi lua cu mine câteva cărți ale mele (exemplare din cartea de haiku) să le împart, dacă le va vrea cineva. Oricum ieri am dat mai multe exemplare domnului care s-a ocupat de grupul meu de haiku, el fiind absolvent de filozofie și educație fiizcă și sport. Combinație stranie. E un domn în vârstă și pare puțin șubred. Deși mama se plânge mereu de bani și mereu face scandal legat de bani sau de țigări, mă îndoapă ca pe o gâscă cu mâncare și cu țigări, una câte una - toată ziua vorbește numai de mâncare, de multe ori pe zi, e unul din motivele îngrășării mele monstruoase. Se plânge de bani, dar azi a luat din nou mezeluri multe, deși eu nu mai mănânc. Și salam feliat și șuncă de Praga și șuncă de curcan. Dar ambele sunt făcute dintr-o carne rea, ca guma, elastică, ca un zgârci și sunt ambele la fel, nu e șuncă Praga și nici curcan. Am mai pățit așa. Nu știu ce naiba de carne au pus. Cum naiba le place așa ceva? Unii spuneau mai demult (au fost mulți cei care voiau să mă îngrozească) că mă vor omorî și mă vor mânca, așa ca în unele povești. Alții spuneau că - cred că am mai notat - că s-au înfruptat din piciorul meu amputat. Oamenii sunt sau par a fi robii patimilor lor trupești, iar eu am fost tipul intelectual - fără pofte sau plăceri senzuale, aproape ascetică ca trăire.

Iar s-au plasat la poarta mea indivizi care vorbesc tare, râd și tușesc des - și în oraș făceau așa mereu. Mă doare capul iar și este foarte rece afară pentru sfârșit de martie. Prognoza arată scăderea temperaturii în continuare. Au lovit zilnic. Unii spun că poporul vrea să mă omoare ca să se poată f..., fiindcă dacă eu trăiesc, ei nu pot să se f... între ei. Atunci de ce m-au masacrat zi de zi din copilărie, de ce au mințit mereu și m-au izolat de la 13 ani și de ce mi-au luat drepturile?

Am vrut să postez mizeria de șuncă de praga și curcan - dar nu mă lasă să postez decât șunca de curcan - de fapt a fost mai rea decât pare, alastică, ca un cauciuc, iar sunca de Praga pe care nu mă lasă să o postez este la fel. Dracu știe ce este. Am pățit așa de multe ori și e rea la gust - la magazinul Cris-Tim, în București.


Iată și șunca Praga, dar la mine pe calculator e doar cu numele, nu se vede imaginea decât pe ecranul mobilului, nu și în calculator, de unde o preiau, fiind imagini de mobil.


cu autoadjust colors se vede mai clar poate -


Este posibil ca ei să fi intrat în calculatorul meu ca să nu iasă pozele așa cum erau.

29.03.23
Azi a nins puțin, dar destul de puternic, după care a ieșit soarele, dar a fost frig. Mă doare burta și mi-e greață, sunt clar bolnavă, din cauza multelor otrăvuri poate. Diferite femei mai în vârstă din vecinătate se strâmbă sau se uită urât când trec pe lângă mine - ei spun iar că oamenii sunt nebuni și cred diverse minciuni sau că sunt eu nebună. Mai spun că unii s-au distrat bătându-și joc de cel mai bun și curat om, adică de mine. Sunt total nebuni sau fac pe nebunii - dă-o dracu, că din cauza ei o să suferim noi 50 de ani de dominație a Rusiei - repet, e o minciună. Alții spun că nu e vorba de nimnic altceva decât de persecuția și omorârea unui geniu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...