desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

sâmbătă, 15 aprilie 2023

15.04.23

Azi m-am trezit târziu. Greață, bineînțeles. Ei spun din nou că poporul meu a inventat răul despre mine pentru a ascunde nu știu ce greșeală politică.??? Nu cunosc. La noapte e Învierea. Soare și vreme bună deocamdată.
Acum mi-e greață în fiecare zi. Azi, pe drum, iar m-au atacat cu idei legate de violul asupra mea - după ce m-au tocat atâția ani - că anume în filmul Ciociara, despre care am pomenit, unde e vorba de un viol colectiv, comportamentul și trauma fetei de numai 13 ani e înțeles și chipurile pe mine nu m-au înțeles - deși și eu eram aproape un copil, 17 ani încă atunci când Z m-a violat/f_t și eu nu am realizat ce era. Eu am fost ulterior victima unei tulburări sexuale, sau violului monstruos de la distanță cu multe posesii sexuale multiple și perversiuni și tortură sau durere oribilă - și nu mi-am dorit, normal, așa ceva, nici când era mai plăcut, la început, în 1989. Ulterior, în 1992, m-au torturat monstruos psihiatric și, mai rău, mi-au luat drepturile, deși meritam poate și dreptul la studii, mai ales după ce medicamentele nu mai erau o problemă, nu doar la muncă. Sau măcar la muncă. De aceea s-a întâmplat, printr-o regie a altora, nu a mea, povestea din Nordul țării, când eu am încercat să înțeleg ce fusese. Am explicat toate motivele și oricum a fost una din cele doar câteva ieșiri ale mele singură din București, întreaga viață. Fata din filmul acela era apoi abuzată de un bărbat profitor, care îi dăruia ciorapi, și mama o lovea când ea îi îmbrăca. Nici eu nu aveam cum să fiu impură sexual, dar nici în alte privințe. Dimpotrivă, am fost chiar un om extrem de pur față de ceilalți copii, unul din motivele respingerii mele încă din copilărie. Ei spun din nou că oamenii au creat o imagine publică (?) monstruoasă a mea. Ei spun că eu nici până azi nu am înțeles de ce m-au violat așa monstruos. De ce?? Ei spun că toți sunt vinovați de viol și crimă colectivă asupra mea și de aceea m-au izolat și mint despre mine și mă omoară.??? Ei spun că oamenii ca mine de obicei nu sunt distruși, de aceea nimeni nu e capabil să mă vadă așa cum sunt.??

16.04.23
ora 15, abia acum m-am trezit - acum a început ploaia și e foarte întunecos, mai fulgeră din când în când
ieri noapte, după aducerea luminii în biserici la ora 12 noaptea (am văzut la tv), au început să mă tortureze, zic ei, de moarte - în mod brusc am avut durere mare și persistentă în stomac sau colon și totodată îmi bubuiau urechile când puneam capul pe pernă de mi s-a părut că era de afară zgomotul, astfel încât am dormit cu perne înălțate. Mama iar a început să facă o scenă de nervi, cum face de când eram copil, niciodată din cauza mea. Ei spun din nou că încă de atunci oamenii au mințit ca să mă sacrifice, deși eram cel mai bun copil, de dragul unei brute "jegoase" - mama.

izolarea e din 84, e monstruos - cu mama nu am avut nicio relație - era imposibil, eu am încercat - repet, e vorba de o crimă monstruoasă și izolarea e din 84, abia mai rezist, am scris de mai multe ori foștilor profesori sau colegi din facultate, nu mi-au răspuns, probabil datorită minciunii că sunt nebună, dar nu am fost nicidoată, niciodată nu am avut crize sau episoade, totul a fost mereu așa cum am povestit pe acest blog, sunt convinsă că, dacă ar fi înțeles și crezut adevărul, colegii sau profesorii mei nu ar fi vrut moartea mea - ar trebui să citească totul cu atenție și ar înțelege, dacă nu sunt proști, și mi-ar da libertatea, adică drepturile și măcar o activitate socială oricât de măruntă și ar fi adevărul și ceea ce e bun - toți au zis fie că ei au fost toți păcăliți, fie că sunt monștri. Voi scrie din nou lor, am scris după ce a murit tata și m-am mutat în blocul trei, deci de mulți ani și aparent m-au condamnat la moarte. Total nevinovată. Încă sunt un om normal (dar cu chiu cu vai) și ei spuneau că tocmai de aceea nu mă acceptă nimeni, fiindcă au mințit că aș fi nebună. Dar nu prea mai am cui trimite, am trimis în multe locuri, sunt nebuni, mă omoară monstruos și fără rost...

18.04.23
Lalele culese azi de mine din grădină, gigantice, prin comparație cu unele de la florărie - niciodată nu am văzut mai mari.


Aici se vede mai bine:


Ei toți mint, spun ei, și tu nu spui decât adevărul - deci ești în conflict iremediabil cu ei??? Ei spun că eu nu am sânge unguresc în mine deloc, dar proștii asta cred.?? Azi au spus în mod trivial sau vulgar că ei nu publică poeziile mele fiindcă ”e cartea unui nebun”??! Prin ce o deosebesc ei de cele ”normale” în mod real, concret? Deci numai statutul de sclavă psihiatrică - că tulburări cum au spus medicii nu am avut deloc și nici nu am greșit nimic. Probabil că mai țineți minte porecla acelui bărbat care a existat tangențial în viața mea în povestea urâtă și grețoasă cu așa zis sex oral - oral da, dar nu sex - în viața mea după tratamentul psihiatric - i se spunea Toni. M-a șocat puțin faptul - nu știu dacă e adevărat - că ei credeau că eu eram obsedată de el, sau că m-am gândit la el, dat fiind că a fost o traumă în viața mea - cum puteau ei să creadă așa ceva, din moment ce nimeni nu a stat de vorbă cu mine toată viața? Nu, nu m-am gîndit la el nici măcar o dată toată viața, în afară de când am scris acest blog, ei mi-au reamintit de el de multe ori în ultimii ani de-abia, nu știu de ce, eu nu m-am gândit la el fiindcă nu a fost o problemă psihică niciodată, a fost ceva foarte clar încă din momentul când s-a întâmplat. Acum iar i-a apucat ideea că oamenii vor să mă bage la crematoriu, deși sunt cel mai bun om cu putință. Ei spun că el s-a gândit la mine - ?? - posibil, dată fiind aparenta lui inferioritate intelectuală, dar eu nu am realizat atunci că îi fac rău, i-am spus de tratamentul meu, l-am întrebat dacă e căsătorit, nu l-am violat ci i-am cerut acordul, i-am spus că nu am defel experiență sexuală și că aș dori să înțeleg ce simte un bărbat în astfel de situații. Aparent numai ginecoloaga aceea (Dușmanu Alina în 2017 sau 2018, încă mai am datele undeva) mi-a modificat organul sexual, căci înainte de povestea din nordul țării și după aceea totul a fost la fel și eu nu am simțit nimic sexual atunci. Nu știu de ce ginecoloaga a fost agresivă, nu am mai pățit așa la ginecologie.

19.04.23
Ei spun că eu trebuie să fiu exclusă pe veci din comunitate. - sunt nebuni tiranici și nu au dreptate, citiți toată povestea de pe acest blog și veți înțelege - ei zic acum că așa trebuie fiindcă ar fi altfel un scandal prea mare. ??? Sunt adevărați monștri cu chip de om, iar eu nu numai că nu am greșit nimic, dar am fost cu adevărat perfecțiunea. Ei spun că întreaga țară minte și ei nu au voie să spună adevărul.???

20.04.23
Azi am fost în oraș, după ploaie. Ideea e că singurul motiv pentru care m-au lovit din copilărie e că am fost un om inteligent și o parte din structura societății depinde de mine, și întotdeauna într-un sistem social există nemulțumiți - prin urmare ei lovesc capetele mai luminate, oamenii mai inteligenți, cu speranța că distrugerea lor le va aduce o schimbare, deci ceva mai bun. Poate...
După 8 seara, din nou arsură mare a obrajilor și fierbințeală și senzație rea... ei zic iar și iar că mama i-a păcălit pe toți, așa cum mi-a promis... că poporul nu a înțeles adevărul, că toți cred că sunt nebună.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...