desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

joi, 20 iulie 2023

19.07.23

Am ascultat seara aceasta, fapt pentru care am oprit ventilatorul, Clavecinul bine temperat. (Și greierii în surdină...caniculă) Dar sună așa frumos, încât nu am putut asculta până la capăt. Eu am avut un dar foarte mare de la natură - un suflet foarte bun, dar și frumos, extrem de delicat, sensibil, complex, cu multe trăiri ale sublimului și de aceea e foarte greu să ascult, din cauza nostalgiei - frumusețea emoțională doare prea tare și te simți ca o scoică închisă, care abia se întredeschide, din cauza amărăciunii vieții trăite în nedreptate și minciună și tortură brutală... Mereu am fost la fel, dar în tinerețe încă exista speranța. Desigur, îmi plac și alte creații muzicale, dar aceasta mi se pare extrem de frumoasă pentru pian solo, așa cum am ascultat.

20.07.23
Ei spun că oamenii mă omoară fără să știe nimic despre mine, bazându-se doar pe circumstanțe.??

21.07.23
Ei spun iar că oamenii au mințit despre mine și de aceea mă omoară, fără nicio vină din partea mea.??? Ei spun iar că m-au masacrat așa monstruos toată viața, încât nimeni nu poate crede adevărul. Spuneau mai demult că oamenii ca mine de obicei nu sunt masacrați așa, ci respectați.??

23.07.23
Ei spun că eu sunt cel mai nenorocit om și că nimeni nu mă crede deși am spus numai adevărul. O altă idee că povestea vieții mele e tipică și unii au tendința să creadă că nu poate fi adevărată din această cauză (prea e totul ca la carte, prea clar, ca un mecanism simplu etc.) Și totuși e adevărul, nu e nimic inventat de mine sau omis sau exagerat.
Personal, mie mi se pare imposibil aproape ca oamenii să mă creadă, din moment ce ei mă cunosc doar prin scrisul acestor memorii.

24.07.23
azi din nou una din vorbele lor preferate - pe care o folosea și nașul meu - ”fugi de-aici că nimeni nu ar crede așa ceva!” - ei spun că oamenii au inventat așa de multe minciuni despre mine, încât absolut nimeni nu crede adevărul și de aceea sunt omorâtă.

27.07.23
ora 10 dimineața - de două ore mama țipă și înjură, mă scuipă cu insulte, răstălmăcește ce spun etc. fără niciun motiv - după ce că m-a sculat din somn la ora 6. Nu am greșit nimic, ca întotdeauna, nu am provocat-o. Mereu face așa. Eu degeaba tac - oricum ea face la fel dinainte de 84, de când eram copil. E imposibil să o îmbunez. Ei spun că ea face mereu așa ca să mă f_tă - pe mine mă dor ochii continuu și capul. Am avut și probleme cardiace zilele acestea. Ei spun că oamenii nici acum nu au înțeles că au fost mințiți despre mine.??

28.07.23
Toată lumea crede că minți, spun ei (?!!) - pe cine și ce?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...