desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

sâmbătă, 24 aprilie 2021

24.04.21

Este mai mult de un an de la începutul epidemiei Covid în martie anul 2020. Unii s-au luat de mine că este așa fiindcă vor să mă omoare și alții că este așa fiindcă nimeni nu mă vrea - cum adică nimeni nu mă vrea? Vă spun adevărul - chiar dacă copilul Igor al vecinei Mădălina nu mă salută, fiindcă a priori oamenii mă resping, totuși am fost un om perfect. În limba engleză vin mereu cu ideea că poporul meu a mințit întreaga omenire despre mine - lucruri rele, pe care eu nu le cunosc, așa mi se spune - deci ar putea fi adevărul și atunci nimeni nu ar mai vrea să mor. Iată datele oficiale despre epidemie pe browserul meu - posibil și minciuni, la început, anul trecut descoperisem ceva total ilogic, nu mai țin minte ce.



..............................
Ceea ce îmi place e culoarea gri, culoarea mea preferată pentru hainele mele de damă obeză și în vârstă, griul care acoperă cerul din gând cu liniște și echilibru și calm și maturitate și neutralitate și pace – asta îmi place mie cel mai mult – faptul că oamenii pot găsi multe sensuri ale unei povești, ale unui cuvânt, ale unei idei – cel mai mult mă încântă jocurile rațiunii. Iată de pildă lumina roșie altfel spus culoarea roșie; produsă după cum bine știm printr-o abstracție – căci doar lungimea de undă a radiației roșii ne stimulează creierul astfel încât să vedem roșu și noi știm că ne putem imagina culoarea roșu cu ochi închiși și albul la fel și atunci ne întrebăm firesc dacă porțiunea de creier unde se cuibărește și eclozează senzanția de roșu diferă și în ce fel de cea care ne produce albul sau dacă albul cuprinde o zonă cu toate culorile, așa cum în realitatea fizică lumina albă, prin refracție într-o prismă, se scindează în curcubeie. Asta îmi place mie cel mai mult – că avem creiere și suntem creaturi raționale și reflectăm – deci și noi prin scindarea gândului nostru ne conectăm fertil cu alte creiere și integrăm și ajutăm la diferențierea și specializarea spiritului și logosului prin scindare. Un rol important îl are prezența individului în relații de coordonare și ierarhice ale sistemului - atât social, cât și ecologic și geofizic - ceea ce duce la constituirea adevărului psihologic despre individ. Relația individului cu alte entități noetice.
Astfel rezultă noțiuni noi și poate alte și alte nuanțe de culoare și alte și alte dimensiuni ale gândului și faptei și noi produse de sinteză chimică și noi mecanisme și totul e măreț și gri legat în logica limbii și altor sisteme de semne ca într-un cotor de carte. Doamne, când am ajuns la 35 de ani și am înțeles deodată și singură totul m-am simțit în paradis! Sociologia și psihologia și medicina și biologia toate celelalte mi s-au părut deodată fleacuri și lucruri sublime totodată.

26.04.21
Azi am săpat în grădină și am semănat 3 din cele 6 plicuri cu semințe de flori. Mama era plecată, când a venit a dat drumul găinilor vecinului, care de obicei stau în fundul grădinii noastre după un gard, și au venit cu ghearele peste stratul meu cu flori. Probabil că vor răsări totuși.
27.04.21
Azi, 27 aprilie, cireșul e încă înflorit - a fost o primăvară târzie și rece și Paștele e abia pe 2 mai. Vreau să mai notez din nou încă câteva concluzii generale în câteva rânduri. Din nou concluziile mele, nu sunt gândurile altora, ale celor care intră peste mintea mea uneori, acum tot mai rar - sunt ale mele întrutotul. În acest blog există o delimitare clară între ceea ce povestesc sau judec eu și ceea ce spun diverse entități străine peste mintea mea. Ceea ce am spus eu e aproape 100% adevărat, eventual există câteva mici inadvertențe, datorate otrăvii sau oboselii. Ceea ce spun ei este uneori adevărat. Nu am delirat niciodată, toată viața, și puteți vedea asta dacă citiți tot blogul. Am fost numai binele și nu am avut alte tulburări psihice, toți cei care m-au ponegrit au mințit, cu scopul de a mă omorî și de a mă tortura. Am fost cu adevărat martirizată, nu doar otrăvită, timp de aproape 37 de ani și izolată tot timpul de la 13 ani încoace, cu scopul de a fi omorâtă, cum recunoșteau și ei. Ceea ce mi se pare monstruos e că, deși martirizată fără niciun motiv REAL, totuși eu am dăruit oamenilor și iertarea și iubirea mea și binele în general, în afara ideilor suicidare, care sunt cât de poate de normale, din cauza celor trei motive menționate (drepturile legale la muncă și la studii - acum prea târziu, otrava și izolarea inumană). Monstruos e că, deși am fost mereu ceea ce e bun și normal, ei mai vor în plus și să mă omoare, după tot ce au făcut. Mereu mi s-a spus că aceasta e din cauza faptului că au fost mințiți și că ei cred că eu am fost nebună, deși sunt izolată din 1984. Nu este prea târziu să se răzgândească, să nu mă omoare. În plus, repet, tot ce am povestit pe blog e adevărul, deci nici nu am avut greșeli, sunt un om curat și nevinovat și nu merit moartea. Ei au spus adesea că eu am o imagine publică foarte rea (?) și că problema e că oamenii proști cred că eu aș fi cu totul altceva decât ceea ce sunt. (?) Ei au spus că asta e din cauza faptului că colegii și profesorii și oamenii răi au gândit răul despre mine sau minciuna sau fantezii absurde, aberații și astfel lumea crede aberații și ea. De foarte multe ori au spus că ei preferă să mă omoare, indiferent de orice, decât să recunoască adevărul. Ei au spus adesea că ei preferă să moară chiar ei înșiși decât să recunoască adevărul. Ei sau alții mai spun că întotdeauna (?) se întâmplă aceeași mizerie sau porcărie și astfel oamenii răi și proști întotdeauna omoară pe cei buni. ??!
28.04.21
Dintre lucrurile pe care ei le spun cel mai frecvent se numără și ideea că am fost condamnată la moarte deși am fost absolut nevinovată și absolut normală. Sau că oamenii toți mă percep altfel decât sunt - și eu replic de fiecare dată că nimeni nu are cum să mă vadă sau să mă perceapă, fiind eu singură din 1984. Sau că absolut toți au fost păcăliți despre mine, ca să fiu eventual omorâtă. Unii mă întreabă de ce vor oamenii să mor - posibil ca aceștia să fie dintre cei care nu știu încă faptul că oamenii mă lovesc practic de moarte încontinuu din 1984, cum am povestit - și nu știu poate ce se întâmplă în jurul meu sau despre izolarea forțată din 84, despre otravă etc. Eu nu am nici cea mai mică idee de ce vor oamenii să mor, dar știu sigur că e greșit.
Ei nu au de unde să aibă experiență sau cunoaștere despre faptul că e bine pentru ei să mă omoare. Pur și simplu ei mint. Ieri am fost se pare din nou otrăvită, probabil cu suc gen Teddy de la Lidl. Am înghițit și imediat gustul rău și arsură și senzație rea pe esofag și în stomac. Miros foarte urât al gazelor și scaunului, probabil datorită ficatului otrăvit de mult timp. Mi-a fost rău noaptea și azi. Ei spun din nou că eu nu ”înțeleg” fiindcă într-adevăr nu am greșit nimic. Din nou ideea lor - "oamenii nu te acceptă”. ”Ce să accepte?” ”Să trăiești. Ți-au luat totul viața toată și acum nu vor nici să mai trăiești.” Etc. ”Toți cred că ești proastă și nebună” etc.
29.04.21
Apa de la chiuvetă a fost, cum am povestit, probabil otrăvită în mod brusc și nu mai puteam purta părul lung, era foarte greu de pieptănat - azi m-am tuns aici în Voluntari. Ultimele mele poze cu părul lung și albit:


Ei zic că Luiza și ceilalți toți au mințit despre mine și au îndobitocit întreaga lume cu scopul de a mă omorî și de a nu muri ei - fiindcă ei consideră că trebuie neapărat să moară cineva. Eu nu cred. Atunci de ce să nu moară cei vinovați și cei care au greșit? Și cei care mint? Eu, totuși, nu am greșit nimic, iar mama mă ura în mod bizar din copilărie, eu fiind copil foarte bun. Eu mă întreb cum oare au îndobitocit ei lumea, eu fiind aproape complet izolată din 1984?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...