desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

miercuri, 7 aprilie 2021

7.04.21

7.04.21
Ieri am fost în București. Mama a făcut din nou o scenă urâtă înainte să plec - a țipat urât și mă numea "proastă urâtă" și mă înjura. Nu o provocasem cu nimic. Când m-am întors din oraș făcea iar pe mama bună și cuminte. Poate și la prânz se prefăcuse.

Până acum a fost o primăvară rece, chiar neobișnuit de rece în ultimii ani. Azi e iarăși urât și frig și umezeală. Ei spuneau mai demult adesea că oamenii fac răul prin lovirea sau f-terea mea, datorită faptului că am fost mereu un om inteligent. Am observat eu că (se pare că) și frigul accentuat apare mai ales când sunt chinuită sau mă simt mai rău datorită vreunei otrăvi sau altor oameni - dar ei spun că oamenii nu vor să mă accepte deloc, de aceea nu e soare. Poate m-am înșelat, când eram tânără credeam că eram doar meteosensibilă, fiindcă așa se spunea în media, dar nu puteam ști logic sau experențial ce este meteosensibilitatea. Posibil să fie adevărul totuși, de aceea există și drama Apus de Soare de Barbu Ștefănescu Delavrancea. Mi se pare logic că oamenii inteligenți au mai multă putere bioelectromagnetică și mai multă stăpânire de sine - deși toți oamenii au, în mod sigur, aceste caracteristici, intelectualii în acest fel - și, în acest mod, oamenii inteligenți pot concentra mai puternic lumina pe discul solar datorită rețelelor neuropsihice integratoare, formate din diverși indivizi, sau pot să ridice presiunea atmosferică ca niște titani. Dacă așa este, acest lucru în mod sigur nu e din cauză că m-au f-t, ci în ciuda acestui lucru, în mod sigur. Este total greșit și absurd să f.. un om singur și bun și sărac și total nevinovat - ba chiar și inteligent pe deasupra. Nimeni nu mă cunoaște și eu abia acum încep să îmbătrânesc, acum am 50 de ani - deci o parte din ceea ce eram dispare și nimeni nu o va mai ști. Toți au spus că oamenii vor să mor fără motiv, numai datorită minciunilor despre mine și la fel, ei cred că eu sunt nebună tot fără motiv, datorită minciunilor despre mine. Deci e frig fără niciun motiv - mai mult rău decât bine. Toți spun că oamenii comit o mare greșeală, că nu trebuie să fiu omorâtă sau respinsă. Oricum cei proști nu au cum să mă accepte și nici să îmi dea dreptul la muncă sau la studii (acum prea târziu) și nici nu pot să îmi ofere vreun loc de muncă sau o oarecare activitate utilă sau măcar câțiva oameni să nu fie total izolată, cum am fost din 1984. Azi iar m-au comparat cu Ceaușescu, cu care nu am vreo legătură sau asemănare, cu ideea că și el a fost omorât fără judecată și fără să fie întrebat nimic. Această legătură cu lumina și cu starea vremii poate fi explicată prin legătura omului cu alte spirite sau entități gânditoare, poate cu Dumnezeu și ”ceata” lui de sfinți și îngeri, dar din păcate, oamenii nu prea cred în Dumnezeu și au tendința să creadă în politică, care e mult mai iluzorie și mincinoasă decât poveștile religiei. M-am rugat de multe ori lui Dumnezeu să ajute oamenii inteligenți să înțeleagă adevărul, sau măcar o parte din adevăr, anume că nu am greșit nimic și nu am avut păcate, și am fost doar chinuită încontinuu și izolată cu forța de 37 de ani. Mama nu e nebună din cauza așa-zis geniului meu. Ei spuneau des că toți știu adevărul și tocmai de aceea mă omoară, ca să nu înțeleagă proștii.
Ei spun că eu sunt cel mai echilibrat om, dar proștii cred invers, fiindcă au fost mințiți că sunt nebună. Ei zic că proștii nici măcar nu au înțeles că nu am avut vreo legătură cu Rusia sau cu politica.
Eu vă spun din nou adevărul, cu riscul ca dvs să credeți că am megalomanie - deși am fost perfectă psihic - eu am fost ceva infinit de bun, foarte, foarte bun și totodată ceva extrem, extrem de frumos, infinit de frumos sufletește, mereu ceva bun și frumos, dar la nivel intelectual superior, foarte bun, nu am nicio vină că mă tratați drept nebună sau proastă, nu pot să vă influențez opiniile greșite. Mi se pare straniu și anormal chiar că oamenii vorbesc despre mine sau mă judecă fără să știe nimic despre mine - cum să știe ei ceva și de ce să vorbească despre mine? Sunt om, nu animal, de ce mă tratează așa? Eu mereu am respectat pe fiecare om în parte și oamenii în general.
Azi au intrat unii cu ideea că e vorba de niște medici bolnavi psihic.???

Acum din nou esența unor idei pe care ei le-au vehiculat des: ei spun că e frig tare fiindcă toți oamenii vor să mor. Ei spun că oamenii pur și simplu nu mă vor. ??? am întrebat de sute de ori ce înseamnă asta, findcă eu nu sunt personalitate publică sau politică și am fost un om modest cu adevărat - ei răspund că eu sunt cea mai inteligentă și un om foarte bun și de aceea eu sunt deasupra tuturor celorlalte femei, dar oamenii sunt câinoși și nu vor asta - deși cineva trebuie să fie primul oricum, de aceea vor ca eu să mor, să mă desființeze ca entitate, ca ființă, fiindcă eu sunt natural și intrinsec, ca atare, inteligentă și un om foarte echilibrat??? în sfârșit, cam așa ceva spun ei mereu... Că mă omoară deci fiindcă sunt inteligentă și bună, dar nu am drepturi din 84 practic și nici familie sau vreun ban, deși nu am greșit nimic, nici față de familie. Eu spun că e doar o crimă, nu e respingere - ei zic că e cea mai hidoasă și monstruoasă crimă din istorie. Ei spun că oamenii mă văd cu totul altfel decât sunt - eu spun că nu au cum să mă vadă, fiindcă am fost cu adevărat izolată din 1984 și toate cărțile spun că omul izolat social nu are nicio breșă pentru a fi cunoscut, deci oamenii ceilalți au doar fantezii despre oamenii complet singuri. Ei spun că oamenii sunt proști și nu au înțeles că, indiferent de orice, mereu am fost eu și numai eu și că am fost doar ceea ce e bun de-a lungul vieții.??? Dar cum, ce cred ei? Mi se spune că ei cred numai ceea ce li se spune și li se spun minciuni.??? Că ei cred ceva rău și fals despre mine.??? Și de aceea mă omoară...Că ei cred că eu am avut mai multe greșeli și eu nu am avut. Bine, dar puteam dovedi că am fost și în trecut un om inteligent și fără greșeală, și omul cu astfel de gen de intelect este mereu bun, e imposibil altfel. Ei spun că oamenii cred că tot răul din lume e din cauza mea - bine, întreb eu, dar atunci de unde cred ei că provine binele? Au locus de control extern, dar numai pentru rău etc. Ei cred că eu sunt ”deasupra” dar nu în mod natural, ci că am fost ridicată cu forța, impusă lor ????!!! deși am fost martirizată clar aproape 40 de ani, după o copilărie cu anumite lipsuri și sărăcie. Iar izolarea la care m-au supus cu forța de la 13 ani e o cruzime inumană, monstruoasă. Etc. E adevărat că am fost în cea mai mare parte un om cald, calm și deschis - dar ei spun că proștii nici asta nu au crezut, fiindcă ei sunt obișnuiți să creadă că oamenii sunt fățarnici, prefăcuți ??? și eu am fost mereu sinceră și deschisă. Adică ei nu cred ochilor și cred numai ce li se spune, zic ei.??? Acum am devenit ceva mai închisă, mai rezervată. Ei spun că eu sunt cel mai bun lucru care i s-a întâmplat omenirii (aiureli!!!), dar omenirea mă omoară - e totuși adevărat că nu am avut defecte sau greșeli și că vor să mor, cum am explicat.

Deocamdată nu mi s-a făcut vaccin, nu știu cum se procedează, nimeni nu mi-a spus, nu știu cum ajung oamenii singuri să facă sau să nu facă. Mi-e puțin frică, fiindcă pe mine m-au scuipat mereu cu idei că vor să mor și m-au otrăvit cu adevărat. Deja este peste un an de când a început epidemia. După cum mă așteptam, s-a prelungit măsura de carantinare a orașului Voluntari cu încă 2 săptămâni.

8 aprilie 2021
ei spun din nou că votează pentru, așa cum fac de mulți ani, spunând peste mintea mea că ei votează să mă omoare. !!! Ei mai spun că sunt obligați să mă omoare, fiindcă nu pot să facă o întreagă țară de râs, fiindcă eu am dreptate. Am întrebat de ce cred ei că trebuie omorâți oamenii care au dreptate - ei spun că fiindcă întreaga țară minte despre mine și oamenii despre care se minte trebuie omorâți. Eu nu cred așa ceva, dacă ar fi adevărul ar fi mai bine și nimeni nu ar mai minți și nu ar vrea să fiu omorâtă. Mă tem că nu au înțeles - eu chiar am fost perfecțiunea și un om foarte bun.
11 aprilie 2021
Marți, pe 6, am avut programare la un medic endocrinolog - medicul de familie m=-a trimis. I-am spus de setea înfiorătoare mai ales noaptea și dimineața și a spus că ”poate” e de la medicamentele psihiatrice. Aceasta sigur nu e așa, fiindcă le iau de mulți ani și nu am avut acest efect până acum vreo doi ani - și asta nu e chiar în fiecare noapte. Noaptea trecută, din nou, m-am trezit de sete de multe ori, am acum amețeală și durere ușoară de cap. Beam apă și la scurt timp mă trezeam iar... nu știu ce să mă fac, este groaznic.
12.04.21
Eu știu că e greșit să fiu omorâtă, distrusă, terminată - ideile acestea toate despre mine nu au fost create de mine. Fiind un om cât de cât inteligent - nu era rău, findcă astfel ceilalți oameni nu au de suferit din cauza mea. Nici nu am avut greșeli întreaga viață, în afară de cele trei menționate, care nu trădau ceva rău despre mine. Cred că vă dați seama că nu am vină că sunt tratată drept proastă și copil nebun, nu pot influența comportamentul altora, al mamei și al unor casierițe, fiind om sărac totodată. Om matur am fost, chiar dacă cu experiență mică de viață. Poate că ați înțeles că toți psihologii și psihiatrii au mințit despre mine și că puteam dovedi aceasta. Totodată am fost o persoană stabilă psihic și calmă mereu, încă un motiv să nu fiu omorâtă. Probabil că dvs gândiți că toți bolnavii psihic spun același lucru - ceea ce e posibil și e posibil ca ei să aibă dreptate, cei mai mulți - fapt pentru care eu am tras concluzia că e vorba de sclavie. Azi iar au intrat unii peste mintea mea cu ideea că ei mă termină fiindcă eu sunt bolnavă fizic, nu psihic. Atunci de ce mint și de ce au refuzat ajutorul medical normal? Cred că vă dați seama că era vorba adesea de otravă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...