desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

marți, 19 aprilie 2022

19.04.22

Azi m-au chinuit cu ideea că sunt vinovată că l-am lăsat pe Zăgrean să mă sărute, fără să consider că putea fi căsătorit. Este o calomnie să fie spus așa ceva. Nu eu, nu mie. De ce cred ei că eram ușuratică și demnă de dispreț, din moment ce aceasta se întâmpla după doi ani de tortură fizică și psihică și după tot ce îmi făcuse și spusese acel bărbat? Am rezistat doi ani, dar viața mea era în joc, era tot mai greu, era un pericol de moarte sau mare prejudiciu. Chiar el a spus că femeia poate scăpa de aceste chinuri dacă face dragoste cu un bărbat, ceea ce nici acum nu știu dacă e adevărat. Atunci credeam că numai el are aceste puteri mari, paranormale - și el insistase pe teorii parapsihologice la meditații, și m-a păcălit – eu am avut asumpția greșită că numai el și puțini alții sunt așa. De unde să fi știut eu că există acel ceva numit ”f-t” de unii? Au intrat unii peste mine cu ideea că eram foarte proastă din moment ce nu ghicisem asta până la 17 ani, deși nu aveam cum, nu era ceva logic cu informațiile pe care le aveam. În plus, având în vedere puterea gândului unui bărbat, care poate chiar trânti femeia cu gândul pe pat ( mi s-a întâmplat) atunci de ce mă acuză numai pe mine că l-am lăsat să mă sărute și nu și pe el – care m-a luat prin surprindere cu acel gest – el de ce m-a sărutat? Bineînțeles, nu am simțit nimic sexual și poate și el la fel. Nu prea știu nimic despre sexualitate, dar nu sunt proastă, cum spuneau azi. Faptul că oamenii au tendința să creadă că femeia - parte pasivă și delicată - e vinovată mi se pare ridicol. Mai degrabă pueril sau ipocrizie, și eu aveam doar 17 ani când l-am cunoscut. Unii spuneau că el, ca și alți oameni, de fapt doar câțiva prezenți în viața mea, ar fi fost plătit gras ca să îmi facă răul, să mă compromită. Dar, din moment ce oamenii au tendința să presupună a priori că femeile aflate în astfel de situații ar fi frivole, ușuratice, atunci e posibil ca unele măcar să fie așa - dar nu eu, cum puteau crede de mine, fiind evident cum eram, că aș fi capabilă de adulter? Atunci după tortură și chin de 2 ani, fiind numai vina lui, nu am mai avut ce face. Dar nu a venit la așa zisa întâlnire. Aceasta s-a întâmplat acum 32 de ani și apoi nimic altceva toată viața.

În aceeași ordine de idei, din moment ce mă consideră demnă de acuzat - oarecum aparent adevărat - pentru povestea înscenată din nordul țării, atunci de ce nu sunt acuzați și acei bărbați? Eu nu am făcut nimic, în afară de faptul că am umblat în pielea goală în cameră - cu doi bărbați în aceeași casă. Eu am spus ceva rău, dar ei nu erau obligați să accepte așa ceva. Mi se spune că ei credeau că eram curvă - ceea ce e exclus, zic eu - aveam o recomandare de la facultate și mai și știau că iau medicamente psihiatrice. În sfârșit, chiar când, rar, femeia are vreo vină, bărbatul e vinovat și el și în cele mai multe cazuri numai bărbatul, mai ales dacă femeia e tânără, dar probabil și în celelalte cazuri. Dar ar trebui să ia în considerare în cazul meu și faptul că eu am fost o femeie care a renunțat total și voluntar la orice plăcere și poftă sexuală la 12 ani. Am fost un om auster întreaga viață, practic am avut o singură mare plăcere, descoperită târziu - muzica clasică. În rest, numai câteva fărâmițe mici de greșeală viața toată, cu adevărat.
21.04.22
E posibil, cum am mai spus, ca proștii sau cei care citesc acest blog al meu să creadă că eu sunt sursa ideilor celor care intră peste mintea mea, și eu de fapt nu am nici în clin, nici în mânecă cu ele. E imposibil ca eu să fiu acea sursă, chiar și inconștient e imposibil, am fost un om inteligent. Azi iar au intrat cu ideea lor repetată des că ei nu pot, că e imposibil, etc. să mă rupă/distrugă/controleze etc. Totodată, dacă citiți cu artenție veți înățelege că era imposibil să delirez, așa cum cred proștii, era imposibil să fabulez ceva sau să mint și în plus e evident că nu e vorba de niciun delir, fiindcă în mod clar prezint fapte brute, fără interpretări sau critică a lor, fapte pe care un om inteligent și lucid nu le poate inventa, fapte concrete pe care le puteam dovedi chiar și din dovezile pentru unele rezultau și celelalte pentru care nu mai erau dovezi - și se putea dovedi simplu că am fost mereu lucidă și normală din toate punctele de vedere, numai că am fost izolată complet și cu forța aproape 40 de ani. Abia mai pot îndura și ei mereu mă scuipă cu ideea că nu pot ei să mă distrugă, deși nu era necesar și puteam fi ușor un om respectat - trebuia să fie adevărul și aș fi avut drepturile și nimeni nu ar fi vrut să mă omoare. Azi noapte m-au chinuit foarte rău.
22.04.22
Patru desene caraghioase și facile cu măști:
23.04.22
Noaptea trecută nu știu ce porc m-a posedat sexual, eu m-am trezit îngrozită și apoi am adormit și apoi mi-a amorțit înfiorător mâna dreaptă și abia am reușit să îmi revin și să adorm din nou după a doua trezire. Ei zic iar că poporul nu poate înțelege adevărul, că nu m-ar fi omorât.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...