desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

miercuri, 20 octombrie 2021

20 octombrie 2021

Azi, cum m am trezit, mama m-a întrebat daca sunt de acord cu subînchirierea apartamentului la care sunt coproprietar cu ea! Am spus că mi se pare periculos și in neregulă și nu sunt de acord, mai ales că e singura mea sursă de venit pe lângă pensia mică, și atunci ea a zis că eu nu am voie deloc să închiriez fiindcă am pensie pe caz de boală și oricum sunt obligată să vând apartamentul d acă moare ea - atunci de ce mă mai întreabă? nu are logică, la fel cum era ilogic că nu am voie să muncesc la freelancer fiindcă am pensie pe caz de boala, ceea ce nu e adevărat. Mi a vorbit răstit și urât și a spus că dacă era apartamentul meu deja vandut atunci nu era nevoie să accept subînchiriere, dar așa trebuie, fiindcă suntem datoare 1600 euro chiriasului, fiindcă a făcut îmbunătățiri peste vointa ei de fapt! Apartamentul meu încă nu s a vandut, din august.
Ei spun din nou că oamenii nu au putut crede adevărul despre mine fiindcă mama e un om prea monstruos. Dar eu nu am fost doar un om perfect nevinovat, ci și un om foarte bun și inteligent, e păcat că toți vor să mor, implor milă și să vă răzgândiți, am avut și sufletul frumos, deși asta nu interesează pe nimeni. Nu mi ați lăsat viață deloc din 1984. Acum se pare că am insuficiență venoasă sau/și arterială, în urma otrăvurilor și f..tului. Ei zic că mama mă f..te ?? cu scopul de a mă omorî. Această insuficiență poate explica episoadele trombotice cu umflarea piciorului pronunțată și de asemenea pot fi defecte ale circulației cerebrale care duc la arsura roșie și fierbințeala periodică în obraji. Se explică astfel și durerile de cap ciudate și multele senzații de rău cerebral, care intr adevar au început cam acum 5-6 ani. Acest lucru seamănă cu modul în care mama lovea în creier câinii, omorându i. Se părea că ea, mereu în prezența ei. E ciudat că oamenii nu au crezut, fiindcă nimeni nu a fost si nu a vorbit cu mine, căci ar fi văzut clar și constant intelectul meu perfect normal și bun, încât trebuia să fii idiot ca să crezi ca minteam sau deliram sau că exageram.
In plus, nu trebuiau să mă omoare, au gandit greșit. Oricum, au spus încontinuu că vor să mă omoare și mai ales că vor să îmi creeze un accident vascular cerebral.
Ei spun că, fiind eu un om complet singur și sarac, toți medicii au lucrat mână în mână cu familia mea mincinoasă(?) ca să mă distrugă și să mă omoare și că proștii cred că eu sunt psihotică sau nebună, când de fapt cei care îmi vor moartea sunt nebuni.
Din păcate, fiindcă s-a stricat programul mouseului, nu mai pot scrie bine și nu pot folosi calculatorul bine. Poate l au virusat dinadins.
Acum tot blogul acesta apare acoperită cu ceva gri semitransparent și scris cu italice, cursiv, nu știu cine a umblat la el, este un abuz. Acum e din nou bine, l-au reparat. Acum am din nou mouse, dar cred că numai temporar.

am observat că au dărâmat - încă nu complet - blocul de la Perla unde am stat eu cu chirie (am văzut pe 30 sept.21, dintr-un taxi)
Ei spun că eu nu am greșit absolut nimic, dar familia și alții (?) au mințit mereu și astfel oamenii mă pedepsesc și mă omoară pentru a susține minciunile despre mine??!!Și totul fără ca eu să știu și fără ca eu să fiu întrebată ceva.
Ei mai spun că dintre cei de pe facebook nimeni, absolut nimeni, nu a înțeles adevărul.
23 octombrie 2021
Iar au început ca în fiecare zi - că eu nu am greșit nimic (cred că înțelegeți că e adevărul) dar că mă omoară cu toții din cauza unor minciuni urâte. Sau că eu sunt ceea ce e bun, dar niște oameni foarte răi vor să mă omoare. E posibil ca acestea să fie (cum am mai explicat, deși e foarte simplu de ghicit) din cauza faptului că dvs. și cei câțiva oameni de pe facebook care citesc acestea se poartă ca și cum eu aș fi ceva rău, sau ca și cum mint sau sunt nebună și nu scriu corect și nu ebine să scriu, când așa era de fapt normal și o datorie - e evident că lumea se poartă ca și cum aș fi altceva, nu doar ca și cum vor să mă omoare. Și jucați deci teatru cu cruzime, ca și cum blogul acesta e minciună, așa zic și unii dintre cei de peste mintea mea de fapt. Iar eu singură total de o viață întreagă și lumea fără pic de milă deși am fost și binele mereu, și în gândși suflet, și nu am greșit nimic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...