desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

joi, 14 octombrie 2021

Otrăvită, din nou?! De ce?

Deci vecina de la etajul 6, care îl cunoștea pe italianul de la care am cumpărat apartamentul, mi-a spus fără jenă că eu nu voi mai trăi atât cât să mă bucur de banii de pe apartament. Se pare că nu a înțeles și crede în mod absurd că eu am fost ceva rău, când, de fapt, am fost binele perfect și nu am avut greșeli, am făcut tot ce puteam face bine etc. - citiți blogul acesta și veți înțelege. Vecinii oricum nu știu nimic despre mine fiindcă oricum am fost izolată de oameni, nu doar de vecini. Nu știu dacă acum voi muri, brusc am avut sete monstruoasă și am mers la toaletă de zeci de ori - dar m-am umflat rău și pielea e roșie - deci tromboză venoasă profundă. Mi-au amorțit mâinile brusc, abia scriu cu două-trei degete. Cu câteva ore în urmă îmi spuneau peste gândul meu că ”dacă nici acum nu moare...”. Apoi mi-au spus că mi-au adminstrat zilnic otravă, dar acum o doză foarte mare. Continuă să îmi fie extrem de sete încontinuu. Nu trebuiau să mă omoare, sunt nebuni, cum au zis unii adesea. Nu am greșit nimic - în afară de 3 lucruri cu greșeală mică - și am fost un om perfect totuși, în ciuda torturii din 1984. Înțepături în brațe, tromboză gravă... Aș fi mers să iau o apă, dar e epidemie covid și e închis peste tot și nu am voie decât până la 8 seara afară - nu știu dacă voi mai trăi. Viața mea a fost ceva excepțional de frumos și bun, dar mă tem că nu puteți vedea adevărul, cei mai mulți au spus mereu că eu am suferit prea mult - deci nu vedeți cum sunt în realitate. Se poate ca otrava să fi fost în apă, căci nu am mâncat azi. Nu știu. Ei spun mereu și mereu că toți au mințit despre mine, dar eu nu știu cine și ce. Am avut ore în șir și junghiuri în bont, poate de la otravă sau de la edem.



azi, 15 octombrie, e mai bine
16 octombrie - au început din nou senzații sexuale neplăcute de tot și durere de cap și amețeală - iar cei care intră peste mintea mea spun iar că vor să mor eu. Afară frig tare și nor sau ploaie mai multe zile la rând. Mereu a fost așa când m-au chinuit mai mult. Motive reale nu au avut niciodată să mă chinuiască, sunt nebuni sau proști. Mi se spune mereu că ei cred că eu sunt nebună, deși nu am fost și că cred că sunt altceva decât sunt și că e mai bine să mă omoare. Nu e bine să mă omoare, am explicat totul, am fost un om bun și nevinovat mereu. Unii au intrat cu ideea că eu nu trebuie să fiu scoasă, ci acceptată. Iar mă scuipă cu ideea că trebuie să scape de mine - sunt nebuni, după toate probabilitățile nu am dăunat nimănui. Azi au mai inventat o idee - că i-au păcălit pe proști că în cazul meu e o luptă a geniului cu nebunia.
17 octombrie 2021
Ieri dimineață mama a făcut iar o scenă urâtă de nervi, tot fără motiv aparent. Cu 2-3 zile în urmă la fel. Ei spun din nou că mama e monstru, dar lumea crede invers și chiar crede că eu aș fi monstrul. Azi e bine deocamdată, dar am dormit peste 10 ore și am fost trezită de vreo 5-6 ori din somn. Am uitat să notez că acum o săptămână am fost la Muzeul Țăranului Român și am donat câteva piese de costum popular și țoloabe și ștergare de la mama Limpi, deși țineam la ele, dar nu mai aveam cum să le păstrez și să le conserv. Notez din nou că arsura și amețeala și durerea de cap continuă. Această epidemie de covid, cu tot ce e milităresc și oficial în politică despre ea (!) dă clar impresia unui război mondial, numai că nu se înțelege care sunt taberele în conflict. Ei spun încă de la începutul epidemiei că e vorba de asasinarea mea, nu de război și azi spun la fel. Am vrut să merg să îmi fac vaccinul, dar mi s-a întâmplat acest episod de tromboză - voi vorbi cu medicul de familie despre asta din nou și despre arsurile în obraji și voi întreba dacă recomandă să nu fac vaccinul, care poate avea aceleași efecte secundare, din câte am citit. Ei spun iar că e vorba de cea mai rușinoasă crimă a omenirii. ??? Toate crimele sunt rușinoase, ei acum se pot încă răzgândi în cazul meu - nu are rost să compare situația cu altele. Nu m-am vaccinat mai demult fiindcă incidența covid era mică și vara care a trecut mi s-a părut că s-a terminat aproape. Dacă e război, atunci e cel mai bine să fii vaccinat cam la jumătatea populației, ceea ce vor fi numai unii norocoși - acum de pildă nu sunt declarate decât între 25-30% persoane vaccinate în România, pe glob este mai puțin ... Poate nu e război, dar, la orice salt în necunoscut, oamenii mai lași aleg momentul jumătății, mai târziu e mai rău poate... dar nu poți ști câți s-au vaccinat totuși în fapt.
18 octombrie 2021
Repet, pentru ultima oară probabil:
Ei spun mereu că poporul sau țara se înșeală și s-a înșelat la adresa mea și, decât să recunoască adevărul că s-au înșelat, preferă să mă omoare.???
ei continuă să spună că absolut tot ceea ce crede poporul despre mine este datorită ideilor greșite ale unora despre mine, sau minciunilor, dar niciodată acele idei nu au fost realitatea.????
Eu spun că mi se pare o dispută absurdă, fiindcă eu efectiv am fost izolată din 1984.
Ei spun că au mințit fără jenă și despre asta, că au inventat fapte care nu au avut loc.
Ei spun că a fost așa fiindcă li s-au spus minciuni despre mine de când eram copil mic, sau alții spun că oamenii credeau încă din 84 că eram nebună și credeau că tatăl meu vitreg era tatăl meu adevărat și că semănam cu el ca nebunie. ???
Și încă câteva idei asociate cu această temă a lipsei de identitate sau a confuziei de persoană.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...