desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

duminică, 5 iunie 2022

5.06.22

Am ieșit la plimbarea aproape zilnică și foarte necesară. Și aici, în Voluntari, ca și în București, copiii și tinerii mereu își bat joc de mine, deși nu au motive și nu am greșit nimic, nici față de ei și nici toată viața. De obicei, pe drum, grupuri de tineri mă ridiculizează, mă scuipă cu injurii când trec pe lângă ei, se scălămbăie, se strâmbă, țipă și urlă etc. destul de agresiv. Eu am fost mereu blândă și un model de bine și virtute. Ei spun ades că copiii sunt îndobitociți și îndoctrinați de mici. Situația e la fel de decenii. Printre mai multe mizerii, azi am tușit pe drum și am făcut iar pipi pe mine un pic și mi s-a părut că una din strâmbăturile lor de azi era fiindcă miroseam, dar oricum au fost mai multe și poate era altceva. Nu e vina mea că am fost violată de la distanță ca să fac pipi pe mine, eu niciodată nu am avut relație sexuală și nici pofte și am fost, repet, un om curat și auster. Iar de masturbat nu m-am masturbat nici în acea unică dată. Din cauza minciunii indirecte a acestor copii și agresivității lor nu pot avea nici bucuria să fiu profesoară sau să meditez copii aici, deși am răbdare și știu să explic și iubesc copiii de când eram eu însămi copil - nu vor ei. Ei spun că au mințit întreaga lume. Atitudinea copiilor, despre care mi se spunea de mică, îmi sugerează un grup de hiene și porci cu râturile însângerate și murdare, care mușcă o fecioară curată, fragilă, fără apărare la mijlocul haitei lor, eu fiind fragilă acum și din singurătate forțată și din cauza bolii de inimă, din cauza otrăvii ce mi-a fost dată în mod sigur fără să greșesc ceva în viață. Ei spun că eu sunt singurul om de cultură (?! nu sunt așa ceva) care e în această situație. Mi-au spus de mai multe ori că nașul meu a mințit înainte să moară, dar eu nu știu nimic despre asta. După ce am venit acasă mi-a venit ciclul brusc și mă gândesc că poate acei huligani știau asta - căci nu era atunci, sau poate totuși miroseau ei ceva, fiindcă tocmai citisem azi dintr-o broșură despre Ceaikovski că el nici măcar nu mirosise o femeie vreodată de la o distanță mai mică de un stânjen la o vârstă de adult. Nici pentru asta nu e vina mea, oricum nu mi-a mai venit ciclul decât o dată parcă anul trecut, demult. Știu că pare nerușinare să spui așa ceva sau lipsă de discreție, dar am scris oricum totul și chiar dacă nu scriam, ei oricum își bat joc pe față, poate din cauza inculturii, lipsei de educație, căci unii spun că e normal și babelor să li se întâmple așa ceva.

Repet, e greșit, ei au spus că decât să recunoască adeăvrul, preferă să mă omoare, deși nu am greșit nimic și torturile sunt monstruoase, din 84 și am fost un om de valoare și perfect normal, e adevărul! Ei spun că li se pare normal și logic că nimeni nu vrea adevărul și mă omoară.

6.06.2022
Ei spun adesea că eu nu am înțeles încă că oamenii au inventat că sunt nebună și nu vor să recunoască adevărul, că trebuie să înțeleg că de aceea mă omoară și m-au izolat și torturat din 84, deși nu am fost deloc nebună. E adevărat că e foarte greu să cunoști un om doar din mărturisirile sale scrise, dar vă rog citiți cu atenție acest blog și veți înțelege poate de ce l-am scris - mai multe motive - și că nu am fost deloc nebună sau rea sau proastă. Este vorba de o crimă gravă cu adevărat și e păcat, am fost un om nevinovat și de valoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...