desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

sâmbătă, 23 iulie 2022

23.07.22

E monstruos, nu e vorba doar de respingere, e omor, crimă reală - nu e din cauză că am scris acest blog, ei oricum ar fi continuat tehnicile lor de distrugere și izolare - e greșit, am fost binele, ei cred răul și e un lucru monstruos, am scris și blogul degeaba, ei văd răul, deși adevărul e clar, am fost binele mereu și ceva frumos și chiar inteligent - păcat...
mi-am propus să scriu un grupaj cu povești emoționale, cu stările sufletești trezite de ascultarea a diferite capodopere muzicale, un jurnal muzical, știu că nu e o idee bună, fiindcă fiecare individ simte muzica în felul lui propriu - dar totuși voi scrie, din perspectiva unui profan - ați mai auzit de așa ceva? sau vi se pare o ideea prea nebunească? nu pentru public
24.07.22
Ei spun că nu are și nu a avut niciodată vreo importanță ceea ce sunt ca persoană și că simplul fapt că am fost f-tă mă exclude din societate și tot de aceea sunt omorâtă și tratată drept altceva decât sunt, inclusiv pe facebook, deși nu am avut nicio greșeală și nu sunt vinovată că am fost f_tă - ei spun că nu pot să îmi explice mie de ce, dar așa e mereu, oamenii f_ți nu pot fi acceptați.
încă mai sunt și unii nebuni care inventează că în cazul meu e vorba de o eroare judiciară, dar eu nu pot ghici asta, fiindcă nu am greșit nimic - haida-de, de unde până unde ceva judiciar, nimeni nu m-a întrebat nimic, nu am greșit nimic și nu aveam cum să greșesc! Și apoi, totul a fost din 84 (și înainte) exact cum am povestit eu pe acest blog, deci e imposibil să fi fost vreo eroare judiciară de care eu să nu am habar și sunt și izolată din 84.
Mi-au spus de foarte multe ori că vor să scape de mine fiindcă nu sunt nebună și nu am fost niciodată, ceea ce îi face culpabili. 🙁 Poate că vă amintiți, fiindcă am mai scris, că au mai spus, ca și azi, că li se cere cu insistență sau că li se ordonă să mă termine, aranjze, rupă, omoare, dar ei nu au reușit încă, deoarece sunt un om extrem de bun și inteligent și am dreptate sută la sută și sunt aproape opusul a ceea ce crede (?) lumea despre mine.
Regret mult indiferența dvs. deși ați înțeles poate acestea și e foarte clar că sunt real omorâtă. Oricum, poate e mai bine așa, căci eu nu aș fi acceptat niciodată să fiu ca dvs. sau ca aceia care mă omoară, deși nu am greșit nimic. Nu vă pot înțelege. Și în limba engleză ei spun că în toamnă voi îndeplini criteriile etc. tot așa vor să mă distrugă, cum au spus de acum 17 ani și chiar m-au distrus intelectual oarecum în ultimii câțiva ani - plus efectul otrăvii și izolării.

25.07.22
Mama m-a sculat din nou devreme fără niciun motiv. A prins obiceiul să mă trezească înainte să mă odihnesc, de câteva zile. Am rugat-o de mai multe ori în zadar să mă lase să dorm, nu vrea. Chiar am încercat să ridic glasul la ea, fiindcă numai acest lucru o poate convinge uneori să mă lase în pace, dar acum nu a mers. Este înfiorător, e caniculă de mai multe zile și încă zugrăvim - aceste zile au fost libere, fără zugrav, dar ea m-a sculat fără să fi greșit eu ceva, ca să mă tortureze. Oricum mă simt rău din cauza asta, căci nu mă odihnesc destul și oricum e și zgomot de la vecini. Este vorba de tortură, dar ea nu are bun simț și milă. Îmi pare rău că în lume lucrurile se întâmplă așa, în loc să conteze valoarea intelectului și caracterului individului - căci dacă era invers, aș fi reușit în mod sigur. Am mai explicat că problema e ca în copilărie, nu am cum să o controlez pe mama. Ei spun că sunt unii oameni răi, care o controlează cu adevărat pe mama (?), vor să îmi facă rău, fiindcă scopul lor e să mă controleze și pe mine (?), la adăpostul minciunii că sunt nebună. În timpul somnului, mi se spune, sunt f_tă - ceea ce este posibil, căci dorm cu dureri de cap încontinuu și nu prea mă pot odihini - ieri m-am trezit din nou așa și apoi am reușit să adorm din nou în cursul dimineții, și atunci mama m-a trezit a doua oară. E foarte frustrant. Nu e din cauza inferiorității mele, mama e ceva monstruos - ei spun că așa l-a chinuit și pe tata, până l-a omorât. E inuman, sunt și singură total...
Mama a fost plecată să plătească facturi și am reușit, în sfârșit, să dorm pe săturate.

26.07.22
după ce mi-au furat CD-uri cu muzică clasică în mod cert, fiindcă am și caiet cu toate CDurile notate, după cum știți dintr-o postare precendentă pe facebook, dacă mai țineți minte, lucru peste care am trecut, acum vă spun adevărul - am descoperit că mi-au luat din casă, dintre lucrurile mele, obiectul cel mai important, la care țineam ca la ochii din cap - un obiect care absolut sigur mi-ar fi salvat viața în viitor și acum probabil că vă vor minți că eu merit să mor și că ei au dreptul să fure acel obiect! Sau că eu mint sau sunt nebună și l-am rătăcit - vă spun că e exclus, am căutat peste tot și nu e, dar știam sigur unde îl pusesem, nu l-am pus în altă parte în mod sigur, fiindcă era important - un ciorap roz nou nouț compresor, cum de fapt nu se găsesc pe piață, în farmacii există numai proaste și costă câteva sute de lei, dar nu sunt bune, mai mult dăunează - acela îl primisem cadou. Părerea lor e că vor să mă omoare, să mor mai repede, de aceea l-au luat, fiindcă, spun ei, eu sunt considerată gunoi. Nu trebuiau să mă omoare, e total greșit, dar ei spun din nou că toată lumea crede că sunt altceva - când de fapt am fost izolată fără vină din 84 și nimeni nu avea cum să știe ce sunt. Ei spun cineva din jurul meu l-a luat - vecinul Marinică sau mama, dar eu nu știu cine, înclin să cred că mama. În realitate, oricine având cheia de la ușă - ceea ce era simplu - putea să îl ia. Unoeri ei fac substituiri de loc - mai e un singur loc în casă unde nu am căutat - dacă e acolo să nu spuneți că eu am uitat. De mai multe ori mama mi-a luat unele haine și a mințit și apoi le găseam la ea în dulap, puse de ea în mod sigur. Uneori chiar le purta ea. Cu acel ciorap nu avea ce face. La un moment dat, mama avea obiceiul să îmi găurească pantalonii - toți - nu știu de ce, absolut sigur nu îi găuream eu - ca toți oamenii tratați în acest fel, am început să mă agit și să sufăr când îmi dispare ceva important, fiindcă mi s-a întâmplat de multe ori cu certitudine.
am căutat și în locul acela unde era puțin probabil să pun ciorapul și nu este. nu mai există niciun loc unde ar putea fi și oricum țineam minte clar unde îl țineam. Absolut toate lucrurile mele au trecut prin mâna mea, fiindcă zugrăvim - nu este în mod sigur nicăieri.Ei spun că mi-au luat ciorapul fiindcă vor ca, în cazul în care mi se dă multă otravă și mă umflu la picior, să mor sigur. Dar eu vă întreb cine a otrăvit apa la puț - în mod brusc nu a mai făcut clăbuc vreo doi ani și acum, cu zugravul la noi, e din nou bună pentru spălat. Ei spun din nou că decizia să fiu omorâtă rămâne neschimbată. Totuși nu am greșit nimic și am fost un om de valoare - e greșită decizia lor. Alții zic că vecinul a primit mulți bani ca să mă omoare.??? Ei spun din nou ceea ce au spus mereu - că faptul că nu am greșit nimic nu are nicio importanță, findcă oamenii răi au mințit despre mine și proștii cred aceste minciuni și mă omoară fiindcă nimeni nu vrea adevărul. ???ei spun că pe tata l-au terminat și omorât repede, dar cu mine au de furcă, fiind inteligentă ??? Repet, nu trebuie și nu trebuiau să mă omoare. Ei spun că pur și simplu poporul greșește - dar de fapt intelectualii mă omoară, nu poporul în sens de proști.
ei spun că eu sunt ceva bun, luminos și pur, dar oamenii au înnebunit și mă omoară crezând că sunt altceva - nebună probabil într-un sens (foarte rău) spun eu, fiindcă nebunii sunt totuși ceva rău și chiar impur uneori, măcar o parte, chiar fiind nevinovați, eu am întâlnit - cei din spitalul de psihiatrie de exemplu, măcar o parte - repet, am fost om perfect normal și nu sunt gură spartă, dar nici nu aș fi acceptat să fiu complice la o crimă - dacă eu existam și altcineva era în locul meu, acea persoană nu ar fi murit - fiindcă era de ajuns o persoană care să o accepte și nu ar fi suferit de izolarea monstruoasă începută de acum 38 de ani. Putea muri de otravă doar, dar ar fi fost cât de cât fericită. Ei mă întreabă ce m-aș fi făcut dacă omul respectiv mi-ar fi spus adevărul că e omorât - aș fi discutat cu el, m-aș fi asigurat că e adevărul, aș fi gândit și înțeles totul și aș fi colaborat cu omul să vedem dacă se poate evita omuciderea. Dacă nu se putea, nu aș fi lovit eu cu pietre sau să fi părăsit omul respectiv. Ei sunt de-a dreptul ridicoli, au ideea că eu nu am greșit absolut nimic și de aceea nu mă pot accepta - fiindcă orice program de reeducare se bazează pe recunoașterea vinii și eu nu am ce recunoaște.??? repet, sunt nebuni, e vorba de crimă, nu de respingere. ei spun că nu am fost niciodată nebună, dar sunt omorâtă din cauza unui porc și eu nici nu pot bănui cine e acela
27.07.22
A trebuit ieri să renunț la prietenia unei doamne de pe facebook, despre care nu știu nimic. Unii au probabil ideea că trebuia doar să o șterg din lista de prieteni, dar nu trebuia să încerc să îi răspund, căci ea nu înțelege nimic, din câte se pare. Nu știu sigur - oricum de multe ori pe facebook s-au purtat așa, ca și cum eu eram răul, adică prin tehnica încadrării, înscenării. Nu înțeleg de ce această agresivitate. Ei spun că eu am fost un om extrem de bun și inteligent ținut într-o cușcă, omorât în ochii lumii și totodată scuipat, batjocorit o viață întreagă de proști, cum spunea tata. Fără nicio greșeală.
ei spun că, fără ca eu să știu, în ascuns, am fost evaluată de anumite persoane și am trecut mereu toate testele, dar evaluatorii au mințit mereu, pentru a menține minciuna despre mine ???
totodată, spun ei, oamenii de pe facebook cred răul despre mine de-adevăratelea ???
unii au ideea (nu eu) că ticăloșii care mint nu vor să cedeze, de aceea e caniculă - mi-au mai zis asta și anii trecuți în felul următor:
”când numai un om sau câțiva spun adevărul și restul toți mint, e caniculă” ???! oare? e o formă de gândire mistică, dar s-ar putea să fie adevărul - parțial sau similar.
Ideea mai veche e că nu mă lasă în pace și mă f-t încontinuu și de aceea e cald rău.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...