desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

joi, 19 iulie 2018

19 iulie 2018

În luma mai și iunie am avut piciorul drept umflat încontinuu. Pentru prima oară mi s-a dat furosemid, dar mi-a trecut foarte greu. Vecinii de sus mi-au pus din nou grămăjoară de păr ras tăiat cu lama pe pervazul dormitorului, ca în poza următoare. Mizerie mare în casă, deși am făcut curat și am aspirat. Mi se spune că poporul nu mă vrea/mă urăște/etc. dșei e total absurd. Puteți citi tot blogul meu, chiar dacă nu m-au lăsat să termin totul de scris - e evident că totul e adevărat și chiar puteam dovedi totul, nu am greșit nimic. Ei zic că din cauză că am scris adevărul m-au persecutat. Eu am început blogul în 2012, cînd erau deja 28 de ani de tortură și ei oricum ar fi continuat la fel, chiar dacă nu scriam adevărul.



În ultimele săptămîni au avut un puseu de ferocitate și m-au chinuit cu vorbe grele încontinuu, nu doar fizic. Ideea e că vor să mă omor. Am stat vreo cîteva zile de luni pînă azi aproape fără hrană și fără țigări, cu speranța să mi se diminueze burta - dar a crescut mai mult. Ei spun că sînt otrăvită fiindcă am fost condamnată la moarte, deși nu am greșit absolut nimic toată viața. Ei recunosc că nu am greșit nimic, dar recunosc și că vor să scape de mine, fiindcă am fost f--tă. Nu mi s-a spus decît atît, nu știu ce greșeală au inventat. Iată burta mea în pozele de mai jos, astăzi. Zilele trecute am și un fel de rău în burtă pe drepta - nu doar durere, ci și un fel de senzație de furtun scăpat din mînă. Cel mai rău m-au torturat luni, apoi s-au domolit complet afară cei care urlau și răgeau și cei din mintea mea cu gînduri urîte - sînt deocamdată rari. Ei mi-au mai făcut așa. De ani de zile mi se refuză uneori ajutorul medical, cum aveam să povestesc în firul acestui blog, dar nu am mai fost lăsată. Zilele trecute am avut din nou sete mare.



Printre altele, în luna mai am ajuns la menopauză. Nu din cauza asta m-au lovit, așa au făcut mereu înainte.
Din iarnă, cineva de la o editură îmi dă niște cărți de corectat cu 100 lei bucata, dar, din nefericire, pe lîngă faptul că au mii de greșeli de corectat, nu prea sînt lăsată - sînt torturată mereu, cum au început din 84. Acum citesc Maestrul și Margareta de Bulgakov. Nu prea mi se pare excepțional, dar fusese și mai e oarecum la modă și am cedat și eu cutumelor - să văd cum e - apoi voi citi și ceva de vreun autor român, poate Cartea nunții de Călinescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...