desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

miercuri, 22 aprilie 2020

22 aprilie 2020

Hristos a înviat!

17 aprilie 2020
Azi dimineață iar m-am trezit cu amorțeli și pișcătuiri în mâini și sete foarte puternică.
De mulți ani am și aceste simptome, uneori mult mai grave ca azi, am fost la medic - de două ori la diabetolog dar și la neurologi și endocrinologi etc. - și nu mi s-a dat tratament, poate nu se putea, nu știu, oricum am de scris subcapitolul despre medicină și problemele mele de sănătate și îl voi continua după Paști și îl voi termina în maximum o săptămână. Sunt diverse lucruri importante de spus, cum am explicat deja.

Azi am fost la supermarket și un bărbat striga după mine pe stradă cu ”fată”, dacă am unghii. Ei au zis peste gândul meu mai apoi că oamenii nu mă respectă, deși am părul alb acum (pe jumătate). El voia să îi deschid cu unghiile mele un pachet de țigări. Ei nu mă respectă din alt motiv - faptul că sunt izolată, de fapt din 1984. Din nou au intrat unii peste gândul meu cu ideea că ei nu pot, nu au cum să explice oamenilor că eu sunt ”tot ce e mai bun sau tot ce e bun.”

21 aprilie 2020
azi din nou m-a arătat pe stradă o femeie, deși eram doar noi două, cu vorbele ”trece pe verde, n-are nicio treabă!” cu oarecare agresivitate.
Mi s-a mai întâmplat, în mod bizar, deși eu am fost ținută cu forța în izolare aproape 36 de ani, din 1984. Ei spun că nu e ciudat, fiindcă oamenilor de rând li s-au spus minciuni despre mine, deși am fost izolată.
Deci e simplu - trebuie să fie adevărul și trebuia și în trecut și atunci nu m-ar mai fi otrăvit sau chinuit și aș fi avut și dreptul la muncă și la studii.

Îmi amorțesc mâinile rău ... e tare rău și dimineața când mă trezesc și în fiecare seară, abia scriu acum. Dimineața mi-e tare sete. Am spus și mamei deși știu că ea niciodată nu a avut milă sau empatie, încă de când eram mică și mă certa urât dacă mă plângeam de ceva. Deși o cunosc, am rămas șocată când mi-a spus dar de ce -- eu am zis că nu știu, poate diabet, ea a zis că mereu am fost la medic și analizele sunt bune și DE CE INVENTEZ? e trist, cred că vă dați seama că nu am inventat niciodată. Am și durere în ganglioni, inghinal, sub braț, nu știu ce este. Poate din nou otravă, poate nu - dar apa de la puțul nostru este tare rea... absolut cert nu inventez, vă pot arăta, mi-a stricat și pielea mâinilor și fața - și mereu ustură și se usucă pielea dacă mă spăl. Pergament. Zilele astea a trebuit să mă spăl mai des din cauza virozei și am respirat zilnic printr-o mască de bumbac spălată zilnic la chiuvetă, cu miros urât, nu știu ce substanță. Fără mască nu m-ar fi lăsat forțele de ordine pe stradă.Îmi amorțește și piciorul drept.

Gingiile mi-au sângerat mai mult zilele acestea, deși am folosit pastă de dinți Parodontax, am uitat să notez aici aseară.

Dragi prieteni de pe facebook,
iarăși scriu despre persecuția asupra mea deși știu că niciunul dintre dvs. nu are vreo relație cu mine..,
mă rog din nou lui dumnezeu să mi se dea măcar canalele de televiziune pe care le am în abonamentul meu Orange. Compania Orange mi-a oferit canale tv pentru tabletă, printre care și tvr1, tvr 2, tvr3, tvr i și antena 1, exact programele care mai îmi plac câteodată
totuși nici anul trecut nici anul acesta ei nu au vrut să îmi lase spre vizonare aceste canale, ci numai celelalte, care nu mă interesează
sunt total singură ( numai cu mama ) și e tare greu după 36 de ani de tortură și izolare continuă
am nevoie de canalele pe care de fapt le am incluse în abonament, nu am televizor, am nevoie de tv pe tabletă

am fost la magazinul Orange pe Moșilor și un bărbat răuvoitor din personalul magazinului, care se maki purtase rău cu mine odată anul trecut când am vrut să cumpăr tabletă, mi-a spus că el nu are voie să atingă tableta, fiind pandemie

i-am explicat că e vorba de trasmisia unor canale și blocarea altora, deci nu cred că e nevoie să caute pe tableta mea ceva

mi-a respins cererea de ajutor, și m-a îndrumat să sun la dispeceratul lor la numărul 300

am sunat și acolo mi-a răspuns urât o femeie tânără și ea, la fel, nu a vrut sau nu a putut să mă ajute

este în mod clar vorba de persecuție, cum spuneau unii peste mintea mea,
de exemplu și după Revoluția din 89 mi-au ecranat programele unu și doi la radio
tot ce se întâmplă mie rău nu e din cauze politice sau din vina mea și vă explic din nou cum fac ei:
ei îmi fac un lucru rău, injust și nepermis de obicei de reguli și abia după aceea tot ei inventează motive sau mint despre mine pentru a justifica răul făcut de ei
acum la fel - probabil că i-au păcălit pe oameni că e mai bine pentru ei ca eu să nu mă uit la televizor și de aceea nu vor să îmi lase programele

bună seara, azi 24 ianuarie 2020
sunt cam bolnavă, am simptome de viroză, nu știu încă desigur, dacă va fi mai bine, am sunat la medicul de familie dar vinerea nu era acolo, nu știu ce va fi pentru mine din moment ce urmează weekend
poate considerați că e anormal să scriu aici aceasta, dat fiind faptul că eu am fost complet respinsă din 1984, cum am tot povestit și totodată nu am avut niciodată pe nimeni în viața mea în afară de mama
eu am notat totuși adevărul, poate îmi voi reveni, nu mai enumăr ce simt, s-ar putea să evolueze boala fără febră, dar cu toate celelalte, am mai pățit așa și a fost foarte grav
și acum țin mult la oameni și la lucruri și îmi pare rău că am fost mereu respinsă, deși am iertat mereu și aveam și eu paradisul în suflet și în gând - adică deplină frumusețe și binele cald și luminos, probabil că știți la ce mă refer, la iubirea și gândul bun față de toți, dar și față de om ca individ, întotdeauna
seară frumoasă în continuare și fericire

Vă rog mult - știți cumva unde trebuie să întreb sau să telefonez? Nu există undeva un centru - linie fierbinte - să spun ce simptome am și să primesc vreun sfat? A trecut toată ziua azi și se pare că boala a progresat către plămâni și am și cefalee prelungită, durere în gât, rinoree, gingivită și tot felul de bube în cavitatea bucală, tuse nu am și starea e doar subfebrilă, obraji roșii înfierbântați. Făcusem vaccin azi iarnă pentru gripe, deci acum, fiind sfârșit de aprilie, e posibil să fie virusul corona.

Cei care intră peste mintea mea există încă și au ideea că vor să mor sau că voi muri și ei vor scăpa în câteva zile de necaz și au inventat din nou că lumea fie crede că delirez legat de virus, fie vrea să mor, fără motiv. Mi-au spus din nou că toți vor să mor numai din cauza minciunilor despre mine. Dar cei mai mulți au declarat peste mintea mea că ei vor să mor ca să acopere ei rușinea faptului că în trecut au greșit față de mine, nu altceva!
Luna aprilie nu am mai încasat chiria de la chiriaș, din cauza Covid, deci suntem mai strâmtorate, poate și luna care vine, dar mama m-a putut ajuta și nu am dus lipsă de nimic.


25 aprilie 2020, sâmbătă
Azi e prima sâmbătă după Paști. Ieri mă gândeam cum se înmulțesc nucii și am căutat pe internet, cu tristețe, deoarece nucul nostru s-a uscat în 2018, mai este nucul vecinilor în fața ferestrei și mai era un nuc parcă al nostru, nu mai țin minte clar, dar a fost tăiat de mama mai demult, fiind aplecat peste clădirea garajului și dăunând acoperișului.

Azi am găsit o nucă veche, uscată și ușor crăpată a nucului nostru (posibil), era în grădinița cu flori din fața ferestrei mele, unde am plantat eu nu de mult dalie roșie și panseluțe. Cineva sau ceva a pus această nucă aici tocmai azi, după gândul meu de ieri sau legat de acele idei.

În curtea din fața casei am văzut o păpădie în stadiul intermediar, între floare și glob de semințe, așa cum am zărit rar sau foarte rar.

În ceea ce privește simptomele de ieri seară, mai am doar amețeală continuă deocamdată dar poate se vor acutiza diseară, că și ieri a fost bine ziua și rău seara.
Însă lucrul care mă deranjează este stomatita sau gingivita, sau ce o fi, fiindcă e de vreo 3 zile și limba doare și gingiile au modificări ale mucoasei. Numai pe partea dreaptă a cavității bucale plus buza superioară.

iarăși aceleași idei -
”tu ai fost bunătatea și blândețea întruchipate, dar poporul te-a văzut mereu altfel”?!!
”ea (adică eu) e nevinovăția absolută”
”francezii (?) și toți ceilalți (?) au mințit” etc.
nu mă deranjează deocamdată, dar probabil că vor veni din nou cu ideea să mă omoare
”cum au putut să fie așa proști” spunea unul/una, deși chiar aceștia pot fi răul - încât să nu înțeleagă ce e acest om, încât să o lovească tocmai pe ea etc.
”deși nu ai greșit niciodată nimic și nu greșești nici în prezent, ei nu vor să te accepte.”
Cine?
”acceptarea ta e imposibilă, trebuie să te ducă la crematoriu”
”întreaga lume comite o greșeală monstruoasă prin omorârea ta” Știu, dar ce pot face?

uf, iar au început -
”o schiloadă (adică eu) conduce lumea”
Mi-au spus mereu că lumea e în ghearele unor oameni foarte răi - ceea ce e paranoia curată a lor - și că aceia i-au păcălit pe oameni că eu sunt de vină de greșelile lor și adesea mi-au aruncat vorbele de mai sus, cu ideea că oamenii proști mă percep drept conducătoare a lumii - dar dacă îi întrebi ce înțeleg ei prin conducerea din partea mea nu vor ști să răspundă.

etc.
”oamenii aceia răi nu există”
da, asta e corect, legat de ce spuneam mai înainte
eu sunt și am fost mereu singură, izolată cu forța de la 13 ani în mod greșit și nu am avut și nu am nicio legătură cu oameni puternici sau politici etc. Nimeni nu există ”în spatele meu”, cum cred proștii, au recunoscut ei și acest lucru.
Fiind un om inteligent și bun, am avut rolul oricărui intelectual de coordonare a realității în mod logic, nu de conducere, cum au spus și ei adesea.
Nu am fost niciodată nebună sau rea, am fost doar o femeie complet singură și foarte săracă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...