desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

marți, 22 septembrie 2020

22 - 23 septembrie 2020

Fiindcă am scris despre Carmen-Maria Mecu de pe facebook ieri, azi unii spun din nou că nici ea nu poate înțelege adevărul despre mine, fiindcă toți au fost păcăliți.
Azi m-au atacat din nou cu ideea că deși e tot adevărul, oamenii continuă să vrea să mă omoare, fiindcă au fost toți păcăliți.
Trebuie să sun la dentista care m-a tratat ultima oară, care are un soț arab parcă, și ei spun că arabii sigur vor încerca să mă omoare. Voi suna azi la dentist, durerea e rea și nu știu ce complicații pot apărea. Ei spun că dantura e călcâiul lui Ahile pentru oricare om.
Alții iar spun că ei au înțeles că eu sunt (ce?) dar nu mă vor. Că eu sunt tot ce e bun, dar oamenii cred că eu aș fi ceva rău.
Alții iar că poporul vrea să mă omoare, ca să se răzbune - imposibil, deoarece sigur nu am fost altceva decât sunt și sigur nu am avut legătură cu nicio forță politică. Degeaba, că au fost păcăliți, mi se spune mereu. Singură și azi, și de acum 36 de ani. Nici măcar o vorbă. Niciun lucru bun și multe minciuni, cum am povestit, puteam dovedi totul și veți vedea și în capitolul despre internet.
Alții iar au intrat cu delirul politic că nu România, ci alte popoare vor să mor, fiindcă ei țin România în gheare și eu aș fi geniu și chipurile ei omoară oamenii deștepți români. Alții iar că mama mea i-a păcălit pe toți.
Azi e ziua de naștere a mamei (73 ani) și ea spune că nu știe dacă mai apucăm ziua mea la anul. Ea primește telefoane cu urări, eu nu am avut pe nimeni niciodată. Nu am greșit nimic, mă tem că nu înțelegeți. I-au păcălit pe nebuni că trebuie să mă omoare, e greșit.

iarăși aberații - ”tu ai fost considerată nebună, Cristina” de sute și sute de ori...
Astfel, lumea chiar ajunge să creadă că sunt considerată nebună.
Sau chiar că sunt nebună, fiindcă ei spun că nebun înseamnă să fii considerat nebun de alții.
Am întrebat de cine? Că nimeni nu a vorbit cu mine, aproape deloc toată viața, e adevărul!
Iar psihiatrii nu m-au întrebat nimic și nu vorbeau cu mine.
Cum adică considerată?

Însemnări filantropice.
Mulți oameni, obnubilați de reclame și indicații de medi-ca-mente de sinteză, uită adesea remediile, care sunt mult mai eficace adesea, pe termen scurt mai ales.
Norocul meu că am crescut la țară.
Azi am descoperit cum durerea de cap se ameliorează la comprese cu apă rece și la masaj ușor cu atireumatic cu mentol, dar cel mai important lucru - am pus comprese cu apă rece și a fost mai bine la măsea și când am tras și ținut la măsea alcool tare - după care am scuipat - am spus că totul e altfel, parcă e altă viață

Nu știu cum voi reuși, durerea e sub măsea, doare tare și mai e o săptămână până la programare, că nu poate medicul decât miercurea viitoare - poate va trebui să caut altul.

23 septembrie 2020
de o vreme, durerea a reînceput și este din nou continuă și foarte puternică
mâine merg la radiografie și apoi la un consult stomatologic
mi s-a spus că s-ar putea să am nevoie de antibiotice

Iar aceeași poveste - ei spun din nou că e adevărat că am fost martirizată 50 de ani și că totul e adevărat 100% pe blogul meu, dar toți mint și mă omoară, fără rost...

Iarăși - ei spun că eu am fost tot ce e mai bun, dar idioții cred invers. Fii serios, am spus eu, este imposibill să creadă lumea ceva rău, din moment ce chiar puteam dovedi și încă pot dovedi tot ce e scris pe blogul meu și se poate reconstitui că am fost mereu singură din 84 - cu 2-3 excepții. Ei au spus din nou că un nebun a fost mințit până în gât (?) despre mine și vrea să mor.

Ei spun că recunoașterea dreptului meu la viață ar însemna dezonoarea României și de aceea trebuie să mă omoare. ??

Ce naiba? Acum ei spun că nu au reușit să o facă pe mama să recunoască adevărul. Dar poate nimeni nu a încercat. Nu înțeleg cum pot ei crede că eu sunt așa proastă. Viața și drepturile unui om nevinovat nu depind de recunoașterea sau nerecunoașterea adevărului de către cei răi. În plus, pe mine nimeni nu m-a întrebat nimic niciodată.

Iar au început porcii - ”trebuie rași toți”. În felul acesta proștii aruncă vina pe mine ca și cum oamenii sunt ”rași” sau loviți din cauză că în spatele meu se ascund unii care vor să lovească pe cei care îmi țin partea sau țin la mine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...