desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

joi, 24 septembrie 2020

24 - 26 septembrie 2020

am plecat la 11 dimineața și abia la 2 jumătate am ajuns acasă, foarte obosită
Mi s-a prescris Augmentin pentru infecție și am făcut o programare pentru 6 octombrie la dentist. Mulțumesc Domnului că am reușit.

Am spus mai demult că am zâmbetul strâmb și nu știu de ce. Abia acum m-am gândit că e poate din cauza lipsei dinților pe partea stângă. Am mâncat astfel câțiva ani doar pe lucrările din partea dreaptă și acum s-a produs înfecția asta. Nu pun poza aici decât din inerție, nu cerșesc bani - probabil că voi reuși să fac ceva - poate proteză cumva, că oricum nu am bani de implant, că dacă aș fi avut aș fi făcut de mult. M-a iritat puțin că, deși am spus clar de două ori numele meu Cristina-Monica, până și persoana de la radiologie a scris pe radiografie Monica. Aici nu se vede. Au intrat unii peste mintea mea cu ideea că proștii cred că numele meu adevărat e Monica. Oricum, chiar și minimul necesar va costa mult.



Ei zic din nou că m-au f_t toți, findcă am fost femeie singură și foarte săracă, dar în același timp mai inteligentă decât altele cu bani și familie... etc. Tot mereu, aproape zilnic, ei spun că toți mint despre mine.
Eu sunt de acord, am înțeles de mult că totul a fost din cauza sărăciei, și eram săracă de mică, voi mai explica puțin în ultimele capitole pe blog, dar consider că, totuși, ei ar fi putut să îmi dea dreptul la muncă și la studii, deci libertatea, și aș fi reușit absolut sigur ceva și nu aș fi fost singură și nici nu m-ar fi otrăvit. Am spus de atâtea ori că ar fi fost bine măcar dreptul la muncă.

Folosindu-se de dureri și înțepături continue în bontul meu și durere continuă și purternică sub dinți, ei au venit și m-au torturat cerebral cu presiune foarte mare și de asemenea coontinuă.
Ei au spus adesea că f-tul cerebral, adică modul în care m-au torturat azi și mereu este necesar pentru ei, fiindcă trebuie să mă omoare, fiindcă ”altfel nu ne-ar mai respecta nimeni niciodată”. Ei mi-au spus de multe ori că eu sunt un căcat și ei sunt foarte importanți în societate și de aceea trebuie să mă omoare, nu pentru viața lor, ci pentru un fleac numit respectul proștilor (ei au zis că au fost mințiți toți despre mine, și că ei vor să continue să mintă). Ei spun că acest respect al proștilor e foarte important pentru ei și viața mea nu contează în fața acestui lucru util și bun.

Știu că vi se pare ciudat ca niște oameni răi (eu nici nu știu cine sunt ei) să explice victimei aceste aberații și lucruri monstruoase uneori, dar ei așa au făcut mereu. Tot ei sau alții spun că eu sunt cel mai bun om din lume și că un porc infect mă omoară și,ceea ce e mai rău încă, mă omoară în ochii lumii întregi.
Vă spun eu acum un adevăr - tortura prin durere - de pildă la bont sau la măsele - facilitează f_tul lor cerebral și migrenele oribile.

Azi m-au chinuit și m-au scuipat încontinuu cu idei despre Monica Șerban, fiica vărului bogat al mamei (aparent erau veri) și cu idei despre distrugerea mea - pe care ei le au de 15 ani, cu idei gen ”au mazilit-o de sute de ori degeaba”, ”și nu cedează” etc.

25 septembrie 2020
2 din pisicile mele din curte iar un vânat un porumbel - pe de o parte îmi pare rău, pe de altă parte e un lucru bun fiindcă astfel e probabil că sunt protejată de șoareci sau șobolani în apropiere. Una dintre ele a fost văzută cu șoarecele prins

Durerea de dinți s-a mai diminuat după antibiotic, dar zona e încă umflată și doare, dar mai puțin :) Ce ușurare am simțit când durerea s-a atenuat. Viața e frumoasă, toamna e frumoasă, vrăbiile încă ciripesc.

Repet, tot ce am notat pe blogul meu e adevărul, ei spun că oamenii nu cred sau că cred că e ”gargară” (??)
Îmi amintesc ce am pățit cu cărticica mea de poezii. Dl. Horia Gârbu, pe care îl respect, mi-a oferit un ajutor de vreo 2-300 lei în 2016, dar în niciun caz 300, pentru publicarea acelei cărți micuțe, de la USR, fiindcă cunoștea situația mea financiară groaznică.
Poate că nu a greșit, a fost un gest umanitar.
Dar imediat mi-a fost blocat cardul de sănătate, deci dacă un om nu are dreptul să muncească, pentru ei înseamnă că nu are nici dreptul măcar să scrie poezii cât de cât remunerate, indiferent dacă omul acela are talent sau nu. Eu nu judec talentul meu sau capacitatea mea, ci ideea, principiul acesta greșit. Eu am primit diagnostic psihiatric fără greșeală și fără să fiu evaluată sau să vorbească cineva cu mine. Doar poeziile mele au vorbit puțin, dar numai despre sufletul meu.

Ei mi-au blocat cardul de sănătate deși nu am avut nicio abatere și nici nu am primit bani de la USR anterior. În caz că aveam nevoie urgent de medicamente sau ajutor medical, nu aș fi putut avea. Ei au blocat acest card de sănătate fără niciun avertisment! Oare așa au făcut cu toți cei milostiviți de USR? Am încă și acum dovada sumei primite prin Poșta Română, o voi scana să vă arăt. Deci mesajul indirect era că nu am voie să câștig bani de subzistență, deci și din acest punct de vedere mă condamnau la moarte, dar fără vreo greșeală.

Sper ca de mîine să pot scrie și termina capitolul despre internet. Pe Horia Gârbea l-am cunoscut personal, în condiții bizare oarecum și a dat și mâna cu mine. L-am întâlnit o singură dată, din câte țin minte - cel mult de două ori, dar am uitat, nu mai sunt sigură dacă l-am văzut și a doua oară, deci el nu are nici cea mai vagă idee despre mine, fiindcă oamenii sunt cunoscuți numai prin contact verbal direct, restul e doar monolog.

26 septembrie 2020
Azi m-am trezit la ora 7 dimineața cu durere continuă și destul de puternică. Ieri se atenuase, de ieri până azi s-a agravat.
Voiam să mă apuc azi de capitolul despre internet, poate tocmai de aceea unii au inventat peste mintea mea azi că prietenii de pe facebook mă privesc drept dușman, fiindcă sunt nebuni, așa spun ei. E adevărat că prietenii de pe facebook m-au respins complet, dar nu văd ce motiv aș avea să cred că ei mă consideră dușamnul lor. Cum adică dușman?
Alții mai spun din nou că toți oamenii în general mă tratează drept proastă fiindcă li s-au spus minciuni și ei chiar cred că eu sunt proastă.
Nu mă pot apuca acum de scris, fiindcă iar sunt chinuită sexual de la distanță. În plus, durerea de dinți s-a agravat de ieri până azi, deși de ieri era mai mică, deci antibioticul avusese efect. Acum nu știu, pare mai rău, deși l-am luat.

"cei care reușesc să creeze ceva foarte bun, în ciuda impedimentelor, sunt lăsați în pace, în cazul tău era imposibil să reușești.”

”eu m-am îngrozit când am înțeles ce mult o urăște maică-sa”
”mama ca mama, dar norodul...”
”oameni proști, care vor să te omoare pentru simplul motiv că au mințit despre tine.”

Am spus de atâtea ori adevărul - sunt acum aproape 30 de ani de la incidentul cu țiganul și sexul oral în nordul țării și ei iar intră peste mintea mea cu acuzații. Ca și cum de aceea am fost continuu torturată și respinsă zeci de ani și tot de aceea sunt condamnată la moarte.

Poate vă amintiți, dacă ați citit blogul meu, cum a fost de fapt adevărul. În realitate a fost un incident, nu o poveste, nu am avut niciun gând legat de acel țigan nici înainte, nici după acel incident. Nu s-a întâmplat altceva ulterior, în afară de incidentul cu violul colectiv care de fapt nu a avut loc, când l-am mușcat pe acel țigan că mă săruta cu forța și atunci el m-a lovit puternic. Niciun fel de sentiment sau emoție. Deci, ceea ce s-a întâmplat este doar un incident neplăcut și urât, care nu trădează nimic despre intelectul sau caracterul meu. Nu a fost o poveste sau ceva complicat. Gândiți-vă logic și drept: dacă nu s-ar fi întâmplat, tot așa dvs. sau ceilalți m-ar fi torturat, otrăvit și respins întreaga viață și tot așa ar fi inventat minciuni.

În plus, a fost o înscenare, exact cum am povestit - un lucru determinat de ceilalți în cele mai mici detalii, greșeala mea a fost mică și eram și sub efectul tratamentului psihiatric și nici nu vedeam pe moment ce rău imens fac - dacă a fost ceva atât de rău, încât să fie pretext de crimă și tortură zeci de ani. Nici nu bănuam că cineva mă poate urmări sau că gura lumii e asmuțită împotriva mea, că, dacă aș fi bănuit, nu s-ar fi întâmplat.
Foarte important e că au fost vreo 15 motive importante pentru acel incident cu sexul oral, pe care le-am notat pe parcursul blogului și mare parte din ele sunt prezente drept cauze și pentru incidentul cu țiganul. Plus încă câteva. Nici măcar nu am scris toate motivele - de pildă faptul că am crescut cu tablou cu țigancă dezgolită deasupra patului și apoi mama avea tabloul cu șatra în dormitorul ei și acum stă peste patul în care dorm, fiindcă așa a vrut mama și nu am cum să îl mai dau jos, prefer să evit scenele ei de nervi. Oricum, eu nu am nici ușă la cameră și ea vine mereu să mă cicălească și nu am nic dulapul meu de haine etc. Alt detaliu este chiar faptul că părinții mei locuiau până în 1984 la numărul 69 de pe strada Mașina de pâine, la Teiul Doamnei, și 69 e o poziție sexuală de sex oral, cum aflat ulterior - iar când eram studentă la psihologie unii scriseseră pe perete la intrare 69. Etc. Toate aceste date sau cuvinte sau cifre sunt de fapt factori care facilitează apariția unui eveniment, findcă așa funcționează creierul omenesc.

Un amănunt absurd și irelevant e că ei mă acuză că ”și țiganii sunt oameni”, spunând că tocmai asta mi se impută - că i-am tratat pe cei doi bărbați așa cum m-au tratat pe mine alții - anume ca pe niște instrumente pentru ca eu să dobândesc câteva informații pe care să mă pot baza legat de actul sexual, fiindcă nu înțelegeam de ce fusesem închisă și torturată la psihiatrie, practic condamnată la moarte, fiindcă îmi pierdeam drepturile civile, sociale, iar medicul psihiatru spunea că e din cauza torturilor sexuale de la distanță asupra mea și că medicamentele de aceea sunt făcute, ca să apere persoana de așa ceva. Totuși, adevărul e că eu nu am răspuns la rău cu altceva rău și sunt dintre puținii oameni care priveau țiganii drept oameni, chiar dacă familia mea avea fățiș atitudine negativă față de ei. Cât despre faptul că i-am tratat pe acei bărbați drept instrumente - e parțial adevărat, dar nu ceva condamnabil, fiindcă nu am avut de ales în acel moment, fiind și tratată psihiatric puternic. Cel legat de sexul oral, nu țiganul, m-a întrebat și i-am spus că eram tratată psihiatric și el e cel care a acceptat acel act sexual, care de fapt nu era sexual, nu l-am violat eu. Țiganul, de asemenea, a acceptat acel lucru în mod conștient. Nașul meu și domnul Leon Zăgrean, care mă hărțuise sexual aproape un an, spuneau că eu ar trebui să am activitate sexuală ca să scap de acele violuri de la distanță. Asta au spus ei, înainte de incidentul cu țiganul.

De mai multe ori ei m-au acuzat ca și cum eu eram responsabilă deplin, ca și cum eu purtam toată vina de-a lungul întregii vieți, iar ceilalți erau doar niște copii proști, prin urmare nevinovați. Pe mine nu m-au tratat niciodată drept om, așa cum bine au remarcat unii dintre cei care au venit peste mintea mea. Este vorba de atitudine părtinitoare, fiindcă eu nu am avut pe nimeni niciodată și chiar și familia mă respingea datorită originii mele, așa mi se spune. Ei așteptau de la mine deci să fiu geniu și înțeleaptă încă din copilărie sau fragedă tinerețe, și așteptau să fiu nu doar perfectă, ceea ce poate eram, dar și să fiu peste toate influențele și psihicurile celorlalte persoane din viața mea, ceea ce atunci nu era posibil, fiindcă fusesem tratată violent la psihiatrie, deci mă influențau cu adevărat în mod subconștient diverse cuvinte sau altfel de complexe psihice existente în mod real, concret, în realitate - cum era numărul 69 al locuinței, o carte citită la BCU, tablourile din casă, vorbele de mu--e sau alte vorbe vulgare cu care mă loveau absolut sigur dinainte de incidentul cu sexul oral și țiganul. Din tot ce am citit sau am aflat de-a lungul vieții, pot afirma că aceasta e funcționarea normală a creierului oricărui om, chiar dacă nu a fost închis la psihiatrie, cum am fost eu. Diferența e că, dacă nu sunt beți sau drogați psihiatric, aceste influențe din subconștient trec neobservate sau sunt controlate prin voință. Acum eu nu mai sunt sub influența nefastă a medicației, și oricum am înțeles totul de mult și am conștientizat tot ce se putea.

Unii oameni pur și simplu au mai mult noroc, adică trăiesc într-un mediu cu mai puține influențe negative, care pot să lovească individul în cazul în care filtrul conștiinței e slăbit sau nivelul autocunoașterii scăzut. Eu am terminat autocunoașterea mea de mulți ani și pot spune cu certitudine că oamenii nu aveau motive să mă respingă, fiindcă eu am avut psihicul sau sufletul foarte curate și frumoase și nu i-aș fi influențat negativ, mai ales că am înțeles absolut totul de mult. Eu nici măcar nu mă gândesc la lucruri rele sau vulgare niciodată, nici nu m-am gândit la acel incident din nordul țării niciodată, fiindcă oricum nu se întâmplase nimic care să mă afecteze, dar ei îmi tot repetă aceste acuzații nefondate în ultimii 15 ani. Înainte nu, deci nici nu mă gândeam la asta.

iar au intrat cei cu delirul politic care spun că -
”ei (?) preferă (?) o putere (?) coruptă decât un om fără nicio lețcaie” ????!!!
Genul acesta de idei aberante, fără legătură cu mine sau cu restul vieții mele, unii le consideră pretexte pentru maltratarea și uciderea mea.

Acum mă acuză că unii m-au chinuit și f-t pe mine în 89 (adevărat) ca să îl omoare pe Ceaușescu. Bun, deci nu am nicio vină - eu de unde să fi știut că vor să omoare pe Ceaușescu și ce puteam face? Erau cu adevărat violuri de la distanță, nu puteam să îi opresc. Nu erau din cauza mea, eu nu am avut pofte sexuale. Ca om, ca individ, mărturisesc ca la preot din nou - nu am vrut moartea nimănui și nici nu am gândit de rău despre nimeni niciodată, nici pe Ceaușescu. Propriu-zis, am fost un om fără păcate.

iar au început - ”planul a fost să te omoare pe tine, nu pe Ceaușescu, dar tu te-ai dovedit a fi altceva decât credeau ei” ??!! De ce naiba să plănuiască cineva moartea mea?

Ca și acum, de multe ori mi-au aruncat ideea că ”Cu ea nu ține nimic, nu o putem păcăli etc.”
”Suntem înfrânți de o nebună” etc.

”au curățat totul și tot nu pot să o omoare”
”oamenii încă nu au înțeles adevărul despre tine”
Ideea lor e că unii sunt așa de proști, încât nici măcar nu au înțeles că nu eu sunt sursa delirului despre mine.
”tu ești principala resursă pe care o administrează politica”?!

Azi, 26 septembrie 2020, m-au torturat fizic monstruos toată ziua, încontinuu, și în aceelași timp mi-au scuipat în gând încontinuu aberațiile lor și ideea că vor să mă distrugă și să mă omoare. În același timp, întreaga zi, mama a fost din nou extrem de agitată și m-a lovit verbal și cu zgomote aproape încontinuu.

Oamenii te omoară fiindcă ei cred cu adevărat că ești nebună, fiindcă așa li s-a spus, adică unii au mințit mereu despre tine că ești nebună. În final dacă te vor omorî, vor crede că au făcut o faptă bună.
Ei nu au înțeles faptul că nu ai fost niciodată nebună și de aceea te omoară.
Etc.
Bine, dar ar fi fost imposibil să înțeleagă oricine că nu sunt nebună, fiindcă efectiv am fost izolată cu forța întreaga viață din 1984. Am făcut tot posibilul să fiu cât de puțin cu alți oameni, dar au refuzat. în final, în 2018 m-a căutat Luiza și apoi m-a respins și ea. Nu aveam de unde să scot oameni. Cei de pe facebook m-au respins fără motiv toți, am implorat de sute de ori. Și Carmen Carmen-Maria Mecu de exemplu mi-a promis odată că va sta de vorbă cu mine în câteva zile și apoi a refuzat acest lucru - nici măcar în scris nu a vorbit cu mine. La fel tot restul vieții, și voi spuneți că ei toți m-au respins din cauza minciunilor despre mine - dar nimeni nu poate fi recunoscut ca om normal dacă e complet izolat, cum au făcut cu mine. Întreaga viață de fapt, dar mai ales din 1984, de la 13 ani.

ei ziceau că oamenii mă consideră monstru periculos și de fapt mama mea e monstrul acela - din punct de vedere al umanității, în aparență au dreptate, dar altfel, nimeni nu e monstru. Și poate că mama a fost așa fiindcă restul lumii era așa de când m-am născut - unii spun că din cauza experienței ei dureroase cu nașterea mea ilegitimă, dar poate e altceva, nu știu sigur.

Tu ești femeie, Cristina, și da, îți meriți soarta - nu am întrebat nimic despre soarta mea și nu am vorbit neîntrebată
I-au păcălit pe toți cu fleacuri din astea (se referă la diverse aranjamente din viața mea legat de pisicile din curte etc.)
Toți vor să mori ca să te înlocuiască cu alta ??
se pare că vor să dea impresia că aș fi paranoică și anume să cred că e alta pe care o vor oamenii în locul meu, deși acest lucru e evident fals etc.

Niște oameni răi ți-au săpat groapa astfel încât toți oamenii te văd într-o lumină falsă, drept ceea ce nu ești. ???
Ei au înțeles cine ești (?) dar nu au înțeles ce ești sau cum ești.
”partea cea mai nasoală a poveștii tale e că nu ai greșit nimic.”
”Încă nu are cancer. Ai verificat? Da.”
”Pe tine te-au izolat, deși ești dintre oamenii cei mai curați și buni; toți cei care au înțeles adevărul despre tine păstrează tăcerea și secretul.”

27 septembrie 2020
ce mai spun ei:
Inculpatul nu a avut nici cea mai mică greșeală și nu înțelege situația în care se află.
Absolut sigur tot ce spui tu e adevărul curat și proștii cred că ți-au spălat memoria.

”tu ești un om și conștient și integru și ei vor să te omoare.”
Alții spun că ei vor doar să mă transforme în nebună adevărată, așa cum tata spunea, de pildă, că mă va transforma în țigancă adevărată.
”Oamenii buni au fost distruși/înfrânți în cele mai mici detalii”
”Omenirea traversează o perioadă întunecată”
Posibil, dar nu din cauza mea, ci în ciuda mea - eu chiar așa am fost, cum am scris pe blogul despre viața mea. Sper să termin și restul, începând cu mâine.
”Întotdeauna s-a procedat la fel.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...