desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

marți, 9 august 2022

9 august 2022

mă uitam din la porcăria scrisă de psiholog când am fost internată în spitalul de psihiatrie ultima oară (în 2016 )- totul minciună, și ansamblul și detaliile - v-am mai arătat.
printre altele a scris că am halucinații auditive imperative - probabil că se referă la aceste gânduri ale altora asupra mea - dar absolut niciodată nu am auzit voci, cum se spune în psihiatrie, este doar un fenomen ciudat, evident telepatic, dar probabil că și telepatia de acest gen, fără sunet, e considerată halucinație - în plus nu m-a întrebat nimeni, nici psihologul, nimic despre asta - dar e evident că e vorba de gândurile altora, nu ale mele
ceea ce mai e de adăugat e că nu am pereceput aceste gânduri în mod sigur înainte de moartea tatei în 2005 - și psihiatrii tot așa mințeau, încă din 1992
totodată nimeni nu mi-a făcut anamneză, au scris din ideile lor
cei din gândul meu azi spun că eu am fost condamnată, deși nu am greșit nimic, și de aceea mint psihologii așa ??? Dar de ce nu e atunci adevărul, că nu am greșit nimic?
eu am avut un șoc exact de două ori, câte o secundă - am perceput ca sunet vocea mamei care spunea de departe ”tu ești?” și doar atât și vocea asistentei psihiatrice care spunea tot un cuvânt sau două, nu mai țin minte ce, cred că numele meu, Cristina, dar pe fata ei o cheamă tot Cristina - și aceste două mici halucinații au fost singurele și au fost în ultimii câțiva ani, niciodată înainte de 2018-2019. Mai jos minciuna unui om ticălos despre mine în 2016:
Citiți cu atenție blogul meu și veți vedea că totul e minciună - ce spun psihologii și psihiatrii - ba chiar la prima vedere puteți vedea că e minciună. Eu nu am spus nimic din ce mințea ea și nici nu m-a întrebat nimic și nu am vorbit altceva. Singura ei întrebare a fost cum mă împac cu divinitatea. Am fost un om inteligent și nu aveam cum să spun că profesorul zicea că pot să fiu sclava lui etc. Numai pe acest blog am scris adevărul - că mi se pare că condiția mea socială a fost de sclavie mutilantă, mai rău ca în cărți, fără legătură cu vreun profesor și am dreptate. Nu aveam cum să folosesc verbul a jecmăni și doar pe blog am spus adevărul ce putea fi dovedit și era clar și concret, că rudele m-au chinuit și mi-au și luat din banii de moștenire pentru ei, am explicat cum. Dar nu am scris în acest mod, probabil că nu a citit. De asemenea nu am fost niciodată agresivă, întreaga viață etc. Totul e minciună și delir al psihologului în mod clar, căci e un fel de delir al ei, chiar dacă face intenționat și conștient răul. Nu am avut întreaga viață tulburări ale gândirii sau delir, cea ce puteam ușor dovedi și nu am efectuat niciun test sau chestionar. Nu am fost niciodată iritabilă. Despre personalitatea mea nu avea de unde să știe ceva nimeni. Nu am avut niciodată episoade psihotice, am fost mereu la fel, dovedibil, și nici nu am fost încontinuu psihotică.

mai jos perioadele mele de internare până în 2006 - am mai fost internată o dată sau de două ori până în 2007 și apoi în 2016. Ei au mai modificat perioadele în fișa clinică, dacă nu mă înșel, pentru a ascunde faptul că eram ținută foarte mult în spital, dar nimeni nu îmi făcea nicio anamneză, ei zic că așa se procedează. Se pare că în 2005 toamna nu am fost internată, dar mama mi-a luat concediu medical, așa cum am povestit - din păcate nu am fost inspirată să iau pastilele, căci mi-aș fi revenit și nu aș fi pierdut locul de muncă din învățământ eventual, numai că eu eram foarte șocată după povestea cu radio Europa, când m-au invadat prima oară cu gânduri străine și rele.

alții spun că nu se procedează așa și că pe mine m-au măcelărit în loc să mă trateze ??! Dar nu aveau ce să "trateze", mereu am fost un om normal. Nu doar ca gândire, ci și în rest. ei zic că porcii au inventat că eu aș fi amnezică, deși nu au nicio dovadă și eu nu am uitat nimic din întreaga viață, în afară de detalii insignifiante - se poate dovedi că nu aveam cum să uit.
Repet, ca să fie clar și am complet dreptate - eu am fost mereu om normal și inteligent și bun - oamenii m-au izolat total și greșit de la 13 ani. Eu nu am avut niciodată tulburare psihică în sens de tulburare a memoriei, gândirii, atenției, somnului, afectivității, ci doar o tulburare psihosomatică, adică f_tul la care se referă ei (și psihosexuală mai demult), care se datorează violenței altora și rejecției complete, total nemeritate și tratamentului psihiatric invaziv - această tulburare psihosomatică se asociază cu dependența de medicamente psihotrope, altfel psihicul meu e perfect normal. Niciodată nu am avut delir, oamenii inteligenți absolut sigur nu pot delira. Psihologii și psihiatrii, cu câteva excepții de oameni închiși la psihiatrie în tinerețe cu forța, sunt considerați inteligenți, deci au dreptul legal să judece pacienții. Toți pacienții sunt considerați proști - eu puteam dovedi că nu eram proastă, dar ei așa mă tratau, și astfel mințeau că eram delirantă, deși eram om bun și fără pată.
Ei spun că (și nici măcar ei nu sunt tulburarea mea psihică) oamenii au inventat, fără să aibă vreun motiv, că eu sunt altceva decât par, deși nimeni nu a vorbit cu mine măcar - o viață întreagă - și sunt complet izolată.
Unii chiar spun că nebunii au inventat că nu am fost complet singură toată viața (??)

încă o fantezie morbidă a lor, probabil că vor să vă păcălească că eu am inventat așa ceva, conștient sau nu, ca să mă apăr, când de fapt ei sunt autorii - ei spun că sistemul psihiatric, adică distrugerea creierelor pacienților, se poate realiza sau funcționează numai dacă adevărul, realitatea despre pacient, corespunde cu acuzațiile care i se aduc - în cazul în care pacientul e total nevinovat, susțin ei, creierul pacientului nu poate fi distrus ??? realitatea e alta, ei chiar mi-au torturat creierul și distrus parțial intelectul, poate insesizabil, dar am fost un om inteligent și au avut deci cum să lovească mult timp - cred că și proștii pot înțelege ce am scris aici, dar sunt ceva mai inteligentă încă decât ce am scris, căci am scris să fie clar pentru toți

10 august 2022
iar m-au lovit în cap foarte puternic, încât pentru a treia oară zilele acestea, am uitat dacă am luat medicamentele - cele de inimă sunt importante, dar nu pot risca să le iau de două ori, sunt periculoase în doză mare - eu nu am uitat să iau medicamentele decât dimineața, fiiindcă ei numai dimineața mă pot lovi puternic ca să uit - cei de peste mintea mea spun că e încă o tentativă a unora de a mă omorî -ei nu au mai făcut așa decât o dată sau de două ori în trecut și acum de trei ori în câteva zile! Seara nu am uitat niciodată. Când mă trezesc e relativ bine și apoi ei lovesc și adorm din nou, uitând dacă am luat medicamentele. Ei mai spun că așa sunt omorâte babele - dar pe mine nu trebuiau să mă omoare și abia peste 5 ani încep să fiu babă.
îmi voi lua alte măsuri de prevedere - voi pune un bilet cu datele calendaristice în punga de medicamente și voi bifa imediat ce iau medicația
10.08.22
Unul dintre vecinii din Voluntari, care nu m-a salutat de câteva ori, azi m-a salutat.
11.08.22
De sute sau mii de ori ei mă împroașcă cu aceeași idee - că toți oamenii cred că eu sunt altcineva și eu sunt de fapt eu ?!!
Normal că sunt eu, dar ei nu cunosc acest eu, absolut nimeni nu a vorbit cu mine și asta încă nu era de ajuns - trebuia ca cineva să aibă o relație oarecare nu mine, nu sexuală, fie femeie, fie bărbat - o relație colegială, de prietenie, de rudenie etc.
Dat fiind faptul că nimeni nu e cu mine și nici nu a fost deloc în trecut, nu e posibil ca vreun intelectual să creadă că sunt altcineva sau altceva. Cum adică altceva sau altcineva? Ei spun că nimeni nu a vrut să se bage în viața mea, dar de fapt nimeni nu a vrut să mă accepte, să fie adevărul și să am dreptul la muncă și la studii.

deși am fost un om inteligent și adaptabil, deși nu am greșit nimic și nu am avut defecte și nu mi-au lipsit virtuțile și calitățile diverse, deși am suferit tortură și izolare timp de 38 de ani și am fost și un om înțelept, cu relativ bună cunoaștere de sine și chiar de lume, deși nu am făcut niciun rău, deși nu aș fi făcut nici în ruptul capului, deși meritam dreptul la muncă și chiar la studii, ei continuă să fie obsedați de distrugerea mea, ca și acum 17 ani și toți acești ani, ba chiar dinainte, dacă ne luăm după fapte
ei repetă că mi-au ras creierul în cele mai mici detalii și tot nu reușesc să mă distrugă ?????

12.08.22
Iar au început - au ideea că proștii cred că eu sunt manipulată de alții, adică nebună și proastă, și de aceea mă evită și sunt și omorâtă, dar, spun ei, dacă oamenii ar înțelege că eu manipulez pe alții, m-ar omorî imediat - este exact invers, dacă ar fi adevărul, nu ar mai avea nimeni interesul să mă omoare - fiindcă absolut sigur am fost un om respectabil și perfect normal, bun și inteligent întotdeauna, deci nu au motive să îmi facă rău ... cât despre termenul manipulare, este exagerat și e pentru proști, căci este bine ca unii oameni să gândească mai corect, mai iute, mai puternic, sau doar altfel, așa e posibil miracolul vieții și morții și organizarea sistemică a universului - dar, cum vedeți, aceste persoane mă tratează drept proastă fără motiv, căci, dacă ele ar fi înțeles adevărul, atunci nu mi-ar fi aruncat aceste idei. De fapt manipularea e un termen mai restrâns referitor la intelect, și se referă mai ales la dirijarea comportamentului altora cu scop definit, ceea ce nu e cazul meu sau al altora prin intermediul meu, cum cred nebunii eventual. Dacă vreodată aveți teama că vă manipulează cineva, atunci puteți gândi corect că e ceva normal. Și eu la fel.
În plus, dacă ar fi fost măcar adevărul despre mine, aș fi avut drepturile cerute o viață întreagă și nimeni nu ar fi avut interesul să mă omoare pentru ascunderea adevărului, cum spun ei mereu. Problema legată de unii proști e că ei nu îi suportă pe cei inteligenți, în schimb oamenii inteligenți îi apreciază și respectă și pe proști, căci și fără ei ar fi imposibilă lumea.

Iar au început - acum cu politica, să mă împroaște cu mizeria lor - ideea lor e că rușii au înțeles adevărul că, atât timp cât eu trăiesc, ei sunt total excluși - sunt oameni răi și proști cei care inventează - mă iertați că mai scriu din acestea.
Ei spun că datorită ștergerii repetate a creierului meu (memoria) și torturii asupra creierului meu - prin f_t și otravă - li s-au spălat lor creierele și sunt furioși etc.
Dar eu am fost un om perfect normal și inteligent agresat, violentat, fără vină - și problema aceasta a spălării creierului este aceeași pentru orice intelectual - oamenii trebuie doar educați că minciuna e ceva rău, că nu rezolvă nimic lovind oamenii puri și inteligenți - chiar tineri, și mai ales nevinovați.
Repet, eu am fost un om bun și normal dezvoltat și cu parcurs normal de viață - ceilalți au lovit doar - nu am avut și nu am nicio legătură cu politica, dar i-au păcălit pe unii proști probabil. Nu am avut nicio șansă și e vorba de crimă din 84.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...