desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

marți, 2 mai 2023

1 mai 2023

azi, 1 mai 2023, - m-au otrăvit din nou cu apă și suc, mă doare burta rău și mi-e greață, nu am mai pățit așa ceva de când stăteam în oraș și era clar otravă, mi-e tare rău, e în mod sigur de la suc și apă, că nu am mâncat nimic - ei spun că oamenii sunt nebuni și vor să mor, iar idioții sunt așa proști încât nici măcar nu cred că e otravă. Repet, e adevărul, cu lichide de data asta. Am fost un om matur și bun, nu am fost obiect sau copil mic și ei mă scuipă de 10-15 ani cu ideea - ”vor să o...” - acum din nou că ”vor să o distrugă complet”, deși nimeni nu are acest interes, am fost mereu om bun și curat, nu am fost distructivă niciodată.

ei spun din nou și din nou că oamenii mă omoară sau că trebuie să mă omoare, fiindcă povestea vieții mele e cea mai grețoasă poveste care a existat - ceea ce e complet fals, e una dintre cele mai frumoase și sublime povești și are un singur amănunt grețos, acela cu sexul oral - deci numai cel mult o jumătate de oră întreaga viață în total - păcat însă că mă omoară, că e totul așa tragic, căci am fost o floare rară ca bine, bunătate și frumos sufletesc, și gunoiul sunt ei, și mai sunt și orbi - eu nu am pată și nici cicatrici pe suflet, sunt la fel, chiar dacă m-au martirizat mulți ani, aproape 40, și am fost de la început, din 84, doar binele și am avut o viață excepțional de bună prin iubire de oameni, bine și frumos și bucurii intelectuale de înțelegere a lumii etc. Nu e nebunie ce spun, e adevărul, ce naiba nu ați înțeles?? Ei spun iar că mama e numai răul și nebună, dar lumea toată crede lucrul acesta despre mine.??

Dialog între ei peste mintea mea - ”nu o mai f..teți, că ajungem cu toții în căcat”??? (cum adică să mă f...? de ce? mereu au spus așa, dar nimeni nu trebuia să mă f..., am fost un om bun și inteligent) ”Și nu o pot opri?” ???!! ce să oprească?! sunt idioți, probabil că au fost mințiți că eu fac ceva sau spun ceva, când eu am fost mereu un om tăcut și bun, nu înțeleg ce vor. Ei spun că am fost cu adevărat un om foarte inteligent, dar, datorită bunătății patologice, lumea crede că aș fi proastă???

iar au început cu delirul lor politic, anume cu cel că eu reprezint (?) România, dar sunt mereu crescută și omorâtă de dușmanii monstruoși ai țării - sunt extrem de porci, probabil că au mai întâlnit proști cu acest delir și credeau că le merge și cu mine așa

Acum au spus că oamenii cred că eu aș fi veninoasă și rea, când eu am fost de fapt mereu bună, calmă, caldă, constantă, blândă. Voi continua mai târziu. Unii spun că unul din motivele faptului că ei toți vor să mă distrugă este... faptul că ei nu cred adevărul spus de mine pe acest blog, fiindcă e o poveste prea monstruoasă.??!

Voi continua povestirea despre edituri și poate că veți înțelege de ce scriu totul. Ei tocmai spun că lumea nu trebuie să înțeleagă adevărul, de aceea mistifică rezultatele mele la niște teste de cultură generală pe internet.??? Eu cred că nu s-ar întâmpla nimic rău dacă lumea ar înțelege adevărul, adevărul întreg, cum am spus eu, nu duce niciodată la ceva rău, decât că nu m-ar mai omorî, ceea ce nu ar fi fost și nu ar fi rău)

Ei spun acum în mod vulgar că eu nu înțeleg că ”li s-a spus că sunt foarte nebună”?! - dar nu au nicio dovadă că aș fi nebună și nu văd ce nebunie au găsit ei pe acest blog! Acum iar cu vechea lor idee că trebuie să mă omoare fiindcă e o rușine imensă.?? Voi continua peste un timp. (ei spun din nou că poporul nu a înțeles încă adevărul și crede că sunt altceva decât sunt?? - mi se pare fără sens, nu au cum înțelege)

2 mai 2023
Am încontinuu dureri de coccis de mai multe zile, e foarte neplăcut. Am început ieri să scriu povestea despre publicarea poeziilor mele și voi continua în postarea trecută și ei au început să spună că sunt megalomană, cum au mai zs adesea - e o minciună, tot ce am povestit, inclusiv despre mine, e adevărul și sunt un om modest. Dacă nu ați înțeles ceva, aș putea explica, nu am fost nicidoată megalomană, dar ei, cei care spun asta, sunt megalomani. Probabil e un mecansim de proiecție psihologică, de aceea ei cred despre mine.

au mai inventat o idee - că mă omoară fiindcă le era teamă că mă voi răzbuna pe cei care mi-au făcut răul, dacă aș fi avut libertatea - acum citiți tot blogul cu atenție și încercați să mă vedeți așa cum am fost mereu - un om foarte inteligent și deci cu mare drag de viață și de oameni și foarte bun - cum să fi distrus eu ceva bun? e de-a dreptul dezgustător, dar ei mă văd proastă, numai fiindcă am fost ținută izolată toată viața... numai proștii sunt distructivi, cei inteligenți știu că viața lor nu doar că depinde de, dar și este pentru ceilalți, și egoist nu poți trăi decât scurt timp și chiar și plăcerea și bucuria și gândirea sunt posibile numai prin intermediul celorlalți - faceți un exercițiu de imaginație - cum ar fi să locuiți toată viața într-un cătun mic - nu e și mai evident ce este omul? citiți din nou ”La răscruce de vânturi”, ca să aveți un punct de plecare să înțelegeți ce însemană viața fără companie sau într-o comunitate foarte reastrânsă.

Alții spun că cei vinovați de toată tragedia asupra mea s-au sustras pedepsei (??) inventând minciuni despre mine, deși eu eram izolată din 84, pînă când lumea i-a crezut pe ei, deși nimeni nu a stat de vorbă cu mine.???

3.05.23
Ei spun că sunt un om pe care poporul îl omoară, dar fără motiv - așa au spus mereu.

4.05.23
Iarăși - ”convenția e că tu ești nebună, nu vor să te recunoască drept ceea ce ești” - repet, e vorba de o crimă monstruoasă. Nu e niciun motiv. Ei spun că eu sunt total nevinovată și toți mint - nu știu la ce se referă.

7.05.23
Dureri cutremurătoare, urlu singură în casă... pe picioare, pe amândouă, de la măduvă poate -- nu mă pot deplasa... poate e din otravă din apă, căci am și arsuri gastrice puternice și nu au cedat nici cu 4 pastile de emanera de 40 mg și nu am mai avut așa de ani de zile.
Durerile au început pe la ora 6 dimineața, acum e ora 4 și nu trec, a fost salvarea - eu am chemat-o - și mi-a recomandat să nu merg la spital, dar m-a pus să semnez că nu merg la spital. Mi-e sete încontinuu și am băut vreo 5 litri...am avut greață, am vomat puțin - durere și arsură la stomac - medicul pe salvare mi-a făcut o injecție, durerea de oase sau mușchi nu a trecut, am luat și vimovo și clorzoxazonă și nu a trecut - e monstruos, foarte puternic și setea e continuă....ieri am fost în oraș și m-am urcat într-o mașină galbenă, cu scara prea sus... în stație la coborâre nu a oprit lângă trotuar și am sărit pe proteză cu toaăt greutatea mea și am simțit că mă zdruncin...asta a fost, în rest, gastrita asta acută ei spun că e de la otravă, dar eu nu știu sigur.

9.05.23
În afară de durerea în urma accidentului - deci traumatism vertebral - mai am aproape continuu junghiuri în urechea dreaptă. Oricum, eu am mai scris pe blogul acesta, durerea sacrală, coccidiană era de mult și am mai avut alte mici accidente - dar ei spun că e cancer - metastază și de aceea sindromul acesta fesier. Nu știu. Nu m-am dus la spital și cred că nu mă voi duce, fiindcă mereu m-au tratat monstruos, cum am mai povestit, în 2013, 2016, 2017, 2018 de exemplu. Ei spun tot timpul niște lucruri incredibile - că toți vor să mor, că toți mă urăsc, că ei cred că eu aș fi proastă și nebună și rea etc. Durerea s-a mai potolit, dar e foarte greu de suportat și acum. Azi noapte am fost trezită de durere de două ori și de junghiul în ureche și de la 4 jumătate iar nu am dormit. Din cauza durerii nu am mai putut termina povestirea despre poezii - dar ei spun că oamenii mi-au făcut foarte mult rău și eu am fost extrem de bună și nevinovată, deci toți vor să mor, ca să ascundă rușinea și toți vor să mintă - așa au spus de 16-18 ani. Iar au început că trebuie cu orice preț să mă distrugă. Au intrat din nou în calculatorul meu. Ieri spuneau iar că sunt cel mai mare martir al omenirii și e logic că toți vor să mor, fiindcă e o rușine imensă.

Ei m-au torturat azi și mi-au aruncat de multe ori idei de moarte. Unii spun că eu mor pentru bunătate, inteligență și virtuți.

10.05.23
Ei spuneau ieri că pentru ei contează nu psihicul, ci integritatea biofizică a individului/pacientului. Durerea e și acum foarte mare, când mă întind în pat, ba chiar s-a agravat în poziție declivă. Dimineața e foarte rău. Ei spun că unii se luptă să mă omoare, alții invers.?? Ei spun că, pe lângă accident, ei m-au și f_t monstruos azi noapte, și de aceea e foarte frig afară, că altfel s-ar fi încălzit puțin și mai departe. Ei spun că nu vor să renunțe la f_t, fiindcă au fost mințiți că așa trebuie sau fiindcă vor neapărat să mă omoare. Ei spun din nou că am fost dată pe mâna unor porci/oameni foarte proști, care, prin urmare, mă omoară, fiindcă nu au înțeles nimic din viața mea.
Au spus din nou un lucru ciudat - că poporul a dezvoltat un delir complex, plecând de la ideea absurdă și ilogică că eu reprezint Rusia, deși nu am avut niciodată vreo legătură cu politica. Ei spun că proștilor li s-a spus că eu sunt un om care nu face compromisuri și de fapt nu am avut de ales nimic toată viața.

ei spun că m-au ras de-a lungul vieții de vreo 5000 de ori, deși nevinovată, și poporul tot nu a înțeles adevărul

11.05.23
cred că motivul pe care îl invocă ei pentru omorârea mea este căderea turnurilor gemene din New York, septembrie 2001. Poate fiindcă am avut normale sentimente personale negative față de americani - dar nu sunt eu de vină pentru acel eveniment - e mai rău ca în Orwell, în cartea lui 1984, unde oamenii erau hăituiți într-un sistem totalitar pentru gândurile lor, aici e vorba doar de sentimente ale unei femei foarte curate și bune, datorită a multiple abuzuri și nedreptăți și izolare printre care se strecurau ciudățenii legate de americani, pe care le-am mai povestit, care apăreau ca vinovați, strict legat de viața mea și persoana, fiind singură (adică eu), și mai era și sub influența unei mass-media care proiecta răul asupra americanilor, care ar fi fost vinovați de susținerea evreilor în conflictul și războiul interminabil din Israel. Persoana era tânără și nu avea sentimente antisemite, dar, având doar 30 de ani în 2001 și fiind total apolitică și izolată de mulți ani, nu putea înțelege toată povestea și întreg universul la acea vârstă. A fost singura perioadă din viață când am urmărit știrile. Azi mi-am amintit încă un detaliu, nu știu dacă l-am scris - anume că, la întoarcerea lui tanti Piri din SUA, mai mulți ani înainte de 2001, ea mi-a povestit ceva bizar - anume că Fred/Freddy, așa zis vărul meu terțiar din SUA, ar fi întrebat o dată ”Cristina? Ce e cu Cristina?” Asta pare foarte ciudat, nu fiindcă nu eram rude, ceea ce nu știam atunci, ci fiindcă eram rude foarte îndepărtate și nu comunciasem deloc, niciodată și nu mă gândisem la el de una singură niciodată. Vă reamintesc că el a murit otrăvit, zice-se, încă tânăr. Vă reamintesc că au fost îndeplinite, nu doar romanul ”1984”, ci și ”Odiseea spațială 2001” și încă multe altele legate de viața mea, chiar dacă nu le-am citit. E normal să apară astfel de coincidențe, prin funcționarea normală a psihicului.

Durerea s-a mai atenuat, dar încă doare rău la anumite poziții sau mișcări - cum ar fi flexia gântului în decubit dorsal, întoarcerea în pat și altele și cel mai des e puternică durerea imediat sub fese și durerea șoldurilor, lateral. Ei spun iar că oamenii cred o hidoasă minciună. Una din ideile lor e că oameni cred că eu, considerând faptul că m-au maltratat toată viața, aș fi răzbunătoare.?! Cum să creadă aât de multe lucruri rele despre un om complet nevinovat, dar mai ales, izolat mereu? Era evident cum am fost ca om, normal că nu am fost răzbunătoare.

Ei spun din nou că toată lumea vrea să mor - azi vecinul sau mama a pus, nu știu de ce, multe bețișoare rupte în bucăți de circa 15 cm pe treptele casei, la fel am pățit înainte să fiu violată de la distanță, înainte de Bunăvestire 1989. Au din nou ideea că, prin și datorită durerii de bazin și șold din prezent, mă vor goli complet ca să fiu goală pușcă, fiindcă în prezent nu am ”pierdut” totul. SUA nu poate accepta adevărul și rușinea, spun ei, normal că ești omorâtă: ce rușine? întreb eu, ei spun că faptul că au fost mințiți, deși mereu popoarele sunt mințite de biserică sau de politicieni, așa scrie în istorie. Un lucru de-a dreptul șocant pentru mine este că ideea lor de a mă goli a fost de mai multe ori, ba chiar au spus că am mai trecut prin asta, nu mai știu de câte ori, dar ei spuneau azi asta ca și cum aș fi proastă sau nebună și mai ales ceva rău, pe un ton urât, ca și cum eram egoistă sau lacomă sau vanitoasă etc. și de aceea țineam la puterea mea intelectuală, pe care ei o interpretează drept altceva. Dar eu am fost mereu normală și chiar inteligentă și mai ales un om extrem de bun, cum spun toți, în afară de câțiva. Vă asigur că am fost și un om bun și un om altruist și încă se poate explica și dovedi totul, și am avut și noblețe de caracter adevărată și mi se pare o dovadă de prostie și îngâmfare a lor, nu a mea, să creadă asemenea aberații despre un om izolat, deci în afară de orice bănuială. La fel s-a întâmplat acum 2 zile, când au insinuat ceva tot rău și incredibil și la opusul firii mele, încât mi-am ieșit din pepeni - fiindcă ei lovesc încontinuu, și am spus - doamne ce proști sunt, căci nici măcar nu au înțeles cum gândește în permanență omul bun - și eu întotdeauna am pus binele altora mai presus de al meu și am acționat în consecință mereu, când am putut. Inclusiv în ultimii ani. Însă adevărata înțelepciune am dobândit-o abia după 35 de ani, deși în tinerețe am fost la fel, și eram naivă fiind tânără și fără experiență, niciodată proastă sau rea. Unii spun că nu am greșit nimic, doar am dezvăluit adevărul din spatele celui mai monstruos caz de crimă din istorie - și asta numai fiind monstruos forțată prin tortură. În viitor, dacă nu și în prezent, datorită dezvoltării tehnologiei, prin care m-au speriat mai demult cu o hologramă în aer la etajul patru - căci uniii au tehnici mai avansate decât piața comună oamenilor de rând, chiar și oamenii simpli vor putea să inventeze probe false despre oamenii pe care nu îi doresc, chiar dacă sunt izolați - deci și atunci numai nedreptatea și răul vor învinge și distruge binele. Trebuie făcut ceva pentru moralizarea lumii și omorârea mea nu e soluția. Deoarece oamenii simpli, ca și copiii, nu pot înțelege mare lucru, deci nu se pot moraliza din convingere, ar trebui ca... Popoarele cred ceea ce li se spune, zic ei din nou, și despre tine li s-a spus că ești altceva decât ești și, neavând logică, ele asta cred.??!

11.05.23
Mai multe zile, aproximativ la ora 16 (de ce mereu la aceeași oră ?), cineva îmi dădea arsură în obraji și extenuare cerebrală. Ei spun că mama e manipulată de un porc care vrea să mă omoare. Azi a venit de la cumpărături și a luat un pahar de țuică și a început să mă latre - ea vorbește de obicei pe un ton urât - și iar mi-a dat arsură și durere. Ei spun că mama mă omoară, așa cum mi-a promis în copilărie, fără niciun motiv. Eu nu am lovit-o niciodată și am fost din copilărie un om bun și cuminte. Unii zic că toți cred ceea ce am povestit eu, dar toți vor să mor ca să mușamalizeze totul. ?? alții spun invers, că nimeni nu a înțeles și toți cred că aș fi altceva.??? Ei spun că ei trebuie să mă omoare, fiindcă sunt obligați să asculte de voința poporului și poporul nu mă vrea, deși nu am greșit nimic și nici măcar nu șitu nimic despre mine - din două motive - unu că oamenii izolați nu se pot manifesta drept ceea ce sunt în muncă și studii sau relații cu alții și doi că oamenii izolați nu comunică cu alții și deci nimeni nu știe nimic cert despre ei - pe mine m-au izolat cu forța aproape total din 84. Alții zic că eu am fost un om extrem de bun și inteligent, dar am suferit prea mult, mi s-a făcut prea mult rău ca oamenii obișnuiți să poată crede - și tot mereu au venit alții care mi-au făcut răul crezând minciunile celor dinaintea lor și apoi au făcut și ei la fel și au mințit la fel, ca să îi acopere pe ceilalți. Ei spun, dar eu nu știu dacă e adevărul, că toți cei care mi-au făcut rău și-au mințit copiii mai multe generații și acești tineri de azi lovesc de moarte așa cum au făcut și părinții și bunicii lor, fără să creadă binele și adevărul. Ei spun că proștii cred că ei se războiesc cu un om extrem de rău (?) și în schimb e vorba doar de o crimă monstruoasă asupra unui om bun și nevinovat.

12.05.23
Ei spun că ei încă speră să mănânc (!) și când voi începe din nou să mănânc, voi muri. Și dacă nu voi mai mânca, vor otrăvi apa.?? Alții spun că nu. Unii spun că dacă mai aștept și nu merg la doctor, va fi prea târziu. (pentru ce?), alții spun că oricum am cancer grav, alții că să nu cumva să merg la medic - ceea ce am ales și eu, fiindcă țin minte tot ce mi-au făcut în trecut, și psihiatrii și ceilalți, și personalul medical auxiliar, deja scris pe blog. Azi e abia a 6-a zi când nu mănânc, din foarte multe motive, inclusiv pentru că nu vreau să mă sinucid mâncând și așa mă simt mult mai bine. Totuși mama mă tot bate la cap să mănânc, ca întotdeauna. Unii spun că totuși în 2-3 săptămâni se leagă oasele - oare? durerea e cam la fel de 3 zile. Ei au mai spus și în trecut și azi că mi s-a creat un dosar (?) în care tot ce e scris e minciună, în care probele sunt fabricate și oamenii au depus mărturii false.??? Carmen, fosta asistentă la pshiatrie, a slăbit mai multe zeci de kilograme, dar eu sunt extrem de grea și am o burtă extrem de mare.

Ei spun că toți experții se luptă să mă distrugă și să mă omoare (au zis de mult), deși nu am greșit nimic și nu am fost deloc nebună - ei spun iar că am fost maltratată enorm întreaga viață și nimeni nu a înțeles adevărul și ei trebuie să se gândească la consecințele grave (cred că nu ar fi nimic grav sau rău - poate doar acum e prea târziu, dar poate nu e) care ar fi dacă lumea ar înțelege adevărul ?? și de aceea m-au lovit încontinuu toată viața.?! Alții au spus că e vorba de niște porci care mă omoară pentru interesul lor personal, nu pentru binele omenirii. Ei spun că eu nu înțeleg. Că oamenii m-au privit drept drac și eu am fost înger - dar nu aveau cum, am fost evident martirizată și izolată din 84, nu aveau cum înțelege nimic. Au spus foarte des că tot răul e din cauza minciunilor despre mine...deci adevărul ar fi fost binele.
Câteva poze recente, cea cu asfințitul e de la ultimul meu drum în oraș, când s-a întâmplat nenorocirea - era o zi frumoasă foarte.


ei zic că atâția oameni sunt omorâți de dragul unor porci (?) și ei trebuie să mă omoare înainte ca oamenii să înțeleagă adevărul. Politica e o poveste urâtă, spun ei, care e creată cu scopul menținerii unității, coeziunii societății, un lucru necesar. Și de ce nu pot crea povești frumoase? Unii vehiculează ideea că m-au păcălit cu traumatismul, că de fapt ei toți mă f_t monstruos încontinuu de urlu singură în cameră,cu scopul să mă distrugă și să mă omoare. Iar au început să inventeze aberații grețoase în română, franceză și engleză - anume ”iubi, vom muri” (?!), ”ea va distruge tot” (nu am distrus și nimic și nu voi distruge nimic), ”furia ei e imensă” (deși sunt tot timpul calmă și normală), și altele spuse de ei de-a lungul anilor, mă scuipă mereu că poporul vrea să mor și ei ascultă de popor, că nu contează că nu am greșit nimic etc.

după câteva minute mi-a trecut aproape de tot în mod brusc, deși m-a durut rău de tot zile la rând, nu am produs eu vindecarea - nu am făcut nimic, am scris un fragmențel de aici pe siteul agonia -- ei spun că e vorba de puterea adevărului, dar probabil că e altceva, sau mai mult decât asta, fiindcă eu am fost oricum adevărul o viață întreagă. E adevărat că am gândit un lucru adevărat, dar era o concluzie ceva mai greu de obținut, superioară intelectual, pe care din păcate am uitat-o ulterior. Altă bazaconie - că bărbații nu suportă ca femeia să fie mai deșteaptă ca ei, de aceea vor să mor. Alții spun că vor să mă omoare findcă eu, datorită suferinței m-am înjosit și ei nu pot accepta un om așa josnic - și în realitate nu m-am înjosit niciodată - probabil că sunt proști și nu judecă corect. Au spus că eu nu am atacat sau lovit pe nimeni vreodată, dar eu am fost aproape zilnic lovită toată viața - cum îmi explic aceasta? Pur și simplu nu știu. Ei spun aberația că e vorba de lupta dintre bine și rău.(?!) Eu cred că în ultimă instanță e vorba de lupta dintre spirit și materie. Mereu.

Ei spun că explicația este corupția și că niște porci, folosindu-se de minciunile despre mine și de credulitatea proștilor, adăugând tortura asupra mea, au distrus și supus întreaga Românie. (?!) Nu cred deloc. Ei spun că și de data asta au vrut să mă distrugă prin tortură, dar nu au reușit complet. Ei spun că e logic că oamenii s-au înșelat asupra mea, fiindcă sunt mai proști decât mine - altă idee e din nou că oamenii mă tratează urât pe stradă, fiindcă ei cred orbește că sunt altceva decât sunt...și e adevărat că eu sunt binele curat, dar, fiindcă oamenii se înșeală, deși nu din cauza mea, ei trebuie să mă omoare.??!! este exclus ca noi să recunoaștem adevărul (?!), spun ei, prin urmare (?) trebuie să o omorâm. Oamenii nu se înșeală asupra mea, am fost aproape mereu și complet izolată. Ei repetă că asta mi-e soarta, adică să fiu omorâtă, fiindcă ei nu au cum să recunoască adevărul. ??? este obligatoriu ca ea să fie omorâtă, spun ei. Iar au început în engleză să spună trebuie să mă omoare, fiindcă politicienii au mințit despre mine.?? Ei spun că sunt un om perfect normal și complet singur, dar oamenii cred altceva.

ei spun că eu sunt un om mulțumit și nu vorbesc în gând și nu fac niciun rău și nu atac și nu cer nimic și nu contest nimic, dar proștii au fost păcăliți că sunt încăpățânată, refractară și contestatară, și, deși nu greșesc nimic și nici nu am greșit vreodată, ei tot lovesc - aceste vorbe spun adevărul, în ciuda iertării și iubirii mele față de om în general și de cei puțini care au fost în contact cu mine, ei spun că oamenii pur și simplu vor să mor (?) Ei spun și că i-au păcălit pe oameni că eu nu accept niciun compromis și nici măcar nu a fost vorba niciodată de așa ceva. Ei doar vor să mor și să tortureze. Să nu pot scrie nimic în afară de jurnal și să nu pot citi și să îmi radă mereu memoria -așa spun și ei.

ei spun că oamenii s-au ”frecat cu mine” și de aceea trebuie să mă omoare, deși nu am nicio vină și eu nu știu cine sunt ei sau ce înseamnă că s-au frecat cu mine și eu nu am făcut niciodată așa ceva și nici nu m-am masturbat decât o dată, fiindcă m-au păcălit, dar fără senzații sexuale și fără să mă gândesc la cineva - ?? Iar au început că trebuie să mă distrugă fiindcă e o rușine. Ei spun că eu am scris numai adevărul, dar pe oameni nu îi interesează adevărul, ci numai cum să mă omoare - dar eu nu am scris pentru interesul lor - inițial da, dar acum nu mai sper să devină mai buni și să nu mai omoare oameni buni și nevinovați și am scris forțată de ei, fiindcă m-au torturat monstruos și fiindcă sunt vie. Ei spun iar că sunt geniu și singurul om total nevinovat????

13.05.23
Azi noapte iar au intrat peste corpul meu, în somn, și iar mă doare, dar nu foarte monstruos - a fost așa rău zilele trecute, chiar cea mai puternică durere cred din întreaga mea viață. Am urlat monstruos. Este vorba de o imensă nedreptate, de ură aberantă și minciună și crimă mârșavă, pe la spate - mereu a fost așa de mulți ani. Zile foarte reci pentru această perioadă a anului - ca întotdeauna ei spun că e din cauză că sunt torturată, dar oamenii nu vor să se oprească (deși sunt numai binele) Azi dimineață mama a scos ostentativ bastonul în hol. Acum merge la cimitir pentru smuls buruieni. Ea nu mă place deloc, mă lovește încontinuu de mică și aruncă vorbe de genul ”Niciun fel de valoare” și altele în aparte, ca și cum vrea să exprime că mă disprețuiește și multe alte lucruri. Iar au început, acum cu ideea că preoții au mințit și mint despre mine - că nu vor să spună adevărul oamenilor.?? oricum, nu e un motiv să mă omoare, poate să fie adevărul, nu e nimic rău - toată lumea știe de exemplu că, de-a lungul istoriei, preoții au mințit din motive ”politice” sau că preotul se roagă pentru conducătorii țării la pomelnic. Preoții nu sunt Dumnezeu și poate nu știau despre mine nimic, nu e obligatoriu ca preoții să fie atoateștiutori.

Sunt așa nebuni încât afirmă că ei preferă să moară ei înșiși decât ca eu să trăiesc sau să fie adevărul - au mai spus așa ... Ei scuipă încontinuu minciuni ca să ațâțe proștii să mă lovească, de exemplu ”Am înțeles că eu sunt cauza răului și voi dispărea” - ca proștii să creadă că eu dispar sau mor fiindcă sunt ceva rău - absolut cert nu am fost niciodată sursa sau cauza răului. Au multe astfel de idei. Unul spune din nou în engleză că oamenii care mint sunt obligați să omoare alți oameni în numele acelor minciuni - mi se pare revoltător și nu sunt de acord cu asta. Este vorba de niște intriganți monstruoși - acum de pildă ideea că ”mă sinucid”. Ei spun că nimeni nu vrea să își piardă puterea (?) de dragul meu și de aceea mă omoară ?! Ideea e că toți cei care au înțeles adevărul despre mine au fost ori exterminați, ori omorâți, că altfel nu ar fi lovit ei în mine ca în brânză. Porcii continuă să scuipe - că oamenii vor să mor fiindcă am fost frecată în somn (numai de 2-3 ori de fapt aici în Voluntari) și ei se tem ca de drobul de sare să nu mă frece cineva în somn că asta le face rău - nu este adevărat, nu asta le face rău, ci faptul că sunt răi și lovesc în mine, om fără nicio vină. Lovind în mine suferă și ei. Eu nu pot controla ce se întâmplă pe trupul meu când dorm. Au spus adesea că e vorba de o imensă confuzie - oamenii, crezând că sunt altceva, mă omoară.

Ei spun că Bucureștiul, Londra, Washingtonul, Moscova, toți laolaltă, toți mai-marii lumii, nu reușesc să omoare această femeie nevinovată - adică pe mine - adică la fel ca într-o interpretare a oratoriului Mesia de Handel. Mesia nu a fost, conform dicționarului, doar Isus Hristos - ci diverși regi sau profeți din Israel. Poate am și eu ceva profetic sau religios în mine, de pildă faptul că sunt inteligentă, cu suflet foarte frumos și bun. Bineînțeles că nu mă cred sfântă sau dumnezeu, deși unii au încercat să mă convingă de asta. Mama lovește în fiecare zi foarte urât, în foarte multe moduri, cum a făcut dintotdeauna, și ei zic iar că toți o cred pe ea (?) și pe mine nimeni și de aceea trebuie să mor. Nu am avut practic nicio relație cu ea și ea e foarte violentă. În aparență mama ”se luptă” împreună cu alții să mă omoare, fiind aparent că ea lasă semne sau primește semnale - mereu lasă tare la televizorul ei aceeași reclamă și alte sunete nu și astfel pare semnal, mereu își suflă nasul, deși nu are secreții deloc etc. Am întrebat-o de ce își suflă mereu nasul deși nu are nevoie și nu răspunde, am întrebat-o de ce lasă mereu reclama și se face că nu e vina ei, deși în rest nu ține sonorul tare, am întrebat-o de ce lasă adesea deschise sertarele din bucătărie sau ușile dulapului, când unele când altele, și spune că nu știe etc. - ei spun că pur și simplu i-a păcălit pe toți că trebuie să mă omoare. Totuși eu sunt sceptică și nu am nicio idee despre asta, cu adevărat nu sunt nebună să cred așa ceva, nu delirez, poate sunt alte cauze - dar de ce îmi găurește toți pantalonii, și evident nu sunt găuri de la proteza mea de picior? Probabil că vrea să mintă că eu le fac. Etc., voi încerca să nu mai scriu nimic, dar uneori e greu, mai ales când sunt torturată monstruos.

Ei spun din nou că toți oamenii au înnebunit și vor să mor, și ei sunt obligați să mă omoare, în ciuda calităților mele și nevinovăției și faptului că bnu există niciun mtiv pentru omorârea mea, iar alții spun că nu e așa și că, tot fără motiv, ei vor doar să mă facă nebună, ceea e a fost visul lor întreaga mea viață. Eu îmi iau la revedere de la puținii mei cititori - oricum presiunea asupra mea și a creierului meu e foarte mare acum și poate voi muri sau voi înnebuni. Ei spun că mama e un monstru căruia oamenii i-au creat o reputație bună, iar eu un om excepțional, căruia oamenii i-au creat o falsă reputație proastă - da, am avut ce e drept multe calități, inclusiv modestia, fiindcă am înțeles multe și fiindcă am fost un om bun încă din copilărie. Arsură a feței și capului cu durere mare de cap, îndelungat, și azi,ca și zilele trecute. Fierbințeală. Așa i-au făcut și lui bunicu înainte să moară, când a venit la mama în 2011, poate și mai înainte. Ei spun că trebuie să scape de mine înainte ca oamenii să înțeleagă adevărul și că blogul meu e considerat un fel de acuzație la adresa lor - nu știu cine sunt - și de fapt a fost doar scrierea adevărului - ei spun că mă omoară pentru reputația lor.?? Cine e cel/cei care au primit această mărturie ca acuzație, nu știu.

ei spun din nou ideea absurdă că unii cred că aș fi geniu nebun, că așa li s-a spus, și că toți țin la mama, care e o femeie monstruoasă și o babă rea și vor să mor eu ?! ideea lor e că am fost ținută în ”captivitate” din copilărie și astfel nimeni nu a putut înțelege adevărul frumos și bun despre mine -- cam asta am spus și eu mereu. Ei zic că nimeni nu vorbește cu mine, nici în gând, nici direct, fiindcă se tem să nu iasă adevărul la lumină și au înțeles că am fost un om perfect. ??

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...