desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

luni, 15 mai 2023

15.05.23

Ei zic că e ceva foarte simplu - cei care mă lovesc cu diferite idei adevărate despre calitățile mele sau despre realitate și ce s-a întâmplat știu tot adevărul, și totuși vor să mor, fiindcă sunt foarte cruzi, nemiloși, iar cei care cred că eu mint sau mint ei înșiși nu au cum să mă lovească.?? Poate că i-au păcălit pe oameni că delirul lor e din cauza mea și că sunt ceva rău și trebuie să mă omoare. Absolut sigur niciun rău nu e din cauza mea, deși am fost torturată din 1984 încontinuu. Ei spun că delirul și implicit ura oamenilor au fost create de altă persoană, pe care ei vor să o protejeze prin omorârea mea. Nu cunosc nimic despre așa ceva.

ei spun că mă vor omorî sigur, fiindcă oamenii au mințit despre mine - și mai spun că voi rămâne în penitenciar (?) întreaga viață, deși am fost izolată toată viața și nu am greșit nimic și în ciuda calităților mele. Au spus adesea că a recunoaște adevărul înseamnă o rușine extrem de mare și soluția optimă e omorârea mea. ??
Alții spun că eu nu am avut niciun simptom psihiatric niciodată, dar ei vor să mă tortureze fizic (și cerebral) astfel încât să înnebunesc sau să mărturisesc fals (ce?) că am greșit ceva, fiindcă așa cred proștii. Alții că am cancer în fază terminală, care s-a acutizat brusc, fiindcă medicii nu m-au tratat/nu vor să mă mai trateze.

Mama a început să facă iar figuri - de exemplu mă cheamă la ușa ei o distanță destul de mare, ca să îi închid ușa, deși știa că merg greu, eu merg repede să îi închid ușa, iar ea se scoală după două minute ca să vină la bucătărie să își umple o farfurie cu paste. Așa a fost, fără motiv, răul adică, de când eram copil.

Ei cred, din câte spun, că cineva se află în spatele meu și de fapt, absolut sigur, nu e nimeni și am fost un om normal.
Ei spun că omorârea mea sau tortura sunt secret de stat (fiindcă nu am greșit etc.) și de aceea au închis pentru public site-ul agonia de poezie, unde am scris câteva fragmente din ultimele mele postări pe acest blog.??! Iată o mostră de completă nebunie a lor: ”Era omorâtă monstruos, de unde vrei să fi ghicit ea că nu trebuie să scrie poezie?”

16.05.23
Acum mă simt ceva mai bine. Mi-am adus aminte de revoluția din 89. Irina e cea care m-a ațâțat să merg pe 22 decembrie la revoluție, așa cum am povestit. Tatăl ei era istoric. La executarea lui Ceaușescu cineva m-a lovit extrem de puternic în cap probabil, eu mi-am pierdut cunoștința. Apoi se pare că tot Irina mi-a propus să mergem pe străzi ”să ajutăm”, la scurt timp după revoluție. Era multă agitație pe străzi. Erau unii, nu știu cine, care chemau tinerii la ajutor, nu am fost de capul nostru. Am fost repartizate de pildă la metrou la Piața Romană, printre altele. La un moment dat Irina a propus să mergem să donăm sânge - și acolo am leșinat, ea nu a leșinat. Ori în vara lui 89, ori în anul următor, Irina a fost, în mod ciudat, la Timișoara. Mi-a trimis o vedere, mai e și acum la mine, dacă nu mi-a fost sustrasă, căci unele lucruri mi-au fost luate. Am privit-o acum câțiva ani, încă era. Îmi amintesc încă, dar vag, că o primisem cu adevărat. O parte din amintiri mi-au fost șterse, dar ceea ce am scris clar a fost adevărat. Deci e posibil, dar nu sigur, ca fie ea și familia ei să fi fost fie dintre cei care pregăteau revoluția, poate indirect, fie dintre cei care stabilizau noua putere după revoluție - eu nu zic că ea e vinovată sau responsabilă, sau familia ei, ci adevărul că era cel puțin dintre cei manipulați în acest sens, adică dintr-un grup mai larg, așa cum am fost și eu. Și oricum a fost un eveniment politic pregătit din timp. Se întâmplase deja în multe locuri, dar eu nu știam. Ei spun că a fost lovitură de stat (eu nu știu ce e aceea), dar atunci înseamnă că era oricum pregătită de mult timp. Ei au început din nou adineaori cu ideea că eu trebuie să fiu anihilată (!) Ei spun că unul din motivele omorârii mele e faptul că am scris aici adevărul despre revoluție, și de aceea mi-au șters o parte din memorie, fiindcă ei vor să fie numai ei în posesia absolută a informației, a adevărului, și martorii de atunci să fie rași sau să moară.??? poate de aceea au crezut că eram nebună, din cauza evenimentelor de la revoluție, dar eu nici nu bănuiam că eram în vizorul cuiva și eram prea tânără ca să mă dezmeticesc mai repede. Poate tot de aceea mă omoară - ca să fie numai ei în posesia adevărului despre mine. Acum ei scuipă in nou că nu am dreptate, nu știu la ce se referă. Pe 22 am fost la revoluție din cauzele pe care le-am povestit mai demult pe blog - nu am avut nicio legătură cu evenimentele, am fost doar martor și a fost singura dată când am fost curioasă, nu am avut trăsături negative de caracter, precum curiozitatea. Dar, e drept, din acest motiv m-am luat după alții și Irina venise cu zi înainte la mine, și era agitată și spunea că fusese în piață și că trăseseră în ei.

Azi abia mă ține picioare, abia scriu la tastatură. Ei spun că trebuie neapărat să mă facă nebună sau să mă omoare, fiindcă poporul și nu doar poporul au fost mințiți că aș fi nebună sau că am greșit ceva sau că e o stare de război cu mine - și toate acestea nu sunt adevărate. Eu nu am fost nebună, nu am mințit niciodată, am fost doar binele și pacea față de toți ceilalți întreaga viață. Absolut sigur nu a fost vreun război, pot explica și eu am fost bună și blândă întreaga viață. Aceeași poveste - ei spun că mă omoară ca să evite rușinea lor. Ei spun că nici dacă merg în patru labe nu mă vor cruța. Am riscat să cad pe stradă și oricum nimeni nu m-ar fi ridicat. Mai spun că omul care nu a greșit nimic trebuie să înțeleagă că nu are voie să spună adevărul, dar eu nu aveam cum înțelege asta - fiindcă nu aveam de unde ghici că oamenii îmi vor răul și nici restul nebuniei și minciunilor lor și am fost încontinuu torturată monstruos, am fost forțată să spun tot adevărul. Deja de 18 ani ei spun minciuni și idei de ură și de moarte peste mintea mea. Tot ce am scris despre ei e adevărul, eu nu aș fi scris adevărul dacă nu mă torturau monstruos sau dacă tortura ar fi ofst acceptabilă. Sunt și izolată din 84. Alții zic că mama e un monstru înfiorător care încearcă să mă omoare din copilărie. Atât de mult timp și de multe ori am tăcut, dar ei au continuat să mă lovească încontinuu. Ei spun (aceștia care lovesc)din nou că i-au păcălit pe idioți că acești ”ei” din spatele meu ar fi nu știu ce putere politică sau altceva și în realitate am fost doar eu, unică mereu, sau doar câțiva oameni care știau adevărul și cei care mi-au purtat sâmbetele. Ei spuneau de mult că întreaga lume mă omoară crezând că sunt altceva și de fapt au lovit și omoară un om singur și foarte bun și inteligent. Iar au început să spună că m-au torturat înfiorător, dar chiar aceștia mă torturează mental și extrem, groaznic și continuu în trup. Ei au spus din nou că mama e cea care mă omoară, așa cum a promis din copilărie. Ei spun că trebuie să mă omoare, fiindcă, dacă nu mă omoară, nu le mai dau străinii bani.??!

Ei spun că abia acum a început calvarul - mama mi-a luat una din cele două ape la sticlă pe care le-am cumpărat ca să am ce bea și am întrebat-o, și face pe nebuna că nu a luat apa și nu se oprește din a lovi în mine - deși chiar a recunoscut că erau două - poate că insinuează că eu mi-am pierdut memoria -- probabil că vor face multe lucuri de genul acesta. Mi-e tot timpul sete, dar nu am aruncat acea apă și abia o desfăcusem pe prima, am băut jumătate din ea și nu aveam timp să o beau și pe cealaltă - voi înceta să mai scriu adevărul, probabil că mă vor omorî. Ei repetă ideea că absolut toți sunt îndobitociți și nimeni nu crede adevărul. Căldură mare afară... ei spun că mai e un singur hop de trecut - moartea, în curând. Au făcut săpături în jurul teiului unde mă odihneam pe drum și o pasăre neagră care cântase acolo pentru mine se pare că era moartă, rămasă în pom. Una din ideile lor perene e că trebuie să mă omoare ca să se asigure că va fi alta la fel după mine.?? Poate că nu. Ei zic că am avut o singură greșeală, că nu am înțeles că toți vor să mor. Și ce aș fi putut face? Ei aruncă adevărul frumos și bun despre mine, cu ideea că creierul meu respinge de la sine minciuna și ei pot lovi doar prin adevărul pe care oricum nimeni nu îl crede. La revedere. Ei spun că motivul omorârii mele e că toate statele lumii au mințit despre mine.

17.05.23
Ei spun că poporul crede numai minciuni despre mine și nu pote fi ”strunit” să nu mă omoare.?! Ieri mă aștepta o mulțime de oameni agresivi pe stradă - oameni proști, care în mod clar nu aveau ceva subtil, deci fals, de care să mă acuze, de unde se vede clar că au fost mințiți ca să mă omoare. Oricum nu am greșit nici ceva subtil, nici ceva grosier. Nu am fost deloc nebună - ei spun că mi-au prins foarte puternic trupul ca să mă omoare în mod sigur, fiindcă nimeni nu acceptă adevărul. Eu nu am scris blogul meu de memorii doar ca să îmi salvez viața (care merita salvată) sau de dragul adevărului, ci și fiindcă am sperat ca oamenii să nu repete alte crime monstruoase asupra unor oameni buni, nevinovați etc. - mă tem că nu va fi așa, fiindcă au avut tot timpul să se îndrepte, am scris și tot adevrul și tot nu au vrut... Vă doresc deci fericire și toate cele bune - deși ei spun că lumea crede că aș fi ceva rău, deși eu sunt cum am fost întotdeauna, vă doresc bucurie dar și pace în gând și cât mai multă înțelepciune. Se pare că e și o problemă de identitate, fiindcă proștii, spun ei, ceea ce e posibil, cred că aș fi altceva și eu de fapt am fost eu însămi mereu, dar izolată cu forța. Ei spun că m-au masacrat zilele acestea fiindcă eu sunt complet nevinovată, dar poporul m-a condamnat la moarte și ei vor să se asigure că poporul nu va înțelege adevărul. Proștii, spun ei, nu își pot da seama nici de faptul că mama joacă teatru, chiar dacă o aud vorbind. Ieri a fost foarte cald și azi rece, și ei spun că tot nu au reușit să mă distrugă complet. ”ar fi fost un scandal mult prea mare, proasto!” ???? Ce? - să nu mă omoare, să nu mă tortureze, spun ei. ”Pe vărul tău l-au păcălit să te omoare fiind de bună credință, crezând că face un bine.” Ei zic că proștii cred că eu sunt așezată de unii deasupra lor și în realitate nu a fost decât inteligența mea. Au mai spus că ei trebuie să mă distrugă azi, fiindcă mâine va fi prea târziu. S-ar putea să conteze, cum au spus ei, imaginea falsă și monstruoasă pe care o au despre mine.

nu m-au lăsat să fac treaba mare - din păcate am mâncat, dar puțin, exact 2 zile, de ieri nu mai mănânc deloc - am ieșit puțin la WC (iertați amănuntele) și continuă durerea și continuă să mă scuipe cu aberații și spun categoric că mâine mă vor omorî - am explicat și repet, e greșit - ei mereu au argumentul că mă omoară în numele minciunilor...

18.05.23
cerul peste tot alb de câteva zile, probabil din cauza faptului că sunt lovită și torturată (mă ține durerea sub fese, nu știu să numesc anatomic), dar, deși toți îmi vor moartea, repet, nu trebuie să mă omoare și am fost numai binele și tot asta sunt - nu depinde de mine, eu nu am cum să îi conving, se pare că ei toți cred că am fost sau sunt nebună și proastă.

am fost la plimbare, durerea e foarte mare și abia mă deplasez, cu riscul de a cădea

Ei spun că despre mama nu are voie nimeni să spună adevărul, fiindcă ea e diavolul (?) - ei spun că poporul a fost păcălit că eu mă f. (?) ceea ce eu nu am făcut - dar mama? La ea de ce scârțâia în anii din urmă patul noaptea? Zilele trecute cineva/ceva mi-a stricat canapeaua, astfel încât acum scârțâie când mă întorc în pat și eu trebuie să fac mereu gimnastică abdominală, fiindcă m-au prins niște dureri cumplite la bazin și dacă nu fac, amorțesc din ce în ce și încep dureri cumplite - dacă auziți că eu mă frec, ca întotdeauna nu e adevărat. Repet, nu am avut pofte sexuale toată viața și nu aveam cum să am.

19.05.23
Durerile continuă. Ei spun că eu nu am înțeles că oamenii nu vor decât să mă feștelească, să mă tortureze cerebral, nu vor nimic altceva de la mine, fiind și inteligentă, adică nu vor să mă accepte - bineînțeles că am înțeles totul, de mult timp, dar ei continuă totuși să lovească în mod mișelesc. Ideea e, cum am spus și eu de atâtea ori, că eu nu sunt decât sclavă psihiatrică, cum am înțels și eu de mult, și, deși nu am pretins nici măcar libertatea, ei tot torturează continuu, cu scopul distrugerii mele, golirii mele psihice, cum au spus de mii de ori - de fapt fără motiv real. Repet, înțelegerea a tot nu contează, ei oricum lovesc. Și nici calitățile pe care le-am avut. Dar amenințările lor de moarte continue și ura lor pot duce la moarte, nu doar la disturgere neurocerebrală. Ei, în timp ce scuipă diferite cuvinte, lovesc brutal. Acum au început să arunce mai puține cuvinte - după ce m-au masacrat continuu multe zile, de pe 7 mai (azi e 19) cu ideea că eu sunt mai inteligentă decât ei, prin urmare e obligatoriu că mă distrugă.?! Ei spun că imensa durere pe care mi-au dat-o e cu scopul de a îmi pune ”lacăt” - adică să mă închidă - totuși nu am fost nebună, nu am gândit și nici făcut nimic rău niciodată - probabil că v-au păcălit că trebuie să mă omoare fiindcă creierul meu are influență negativă asupra dvs., dar nici asta nu e adevărat.
Ei spun că poporul oricum nu va înțelege niciodată, dar ei se tem să nu înțeleagă cineva anume.??

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...