desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

miercuri, 21 iunie 2023

21.06.23

Am omis să notez că de vreo lună sau cam 3 săptămâni, după torturile cerebrale înfiorătoare, monstruoase și inegalate până acum din primăvara asta, am început să am zilnic dureri de cap diferite de cele de până acum, asociate cu amețeli, ceea ce nu am mai avut până acum...

(rememorez în altă formă versurile mele:
frunzuliță de lemn dulce
duce-m-aș și nu m-aș duce
colo-n deal pe lângă stână
unde iarba nu-i bătrână...
etc.

Apoi caut forma inițială a versurilor și îmi dau seama că le-am uitat parțial...

22.06.23
Azi m-am trezit la ora 2 pm. Aseară mi-a fost foarte rău, m-au chinuit, de mai multe zile nu am mai pățit așa.

23.06.23
Ei spun iar că poporul român a mințit restul lumii despre mine și continuă să mintă.??!

24.06.23
Siteul agonia nu mai e disponibil azi, nici ieri nu a fost.
Spre după masă siteul a reapărut. Unii spun acum că oamenii m-au acuzat de lucruri pe care eu nici măcr nu le-am imaginat vreodată.

27.06.23
ei spun că în cazul meu sunt vinovați ceilalți și eu deloc și ei nu au cum să explice așa ceva; că eu am trăit un calvar monstruos toată viața și oamenii cred toți altceva.?? Ei spun că puterea (?) e în întregime în mâinile unor oameni răi și asta e ceea ce lumea face cu o femeie săracă, singură, nevinovată.

28.06.23
Ieri seară a fost foarte rău, durere de burtă, de corp și de cap. A fost foarte cald, azi e rece.

30.06.23
Aseară iar a fost tortură înfiorătoare - capul, burta și întregul corp, mai ales sciaticul mi-am pus prosop cu apă rece pe burtă, m-am trezit pe la 8 jumătate și nici acum nu mi-a trecut.

1.07.23
Aseară m-au torturat înfiorător, mai ales în bont, nu a mai fost de mult așa ceva, dar durerea de bont se pare că se transformă în ceva rău cerebral, e ca o poartă de intrare (nu sunt sigură), am mai pățit, chiar și când s-a întâmplat răul acela mai mare în 7 mai. Acum sunt amețită și mi-e rău în general. Azi au intrat iar cu ideea că proștii nu pot crede adevărul fiindcă eu am fost total nevinovată și un om extrem de bun și am trecut prin orori incredibile. ??

2.07.23
Fiindcă veni vorba de flatulența mea vaginală, unii spun că cineva a plătit-o pe acea ginecoloagă să mă tortureze și să mă mutileze sexual, fiindcă toată lumea crede că eu am călcat strâmb (?!) și eu nu am călcat strâmb niciodată - poate au dreptate, atunci probabil că proștii cred că eu mint despre acest lucru, fiindcă nimeni nu mă cunoaște nici măcar ca intelectual de-a lungul vieții (era imposibil să mint, orice) și este ceea ce spuneau ei ieri din nou - că nebunii și proștii cred că eu aș fi răul și nu pot crede că există lucruri așa rele asupra celor nevinovați - dar ele există și justificarea lor că trebuie să mă omoare fiindcă oamenii nu trebuie să înțeleagă că există așa ceva e greșită - nu s-ar fi întâmplat nimic rău, decît binele că aș fi avut dreptul măcar la studii, desigur la timp, acum e în zadar. Aș fi reușit ceva în mod sigur, sau măcar în muncă. Alții spun și spuneau că e vorba doar de niște porci care mă omoară și mint mereu doar ca să își salveze ei pielea lor prețioasă. ?? O idee de azi e că oamenii au fost mințiți că eu aș fi mai multe persoane și eu sunt doar una.? Alții din nou cu ideea că poporul crede că aș fi exact inversul a ceea ce sunt și acesta ar fi unul din motivele izolării și omorârii mele și îi deranjează că sunt un om extrem de bun și așa am fost mereu. Că Voluntariul a înțeles ce sunt și cum sunt dar sunt obligați să joace cum li se cântă.??! Mă întrebam azi de ce sunt așa nebunești numele străzilor - de pildă o stradă cu numele Cornelia Funke în Pipera și multe altele...?? Așa apar hărțile pe ecranul meu pe google dar nu știu ce văd alții. Mi se pare bizar. Unii spuncă e din cauza nebuniei cuiva, nu a mea, care e nebun de-adevăratelea ?? E ridicol, asta nu se poate, nebunii adevărați nu au nicio influență în societate, fiindcă nu îi ”duce” capul, dar nici nu au un cap al lor.

3.07.23
Iar au început să înțepe - ”tu ești un om pe care toți l-au f_t și despre care toți au mințit” - nu știu ce vrea. Ceea ce spune acest om e ceea ce au fost ceilalți, dacă ei au făcut asta, nu spune absolut nimic despre mine. Poporul tău nu vrea să recunoască adevărul, spun ei. ”oamenii au comis o monstruoasă greșeală, și tu trebuie să înțelegi (?) că lucrurile trebuie să rămână așa și ei să nu înțeleagă că au greșit, adică să te omoare fără remușcări” ??! mi se pare greșit, cred că adevărul e mai bun mereu și în plus nu ar repeta această crimă și nu m-ar omorî nici pe mine și eu încă sunt un om de valoare, chiar dacă m-au masacrat intelectual în ultimii ani. Am uitat să scriu că azi noapte a venit ceva sexual peste mine. Nu am greșit nimic toată viața și ei continuă să mă scuipe și să mă tortureze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...