desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

joi, 17 martie 2016

17 martie 2016

Mai am puțin și mă voi omorî...oameni buni, e strigător la cer! De ce întârzie adevărul din 1984 până acum?!! Eu am spus totul și dovedit totul de atunci. Nu am avut nici cel mai mic păcat sau greșeală o viață întreagă, cum puteți răbda atâta minciună?! De ce mă omorâți? Am fost numai binele și bunătate absolută față de oameni o viață întreagă, de ce nu vreți să recunoașteți adevărul, de ce vă place cruzimea absolută față de oameni nevinovați? Citiți tot ce am scris și veți înțelege...am fost o persoană inteligentă și curată mereu. Am dovedit absolut totul, nu am fost niciodată nebună și voi îmi dați moartea!

Azi din nou au intrat peste mine cu aceleași idei putrede, deși am suferit în închisoare și tortură perpetuă peste 31 de ani și jumătate. Ei spun că s-au folosit de mine tocmai fiindcă am fost o orfană chinuită și săracă din copilărie, deci un gunoi în ochii lor, deși am fost un om de valoare...ei spun din nou și din nou că vor să mor și ei să mușamalizeze totul, fiindcă oamenii nu trebuie să înțeleagă că au fost mințiți atâta timp despre mine...cum adică, întreb eu, au fost mințiți despre mine, Cristina-Monica Moldoveanu, de parcă eu aș fi fost buricul pământului?!! Cum, când era evident că eram izolată și închisă din 1984??

Ei spun din nou că proștii trebuie să creadă minciuni despre mine, pentru interesele lor murdare de a avea putere și bani ei în societate și de a îi conduce pe idioți întru minciună și păcat. Ei spun categoric că eu trebuie să mor și dreptatea nu trebuie să iasă la lumină. E înfiorător, oameni buni...e strigător la cer, fie ca Dumnezeu să vă pedepsească cel puțin 45 de ani, cât am suferit eu, fiindcă nu am avut greșeală deloc și nici vreo șansă de viață...sunteți vinovați dacă nu vreți să fie adevărul, pentru numele lui Dumnezeu, sunt 45 de ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...