desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

sâmbătă, 24 noiembrie 2018

24 noiembrie 2018

peste mintea mea sînt niște nebuni infecți, care repetă din cînd în cînd aceleași oribile idei. Poate voi, ceilalți, cum am mai explicat, nu mă acceptați, cu ideea că eu sînt nebună și nu fac doi bani și nu pot face nimic bun fiindcă acești porci repetă asupra mea aceleași idei, de parcă ar fi niște sateliți care orbitează cu anumite perioade în jurul meu. Nu știu, am mai spus acest lucru mai demult. Uneori vin unii cu idei noi sau formulate diferit, dar, în general, ele sînt de asemenea răul. Problema e într-adevăr că nu m-au acceptat intelectualii, nu acești idioți sau alți porci.
Iată acum, idei repetate de ei.
”Nu putem face o întreagă țară de rîs fiindcă ea e nevinovată”
”Ajunge” zi de zi uneori
”nu se mai poate nimic fiindcă tu ai devenit un caz public”
E minciună, așa a fost mereu din 84. Și m-au respins și lovit direct, nu doar că nu am găsit eu de lucru. Mama a fost acceptată să muncească pînă la 70 de ani fiindcă avea o cunoștință undeva și era respectată, eu nu am pe nimeni. Omul singur nu găsește nimic, nu mai explic, așa este.
”nu o să ne mai respecte nimeni, absolut nimeni”
”Cum adică, toată munca mea de o viață va fi distrusă/ a fost degeaba etc.” ”Da, proasto, fiindcă te-ai bazat pe o minciună”
ceva nou: ”religia României e minciuna despre această femeie”
”vor să te bage din nou la 9, de aia te otrăvesc” ăștia nu au înțeles că am fost otrăvită mereu, poate vreo 20 de ani, și în ultimii ani foarte rău uneori. E adevărat că o parte din internările mele psihiatrice ei le-au făcut dîndu-mi otravă
Azi cel puțin cozonacul sau altceva era precis amestecat cu ceva toxic. Am înghițit destul, de data asta pișca sigur, mai rău ca piperul. Am mestecat cu atenție și într-adevăr cred că nu putea fi un cancer al meu, fiindcă în mod clar celelalte produse aveau gustul normal. Acum am greață și reflux, dar nu pot vărsa.
”Au îndobitocit o lume întreagă, lumea toată crede că tu ești ceva rău ce trebuie omorît”
”Deși adevărul e evident și tu mereu ai fost bună, singură și săracă și lovită, ei cred că tu ești ceva rău
”i-au uns pe toți” mereu au spus și asta, cu ideea că oamenii erau corupți să mă lovească și să mintă despre mine
”Îți dai seama ce prost o să picăm noi” Și ăștia au mai fost, ei vin tot cu ideea că nu vor adevărul și dreptatea în cazul meu, deși e normal să fie și așa e frumos și așa trebuie.
realitatea e evidentă și unii vor să facă din mine un caz general, un exemplu că ordinea socială e nedreaptă și comuniștii aveau dreptate sau ei au dreptate că sistemul e greșit !! Au fost de mult și din ăștia, fără să vadă realitatea, vor să mă transforme în simbol, ca să ”tragă spuza de partea lor” cu alte minciuni societale. Realitatea mea e și a fost individuală și obiectivă, fără probleme psihice și niciodată nu am avut probleme psihice și ei vor să facă să pară altceva.
Tot porci ca și ceilalți, ca și cei care spun că eu sînt un caz social nu psihiatric, deci ideea că eu sînt săracă și nimic altceva. Da, am fost mereu săracă, dar nu sînt caz social în sensul spus de ei.
”ca tine sînt mulți alți oameni deștepți și săraci care sînt distruși la fel cum au făcut cu tine” Înțelegeți acum ce spun?
Încă din copilărie, în anii 70, îmi făceau la fel - spuneau ”mănîncă, că tu ai ce mînca, alții nu au nici ce mînca” deci făceau din mine un caz public și generalizau legat de condiția mea. Eu nu am avut bani aproape nici de mîncare întreaga viață și ei mințeau și despre asta. Copiii unor rude sau cunoștințe (vreo cîțiva) aveau mulți bani și lucruri încă de cînd eram copil (pe lîngă mine), dar rudele tot jucau același teatru. Eu nu am greșit nimic, nu am avut nici invidie față de cei bogați, am fost perfecțiunea toată viața. Și un om inteligent am fost și meritam și merit dreptul la muncă și la studii, cum am spus mereu - niciodată nu am fost altfel. Realitatea despre mine nu e ca toate celelalte cazuri de oameni săraci distruși, cum zic ei. Realitatea e obiectivă și individuală - m-au chinuit și otrăvit real încontinuu, am fost un om izolat cu forța, fiind numai binele și capabilă de fericire perfectă, m-au lovit cu minciuni criminale reale și privarea abuzivă de dreptul la muncă, familie și studiu, fiind un om perfect, ceea ce încă se poate dovedi că sînt și am fost mereu. M-au lovit cu viclenie și teatru hidos încontinuu și au aplicat încontinuu tortură. În plus, sînt deja decenii de izolare și internarea mea la pshiatrie e doar o îmbunătățire tranzitorie, adică bucuria de a vedea și auzi alți oameni pentru timp scurt, după care oricum mă vor lovi în izolare din nou, nu e o soluție. Trebuie să fie tot adevărul și dreptatea, nu mai pot aștepta. Am spus mereu adevărul, clar dovedit. E adevărat că am fost mereu săracă, că acum hrana costă și mai mult și e foarte deprimant și greu.
Iar sete oribilă, poate m-au otrăvit din nou.
Unii spun iar că e doar o crimă jegoasă sau cam așa ceva.
este adevărat că medicul de familie m-a tratat monstruos și mi-a refuzat ajutorul, și alți medici la fel, cum am povestit numai parțial. Repet un ultim exemplu - negarea bolii mele de inimă și a ajutorului necesar, de mult. Mama îi sugerează să nu mai iau medicamente, deși posibil avusesem infarct și ea nega și apoi ea preia sugestia mamei - nu era normal, ea trebuia să îmi spună ea ce trebuie să fac, nu după spusele mamei.
Aproape tot ce spun mama și ceilalți despre mine e minciună, tot ce spun eu e adevărul.
Să vă explic pe scurt. Avînd foarte puțini bani de hrană, eu a trebuit să verific cardul meu la bacomat de multe ori, fiindcă era greu de suprtat și nu știam cînd intră cei 500 de lei ajutor de la primărie pentru handicapuri. Oamenii pe stradă au foarte mulți bani, ei consumă adesea peste 100 lei la supermarket. Mama l-a chinuit mult pe tata cu scene și scandaluri că nu aveau bani. Tata a murit de inimă și mama îl acuza mereu că nu se consultă și nu se caută la medic și nu ia medicamente pentru inimă etc. El mirosea foarte urît și anormal în mod sigur, posibil era și el otrăvit odinioară. Juca jocuri de noroc, dar nu era tatăl meu biologic și asta nu se moștenește. Eu abia am avut ce mînca toată viața, dar am fost un om perfect normal și inteligent, nu ca tata. Deci anii ăștia mama și alții au înscenat că eu sînt cheltuitoare și mi-au făcut de nenumărate ori scandal. E minciună. Inclusiv azi, cînd am chemat-o pe mama să îmi dea 100 lei a făcut scandal, nu mai explic, eu luasem din contul ei din bancă mai puțin decît spune ea (parcă) dar oricum era vorba și de niște bani ai mei acolo, nu mai explic. Ea a mințit mereu despre mine și m-a maltratat mereu cu ideea că mă omoară, reală, nu în fantezia mea. Față de oameni străini mă vorbește de rău, și mă acuză că nu fac aia sau ailaltă sau că am fumat (nu mai explic) sau că nu mă descurc în viață (chiar față de străini mă vorbește de mică de rău), ca și cum aș fi copil idiot și nebună cumplet la aproape 50 de ani cît am. Nu am avut cum să intervin în astfel de discuții și cum să o controlez și astfel, dacă aveam musafiri, ei laolaltă rîdeau de mine pe față. Aproape de fiecare dată. Eu nu o pot controla, dar și eu și ea nu am avut bani niciodată. Nu am fost cheltuitoare, e o minciună a ei. Acum am fi fost amîndouă foarte fericite dacă aș fi acceptată să muncesc ceva, oricît de puțin. Sau o altă activitate măcar. Totul ar fi bine și numai bucurie, cum și trebuie să fie. Azi ea a cam înjurat cînd a venit și iar m-a împroșcat și a mințit. Chiar a spus din nou să nu mai merg la medic - deși vreau și merit control cardiologic - și a spus să mor!! Niciodată, de mică nu am avut voie să îi spun nimic, nici bine nici rău despre mine. Niște porci au inventat sau au spus acum cîțiva ani că rudele ei bogate i-au promis totul dacă mă omoară și au lăsat-o deocamdată cu fundul gol. Ea stă în frig și întuneric cu mobilul în mînă (i-au dat unul gratis, mie nu, am tot din ăla mic, după vreo 20 de ani de abonament) și se uită pe net la filme, fiindcă nu are bani, frigiderul ei e mereu gol. Ea nu îmi dă bani, dar nu are cum să îi ajungă pensia și mi-a făcut mereu scandal deși eu nu am de unde scoate bani și zicea că ea nu poate suporta să ajungă un căcat fără bani. De curînd nu știu ce face cu banii, că nu are la scurt timp după pensie deloc, poate îi consumă pe filmele de pe net, nu știu.
Ieri nu am reușit să iau pastilele de inimă și mi-a fost tare rău noaptea - poate din altă cauză - oricum mîna stîngă durea enorm din cauza circulației proaste - am mai pățit rău și cu strîngerea degetelor puternică etc. dar durerea nu a fost așa mare ca azi noapte. Șitu că pot paraliza ușor și vreau să merg la medicul cardiolog, în ciuda mamei sau altora.
ceea ce nu credeți dvs. e că eu eram în stare să muncesc și am fost mereu inteligentă și niciodată nebună, deci trebuie adevărul și dreptatea, absolut cert. Ei zic că oamenii toți nu dau 2 bani pe mine și toți cred că eu sînt căcat, dar eu meritam să am ce munci și studia măcar pentru hrană și cîteva haine, niciodată nu aș fi visat mai mult, în afara nevoilor stricte. Am spus mereu și oricum era clar adevărul. Consider că meritam, chiar dacă sînt femeie, nu mai explic în detaliu. Absolut sigur am dreptate. Ei însă zic invers, că oamenii iau bani ca să îmi facă rău, așa zic și unii în engleză.
Acum ideea mamei e că trebuie să vindem apartamentul închiriat, care era singura mea sursă de venit și bucurie după moartea tatei - dacă aș fi avut de lucru l-aș fi dat cu bună voie, așa e ca și cum e clar că voi muri și e prea tîrziu să mai sper acceptarea într-un grup. Oricum nu aveam cum să mă căsătoresc să mă mut acolo, dacă trebuie sînt de acord cu vînzarea, care va ajunge vreo cîțiva ani poate pentru nevoi și medicamente. Mai demult nici mama nu a vrut. Eu mai demult speram. Chiriașul ne-a îndatorat cu 3000 de euro fără să ceară voie etc. a făcut îmbunătățiri proaste sau inutile (absolut sigur așa erau unele, nu mai explic) și nu prea cred că putea să coste atîta, cum și mama a zis și el a promis facturi, dar nu am mai trimis cum a zis etc. El dă 250 de euro pentru 4 camere semimobilat.

Usturimi rele de stomac din nou și durere și greață și gust rău, am luat 2 pastile antiulcer degeaba. Deci am avut dreptate că m-au otrăvit din nou, cum spuneau și ei azi. Am mai povestit: cînd mă otrăveau, începeam să am usturimi de stomac groaznice uneori, alteori aveam colici extrem de rele mult timp, alteori ambele, anul ăsta vreo 2 săptămîni oligoanurie cum cu greu au recunoscut și medicii. Ați văzut că mama insista să mă interneze la psihiatrie fiindcă nu mai urinam aproape deloc în timp ce unii spun că eu voi muri la azil. Alteori aveam picioarele extrem de umflate, tromboză venoasă clară. Alteori dureri mari de cap combinate cu toate cele digestive. Alteori foame și sete groaznice de tot, motiv pentru care m-am și îngrășat mult, printre alte motive. Acum ei zic că mi-au distrus și inima deși am avtu o inimă foarte puternică și un stomac foarte bun, așa zic ei. Ficatul în stadiul 2 steatoză, pancreasul gras etc., cu greu au recunoscut. De cele mai multe ori nu m-au tratat, cînd simptomele erau clare și se putea. Ei zic că am fost condamnată la moarte grea și dureroasă și tortură îndelungată fiindcă nu puteau să mă omoare deodată. Este absurd fiindcă absolut sigur nu am greșit nimic. Intrau unii care spuneau că mie mi-au dat kilograme de otravă și nu am murit încă și chipurile proștii nu înțeleg de ce eram eu așa puternică și de aia mă otrăveau din nou. Toată lumea știe că spiritul întreține viața, și că omul inteligent e mai rezistent la tortură și otravă, deci nu înțeleg de ce urau ei inteligența mea, fiind eu și un om cu mare frumusețe de caracter și suflet, altruistă perfect, ca orice intelectual de valoare. Alții zic că au citit blogul despre viața mea pe care nu m-au lăsat să îl termin, și sînt îngroziți, fiindcă totul e invers decît cred proștii despre mine. De ce să creadă proștii minciuni despre mine, pentru numele lui Dumnezeu? Minciuna omoară, nu adevărul.
Ei nu au dreptate deloc, vă mai explic odată. Ei spun că viața e o junglă și săracii trebuie omorîți sau sînt vînați. Am să explic din nou că nu e așa. Intelctualii de valoare, chiar săraci, pot face ceva bun pentru ceilalți, chiar numai prin studiu sau muncă, oricine știe asta. Eu am fost un om inteligent și bun mereu. Obiectiv ei mă f_teau mai rău datorită minciunilor, și mai ales otrăvii. Vecinii torturează monstruos din vara lui 89, puteam dovedi totul, familia din 84. Degeaba Dumnezeu mi-a dat daruri intelectuale frumoase, este vorba de crimă. Chiar dacă eram săracă, aveam toate șansele dacă ei nu loveau murdar, ca nște asasini plătiți indirect. Nu e nicio lege a junglei, ci aceia proști și răi țin omul bun și inteligent între gratii și în tortură reală FĂRĂ NICIUN MOTIV, nu e vorba de slăbiciune psihică sau fizică sau intelectuală. Închisoarea psihiatrică de asemenea, dar mai rău aberațiile și calomnia lor. Ei au puterea de a omorî, dar nu au cap. Și mai mult decît atît, deși adevărul era evident, eu nu aveam nici dreptul la căsătorie sau muncă sau studii superioare, deși eram capabilă, nu e vorba de faptul că oamenii nu mă plăceau și că nu aș fi găsit oricum. M-au respins direct mereu, eram chiar un om capabil, nu înțeleg ce au cu mine și de ce întîrzie dreptatea. E vorba de abuzuri oribile și crimă. Nu, absolut nicio greșeală, chiar ceva foarte frumos a fost viața mea, nu m-au lăsat să termin tot de scris. E adevărat că am fost crescută în sărăcie, dar lipsa hranei adecvate oricum îmbolnăvește pe oricine. Plus izolarea îndelungată și restul torturilor.

iar vin să facă bășcălie în fața blocului, nici iarna puțină odihnă de atîția ani...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...