desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

sâmbătă, 9 noiembrie 2019

9 noiembrie 2019

Adineaori am scris o postare și au șters-o imediat. Chiar și prin acest procedeu ei mă omoară.
Tot exact acum s-a trezit mama ca să îmi facă rău.
M-au trezit din nou, ca de multe ori, tot exact la ora 5 dimineața ca să mă tortureze oribil.
Ei spun că mama e monstrul, nu eu, dar poporul mă omoară prin ea.
I-au păcălit că trebuie să mă lase în gheara mamei. Depindea de voi și de ei să trăiesc.
Au zis totuși că e altceva, că ei toți preferă să mă omoare sau să moară ei decât să recunoască că au greșit față de mine.
A fost extrem de rău de la ora 5 - am intrat la aproape 6 pe facebook și un om pe care nu îl știu mi-a pus like la o postare, unul pe nume Ichim - deci e clar că oamenii mă omoară. M-au sculat de multe ori la ora 5 dimineața ca să mă tortureze cerebral, evident cu scopul de a mă omorî. mama se trezește mereu la 5, dar de fapt ea nu doarme și vine la mine unde nu am ușă la cameră și mă scuipă cu ideea că nu dorm. Ei spun că ea urmțărește sistematic, pas cu pas scopul de amă omorî și proștii cred că așa trebuie și că eu delirez.
Alții zic că toți vor să scape de mine omorțndu-mă.
În realitate e altceva : eu mă simțeam bine chiar acum câțiva ani, nu eram torturată cerebral ca acum, dar ei deja otrăveau. Faptul că mă simțeam bine nu deranja pe nimeni, dimpotrivă. Dar ei aveau această idee că vor să scape de mine de mult timp și chiar rmă otrăveau. Apoi, prin minciună, întărâtau poporul sau oamenii în general că trebuie să mă omoare și mă loveau și mai mult și astfel ei se simțeau mai rău sau se întâmplau lucruri rele și astfel ei credeaju că toți oamenii vor să scape de mine și unii chiar credeau că trebuie să scape de mine.
De fapt nici acum nu ar trebui să vrea să scape de mine, dar m-au lovit iar și de fapt se puteau opri, adică să nu mă lovească. Pe de altă parte, deși în viața mea nu a existat nimeni, darmite intelectuali, ei spun - și cam așa pare că este - că toți intelectualii din lume mint despre mine și astfel oamenii proști sunt toți aruncați asupra mea ca să mă omoare.
Și că ei toți mint despre mama, care astfel are teren liber să mă omoare, în timp ce ei spun mereu că așa monstru ca mama nu a mai existat (?)
Avcum doar inima rău, nu știu dacă voi ajunge la cardiolog vinerea viitoare, mai ales dacă proteza nu va merge.
De asemenea rău cerebral mare.
Sete cutremurătoare de la 5 dimineața, ca în toate nopțile de mai multe săptămâni, am explicat că și apa de la chiuvetă s-a schimbat brusc, nu știu sigur de ce. Mai înainte cu câteva săptămâni nu aveam sete deloc, mai multe luni, dar ei aruncau aceleași idei și apoi au otrăvit puțul probabil.
Iar au început cu nebunia că Pandele, primarul de aici, trebuie să dispară. La fel au spus mereu că ei îi distrug pe toți, fiindcă astfel umea credea că eu sutn nebună și distrug pe alții sau vreau să distrug. Proștii cred cu adevărat că eu am legătură cu acești porci care scuipă numai răul, și au părerea greșită că vor scăpa de rău prin moartea mea.

Iar au început cu nebunia că Pandele, primarul de aici, trebuie să dispară. La fel au spus mereu că ei îi distrug pe toți, fiindcă astfel umea credea că eu sutn nebună și distrug pe alții sau vreau să distrug. Proștii cred cu adevărat că eu am legătură cu acești porci care scuipă numai răul, și au părerea greșită că vor scăpa de rău prin moartea mea.
”nu se mai poate face nimic”, ”totul a fost întotdeauna cum a spus Cristina.”
Da, dar nimeni nu a vrut niciodată decât să îmi facă răul, nimic altceva.
”Cel mai monstruos om e tratat drept cel mai bun om.” Asta vor să zică că e mama, dar că proștii crec că eu sutn răul și că au fost mințiți c eu eram răsfățată în timp ce eu trăiam în tortură și izolare și sărăcie totală și otravă și închisoare completă.

Iar au început, cu ideea că ”lumea crede că tu ești un gunoi și de fapt tu ești cel mai bun dintre oameni.”
Nu au cum să creadă așa ceva, fiindcă e clar că am fost izolată și fără drepturi încontinuu din 84.
Altul, iar, cu ideea ”complimentele mele, Cristina.”
Cu răutate, ei zic că ăștia mă scuipă cu ură fiindcă li s-a părut că eu nu mă las omorâtă mai ușor. Altul zicea ieri că ei nu respectă oamenii muncitori și buni cum am fost eu.
Am uitat să spun aseară că, pe lângă celelalte rele, proteza nouă era și prea înaltă, astfel că am avut dureri mari de coloană la întoarcerea de la Gheață.
Acum văd că oameni necunoscuți din alte țări (sau din România) apreciază cu ”like” ceea ce scriu, nu șitu de ce, poate sunt mințiți și ei că trebuie să mă omoare, altfel de ce să îți placă faptul că un om e chinuit, dar nimeni nu vorbește cu el.

Spuneam în postarea mea anterioară despre Abilify. Să știți că am fost un om perfect cu adevărat, normal că nu mi-e frică de moarte.

Am telefonat la Carmen, asistenta mea psihiatrică, și am implorat-o să îmi aducă Abilify dacă are, măcar o folie. Ea a zis că îmi va aduce la ora unu.
De fapt psihiatra Cârlig Raisa e de vină, după ce eu am fost dispensarizată în 2007.
Nu doar că a spus odată că e o lege să nu iau eu decât un medicament chiar dacă erau prescrise două, dar m-a păcălit și prin faptul că o vreme nu mi-a mai dat din nou Abilify și de fapt a fost o păcălire subconștientă și chiar eu i-am spus că nu mai am nevoie de Abilify. Abilify mi-a fost prescris și în 2016, la ultima mea ședere la psihiatrie.
Ea îmi propusese să îmi facă o injecție cu Abilify pe lună. Atunci eu încă știam că ma nevoie de Abilify și m-am speriat că nu voi mai avea pastile zilnice, ceea ce mă proteja mai bine împotriva otrăvii, careera reală, dar nu trebuiau să mă omoare.
Din cauza acestei reavoințe a psihiatrei am uitat din nou că Abilify îmi întreâinea viață și astfel ei au plusat din nou subconștient în mine, să nu iau pastilele psihiatrice, la fel cum mă păcăleau încă după prima internare, din 1992, să nu le iau, pentru ca ei să lovească trupul meu sexual de la distanță sau altcumva, imediat după ce nu mai luam pastilele psihiatrice, fiindcă altfel nu puteau lovi.
Sper că, dacă iau Abilify, să îmi revin în câteva zile și să merg la cardiologie, unde m-am programat.
Ei spun că oamenii cred că eu sunt un sistem disfunțional și de aceea mă omoară, dar în realitate eu sunt perfecțiunea și normalitatea.
Alții vor să mor fiindcă iau pastile psihiatrice, deși ele sunt ca orice alte pastile pentru diverse boli, dar proștii nu pot înțelege totul.
Alii probabil cred ca proștii că trebuie să mă omoare fiind eu dumnezeu care ia pastile psihiatrice. Deci ceva rău. Probabil că nu sunt dumnezeu decât în sensul că sunt om rațional și inteligent și bun. Dar nu geniu ca alții. Dacă veți judeca corect, veți vedea că nu trebuiau să mă omoare chiar dacă eram dumnezeu care ia pastile, fiindcă era un sistem încă viabil și eu am fost numai lumină și frumusețe reală de gând și suflet, cu intelectul bun.
Așa s-a dezvoltat sistemul social - cu medicamente și tot restul lucrurilor, nu putem trăi ca oameni în barbarie. Dacă nu m-ar fi otrăvit, aș fi putut să nu iau nici pastilele psihiatrice. Setea e cutremurătoare, gâtul e uscat monstruos. Nu m-au lăsat să mă odihnesc noaptea trecută. Toți zic că e o crimă extrem de monstruoasă și că toți cred că eu sunt gunoi, deși eu sunt cel mai bun om.

Acum, findu-mi foarte rău deoarece mama m-a trezit iar tot la ora 5 dimineața ca să mă tortureze, am luat 2 pastile de Seroquel, doză mare, deși am luat 4 aseară, fiindu-mi foarte rău.
Acum greață foarte mare, ei spun că de la pastile și eventual voi muri.
Astfel, abia acum mi-am adus aminte că medicul Căpraru dn spital, un medic psihiatru care a fost singura care a vorbit cu mine, mi-a prescris Abilify dimineața și Seroquel seara. Apoi au scos o lege - deci absurd - ca pacienții psihiatrici să ia doar un medicament pe zi, o lege prin care voiau moartea mea, după cum au spus mereu.
Apoi alți medici și diverși porci au făcut tot posibilul, inclusiv printr-o lege (?) despre medicamente psihiatrice *(așa mi s-a spus) să mă facă să nu iau pastilele psihiatrice. Numai așa mă puteau lovi de moarte, dacă îmi luau pastilele psihiatrice.
Mai am Abilify în oraș și acela mă poate salva, căci de fapt trebuie să iau Abilify dimineața și Seroquel seara. Dar nu știu cum voi reuși să merg în oraș. Voi încerca să merg cu mama cu un taxi.
În 2016 la psihiatrie, unde m-au închis absolut sigur cu otravă, m-au slavat cu ambele medicamente zilnic.
Ei însă cred, de mult, că ei nu trebuie să își poarte crucea, adică viața mea nevinovată, dacă eu iau paștile psihiatrice, findcă m-au f_t, și probabil au mințit că eu i-am provocat sau indus în ispită.
Totuși au chiar eram în stare de anumite lucruri bune și acum și absolut sigur ei se înșeală crezând că trebuieb să mor, sau să îmi ia pastilele psihiatrice.
Trebuie neapărat să merg în oraș să găsesc Abilify dacă nu l-au luat din casă și să iau zi de zi, mă poate salva. E o chestiune de viață și moarte, dar nu știu dacă voi reuși să merg în oraș.
Vă rog în genunchi, lăsați-mi viața și dați-mi pastilele Abilify și nu mă vor mai păcăli să nu le iau.
Ei zic că asta e soarta nebunilor, adică sclavilor, sunt f_ți și omorâți de toată lumea.

Abia în aceste secunde înțeleg: Ei cred, sau chiar e adevărat, că, deși eram monstruos chinuită, proștii erau mințiți că eu greșisem sau că eram ceva rău și mama, sau alții, ceva bun. Bine, dar e evident că eu sunt omorâtă! Și acum ei tot în mine lovesc, în timp ce nimeni nu vorbește cu mine.
Păcat că nu pot continua povestirea, m-au chinuit mai monstruos prin trezirea de azi tot la 5 dimineața. Povestirea despre cum m-au masacrat, cu subcapitole și încă câteva divagații mai întâi. Inclusiv mama e nebună, crede în mod greșit că trebuie să mă omoare, la fel cu cei care cred că așa trebuie omorât orice dumnezeu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...