desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

luni, 4 noiembrie 2019

4 noiembrie 2019

31 octombrie 2019
Azi am reușit să vorbesc la telefon cu Viviana Moise și m-am bucurat
Din păcate mama m-a chinuit ziua întreagă foarte mult
Mi-e și rău fiind probabil otrăvita
Și dureri de rinichi și greață toată ziua și acum mai rău

2 noiembrie 2019
Foarte rău otrăvita - e adevărul, nu sunt f_ta. Vreau să trăiesc. E adevărat că dvs nu ați dorit să vorbiți cu mine dar normal ca am ținut la dvs. Mi-e dor de voi, vă implor lăsați-mi viata - dacă aș fi terminat acea ultima povestire nu as fi fost omorâtă
0747228311

Noaptea dintre 2 și 3 noiembrie 2019 a fost înfiorător de rău. Probabil otravă și din nou toate ideile lor că trebuie să mă omoare. Inclusiv, ideea nouă pentru mine, că eu sunt un element radioactiv periculos.

Alții spuneau că e o necesitate să mă omoare fiindcă mi-au distrus creierul complet. Alții spuneau că decizia curții constituționale e irevocabilă. În realitate nu am greșit nimic și nimeni nu m-a întrebat nimic, este o eroare, o greșelaă a lor faptul că vor să mor și chiar mă omoară. Amețeală și rău cerebral enorm. A trebuit să iau 5 pastile de seroquel și m-am trezuit la 6 seara ieri, de fapt mama m-a trezit. Pastilele psihiatrice nu sunt otravă, eu am fost otrăvită prin apă și hrană sau și prin aer în apartamentul meu dn bloc. Azi, 4 noiembrie 2019, m-a trezit la ora 6 dimineața și mult timp nu m-am putut da jos din pat, datorită amețelii înfiorătoare, răului cerebral.
De atunci abia am pulsul foarte slab și mi-e rău și abia mișc degetele pe tastatură.

De o fi să mor moi pare rău că nu m-au lăsat (ei spun că intenționat nu au vrut să mă lase să scriu, dar oricum m-ar fi omorât) să scriu ce mai rămânea din restul ultimului meu rezumat. Aceasta deoarece ar fi fost totul clar și posibil nu m-ați fi omorât, și totul ar fi fost foarte frumos și bine. Aș fi scris restul în întregime și chiar lucruri frumoase, umane și bune și curate despre mine și restul lumii, în tot ce urma să scriu - nu doar adevărul curat - și după ce aș fi terminat de scris, fiindcă sigur aș fi terminat, ați fi înțeles că nu era bine să mă omorâți și ați fi văzut multe lucruri frumoase. Și eu în mod sigur aș fi scris altcevala sfârșit, unele lucruri chiar frumoase sau bune, nu despre viața mea, fiindcă încă eram în stare și încă sunt și nu am fost niciodată narcisică, deși unii așa au mințit, dar eu pot dovedi contrariul.

Mi s-a spus că degeaba, fiindcă oricum nimeni nu dă doi bani pe mine, nici dvs. cei de pe facebook. Îmi pare rău, asta e. Poate îmi voi reveni și voi scrie zilnic ce a mai rămas și în maximum 2 săptâmâni voi termina. Sau mor și îmi ia locul la calculatorul meu altcineva ca să mintă. Oricum ei zic că era demult evident că eram omorâtă, fiind singură, izolată aproape total (de fapt din 84), săracă și fără drepturi și evident fără greșeală o viață întreagă. Era cât se poate de clar că m-au otrăvit aveam adesea obiectul delict ca dovadă sau puteam preciza clar cum apăreau simptomele în funcție de anumiți stimulti, deci evident nu era un cancer vechi sau altă boală.

Pulsul foarte foarte slab și acum. Zilele trecute mama m-a chinuit monstruos, în unele zile de dimineața până seara încontinuu, și am mai fost și otrăvită și mi-au aruncat mereu cuvinte multe de moarte. Mama a profitat de faptul că eram la pat sau mergeam în cârje până la baie și în acest mod a putut să mă lovească mai monstruos. Greață și sete mare cu uscăciunea mucoaselor oricât beau.
Ei spuneau că era ”răutatea și ura monstruoasă a unei mame degenerate.” Această răutate și ură au fost din 1984 în mod real. Sau că e o crimă în familie și atâta tot. Dar de fapt mă omoară întreaga lume, și poate dvs credeți tot că sunt ceva radioactiv ce trebuie omorât, dar eu nu știu și nu știam asta fiindcă nimeni nu mi-a spus. Nu am nicio dovadă.

Am încercat să obțin două consultații gratuite prin CASMB la gastroenterologie și la cardiologie la trei policlinici mari din București și m-au refuzat. Nu mai povestesc în detaliu. Acum sunt pe listele de așteptare la clinica Medicover.
Greață și reflux esofagian de apă, alcalin, nu ustură deloc.

Azi 4 noimebrie 2019
Azi nu am mâncat hrană dar mi-a fost greață toată ziua, de la 6 dimineața până acum la ora 8 jumătate seara. Pulsul continuă să fie extrem de slab - mereu îl aveam puternic, ușor de palpat, așa ceva nu am mai pățit. La mâna dreaptă abia se simte și la stânga cu greu. Încă și acum râgâi. Ei au intrat iar peste mintea mea cu ideea că ei trebuie să mă omoare fiindcă m-au otrăvit diverse servicii secrete și fiindcă dacă m-ar lăsa în viață ar însemna să facă poporul român de râs. ?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...