desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

vineri, 28 mai 2021

28.05.21

28.05.21
Azi dimineață m-am trezit cu ambele mâini umflate, dar mai ales dreapta - ei spuseseră și ieri și acum 2 zile că eram otrăvită din nou. Nu știu. Nu am avut mâinile umflate decât de câteva ori și nu așa rău. Am dificultăți la scris. Numai ieri și alaltăieri am avut și piciorul drept amorțit, de obicei nu e amorțit. Am făcut din nou meditații cu un copil din clasa a 5-a, de data asta la mine acasă - luni la el și miercuri la mine și azi tot aici. Am fost din nou torturată - f-tă, după cum spun ei - deci lovită cerebral, și la fel și miercuri. În același timp, vecina făcea zgomot în curte. Și azi și miercuri s-a întunecat și a început să plouă. Atmosfera rece. Și miercuri, dar nu mai țin minte exact cum. Ei au spus adesea că tot ce e rău e din cauză că eu sunt lovită sau chinuită, sau f-tă, lucru care nu era necesar. Am să spun că nu pot face meditații decât la el acasă, la mine nu. La el nu am pățit nimic niciodată. Ei spun că și ploaia și frigul sunt din cauză că eu sunt lovită sau otrăvită și proștii nu vor să se oprească din f_terea mea.??? Oricum, un lucru e cert - conexiunea dintre psihicul meu și vreme se datorează inteligenței și normalității mele, nu faptului că am fost f_tă, așa e probabil pentru toți intelectualii, numai că ei sunt acceptați. Azi am avut mai multe ore de durere subcostal dreapta, posibil ficatul? Nopatea m-am trezit cu amorțeli puternice. Oricum, repet, medicii nu m-au tratat cum trebuia, deși era posibil, cum am povestit. Diagnosticul lor e că e o crimă monstruoasă care are loc în ochii lumii întregi. Setea e pur și simplu monstruoasă acum, în astă noapte, mult mai rău ca altădată. Ei spun că nimeni nu a înțeles adevărul despre mine, deși am scris adevărul în cele mai mici detalii.
Voi termina azi, 29 mai 2021, sau mâine, scrisoarea - finală acum - din postarea precedentă. Mama a plecat acasă la copilul cu care am făcut meditații - care e o cunoștință sau rudă a vecinilor noștri - eu nici măcar nu am fost invitată, ceea ce e normal, fiindcă eu nu am loc în societate deloc și în niciun caz împreună cu cei din generația mamei.
Acum iar au început să mă amenințe din nou că va fi cutremur, fiindcă oamenii nu mă vor, deși nimeni nu mă cunoaște. Ei spun că toți nebunii pământului vor ca eu să mor.?!
30 mai 2021 - azi noapte iar amorțeli, mai rău ca în alte nopți cu amorțeli. Voi continua mâine scrisoarea din postarea precedentă.
31 mai 2021
Una din ideile lor frecvente e că nimeni nu vrea să mor, fiindcă ar însemna să moară 1 miliard de oameni - fiindcă toți m-au f_t - și toți vor să înnebunesc și să mă omoare ei ulterior.??? Nu au dreptate. Ei au continuat să mă f_tă și mai ales în ultimii ani m-au torturat cerebral inuman și eu am fost cu adevărat perfecțiunea și fără greșeală, deci trebuia să fie adevărul și atunci nimeni nu m-ar mai fi f-t și aș fi avut dreptul la muncă sau la studii, fără să fiu otrăvită, cum am cerut mereu. Chiar aș fi reușit ceva bun și ar fi fost totul numai fericire și bine. Ei spun că toți oamenii f_ți sunt aruncați la gunoi și omorâți - dar ei nu aveau de unde să știe că eram gunoi, fiindcă mi-au luat evident drepturile din 84 și m-au izolat tot de atunci. Anul acesta tortura cerebrală s-a diminuat considerabil, a fost numai de câteva ori.
2.06.21
Azi au revenit cu o idee veche - că probabil a fost tot o manifestare a otrăvii faptul că aveam alergie și mă tratam cu Aerius sau alte antialergice - de mult nu mai am.
4 iunie 2021
Aseară au apărut brusc simptome de faringită - azi noapte s-au agravat, dar nu am febră, doar mă dor oasele și mușchii. Am luat medicamente și am supt bomboane de gât. Iar au intrat ticăloșii să își bată joc de mine - mereu cu ideea că nu se poate, că încă nu se poate - mereu spun asta, vor să poată să mă distrugă, termine, aranjeze, omoare etc. În realitate sunt nebuni - ar trebui doar adevărul pentru a mi se da în sfârșit drepturile la muncă și la studii, ar fi imediat dreptatea și toți ar fi fericiți. Sunt nebuni, mă tem că au dreptate unii care spun că oamenii sunt toți îndobitociți și cred numai minciuni despre mine - absolut sigur nu am greșit nimic toată viața și nu am fost niciodată nebună - deci e logic că trebuie să fie adevărul. Am găsit ieri o postare din trecut cu cuvinte urâte din septembrie 2016 - poate a fost modificată ca să creadă proștii că eram nebună și de aceea m-au închis în anul acela - dar nu pot fi extrem de sigură că a fost modificată, conține și lucruri adevărate, clare. Voi reciti totuși tot blogul - repet, ceea ce a spus acel psiholog că am spus eu nu putea fi așa - în mod cert! Și ea nici măcar nu a vorbit cu mine așa cum afirma și eram în stare de inconștiență cu perfuzii. Și pisica mea neagră s-a îmbolnăvit și boala ei a debutat tot brusc, ieri - plânge și face pipi din juma în juma de oră - veterinarul a spus că e cistită și i-a făcut 2 injecții, dar azi e la fel de rău.
Azi, către seară, au început din nou să mă ardă obrajii - cum se întâmplă de mulți ani, odată cu durere de cap. Ei spuneau că abia atunci au reușit să îmi dea foc și că se grăbeau să intre peste creierul meu să mă lovească nu știu cum. Mai demult spuneau că trebuie să îmi dea foc, că trebuie să ard până mă termină, că nimeni nu mă vrea etc. sau că așa sunt arse vrăjitoarele pe rug, deși nu am fost vrăjitoare și chiar îndrăznesc să spun din nou că am fost un om perfect - dar nu de-săvârșit poate. Și totuși fără greșeală.
5.06.21
Uneori mă întreb cum pot unii să respingă total eventualitatea că eram otrăvită, fiindcă era clar că eram un om bun și nevinovat și că nu eram nebună și totuși mai era clar și că eram tratată inuman de monstruos în București mai ales. Atenție - mama nu a spus clar și tare că mă va omorî, a spus doar, fiind nervoasă fără motiv, că părinții au dreptul să își omoare copiii și că toți o vor crede pe ea că ea știe să mintă și e diplomată. Am notat eu greșit la un moment dat.
8 iunie 2021
Azi noapte a fost tare rău și m-am trezit târziu cu mâna dreaptă umflată.
10 iunie 2021
Au venit iar unii cu ideea că eu aș avea delir sistematizat - poate veți citi tot ce am scris și veți vedea cât de absurdă e această asumpție. Ei folosesc această idee de delir sistematizat drept subterfugiu. Chiar ei spun indirect că dacă un om are dreptate și spune totul corect și coerent, atunci înseamnă că are delir sistematizat. Atunci, întreb eu în mod simplu: ce dovadă au ei că nu e adevărat sau real ceea ce am scris eu pe blogul meu?! - repet, sunt numai fapte clare și erau și mai sunt dovedibile, nu e delir de niciun fel. Și totodată nu am greșit nimic, deci e crimă. Să citească totul cu atenție - nu vor găsi nimic din care să rezulte că aș fi avut vreodată delir.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...