desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

sâmbătă, 1 ianuarie 2022

1.1.22

1.01.22
Nimic nou, decât că m-au torturat monstruos azi noapte și mama a țipat la mine fiindcă îmi era foarte rău și a făcut iar o scenă de nervi, azi noapte pe la 12, ei iar au zis că mama i-a păcălit pe toți și toți cred totul invers decât este. La mulți ani și să vă bucurați de viață!
Azi au început din nou cu aceleași idei - că toți preferă să mă omoare decât să recunoască că au greșit, că eu am fost cu adevărat perfecțiunea, dar oamenii proști cred altfel și nimeni nu vrea să fie spus adevărul, că așa trebuie să rămână lucrurile și de aceea trebuie să mor, pentru ca totul să fie mușamalizat etc. așa cum spun ei încontinuu din 2005-2006. Îmi pare rău că le inspir așa ceva, eu nu i-am provocat.
2.01.2022
Ieri noapte mi-a fost din nou foarte rău. E posibil să fiu din nou otrăvită - am avut din nou și simptome de claudicație puternică și altele. Și greață ușoară și nu am mai avut de mult aceste simptome. Noaptea se pare că mama a umblat din nou la sticlele mele de apă, nu știu sigur, dar am văzut ceva ca prin vis - ceea ce e posibil, findcă oricum sunt otrăvită de mult și fiindcă ea urlă și îmi spune că eu mi-am pus în minte să o omor anul acesta pe ea etc. E posibil să fie din nou adevărat să îmi otrăvească apa, fiindcă două nopți la rând m-au chinuit monstruos cerebral, încât am dormit dusă - cu creierul terciuit. Am avjut și sete puternică de mai mulți litri de apă, nu mi s-a îmtâmplat de mult. Sete și acum în timp ce scriu. Am avut și înțepături deasupra tibiei și edem extrem de indurat. Mama a făcut și aseară o scenă de nervi, pentru simplul motiv că am intrat încălțată în casă, nimic altceva, și a aspirat în toată casa noaptea, așa cum face ea de obicei, deși nu era murdar. Ei insistă mereu pe ideea că oamenii au fost toți păcăliți de mama, așa cum spunea ea la început, în 84-86. Din nou și din nou - ei spun că sunt omorâtă deși nu am greșit nimic - acestea nu sunt vorbe din inconștientul meu, sunt alte spirite. Dar eu știu că sunt omrâtă și că e greșit, nu știu de ce îmi repetă. Nu am ce face, toți vreți să mor, dar eu încă mai sper că vă veți înțelege adevărul și că vă veți răzgândi. Motanul din curte s-a întors și e evident otrăvit, vomită etc. - fusese plecat vreo două zile, el nu pleca de obicei.
Nu știu ce aș putea spune - e posibil ca medicii să îmi fi refuzat ajutorul findcă așteaptă ca, prin otrăviri succesive, să se agraveze boala hepatică sau altele și astfel ei să aibă explicații pentru diverse simptome sau modificări vizibile ale trupului sau organelor interne. Ei spun că oamenii au mințit că sunt nebună și de aceea nu am loc de muncă.

4 ianuarie 2022
Acum e ora 3 noaptea și mi-e tare rău. Și noaptea asta m-au torturat cerebral înfiorător, mult timp. Ei au spus din nou că sunt un om perfect bun și nevinovat, dar lumea întreagă mă omoară crezând că sunt altceva decât sunt, alții spun că mama e cea care mă f_te și mă omoară. Mama a țipat și m-a înjurat urât la un moment dat pe ora 3, pretextând că o sculasem din somn. A început să trântească etc. Ea apăruse la mine în cameră exact când, după ore de tortură, m-a mai lăsat durerea de cap - așa s-a întâmplat de multe ori în trecut. Au spus adesea că mama e monstru, că lumea crede că eu sunt ea și ea e eu etc. Păcat că mă omorâți, ei au spus adesea că toți vor să mor, deși sunt om perfect nevinovat, foarte bun și inteligent - ei zic că oamenii pur și simplu așa au fost mințiți, că aș fi fost ceva rău.

Ei/unii au mai spus adesea că ei vor să mă reducă și să mă distrugă intelectual, și din cauza aceasta mă f_t și mă maltratează enorm mereu. Ideea e că eu sunt f_tă și torturată monstruos periodic, pentru că sunt un om inteligent în mod natural și nimeni nu vrea ca eu să mă ridic deasupra altor oameni, de aceea mă chinuiesc și îmi torturează monstruos creierul. Ei spun că acest lucru monstruos se întâmplă în ciuda faptului că am fost mereu un om foarte bun, (foarte) inteligent - așa spun ei și întotdeauna om normal - dar, adaugă ei mereu, proștii cred că e normal și necesar ca eu să fiu masacrată cerebral, fiindcă ei au fost mințiți că aș fi nebună și proastă, deși am fost izolată din 84. Mai demult, în oraș, mi-au spus cam același lucru și mai ziceau că trebuie neapărat să mă distrugă cerebral fiindcă altfel ei sunt reduși la mine și insinuau astfel că ei sunt oameni importanți și utili în lume și eu nu, deși nu am avut niciodată vreo șansă. Astfel ei mințeau, fiindcă ei nu erau reduși la mine ci erau așa proști și răi cum i-a lăsat mama natură, dar după cum spuneau, îi deranja faptul că eram mai inteligentă decât ei! ceea ce se întâmplă și s-a întâmplat deși fără logică sau motiv, e că pe mine mă reduc ei la persoanele lor importante, distrugând astfel un intelect frumos de femeie bună și fericită de fapt, care reușise singură să înțeleagă lumea destul de bine, cât s-a putut, să se umple de lumină și bucurie a cunoașterii și armonizării sale cu lumea. Da, e adevărat. Nu era necesar să mă reducă la ei, cum spun unii. Recunosc, toată lumea așa vede situația, ca porcii din oraș și de azi, dar e posibil ca acest motiv să nu fi contat deloc, să fie doar delirul lor. Dar atunci, de ce mă omoară și mă și torturează așa rău? Unii zic că motivul e că proștii cred că eu sunt altceva decât sunt - dar atunci de ce nimeni nu vrea adevărul?

5.01.22
Nimic nou sau demn de notat. Aceeași tristă și revoltătoare remarcă a unora că eu nu am greșit nimic, dar oamenii au fost mințiți că sunt nebună și ei preferă să mă omoare decât să recunoască adevărul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...