desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

joi, 10 martie 2022

10.03.22

Azi am închis blogul meu de haiku - nu avea niciun rost să îl mai țin - nu aveam pe el, blogul meu personal, acces să editez postările mai vechi - ca și pe acesta. Nimeni nu era interesat de ce am scris, nimeni nu comunică cu mine, am eșuat. În plus, am avut prea mulți vizitatori de pe siteuri pornografice.
Stare de greață, durere de burtă și de cap - probabil din nou otrăvită. Mi-a dispărut poate cel mai important obiect al meu din casă - ciorapii compresivi antitrombotici - și nu mai există în oraș din cei buni, presupun că nicăieri. Aveam două bucăți, foloseam doar la piciorul drept și erau excepționali - ce se află în comerț nu e bun. I-am primit în dar după tentativa de sinucidere și amputare, în 1999, și abia acum au devenit necesari, foarte necesari - am avut grijă mare de ei, dar, la un moment dat, m-au torturat cerebral și am uitat unde erau și au dispărut. În plus, înainte să dispară, cineva a tras de ei - și s-au întins mult la talpă, nu a fost de la sine. Nu uitați că mama mi-a găurit mulți pantaloni, cum am mai povestit, e adevărul sigur.
Porcii au intrat cu ideea că trebuie să distrugă totul fiindcă nemții au înțeles totul. Sunt nebuni, nu m-am gîndit niciodată la nemți sau la alte popoare, nici nu sunt ca mama cu idei despre români sau România. Mai am unul singur, dar nu poate fi acum folosit, nu explic. Am mai luat din farmacie, sunt scumpi și proști, mai mult distrug piciorul. Ei spun că mama e nebună, că e în totalitate controlată de un porc și că nu știe ce face. (în engleză). Ei spuneau că acei ciorapi mi-au salvat viața. Nu chiar, dar aproape.
Dacă nu îmi f-teau amintirea locului unde erau ciorapii, nu ar fi putut să îi ia decât nu mai spun cum și nici nu trebuiau să îi ia. Probabil că îi deranja vreodată în trecut că îi durea capul eventual dacă încercau să îmi facă rău și atunci au luat-o razna complet, fără să înțeleagă că omul bun și nevinovat nici măcar nu trebuie lovit. E adevărat că uneori mi-au dispărut obiecte când locuiam în oraș, dar ei spun că mama le lua, poate acum vor reapărea....

11.03.22
azi noapte m-a durut capul în somn aproape toată noaptea. E adevărat că m-au ”ținut” în ”închisoare” din 84, și izolare tot de atunci - ei au spus că din cauză că vor să mă omoare - probabil că, fiind otrăvită și f-tă, zic ei, ei consideră că nu aș fi funcționat socio-profesional bine și că trebuie să mă respingă, ca și cum nu aș fi om, ci doar anumal de sacrificiu, ca să mă poată omorî fără alte neajunsuri adiționale - și totuși am fost mereu normalitatea desăvârșită și puteam dovedi și un om cu adevărat bun și frumos, la nivel intelectual bun - ei spun mereu peiorativ - ”pentru o nebună...”, ca și cum au dispreț pentru un lucru care nu a depins de mine și nu e datorat unor defecte fizice sau psihice, și nici unor greșeli, e doar sclavie din naștere și ei au disprețul pe care îl aveau față de sclavi odinioară, dacă e corect ce se spune. Cât despre ciorapi, eu încă mai sper că îi voi găsi, dacă apar, voi scrie aici și voi explica unde erau - se pare totuși că nu mai sunt.
ieri am vândut urâtele tablouri de pe pereți - cineva mi-a dat 400 lei pe 5 bucăți
azi m-am tuns din nou - fusese tuns la bărbier și era inegal - deși erau 6 luni de când îl tunsesem, abia acum începuse să se așeze - am rugat să mă tundă cât mai lung cu putință, încât să se îndrepte oarecum, am rugat de două-trei ori și m-a tuns iar foarte scurt - oricum așa pățeam mereu din 84, chiar și în copilărie mă tundeau urât - ei spun din nou că toți au mințit - acum puneți-vă în locul meu, ce treabă am eu? De unde să știu cine și ce a mințit? Ei spun că mama e un om extrem de rău și se bucură când poate face cuiva răul, în timp ce eu mă bucur dacă pot face un bine și dacă alții sunt fericiți.


ei zic că oamenii nici acum nu au înțeles că eu sunt eu ???! Ați observat oare că rima poeziei e în oglindă - strofa unu față de strofa doi?
12.03.22
Au spus din nou azi că au înțeles că nu pot să mă desfacă și trebuie să mă omoare??? De ce? Nu dăunez și nu am dăunat nimănui. M-au masacrat încontinuu din 1984, nu au încercat invers niciodată - adică să mă accepte, să mă lase în pace. Au zis că nu au cum, fiindcă e vorba de orgoliul unui porc, ceea ce e totuși ilogic! Sunt nebuni, sunt izolată din 84 și abia mai îndur... aveți milă! Ei spun că absolut toți sunt nebuni și îndobitociți. Iarăși - ”ei cred că tu ești cel mai nebun om și tu ești de fapt cel mai normal”??? au început să mă atace și în contextul războiului - că rușii vor să mă omoare fiindcă eu sunt singurul om care menține echilibrul lumii și ei vor să rupă echilibrul ca să le fie mai bine cu un alt echilibru ulterior. Bineînțeles, repet ceea ce e evident, îmi dau seama că proștii pot crede că eu am rătăcit acele obiecte care mi-au dispărut, și totuși ele mi-au fost luate - desigur numai de ciorapi îmi pare extrem de rău, aveam nevoie de ei...deci discul cu Chopin, cartea Idiotul, excepționalii ciorapi bej (doi) și cel negru, care era de la farmacie și nu prea era bun.

fleacuri copilărești:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...