desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

luni, 28 martie 2022

28.03.22

Ei spun că în mintea mea nu există nimeni și proștii cred o chestie monstruoasă.
Cam așa e - nimeni, în afară de foarte puțini care spun cele de mai sus sau alte câteva lucruri, tot mai rar - poate că ei sunt nimeni, dar poate că sunt doar roboți sau spirite, nu oameni...

Desenul de azi


Au spus de zeci de ori poate că oamenii mă lovesc și mă resping total, fără să știe nimic despre mine, fiindcă ei cred în mod aberant că eu reprezint altceva sau pe altcineva.??? Asta e ceva ce seamănă cu o problemă de identitate, dar nu interioară mie. Practic, fiind izolată, nu am personalitate completă. Ei au spus adesea și că eu nu am greșit nimic, dar toți mint - ce naiba puteau crede că am greșit?

Azi, 30.03.22, iar au început să delireze, inventând că oamenilor li s-a spus că nu eu am desenat sau că nu eu am scris unele postări. Din păcate, cum am explicat, nu pot face mici adăugiri la postările precedente, acum, că totul e clar. Cineva a scos butoanele de editare și nu le pot instala din nou, nu e posibil. S-ar putea ca ei să fi mințit totuși. De pildă, azi am avut un vizitator la postarea din 2013 despre furt de calculator și poate că atunci eram prea mândră de mine că aș fi fost în stare de viață bună, poate că ei m-au respins numai fiindcă eu nu am experiență din vieți anterioare (?) și sunt practic un copil bun și nu sunt geniu astfel ca ei să fi avut nevoie de mine. Poate voi avea o altă reincarnare și voi avea drepturile primare pe care nu le-am avut în aceasta. Dar, ceea ce mă intrigă e că oricum am avut o viață perfectă și nu înțeleg de ce vor să mor și m-au torturat încontinuu, e sigur că nu dăunam nimănui și nu greșisem nimic, totul a fost cum am povestit. Și de ce mint? eu eram mereu singură, chiar izolată de la 13 ani și logic nici măcar psihologii și psihiatrii nu puteau minți, nimeni nu m-a întrebat nimic, nimeni nu a stat de vorbă cu mine. Ei spun că ei au inventat că nu eram singură. Și încă nu e prea târziu și sunt vie, de ce?

31.03.22
Azi mama iar și-a bătut joc de mine de față cu vecinul și bărbatul care a venit să ne ajute la curățenie în grădină. Îmi cer scuze că mă plâng ca un copil, de fapt când eram copil nu mă plângeam. Sunt singură aproape total din 84. Ei spun din nou că vecinul nu a înțeles adevărul despre mine și mama că altfel nu aș fi fost omorâtă. Ei spun din nou că poporul nu a înțeles adevărul despre mama și vor ca eu să mor și ea să trăiască, dar ea e un monstru grețos, spun ei. Sau că am fost condamnată la moarte fără nicio greșeală.
Am dureri difuze în tot abdomenul de vreo săptămână. Ei spun că am fost otrăvită la dentist și de aceea. Cam după ce am fost la dentist data trecută au început - m-a așezat pe scaun la orizontală pentru detartraj și nu era asistentă și am înghițit multă apă cu mizerie și era să mă înec de câteva ori. Mereu am pățit așa ceva. Nu știu dacă nu e ceva mai grav, îmi pare rău că toți au vrut mereu să mor, e greșit. Ei spun că sunt un om extrem de luminos și pur și proștii cred altceva, de aceea nu pot să mă distrugă.??? Ei spun că toți și acum cred că eu sunt sursa răului și de fapt sunt binele și ei fac răul lovind în mine.

1.04.22
Azi am mai făcut un desen, dar, din păcate, nu am gândit destul când am făcut brațele și mâinile - prea lungi, pumn prea mic, și nu am mai refăcut totul când mi-am dat seama - nu are rost, sunt singură, nu sunt artist plastic și nimeni nu comentează, nimeni nu vorbește niciodată cu mine de zeci de ani... unii poate desenează după poze și e simplu, eu am desenat din imaginație. Nu am pentru cine să fac nimic altceva, ceva ce aș putea face bine...
ei spun că mama e cel mai hidos om din lume, chiar insistă pe lucrul acesta - dar ce vină am eu? tot așa, spun ei, colegii mei de la psihologie, pe care i-am implorat în genunchi să aibă milă de mai multe ori, ar fi devenit monștri, în timp ce eu am devenit un om foarte bun și înțelept. Am reușit deci să fac doar un desen jumătate și era singura mea distracție, prin programul gratuit Krita. Azi au intrat iar în calculatorul meu și mi-au stricat programul ca să nu am nici această bucurie. De ce lovesc ei aproape zi de zi din 1984? Am fost totuși un om perfect și nu am greșit nimic. De când cu internetul mereu intră și îmi distrug programele sau pozele - mereu și mereu. Am antivirus degeaba, oricum mereu intrau și cu alte programe antivirus. În afară de asta, sunt aproape zi de zi lovită și aproape la orice contact superficial cu alții, cum a fost cu dentista - am fost totuși un om de valoare, dar nimeni, repet, nu putea crede asta, fiindcă eram complet izolată mereu. Îmi pare rău că nu pot termina nici desenul de mai sus.
Ei spun că cei care au înțeles adevărul au înnebunit - fiindcă e prea monstruos, și în acest fel lumea nici măcar nu a înțeles că eu am scris aici absolut tot adevărul despre mine.
fetița cu mâini mici, ar trebui să fac studiu de mâini de pe internet
Ei zic că toți mint sau că au fost mințiți de către clasa politică despre mine ???! Deci nu am ce pierde murind, căci niciodată o societate care omoară așa monstruos un om total nevinovat și chiar capabil de anumite lucruri bune, cu suflet frumos și intelect bun, care ar fi fost ușor dovedit dacă aveam dreptul la muncă și la studii, nu poate accepta un om bun - eu nu am avut absolut nicio șansă și nu am greșit nimic, aș fi preferat să mor decât să comit așa o crimă asupra unui astfel de om, deci voi muri și trebuie să mă mulțumesc cu asta, căci intelectualii toți din România și din lume sunt de acord ca eu să mor, ceea ce eu nu aș fi acceptat nici pentru altcineva, nici sub tortură. În plus am fost și martirizată zeci de ani în mod real, abuzată totodată și am reușit să scriu tot adevărul. Eu imediat aș fi acceptat acest om, așa cum am fost eu și ea nu ar fi murit și nici nu ar fi suferit. Deci nu am ce căuta în lume. În plus nici măcar nu am urmărit știrile politice toată viața, fiind femeie săracă și singură, fără astfel de iluzii sau interese sociale, că oricum nu aveam cu cine vorbi despre știri - și știrile nu sunt probabil totuna cu politica. Apolitică am fost din copilărie. Eu spun că e o crimă monstruoasă și am dreptate - și oricum era posibil ca ei să se oprească, nu era prea târziu. Ei spun că eu nu pot înțelege că toți mint despre mine că sunt nebună sau altceva decât sunt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...