desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

vineri, 4 martie 2022

4.03.22

Desenul meu de azi, prelucrat pe calculator, după o poză, modificat:


Azi iar durere de burtă, durere de cap și greață, ca acum câteva zile... poate e otravă sau poate altceva...

5.03.22
Abia m-am trezit la ora 12. Încă mi-e rău. Desenul l-am făcut mai prost decât aș fi putut să-l fac dacă nu mi-era rău, l-am postat ca pe o dovadă și amintire pentru mai multe lucruri, dar nu sunt nebună că desenez... Au intrat peste mine cu ideea ”Nu! Va muri!”, ca și cum aș fi greșit ceva. Nu am greșit nimic toată viața. Iar au intrat în engleză cu ideile ”they can't break her” și ”again the same mistake”, deși nu am greșit nimic, ca întodeauna. Ei zic că cea mai mare parte a celor care mi-au făcut rău nici măcar nu au înțeles că nu am fost nebună niciodată. Mă doare genunchiul drept și a fost aproape brusc distrus în 2018. Mă umflu mult în fiecare zi. Ei au mai inventat că mie mi-au aruncat în cârcă toate vinile celorlalți, despre care eu nu știam nimic și chipurile din cauza asta mi-au distrus diverse părți ale organismului.?? Păi de ce, din moment ce știau să nu greșisem nimic, de ce au distrus? Răspunsul lor e mereu la fel - numai de ochii lumii proaste. Bine, dar eu nu am greșit chiar nimic, și nu am avut nicio șansă, de ce să fiu acoperire pentru greșelile altora? Am fost un om inteligent totuși și bun. Nu cred că era necesar să mă omoare.

6.03.22
Azi noapte a venit ceva sexual peste mine, ceea ce se întâmplă foarte rar, o dată pe an sau la doi ani. Acum am rămas din nou fără căldură, iar s-a stricat centrala, la noapte va fi frig în casă. Iar au intrat cu ideea "tu vei dormi somnul de veci în curând”

7.03.22
A reparat cineva centrala. Deși e plicitisitor, continuu să copiez propriile mele poezii, e și asta o activitate. Poate am scris câteva poezii mai bune mai demult, dar numai câteva și nimeni nu le-a vrut, așa că am scris mai prost, din ce în ce.
Mâinile mă dor, e greu să scriu. Ei spun ca întotdeauna că toți vor să mor și eu nu am greșit nimic.


8.03.22
Iar a venit cineva/ceva sexual azi-noapte. Dacă până acum îmi urâțeau mult pozele, de o vreme le cosmetizează, astfel încât arăt mult mai tânără, fără riduri, fără păr de prisos, pielea albă și netedă etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...