desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

miercuri, 2 martie 2022

2.03.22

Ei spun că m-au suspectat de plagiat când am publicat cărticica mea de poezii, fiindcă mă torturaseră foarte monstruos cerebral și sexual și credeau că sunt proastă de tot - bineînțeles că nu cred așa ceva, torturile monstruoase cerebral au început cam după ce mi-au publicat acele poezii. Deși sunt poezii slabe, ele totuși arată adevărul despre mine, dacă sunt citite de oameni inteligenți, de aceea mai le postez odată aici, cu link spre pdf-ul încărcat de mine pe wordpress, fiindcă aici nu se poate încărca nimic. Nici măcar titlul nu e bun. Cineva spunea că nu puteam deveni poetă cu numele meu Cristina-Monica Moldoveanu, nu fiindcă am avut viață foarte grea și am fost nevinovată, ci fiindcă numele însuși nu putea fi predestinat pentru asta. Poate așa e.

Cântece pe sub ușă

După toate că îmi latră încontinuu de moarte de vreo 16 ani, ceea ce e urât și chiar oribil, azi au inventat că statul major al armatei a decis omorârea mea. Probabil în contextul războiului despre care nu știu nimic. Încontinuu repetă că toți cred că eu sunt altceva decât sunt. De cel puțin 10 ani sunt obsedați de idei cu câini - ”eu nu vreau să devin iar câinele ei” - ei spun că simplul fapt că eu sunt mai inteligentă îi face să se vadă câini. Ei vor ca eu să fiu proastă și ei mai deștepți. Dar, spun eu, eu nu am fost doar un om inteligent, am fost cu adevărat un om perfect. Ce au cu mine de atâția ani, în care eu nu am greșit nimic? Ei spun că îi deranjează simplul fapt că sunt femeie. ???
Azi am ascultat din nou concertul lui Grieg și mi-au înmugurit două lacrimi - probabil că puteți înțelege cât de mult mă doare orice frumusețe, mai ales luminile și unele combinații de sunate, sunt pur și simplu strivită. Ei zic că eu sunt ținută în iad - eu spun că nu se poate, fiindcă nu doar că nu am greșit nimic, dar am fost un om perfect și sunt masacrată oribil din 1984. Este vorba doar de o crimă hidoasă.
Eu nu voi urmări deloc războiul, ca să nu adaug ceva rău fără să vreau. Sunt nevinovăția absolută. Ei m-au scuipat mult în seara asta și m-au f_t înfiorător, cu dureri goraznice de cap. Apoi am ascultat muzică, din cauza asta. De mâine îmi voi reveni cel puțin parțial, în mod sigur. Am fost la mama în cameră și m-a informat că s-a pierdut un pilot român în Dobrogea sau la mare și că alți 5 au plecat cu un elicopter să îi caute și au murit toți, nu am înțeles cum. Ulterior ei au spus că oamenii sunt foarte proști, fiindcă lovindu-mă pe mine mor alți oameni, inclusiv acești piloți, dar, din păcate ei nu înțeleg că trebuie să mă lase în pace și că nu trebuie să mă omoare. Ei spun că asupra mea au fost aduși specialiști în distrugere psihică și omor. Din nou au intrat unii cu ideea că trebuie să mă omoare, acum ora 23.30. Abia mai scriu, probleme acute și puternice asupra nervilor periferici, poate iar otravă. Durere lombară. Toți zic mereu și mereu că sunt total nebuni și e imposibil să înțeleagă că nu trebuie să mă omoare niciodată. Sper să apuc ziua de mâine.

3.03.22
Unii spun că ar fi trebuit să mă lase să muncesc, fiindcă nu am greșit absolut nimic, dar, spun alții, ceilalți au greșit și au mințit.?? Mie nu mi se pare normal ca un om să fie torturat monstruos și omorât dacă alții greșesc și mint. E ceva rău și total greșit. Ei au spus adesea că cei care mint despre mine au statut social superior mie și de aceea trebuie să mă omoare. Foarte mulți dintre ei așa gândesc, că așa e normal, eu gândesc invers, că e ceva rău. Eu nu aveam cum să obțin un statut, fiindcă mi-au luat drepturile esențiale, altfel sunt aceeași - cea care am fost. Concepția lor e periculoasă și greșită - așa niciun om tânăr nu poate ”deveni” ceva, chiar dacă nu greșește nimic - și uneori pot fi chiar oameni valoroși sau buni sau capabili de anumite munci sau activități - dar pentru ei asta nu contează, contează doar că unii mint. Au văzut ce-am scris și ei spun iar, cu aceeași idee de fapt, că în cazul meu au mințit prea mulți și victima nu poate fi salvată dacă mint prea mulți oameni despre ea. După ce m-am trezit azi, mi-a fost tare rău, ei zic că am fost iar f_tă. Apoi a venit mama și a început să vorbească încontinuu și mi s-a făcut mai rău și am rugat-o să mă lase puțin în pace și ea a sărit mai rău la mine, așa cum se întâmplă în astfel de cazuri, dșei eu nu am deranjat-o decât o dată sau de două ori poate când ea zicea că îi e rău. Mereu am respectat-o, ea nu - așa a fost totul zi de zi din 84 și chiar și înainte cu ea, poate că unii cred că e din cauză că am scris adevărul, dar nu e asta cauza. Plus detalii lipsite de importanță - că eu am fost puritatea absolută, ceea ce e adevărat, dar oamenii cred că am avut anumite pete. Sau, ceea ce ei spun mereu, că am fost mereu binele și totuși oamenii cred invers. Sau lucruri puțin absurde, cum ar fi - tu ai fost binele și ei au fost răul, și , fiind mulți, te omoară.

Sunt total nebuni - azi au detailat din nou delirul lor politic despre mine, acum îl scriu, dar vă rog să luați în considerare că e ceva fals și că ei sunt nebuni, eu nu am inventat acest delir - ei spun că sunt persecutată de mică fiindcă ”reprezint” o anumită putere politică și de aceea mă omoară - ceea ce nu e adevărul. Ceilalți spun că eu sunt dumnezeu sau înger sau sfântă în mod sigur și că toate statele lumii, ca forțe politice sau nu, au creat pandemia și războiul cu scopul de a mă omorî pe mine, ceea ce e greșit, spun ei. Oamenii nu pot înțelege că nu trebuie să mă lovească și eu am fost, consideră ei, al doilea dumnezeu ca bine și valoare din tot ce a existat în istorie. Bun, să revin la delirul lor politic, fiindcă cel religios nu e așa periculos - ei recunosc că eu ca om reprezint întreaga omenire și deci Brazilia sau Togo sau China, sau Rusia în aceeași măsură - adică m-am dezvoltat ca intelect în mod armonios și sunt om în ”toată firea”. Totuși, spun ei, pentru proști eu reprezint o anumită putere politică, fiindcă cineva anume a creat o mascaradă în care toate țările au reprezentanți în București, adică li se desemnează câte un copil care va purta acest marcaj ca o oaie, anume că el este țara X sau Y. Și în cazul meu și în cazul celorlalți, spun ei, cineva a făcut această desemnare pe la spatele copilului, astfel încât acesta nu a avut de ales, și nu a avut cum să bănuiască că e un fel de sclav-gladiator pentru o anumită putere politică. Ulterior, țările s-au bătut între ele, spun ei, prin lovirea diverșilor reprezentanți neștiutori și nevinovați. Eu nu cred deloc acest delir al lor și în cazul meu e total absurd - am fost un om pacific în cele mai mici detalii și într-adevăr un om inteligent și complex, numai cu trăsături bune și lumină caldă față de oameni și lume - absolut apolitică, adică în afara politicii - ca om, fiind intelectual, reprezint binele și la fel de mult reprezint politica precum oricare alt intelectual sau precum reprezint boxul profesionist în România, deși nu sunt interesată și nu urmăresc așa ceva, la fel cum nu am urmărit politica. Delirul lor e evident fals, fiindcă dacă se băteau între ei lovind în mine - și eu am fost încontinuu lovită - atunci nu rezultă că eram reprezentantul ueni puteri politice și reiese logic aproape clar că eram dumnezeu sau Hristos etc. cum spuneau mulți.
Ei spun că sunt complet nevinovată și trebuie procedat în consecință - trebuie internată și omorâtă, spun alții. E posibil ca ei să îmi scuipe aceste deliruri urâte cu ideea că îi vor face pe alții să creadă că eu sunt nebună sau eu le-am creat. O altă explicație e că vor să mă facă nebună de-adevăratelea. A treia că sunt ei proști sau nebuni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...