desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

vineri, 11 februarie 2022

11.02.22

Mama spune că o vecină ar fi bolnavă, ar avea o hemipareză sau probleme neurologice. Cineva a intrat peste mintea mea cu vechea lor replică - și-au băgat nasul unde nu le fierbe oala.??? Dimineața ei încep să îmi arunce idei oarecum benigne și spre seară devin răi și nebuni. Ei spun că mie mi-au lovit creierul monstruos fiindcă ”credeau” sau își imaginau că eu aș fi cauza unor lucruri rele - nu e adevărat, e greșit și nu e normal ca un om evident izolat, bun și normal să fie masacrat cerebral conform unor iluzii sau presupuneri fără niciun temei. Nimeni nu a vorbit cu mine, și eram un om inteligent, poate că meritam și dreptul la studii, nu doar la muncă. Dar măcar la muncă dacă ar fi fost... nu se întâmpla nimic rău. Am fost un om apt, abia acum e mai greu. Și totodată om normal și evident victimă, fără să fi fost proastă sau rea. Acum iar una din vorbele lor favorite - că vecina a fost lovită fiindcă a îndrăznit să se poarte normal sau omenește cu mine. La fel au zis și când am aflat de moartea Irinei I - și totuși Irina mă trata drept nebună și eu nu puteam înțelege de ce. Ei zic că li se pare îngrozitor faptul că nu am greșit absolut nimic și totuși toți mint.

Sete foarte mare - am băut aproape 2 litri în 3 ore. Ei spun că eu nu am greșit nimic toată viața, am fost torturată toată viața și acum sunt omorâtă ca un câine, cu scopul menținerii unor minciuni urâte.??? Nu știu despre ce e vorba. Am ami băut un litru. Ei spun că e otravă care usucă mucoasele. Nu știu.
Un alt exemplu de prostie și ticăloșie a lor: ”Toți credeam că ești nebună, Cristina. Cine-ar fi crezut că tu ții minte lucruri de acum 30 de ani?!” Acum analizați această frază paradoxală oarecum, care dovedește mai multe lucruri rele și josnice - după ce azi iar au intrat cu ideea că le e foarte silă (de mine probabil). Unii spun că ei nu înțeleg de ce mai sper eu să fiu acceptată, din moment ce ei au șters cu mine pe jos. ??? De unde știu ei ce aștept eu? poate că nu aștept nimic.

12.02.22
Ei spun din nou că mama e un monstru și eu un înger și absolut toți vor să moară îngerul și să trăiască monstrul, fiindcă au fost păcăliți, nu din alt motiv.??? Azi mama a vorbit mult la telefon cu vecina Mădălina. Ea mereu vorbește ore la telefon, fiindcă are cu cine (Nelu sau Ovidiu), eu nu am avut niciodată. Mie mi-a fost rău de obicei când ea vorbește mult la telefon, ei zic că ea mă f__ cu alții, dar eu nu am de unde să știu. Ei au teoria că această crimă monstruoasă e repetată mereu și că mama sau familia mea mereu fac la fel.
Ei zic că oamenii și-au atins scopul, fiindcă am cancer (poate am datorită otrăvii?). Ei spun că eu mor datorită încăpățânării și prostiei oamenilor. Că am fost cel mai bun și cuminte om, dar proștii m-au transformat în cea mai blestemată. (e adevărat că m-au scuipat de moarte mereu din 2005) Ei mai spuneau azi ca și mine că probabil că aș fi reușit ceva în viață dacă nu aș fi fost izolată. Mai spun din nou că ei nu au avut voie să spună despre mine oamenilor nimic, în afară de greșelile sau defectele mele (???probabil e minciună)- ei recunosc că am dreptate că am avut doar câteva greșeli și mici, dar oamenii au inventat în plus multe minciuni urâte despre mine, și nimeni nu le-a spus adevărul frumos și bun. Eu, din păcate am fumat din nou timp de 3 luni aproape, după ce mă lăsasem de fumat acum 2 ani și acum m-am lăsat din nou. Poate e prea târziu și oricum sunt izolată din 84. Nu știu dacă Irina V a citit blogul acesta, dar ea a fost în relație cu mine doar puțin în clasa a 8-a și ca întreg ea este a 6-a persoană din viața mea - ca relație efectivă cu alți oameni. Oricum, deși eram singură, nu sufeream atunci fiindcă aveam speranțe și oricum era mai acceptabil, fiindcă cel puțin eram într-un colectiv și vedeam și auzeam alți oameni, alți copii. Mama încontinuu mă îmbie să mănânc și să fumez și ei îmi spuneau mereu în gând ”ce se fac” ei dacă eu nu mai fumez.
Azi, în stația de la troiță, era o femeie care vorbea tare despre oncologie și radioterapie. Am reușit să fac un duș ceva mai devreme, pe la ora 6, dar, în ciuda banilor mulți pe care i-am dat pentru repararea centralei, nu merge și mi s-a oprit apa caldă de două ori - bine că nu am pus șampon, ci doar săpun pe corp. Așa e mereu de când am venit aici - de fapt și în oraș am pățit unele lucuri neplăcute la baie. Ei spun că oamenii vor ceva foarte dificil - anume ca un om rău și prost să fie deasupra mea.??? Îmi aintesc cu tristețe de Colun - ei spun că verii mei au stricat totul acolo (??) oricum îmi pare rău că nu am mai fost primită să merg acolo - am făcut o vizită scurtă în 2017. Iar au început să arunce aceelași idei - nu se poate, indiferent de orice e ea. Unii spuneau mereu că totul e din cauză că am fost un om foarte bun și inteligent.?? Unii au intrat din nou zilele trecute cu ideea că mă omoară niște hoți ordinari etc. Din când în când ei spun că oamenii nu au înțeles nici măcar că tot ce am povestit eu despre mine e adevărul.
Azi l-am văzut la intrarea în pasajul Obor pe Aurică, un bărbat care mi-a luat sau aruncat în stradă cărțile și arăta foarte rău. Ei spun că unii îi omoară absolut pe toți cei câțiva oameni care m-au cunoscut, care au vorbit cu mine - alții spun că e vorba de un singur porc care mă omoară și îi distruge sau omoară pe toți cei care știu ceva adevărat despre mine, deși au fost foarte puțini. Întreb și eu - dar nimeni nu îmi răspunde - ce vină mi-au găsit încât să mă condamne la moarte și chiar prin tortură monstruoasă de ani de zile - nu doar otravă - de fapt din 1984 fiind înfiorător? Ei nu vor să îmi spună. Tot mereu ei spun că poporul mă omoară fiindcă au mințit despre mine mereu, deși eram izolată și că au votat să mă omoare deși am fost mereu om bun și normal, sau că poporul român nu are respect și nu agreează femeile inteligente și oamenii buni:???! Acum alții neagă și spun că numai eu sunt singura excepție, că în rest cele ca mine sunt iubite și respectate. Deci putea fi adevărul și mi-ar fi lăsat viața.
ei spun că acest blog a fost citit de niște ticăloși și astfel ceea ce e bun a ajuns pe mâna unor oameni răi și proști ??? Aceștia erau dinainte, nu din cauza explicațiilor mele. Ora 3 din noapte - m-a trezit cineva cu ideea că în grupajul meu de poeziie xistă o poezie rea, despre un bărbat rău - da, cred că au dreptate, îmi pare rău că nu am scos-o. Ei spun că mai sunt două, nu mi-au spus care. O parte sunt poezii de dragoste, dar, neavând eu experiență erotică, le-am scris pur și simplu ca un exercițiu de imaginație, pot să fie puțin artificioase - nici măcar sentimentele sugerate nu au fost reale, ci ideale. Există totuși câteva fapte reale în acele poezii. Ei spun că proștii credeau că cineva mi-a dictat acele poezii (???) sau m-a ajutat la ele (asta e culmea), când de fapt asta nu s-a întâmplat decât în ce privește 4-5 cuvinte din întreaga mea creație poetică - care, repet, e cam slabă, dar, date fiind condițiile...și oricum nu aveam talent. ei zic că am fost respinsă din alte motive, cea ce nu cred, eu chiar cred că dacă ar fi fost bune m-ar fi acceptat, normal. Sete înfiorătoare toată noaptea și amețeală, dureri. Am început să citesc Notre Dame de Paris ediția din cărțile verzi - colecția Adevărul parcă.

13.02.22
La trezire am avut din nou claudicație și am observat și scurgeri de lichid ușor colorat pe marginea chilotului - acese simptome le-am avut cu 10 ani și mai mult chiar în urmă. Ei zic că și atunci am avut cancer, dar m-am vindecat. Habar nu am. Se pare că sunt obiectul unui proces de vrăjitorie eventual - mă gândesc că unii m-au otrăvit fără motiv și apoi au văzut că nu mor și au considerat asta ceva anormal și că trebuie să mă omoare, când de fapt orice om inteligent are o homeostazie a sistemului său pshio-fizic și mecanisme inconștiente de menținere a ei - și eu nici măcar nu am bănuit că aveam cancer, dar nu trebuiau să mă otrăvească!

Durerile lombare s-au accentuat foarte mult - e groaznic, dar nu vreau să mă plâng. Voi mai scrie azi o dată ce spuneau cei răi azi și voi încerca apoi să țin sub tăcere. Azi ei spuneau că a înțeles adevărul cineva care nu trebuia să înțeleagă și acel om nu poate fi omorât. Au mai spus că îmi vor face disecție (! adică nu autopsie, ci disecție) și vor descoperi ceva ce îi va îngrozi. Altceva - au intrat nebuni din categoria celor care spun că eu nu pot fi ”ruptă”, și de aceea mă omoară. Nu trebuia să fiu ruptă și nici omorâtă - ce vină am eu că sunt otrăvită? Altceva - cei care spun că pe mine numai morții mă mai ”țin” - ceea ce e un fel de idee delirantă a lor.
Despre Voluntari - două fapte mai ciudate - pe drumul meu, într-o arie relativ restrânsă, sunt 7-8 frizerii - cam peste tot sunt, nu știu ce ramură economică ascund sau ce dovedește acest lucru. Alte magazine nu prea sunt. Alt aspect este că, tot în drumul meu, la colțul străzii Gheorghe Dincă, sergent despre care nu e scris nimic memorabil pe internet, și totodată numele unui criminal de la știri din anii trecuți (am auzit vag), deci la colțul străzii Dincă înspre Gheață e o casă/curte unde aproape mereu e miros urât de hoit. Nu știu ce poate fi acolo. Azi au intrat niște nebuni urâți cu ideea că Rusia le dă ultimatum dacă eu nu sunt acceeptată sau dacă mă omoară. !!După toate că de mică am trăit cu idealul păcii și am fost cu adevărat un om pacific și bun. Repet, nu am legătură cu politica și nu am avut și nu urmăresc știrile, nu am urmărit decât o perioadă scurtă de timp, cu mulți ani în urmă. Ei zic că e ceva îngrozitor, că toți oamenii cred că eu sunt nebună și eu sunt doar un om inteligent. Ei spun că mă omoară deși eu am dat de mult absolut toate cărțile (??) pe față.
Există și lucruri bune în Voluntari, dar nu le mai notez pe toate - de pildă au fost asfaltate străzile și sunt trotuare bune, dar nu peste tot, pe drumul spre Gheață, pe unde merg pe jos, asfaltul e vechi de jumătate de secol și deteriorat. Bănci erau peste tot în calea mea să mă odihnesc, dar le-au scos aproape pe toate una câte una, în afară de câteva.
Ei spun că toți au înțeles totul pe dos, că eu am fost doar bunătate și ei cred că aș fi ceva rău. Ei iar - că eu am fost condamnată la moarte pentru vina altcuiva - ce vină, pentru numele lui Dumnezeu? Oricum, au inventat această idee de când eram copil, oare chiar nu înțeleg că de fapt nu trebuiau să mă omoare? Legat de asta, ei spun că rușii au pregătit toată ”chestia” cu multă minuțiozitate, încă de când eram copil. Nu au dreptate. Nu trebuiau să mă omoare, e greșit, au inventat aceste aberații politice pentru nebuni. Iar au început să spună ”de ce dracu n-o omoară?”
Azi m-am tot "luptat" cu concertele lui Chopin...
Unii spun că e o lume de porci în care eu nu am ce căuta. Mai zic că, dacă nu eram acuzată (?) atunci m-ar fi tratat medicii.
Seara am stat în parc și unul dintre copii-tineri a proferat vreo 2-3 injurii și apoi a înjurat de două ori cum mi-au mai făcut de multe ori - ”băga-mi-aș pu... în mă-ta”. Asta s-a întâmplat după ce ei mi-au spus din nou că din păcate tinerii nu au reușit să înțeleagă adevărul, că nu aș fi fost omorâtă - habar nu am dacă au dreptate. Ei zic că eu sunt chestia împotriva căreia se luptă ei - bine, dar de 50 de ani?! Nu a fost nicio luptă, e crimă 100%. Ei au spus parcă că mamei i s-a dat otravă pe mână, să mă omoare. Poate, nu știu sigur-sigur, dar de vreo două ori mi s-a părut că o văd noaptea la apa mea.
14.02.22
azi pe drum iar a apărut un copil cu vorbele strigate - ”să moară mă-ta”, către alți copii - dar e posibil să fi fost spre mine, eventual inconștient, fiindcă mereu au făcut așa. Ei zic că poporul român nu a comis niciodată o crimă așa monstruoasă, dar au fost total induși în eroare. Ei zic că sunt un om bun ca pâinea caldă, luminos și calm și totuși f_tă încontinuu, deși nu am greșit nimic. Ei spun că vor să mă aranjeze, nu din cauza gândirii sau comportamentului eu, ci din cauză că tot ce am spus e adevărat. ???
ei spun că poporul e iritat că eu nu mint ca ceilalți oameni - dar eu nu aveam cum să mint, din cauză că așa m-au crescut - adică mă chinuiau monstruos, mă respingeau fără motiv și totodată mințeau!
Alții spun că proștii mint despre mine și mă omoară cu speranța că le va merge mai bine ulterior???
Alții că lumea întreagă crede că eu sunt căcat, deși de fapt e invers și am fost izolată întreaga viață aproape complet. Mai spun iar că, deși am fost răstignită (?) de sute de ori, oamenii tot nu au înțeles adevărul. Ei spun - dar eu nu cred deloc - că foștii mei colegi, cărora pe bună dreptate le-am implorat mila de multe ori în zadar, au devenit monștri nebuni și nici măcar nu au înțeles adevărul. Ei spun că până și profesorii mei vedeau răul în mine și eu eram binele perfect.??? Nu cred, cu adevărat nu cred, nu am nicio dovadă. Cum să vadă profesorii răul în mine, din moment ce nu aveam vreo relație cu ei, ci doar citeau pe hârtie ce memoram? sete înfiorătoare - litri băuți, medicii nu au vrut să mă ajute, spunând mereu că nu am glicemia mărită! Poate totuși va trece. Ei spun că eu nu știu de ce mi-e sete - asta e adevărat. Nu e o boală constantă, are pusee de sete de mai multe zile, dar a mai fost în trecut și a trecut.
Iar au început porcii în engleză - că poporul meu mă omoară fiindcă nu vor să recunoască adevărul despre Ceaușescu.??? Nu are nicio legătură cu viața mea - citiți cu atenție tot blogul meu - nu am scris decât despre experiența mea dureroasă când am fost martoră la revoluția din decembrie 1989. Am spus numai adevărul și nu am comentat sau discutat nimic despre acea revoluție și nici nu am avut niciodată gânduri de acel tip. Sunt complet nevinovată, am explicat. Din ceea ce am povestit - și am scris absolut tot adevărul din ce îmi amintesc, nu rezultă nicăieri nimic despre Ceaușescu. Nu rezultă nici faptul că eu m-aș fi gândit vreodată la Ceaușescu și într-adevăr nici nu m-am gândit. Niciodată nu am comentat și nici nu am judecat modul în care a fost omorât. Eu nu am urmărit nici știrile politice toată viața, și nici măcar nu am avut gânduri sau idei politice, în afară de cele două menționate, care au fost idei vagi, tranzitorii - o idee vagă că Moldova ar trebui să fie în România și o idee că ar trebui să fie pace între Palestina și Israel, dar pe moment dădeam câștig de cauză Palestinei, fiindcă așa păreau știrile. E posibil ca porcii să inventeze ceva ce nu a existat ca să mă lovească, așa cum au făcut și cu alte lucruri, dar nu au cum să vadă gândirea mea, deci pentru ce lucru mă acuză?
ei spun că eu sunt omul cel mai bun, dar viața mea nu a fost încă înțeleasă de nimeni??? Repet, nu am avut niciun fel de delir sau idee delirantă niciodată și am fost mereu un om normal, citiți totul cu atenție. Ei spun că eu am fost ținută toată viața între nebuni politici. Posibil, dar din acest lucru nimeni nu avea dreptul logic să tragă concluzia că și eu eram la fel.
15.02.22
Sunt obsedați de distrugerea mea cel puțin de acum 16 ani. Azi spun din nou că sunt 3 motive pentru care nu mă pot distruge - unu că nu am greșit absolut nimic și toate tehnicile lor de distrugere se bazează pe corespondența dintre niște idei și realitate, doi că absolut tot ce am scris pe acest blog e adevărat și eu nu au cum să lovească sau să îmi șteargă memoria și trei că reprezint numai ceea ce e bun și ei pot distruge doar oameni care au ceva rău în ei. Alții spun că nu pot să mă aranjeze fiindcă sunt perfect normală. Iar m-au scărmănat cu ideea că poporul e manipulat de niște porci care vor să mă omoare. ???Alții zic că ei nu au reușit încă să mă omoare fiindcă am fost un om foarte inteligent sau prea inteligent.
Azi m-au bombardat de multe ori din nou cu aceleași idei, repetate de sute de ori - că eu nu voi avea libertatea până ce lumea de jos nu înțelege adevărul, ceea ce e imposibil, că ei s-au făcut de râs pentru totdeauna, și ce să facă ei acum? Unul m-a întrebat în gând ceva, ceea ce se întâmplă extrem de rar - mă întreabă dacă am avut vreodată bănuiala că vreun bărbat din cei văzuți sau întâlniți de mine mă f_te? Nu mi s-a întâmplat niciodată, în afară de Z care îmi dovedise acest lucru. Nu aveam niciun motiv să bănuiesc așa ceva. Ei spun că eu am fost cea mai curată fecioară. Iarăși explicații pentru proști: ei spun în continuare întrebarea dacă m-am gândit vreodată la sex? Nu, nu m-am gândit, decât în anul 1989, datorită insistențelor mari ale lui Z, sau ceea ce credeam eu că e el. Atunci ei spun - păi dacă nu bănuiai nimic că ei te f- și nu îți umbla capul la prostii, ce îi făcea pe bărbați să te f_tă?. Nimic legat de mine, nici nu mă masturbam. Eram un om foarte serios în vorbă și ca activități. Probabil că făceau acest lucru din motive integral legate de ei înșiși, așa cum spunea Z, că femeia e mereu partea pasivă și bărbatul partea activă. Atunci ei spun că eu am fost proasta perfectă. Eu spun că nu, din două motive - unu că e o mare diferență între inocență și puritate pe de o parte, și prostie pe de altă parte și în al doilea rând că femeia care nu se gândește la sex, fiindcă nu are informații despre așa ceva și fiindcă nu are vreun interes sexual în minte poate fi inteligentă cu adevărat, ba chiar e poate mai inteligentă decât cele viclene și rele care știu totul despre bărbați, care sunt senzuale, care fac aluzii verbale sau cărora le fug ochii la forme senzuale, buze, sâni etc., care au ideea de a cuceri sau vrăji bărbații, care se mișcă languros etc. Pentru proști mereu femeiea inteligentă care duce viață de mucenică austeră e proastă și femeile ”ușoare” sunt deștepte. E drept că eu nu am fost frumoasă aproape niciodată, dar chiar dacă nu aș fi fost deloc, oricât de pocită aș fi fost, mai degrabă aș fi admirat frumusețea feminină, mai als însoțită de un intelect bun, dar nu aș fi invidiat niciodată. Ei spun că dacă nu mi-ar fi distrus ginecoloaga aceea vaginul (?) atunci aș fi avut dreptul să spun adevărul.?? Poeziile mele conțin aluzii erotice doar imaginate ad hoc. Cred că totul s-a datorat numai condiției mele sociale - fată foarte tânără și foarte săracă, cu o familie care evident mă tortura, mă respingea și aproape izolată, fără suport social. Acum mi-am amintit că acum câteva zile mi-au spus în gând la baie că mi-au refăcut vaginul (?) dar nu știu nimic, nu știu dacă poate fi refăcut, mi s-a părut că se spală mai ușor. O parte din aceste lucruri le-am dovedit prin poeziile mele, despre care vă dați seama că nu sunt trucate sau dictate de alții, ci adevărul curat. Sunt extrem de scârbită de ei și ei (culmea!) chiar acum ei spun același lucru, că le e silă de mine.
În cele spuse mai sus am folosit sensul de act sexual al cuvântului sex, sens care a fost adoptat din engleză în română nu de mult și care acum nu mai există în dicționar online. În cu totul altă ordine de idei, ei spun uneori că e monstruos că omul cel mai bun e considerat rău și e scuipat și omul cel mai demn de dispreț e acceptat și lăudat etc. Nu am habar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...