desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

vineri, 4 februarie 2022

4.02.22

Vă implor în genunchi, aveți milă!
Sunt în mod sigur izolată aproape complet din 1984!!! Tot ce am scris pe blog e adevărul.
Am fost izolată cu forța, mi s-au luat drepturile la muncă și la studii și le meritam pe ambele.
Am fost torturată monstruos și otrăvită în mod sigur și am avut toate dovezile.
Absolut sigur nu am greșit absolut nimic toată viața, 51 de ani.
Am trimis în multe locuri acest blog, nimeni nu îmi răspunde, deci toți vor să mor. Mi se spune mereu în gând că toți au fost mințiți și cred că eu aș fi nebună fiindcă așa li s-a spus sau fiindcă ei cred că eu fabulez pe blog, deoarece sunt lucruri incredibil de monstruoase, deși am fost izolată mereu și nimeni nu mă cunoaște.
Nu știu unde să mai trimit acest blog.
Vă rog în genunchi, nu mai pot.
Vă implor, totul e adevărat, nu am fost niciodată nebună și nu am greșit nimic.
Am trimis de mult colegilor și profesorilor din facultatea de psihologie, am trimis chiar de mai multe ori, nu au înțeles probabil adevărul, fiindcă atlfel nu m-ar fi condamnat la moarte și în plus prin așa tortură monstruoasă.
Vă rog în genunchi, am dreptate în cele mai mici detalii.
Ei spun tot timpul că au comis cea mai monstruoasă crimă cu putință și de aceea vor să mor ca să ascundă adevărul. Nu au dreptate.
Ei au spus mereu că poporul meu a inventat milioane de minciuni și că în cazuri de vină colectivă victima e omorâtă ca să fie poporul exonerat de vină. Nu au dreptate, trebuia să fie adevărul și aș fi dovedit și toată acea imensitate de bine și frumos mai demult și aș fi fost și utilă. Acum e din păcate prea târziu, dar nu e nevoie nici acum să mă omoare.
azi, 5.02.22 - ei spun că mereu am trecut toate testele și ei toți au mințit - nu a fost niciodată vorba de niciun fel de teste, dar am fost într-adevăr perfectă și mereu la fel întreaga viață, ei eu inventat ideea unor teste de conduită și gândire pe care nu le-am luat doar ca să justifice crima asupra mea; nu au existat teste de niciun fel, dar am fost mereu perfecțiunea, chiar dacă izolată. Repet, dacă credeți că delirez legat de otravă acesta nu e un motiv să mă omorâți sau să mă respingeți și e vorba de o crimă, da. Nu veți găsi nimicv altceva pe blog care să suscite discuție.

6.02.22 Ei zic că eu sunt un om normal și absolut toți oamenii cred că sunt nebună și de aceea mă omoară, așa au spus mereu, eu nu înțeleg cum pot ei crede că sunt nebună, deoarece am fost mereu izolată, dar poate că așa e, altfel nu făceau atâta rău și nu mă omorau, ar fi fost oricum adevărul - ei spun că oamenii nu se pot trezi la realitate și cred minciunile mamei și ale altora despre mine ??? Care oameni? Ei spun că e foarte simplu - că sunt izolată fiindcă au mințit că sunt nebună și eu nu sunt și nu am fost niciodată.?? Vă implor în genunchi, aveți milă, am fost cu adevărat un om perfect, încă mai pot dovedi aceasta. Ei au spus de multe ori că au înțeles că am fost un om bun și frumos (sufletește) și total nevinovat și totuși vor să mor ca să evite un scandal - dar asta înseamnă că nu au înțeles că am fost un om foarte bun și frumos și total nevinovat, credeți-mă că nu e megalomanie, e adevărul - dar ei nu au cum să vadă, fiind eu izolată din 84 și mă omoară rece și calculat, fără să le pese, fiindcă nici măcar nu am lăsat vreo urmă în lume și am ținut la toți, dar nimeni la mine și nu am avut relații cu alții.

e vorba doar de o fantasmă a unor proști- care mă omoară cu ideea greșită că eu aș gândi ceva rău sau anormal, lucru pe care ei nici măcar nu îl pot observa în mod real! totul despre mine e pe acest blog și e în întregime, nu au ce altceva să îmi reproșeze, decât ceva ce e în capul lor, dar nu din vina mea

Nu știu dacă am mai scris această idee sau nu. Sunt mulți cei care au spus de-a lungul timpului că această crimă monstruoasă se petrece în România mereu de mai multe secole. Și victima sunt mereu eu. Ei spun că toți știu că mereu în România există un singur om nevinovat care suferă monstruos și acela sunt eu mereu. Azi, nu știu din ce motiv, au spus și că această mașinărie - mecanism este inventată și pusă în funcțiune de către egiptenii de demult, nu este vina civilizației noastre ! Nu cred. Eu sunt de acord că mașinăria e ceva bun și sursa vieții și progresului, dar mă tem că se înșeală în ce privește suferința mea - ar fi putut să îmi lase măcar puțină viață, măcar un om lângă mine - nu am avut decât pe mama și nici ea de fapt, ea fiind om foarte rău. Sau măcar dreptul la muncă sau la studii. Sau măcar puțină viață bună, nu s-ar fi întâmplat nimic rău altora. Cred că nu ați înțeles - nu am greșit nimic 100% și nu mi-au lăsat deloc viață și meritam. În cele mai mici detalii m-au chinuit, au mințit, m-au torturat, m-au izolat total aproape etc. întreaga viață și eu chiar am fost perfecțiunea. Cât despre egipteni, nu înțeleg, fiindcă dacă mașinăria este chiar civilizația, atunci nu au nicio vină sau nu ei sunt vinovați. Mai degrabă pare ceva barbar - adică omorârea mea fără motiv și prin zeci de ani de tortură reală. E logic că toate civilizațiile sunt la fel, dar... eu aș fi fost foarte fericită cu puțin, măcar câțiva ani... nu am avut nicio șansă. Totuși.
Mama a slăbit foarte mult, eu m-am îngrășat foarte mult din păcate... e tot mai greu, mâine voi intra iar la regim. ”Of, of, of și un pantof”, cum obișnuia să spună bunica mea - mamaia - ca și cum știa că voi pierde un picior. Nașul meu, asemenea, tot spunea de ”mănăstire într-un picior, ghici ciupercă ce e” - iar tata... se tot lua de mine cu ideea ”ridică-te în două picioare”.

ei spun categoric că mă omoară cu toții și că, deși nu am greșit nimic, oamenii proști așa cred și sunt acuzată și condamnată fără vină ???!! Dar nimeni nu a vorbit niciodată cu mine! Ei spun că e vorba de o imensă confuzie, că eu sunt singurul om bun și nevinovat și ei cred invers???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...