desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

luni, 7 februarie 2022

7.02.22

7.02.22
E ora 11 noaptea și cântă al naibii cocoșul vecinului! Câteodată ei cântă pe la ora 2-3 noaptea, dar nu îmi amintesc să fi cântat așa devreme.
Nu am notat una din ideile lor crețe - unii au ideea că eu aș fi Blaga, poetul. Infirm, nu sunt el, sunt încă eu.
ei spun că toți cei care înțeleg adevărul despre mine sunt rași și sunt mereu aduși alții să mă lovească ??

Azi, 8.02.22
Aseară am fost torturată groaznic cerebral, încât am dormit până la ora 13 și încă mă simt obosită. În plus noaptea am avut edem pronunțat al mâinilor, încât nu pot nici acum să strâng bine pumnul. Am mai avut în trecut, dar de obicei nu așa puternic. Repet, e o greșeală faptul că mă omorâți, nu ați înțeles nimic. Am fost mereu numai binele. Acum, spre seară, mi-a venit ciclul, după un an de pauză. Am înțeles că se poate întâmpla și la menopauză. Părul îmi stă înfiorător de rău și am probabil aspect de nebună, fiindcă iar m-au tuns rău, rândul trecut foarte rău.

Deși am început acest blog în 2013 și l-am terminat abia acum un an, ei spun azi că oamenii mă ”consideră” (?) nebună fiindcă am spus adevărul - dar zeci de ani înainte m-au masacrat și era clar că mă omorau oricum.
Azi 9.02.22
Am fost în oraș la medicul Coțofană, pentru decizia mea de pensionare. Am refuzat permanentizarea deciziei de pensie. Mă mai duc peste 3 ani dacă mai trăiesc. Mergând pe Colentina spre piața Iancului, la policlinica aceea veche și cu miros oribil, ca de mort sau otravă înăuntru, cu scaune roase de acum 40-50 de ani, m-au întâmpinat cu mare aglomerație de mașini, ca de atâtea ori, deși e miercuri și era puțin peste ora 2. Ei spun din nou în mintea mea că se întâmplă ceva monstruos, că niște porci pur și simplu mă omoară, de parcă abia cum au înțeles acest lucru. Mă doare rău zona lombară, abia merg.
Eu tot nu înțeleg de ce mă omorâți.
E adevărat că tot ce am spus a fost adevărat, dar ce dacă a fost? Schimbați cumva trecutul dacă mă omorâți?
Eu nu am greșit nimic și am iertat mereu cu totul, și din motive pragmatice, fiindcă oricum trebuia - credeam eu - să trăiesc în societate. Eu nu pot schimba oamenii, nu înțeleg ce vreți de la mine, căci sunt un om normal și bun și trebuie să fiu acceptată ca atare, ca un copac, o ciută, un ghiocel.
din motive pragmatice nu are rost să mă omorâți, e greșit, deși toți cred invers - ce dovezi aveți?
eu spun adevărul - în realitate oamenii m-au lovit încontinuu de 50 de ani (acum spun și eu ca ”ei”) și mereu au fost recompensați și nimeni nu a fost pedepsit - deci cine înțelege că e greșit, în afară de mine?

10.02.22
Din cauza umflării recente pronunțate a mâinilor, pielii roz a gambei și altor simptome, ei spun din nou că am cancer. Că oamenii sunt toți îndobitocți despre mine și vor toți să mor, deși nu am greșit nimic. Că medicii nu au vrut să mă ajute.?? Încă de acum 10 ani erau unii care spuneau că trebuie să mă omoare pentru ca poporul să nu fie cumva traumatizat, dacă înțelege ce crimă monstruoasă au comis asupra unui om așa bun și curat. ????? E absurd, nu putea fi motiv, nu ar fi fost nicio traumă. Alții spun din nou că proștii cred că sunt proastă și rea și nebunii sau idioții că sunt nebună. Azi mâinile nu mai sunt umflate decât puțin. Ei spun că proștii cred că eu nu gândesc și că exprim gânurile altora, deci mă cred proastă și eu puteam dovedi contrariul. Eu nu știu cum văd ei ce se întâmplă în cutia mea craniană.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...