desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

luni, 15 iulie 2019

15 iulie 2019

15 iulie 2019
Azi m-am apropiat de cimișirul din curte, fiindcă ieri a plouat mult și nu am putut să îl curăț, cum am scris că planificasem.
Azi noapte am fost groaznic torturată și ei au aruncat peste mintea mea sute de idei delirante și ură cu ideea că vor să mă omoare sau să mă distrugă. Chiar și acum mă doare capul.
Cimișirul e plin și de viespi acum și s-a uscat și mai mult. Ați văzut că au spus că mama a tăiat ceilalți doi arbuști de lîngă el, fiindcă era furioasă că eu înviasem acel copăcel care era complet uscat anul trecut în toamnă. Ideea era că proștii credeau că eu eram acel copăcel și de aceea vor să îl distrugă. Sau doar fiindcă îmi fac rău în acest mod. Fiind viespi multe, nu am cum să mă apropii să îl curăț. Ei zic că în final toți vor fi păianjeni, viepi, molii, viermi, microbi etc., la fel cum a fost rîndul trecut, cînd au distrus-o pe cea dinaintea mea. Nu știu, dar e cert că aceia răi sînt viespile și îmi vor răul cu adevărat. Mi s-a spus că proștii interpretează mereu semnele din viața mea exact invers decît e adevărul și că, de fiecare dată cînd vedeau așa ceva trăgeau concluzia greșită că eu eram răul și că trebuie să mă distrugă, la fel cum spun ei chiar acum. Este greșit, nu a trebuit niciodată și nici acum să mă distrugă.

Pisica mea are foarte mulți viermi albi și nu se simte bine. Mă voi duce din nou cu ea la veterinar, ca să o tratez. Ei spun că unii porci mi-au infestat pisica intenționat, ei cred că cei de la cabinetul veterinar de la ”gheață”, un loc din Voluntari, unde e un cabinet veterinar, de unde am luat hrană pentru pisică din sac, vărsată. Pe mine m-au infestat de vreo 4-5 ori cu păduchi și de mai multe ori cu viermi, după 89. Ei spun că au infestat pisica intenționat, fiindcă vor să îmi facă rău, așa cum au făcut zi de zi, încontinuu, din 84. Deci 35 de ani, numai necazuri și răutatea și nebunia lor.

”timp de 35 de ani te-au torturat încontinuu și tot nu au înțeles că trebuie să te lase în pace, darmite să te accepte.”
E încă un motiv în plus să fie adevărul, fiindcă atunci în mod sigur m-ar lăsa în pace, nu am avut nicio greșeală toaăt viața și am fost numai binele. Ei spun în engleză de peste 10 ani că adevărul nu se poate. Ba da, se poate.

În engleză: ”ea trebuie neapărat salvată”, așa cum spun ei și în română, adesea. ”Cum să salvezi un porc din propriile lui iluzii?” Ei spun că proștii cred că eu sînt ”porc.
”Ea nu a trăit niciodată în iluzii, vise, delir, ea a trăit numai în realitate.”
”ei au fost îndobitociți de politică sute de ani, cum crezi tu că poți să îi trezești la realitate?”
”a fost întotdeauna evident că tu nu ai fost niciodată nebună și că nu ai greșit nimic, dar proștii cred mereu că ei au fost păcăliți despre tine din rațiuni politice. Ei au teorii complexe și ilogice despre tine, care nu au nicio legătură cu realitatea.”

”tu ai fost evident nevinovată și un om absolut normal toată viața, dar ei cred mereu altceva, și vor să mori sau să te lovească încontinuu, ca să se ridice ei peste tine sau să te distrugă. ”
”ai fost numai binele, dar oamenii te percep drept ceva rău (de fapt ei cred minciuni fără să te cunoască deloc, fără să vorbească cu tine) ”

”ai dorit vreodată răul cuiva?” Nu, niciodată, deloc.
”ai dorit vreodată pedepsirea cuiva pentru faptele lui/ei rele?”
Nu niciodată, deloc. Ar fi fost absurd.

Aici, în Voluntari, unii oameni necunoscuți mă salută pe stradă. Ei spun că ”Voluntariul e un loc cu nebuni aparte. Ei cred că oamenii dintr-o bucată - și tu evident inspiri așa ceva - sînt în final acceptați sau reușesc în viață cît de cît. Ei nu realizează deloc ce înseamnă să fii izolat 35 de ani ca om normal. Ei nu realizează ce înseamnă să fii torturat continuu 35 de ani, fără nicio șansă. Ei nu au înțeles că oamenii ca tine, care merg în București din Voluntari, sînt doar măcelăriți ca niște vite și omorîți cu otravă, fără nici cea mai mică șansă și fără să greșească nimic.”
Încă un motiv în plus să fie adevărul, fiindcă astfel, dacă va fi adevărul, ei nu vor transmite mai departe aceste crime și otrăviri. Dacă doar mă omoară, cum au spus mereu, chiar și ieri, că vor să facă, atunci totl va fi din nou la fel și după moarte mea, în mod sigur.
”ei cred că au acumulat putere politică prin minicuna despre tine. Au mințit întreg poporul.”
”Cum adică putere politică?”
”puterea politică nu există și nu a existat niciodată. Este doar iluzia unor proști. Puterea lor politică înseamnă doar să te lovească pe tine, nimic altceva. Tu ai fost tot ce e bun și frumos și ei te lovesc și vor să te omoare cu nebuni politici. Tu ai fost mereu singura putere reală, de cînd te-ai născut, și nu ai nicio legătură cu politica. Unii cred că puterea politică este să manipuleze masele sau mulțimile. Dar, în realitate, acele mase și mișcări sociale te lovesc monstruos pe tine, așa cum a fost evident mereu, și anul trecut, și înainte.”

”ei se simt înlănțuiți de tine și de aceea te lovesc. Propriu zis nu se simt defel, ei doar cred acest lucru, fiindcă au fost mințiți așa.
Libertatea pentru ei, deși au avut mereu toate libertățile, practic libertatea pentru ei nu înseamnă absolut nimic altceva decît să te lovească și să mintă despre tine. Mereu a fost la fel și e grețos, fiindcă tu ai fost ceva foarte bun și chiar perfectă. Restul ideilor lor despre libertate sînt doar iluzii, nu au nicio tangență cu realitatea.”
Acum au început să îmi spună că și Voluntariul a început să se ”răscoale” și să mă lovească în permanență, copiii stau noaptea tîrziu în parc și vorbesc porcării și cei mai mărișori stau pe băncile dinspre biserică și țipă tare vulgarități. Și zilele trecute. Trecînd pe lîngă ei, de Paști anul acesta, se uitau urît și spuneau pe lîngă mine cu năduf și nemulțumire ”Șchioapa asta...” Ei spun că și copiii mă urăsc, fiiindcă li se spun minicuni și sînt învățați să mintă de mici, deși nu știu nimic despre mine, și să o ia razna cu idei politice sau religioase.

Acum au pus din nou mascarada politică tare la radio sau la televizor, pe stradă.
”tu ești și ai fost mereu ”Dumnezeu” și ai fost perfectă, dar ei te-au exploatat toată viața în cele mai mici detalii și ți-au negat complet esența umană”
”ca și Lenin, a înțeles absolut totul și nu poate face nimic.” Ăsta e un idiot/nebun care crede că eu trebuia să fac ceva. Nu există nicio legătură sau asemănare între mine și Lenin.

Am povestit că pisica are la gît o rană. Acum o săptămînă, medicul veterinar nu a vrut să o trateze, ci i-a făcut o injecție pentru alergie, spunînd că rana e din cauza alergiei la purici. Nici măcar nu a vrut să îmi spună cu ce să dezinfectez rana, care vident nu se vindeca de mult și sîngera. A intrat un alt client cu un cîine și ea a spus acelui om că trebuie să dezinfecteze rana cîinelui cu tinctură direct pe rană și pe marginile rănii să pună betadină. Eu știam că e invers, și nu am mai întrebat, și am rămas nedumirită. Nu am mai avut încredere să merg și să întreb nici la farmacie, fiidcă toți m-a lovit încontinuu din 84, zi de zi, deși am avut încredere normală în oameni și în ceea ce e bun mereu și m-am purtat bine cu toți. Acum mă duc iar la vetrrinar, unde e acum colega acelei doctorițe. Rana pisicii e încă sîngerîndă. Noroc că nu s-a înfectat, dar nu știu cum să o tratez și acum s-a tăvălit în praf cu rana.

Ei spun că eu, fiind Dumnezeu, puteam vindeca orice boală în mine sau la alții, cu excepția celor microbiene sau parazitare, fiincă microbii și paraziții sînt tot forme de viață, eu fiind viața. Alții zic că totul poate fi vindecat, în afară de boala inimă (la propriu). E adevărat că și anul trecut, și în 2013, am fost grav bolnavă de viroză și internată în spital în ambele dăți, ultima oară cu atac grav de inimă datorat tusei, dar ei, după cum mi se zice, nu au vrut să spună adevărul. Eu abia puteam face cîțiva pași. Unii sînt obsedați de mult timp că eu trebuie să mor de inimă sau atac cerebral.
Ei spun că rîndul trecut, cînd a fost cea dinaintea mea, unii au înțeles ce e bine, dar de data asta, au fost cei mai proști porci din istorie, deși eu am fost evident bună și cuminte și inteligentă.

Am fost la veterinar, pe strada Horia. La școală învățam Horea, dar inscripția pe gard era veche și totuși Horia.
Acolo m-au întîmpinat cu picamer și praf, fiindcă au început să renoveze strada și acolo, așa cum au făcut adesea pe unde mergeam eu, inclusiv la grădina botanică și nebunii au interpretat și acest lucru greșit.
Medicul a tratat-o pe Cloe, pisica mea și unii au intrat, ca și rîndul trecut, cu ideea că o tratează așa pe Cloe, ca să mă rănească și prin amintirea faptului că așa mă tratau pe mine la psihiatrie. Alții zic că ei sînt total inconștienți și doar repetă acele lucruri și mod de vorbire, doar fiindcă s-au întîmplat așa, nu intenționat, ci fiindcă așa e formația lor profesională, inclusiv deoarece așa am fost eu tratată, printr-un fel de mimesis. Ei zic că dacă e ceva rău în aceste comportamente ei o merită, fiindcă așa m-au tratat pe mine și binele colectiv depinde de respectul pentru fiecare om, chiar dacă e considerat nebun. Și următoarea poate va fi la fel, spun ei.

Mi-a dat și Mibazon pentru rană (de două ori pe zi) și a intrat unul să nu îi dau acel unguent, fiincă conține ceva rău - eu nu am încredere în acela și nu am crezut absolut niciodată în vorbe spuse peste mintea mea și v-am arătat doar adevărul clar întotdeauna. I-a dat și pentru viermi ceva și mi-a spus să merg acolo peste două săptămîni să îi dea din nou.
Acum unii sînt ”îngrijorați” că următoarea va fi înhățată de nemți și astfel se va termina totul sau va fi foarte rău.
Alții spun că ea va fi luată de cei mai nebuni dintre toți, alții spun că, dimpotrivă, ea va intra pe mîna celor mai buni dintre nebuni, cum a fost și cu mine.

”În Voluntari sînt tot felul de nebuni politici, care arborează peste tot steagul românesc și care au fost mințiți că tu ești ”dușmanul poporului” sau cred o chestie hidoasă că România, la sfîrșitul vieții mele, pierde puterea politică sau lupta datorită mie, cînd, de fapt, tocmai atunci puterea lor e mai mare. Că unii cred că eu eram România etc. și că m-au distrus puterile străine. În realitate, puterea politică sigur nu există, ci există doar ideile lor greșite, de exemplu împărțirea puterii între ei de-a lungul vieții mele etc. În realitate, eu, fiind la maturitate cam de 13 ani, toată puterea oamenilor, inclusiv ”politică”, era mai mare, dar ei nu au cum să înțeleagă, fiincă ei cred numai minciuni sau adevăruri parțiale. Absolut toți - toate țările și alte forțe - aveau o putere sporită, inclusiv intelectual, dar au folosit-o ca să mă lovească încontinuu, cu ideea că eram distrusă încă de acum 14 ani, și eu nu sînt ”distrusă ” nici acum.

”i-au distrus pi..da complet și tot nu pot să o omoare.”
”ei credeau că puterea ta constă în pi..dă și habar nu au că puterea e creierul, cum e logic, și că de fapt nu trebuie să te omoare.” ”numai o armă biologică poate să o distrugă” spun ei în engleză. Acest om preia ceea ce am explicat eu în postarea anterioară. Astfel el induce altora ideea de a fi eu omorîtă și cum, deși nu trebuia. Eu nu am făcut nici măcar greșeli din acestea, și am gîndit clar și bine, dar ei sînt nebuni. Ei zic cp mereu, toată viața lui, la mine clar din 84, absolut toți oamenii lovesc în Dumnezeu, pentru a fi ei mai sus decît ceilalți cu care se luptă și în final o omoară și pe ea, Dumnezeu adică.

Iar au intrat porcii ăia cu ideea repetată des ”ai înțeles ce porci sînt?” Probabil tot nebuni politici.
”pe tine te omoară poporul român, care e totuși un popor, chiar dacă sînt diverse naționalități, dintr-un singur motiv: mîndria lor mai presus de lege și de tot ce e bun, o mîndrie a proștilor, care nu suportă ca o femeie săracă și șchioapă să fie, evident, mai deșteaptă decît ei toți.” Ei nici nu știu că absolut totul poate fi șters și uitat de ei cînd tu mori și își imaginează că au acumulat cunoștere pentru rîndul viitor, așa cum au crezut greșit mereu, în dățile celelalte și ai văzut ce a ieșit. Da, e adevărat, eu știu adevărul despre asta, dar nu am cum să explic și nu voi face asta. E o diferență între memoria vie și cea stocată, doar atît vă spun. Ei au crezut, mi s-a spus, că eu sînt gunoi sau că trebuie să fiu aruncată la gunoi, oare nici acum nu vedeți adevărul? Gunoiul civilizației nu am fost eu niciodată, ci ei au aruncat gunoiul și tarele civilizației asupra mea, deci nu o pot proteja pe următoarea decît curățind o parte din gunoiul real - fiindcă nebunii vor fi mereu la fel - și anume gunoaie și rele precum aberații politice oribile, abuzuri psihiatrice, discriminarea persoanelor cu handicap sau sărace, sărăcia monstruoasă, izolarea cu forța a oricui, ideea de crimă colectivă sau sacrificiu, ideea de rușine și ascundere a căcatului, persecuții religioase, pedeapsa cu moartea și altele, prin care eu am trecut. Ei spun că oamenii sînt așa de proști încît au crezut că ea nu se va mai naște fiindcă mă resping pe mine monstruos și mă omoară monstruos și unii dintre ei sînt chiar îngrijorați că ea nu se va mai naște sau că nu va rezista deloc, deoarece toți au făcut prea mult rău în lume și asupra mea. Eu fiind încă în viață, ei tot vor să mor. Ei mai spun mereu că ea, fiind geniu, nu se poate naște decît unde e mai rău și că de data asta e foarte rău. Că, în plus, asupra ei se aruncă mereu toți nebunii și porcii omenirii și toate lucrurile rele, gunoaiele reale ale civilizației.

Au intrat iar idioții care dialoghează pe mintea mea:
”ai înțeles ce proști sînt?”
”e adevărul, proasto.”
Vă dați seama ce cred ăștia, și chiar și cel care spune că e adevărat poate se preface și el, dat fiind rolul meu de Casandră și nebună, deși puteam dovedi mereu că nu am avut delir și nicio tulburare psihică și nici proastă și incapabilă nu am fost niciodată - dar ei mereu lovesc de moarte, în numele iluziilor lor politice sau altor iluzii. Ei toți lovesc real și inutil, nu e vorba de fantezia mea, am încercat de sute de ori să obțin măcar dreptul să nu fiu otrăvită și să muncesc, dar ei au respins binele și au lovit direct mereu, deși evident nu puteam delira legat de otravă sau alte lucruri concrete, dar mi se spunea mereu că ei și dvs. toți negați complet realitatea obiectivă și clară, în scopul omorîrii mele. E adevărul, poate veți înțelege cînd voi termina de scris, un singur lucru nu voi explica - că tot ce au înțeles sau notat ei despre mine sau legat de viața mea va dispărea posibil, dar ei nu vor ști.

”nenorocirea e că ea, ca și tine, va fi înhățată de nebuni politici (oare?) și ei sînt o categorie de oameni care nu au simțul bunătății și căldurii emoționale. Tu ai fost deschisă, bună, caldă, luminoasă și blîndă în comportament și fire și cu mare drag de oameni și niciodată nu ai respins pe nimeni și nu ai făcut niciun rău. Ei toți cred că te urăsc, dar nu există niciun motiv real, nimeni nu te cunoaște. Fiind tu caldă și cu dragoste evidentă de ceilalți, ei nu au înțeles deloc asta și nimic din toate sentimentele tale frumoase, fiindcă ei sînt reci și te-au considerat proastă și slabă, om slab deși erai puternică, prea domoală și supusă (exact așa spuneau, ai dreptate, și inventaseră demult că poporul român va fi extrem de supus lor din cauză că eu sînt un om ”supus” și fără ambiții su pretenții.) Ei, fiind nebuni infecți politici, i-au păcălit pe toți supușii lor că eu sînt proastă fiindcă sînt un om bun și calm și, în loc să înțeleagă că oamenii inteligenți nu se enervează că nu au cum, fiindcă cei inteligenți știu totul, ei credeau că eu eram un fel de nebună că nu mă enervam niciodată și nu pricepeau că eram mereu deschisă spre oameni și fericită în esență, și nu m-am enervat nici atunci cînd m-au închis la psihiatrie de fapt, dar ei au mințit, cum am povestit.

2 idei necesare ca încheiere, adăugate azi, 5 iunie 2021 - unu - nu sunt nebună politică și nu am avut nicio legătură cu politica - ba chiar nu sunt nebună deloc
doi - delirul aparent cu următoarea nu e delir - explic: ea într-adevăr se poate naște, există șanse, fiindcă există nucleul spiritual a priori nașterii ei, atât în cărți cât și în gândirea poporului care m-a persecutat fiindcă era mințit, astfel încât o altă femeie sau mai multe pot să ocupe exact aceeași poziție și condiție umană în societate în viitor și totul va fi identic, fiindcă deși sunt vie și om normal, chinuită de 37 de ani, nimeni nu vrea să mă accepte și găsesc toți subterfugii de genul că am făcut greșeala să scriu adevărul istoric despre revoluție! Sunt nebuni, nu am greșit nimic și oricum am fost torturată să scriu tot ce îmi aminteam. Dacă aș fi fost acceptată, fenomenul ar fi luat sfârșit cu bine și ea/ele în viitor aveau șanse să scape, cu puțin noroc. Nu e necesar să fiu omorâtă/sacrificată, de ce credeți așa?
Continuu peste un timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...