desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

duminică, 7 iulie 2019

7 iulie 2019

Deci din nou, să scriu mai departe. Postările sînt din nou virusate deocamdată.
”mama ta a avut sute de cunoștințe și relații cu alți oameni de-a lungul vieții și tu ai întîlnit numai cîțiva oameni toată viața. De aceea e totul mereu cum vrea ea, nu cum vrei tu”
E adevărat că putere și influență în societate au oamenii care nu sînt izolați. Oamenii preiau numai cuvinte și particule din viața mea, niciodată idei sau sensuri sau semnificații și nici sentimentele bune și frumoase. Este adevărat însă că toate cele bune și frumoase au apărut legate de viața mea.

Azi mi-au oferit ei cheia înțelegerii celor pe care nu le știam exact: statuia lui Heliade de la Universitate e legată de numele Rădulescu al unei familii - ea evreică, el nu mai știu ce - care a cumpărat și apoi vîndut, parțial cel puțin, grădina în care am copilărit și crescut în Voluntari. Din acea grădină mai e un colțișor în paragină, o casă nouă a fost dată unui chinez și o alta e în vînzare după cum e scris acum. În ce privește pe Iorga, el este pe bani, spun ei, fiindcă el a fost asasinat mîrșav, așa cum au făcut cu tatăl tău și cu tine de fapt toată viața. Deci datorită încărcăturii simbolice.
Voi continua în curînd.

”tu nu ai avut nicio greșeală și ai făcut obiectiv numai binele și nu ai influențat rău pe nimeni, dar ei te omoară fiindcă au mințit despre tine și vor să rămînă totul la fel cum este. Proștii cred că ești otrăvită ca să ți se distrugă superioritatea intelectuală și să poată ei conduce nestingheriți popoarele lumii.”
Dar alții gîndesc mai simplu că ești pur și simplu Dumnezeu și că Dumnezeu trebuie otrăvit, deși asta îi lovește chiar pe ei, așa cum au făcut mereu, ca să se nască alta care să ducă omenirea mai departe, fiind și ea încontinuu lovită și respinsă deși și ea va fi doar binele, adică ceea ce e bun în lume, și astfel societatea evoluează și progresează.
Nu pot detrona acest delir al lor, dar voi termina de scris ce mai am în caiețel și atunci veți înțelege, dacă nu ați înțeles deja. E posibil ca aceia care au început să mă otrăvească să nu fi intenționat să mor fiindcă aș fi Dumnezeu și așa se procedează, dar eu nu știu ce au gîndit ei, nu am vorbit cu ei, nu știu cine sînt ei. E posibil să fie tot un delir al lor, pe care l-au creat după ce au văzut că eram cu adevărat otrăvită.

”tu ești considerată rușine națională fiindcă toți au greșit.”
”toate lucrurile sînt coordonate, administrate și organizate printr-un intelect normal și bun al unui om inteligent și nu se poate altfel” și de data asta am fost eu. Cum au spus adesea - ”niciun rău nu a fost și nu e datorită ție, ci datorită răului asupra ta.”
Totuși unii zic că aceia care m-au otrăvit credeau că eu am un creier disfuncțional sau că sînt o problemă pentru omenire, deși eram izolată. Ei spun că creierul meu nu e fost și nu e anormal, dar proștii așa cred. Totuși cea ce era clar otravă, nu medicamentele psihiatrice, ci otrava vecinilor sau de la magazin, mi-a atacat puțin și sistemul nervos, nu doar creierul. Dar proștii nu pot înțelege nici măcar ideea de Dumnezeu, așa cum am prezentat-o eu, sau așa cum cred eu în Dumnezeu și mă compară, din cîte mi s-a spus, cu alte nebune, fără să știe cum am fost eu. Ideea de ”nebun”, conceptul sau noțiunea aceasta este tot ceva vag și central printre constelațiile cuvintelor, așa cum e și ideea de Dumnezeu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...