desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

duminică, 1 decembrie 2019

1 dec 2019 jurnal

1 dec. 2019
zi de sărbătoare, ora 6 30 seara
dar de mâine trebuie să continui să scriu restul povestirii și să o și termin. Mai scriu și câteva lucruri mai triste și azi.

Au început din nou să îmi arunce vorbe rele, ca în fiecare zi.
Din nou despre povestea aceea cu sexul oral, ceva extrem de dezgustător, una din cele trei aparente greșeli ale mele, dar de fapt nici aceea greșeală, așa cum am povestit, fiind un lucru care nu dovedește nimic rău despre mine sau despre ce simțeam sau gândeam sau ce caracter aveam.

Ei spun mereu că omul acela, Ion Andreescu, zis Toni, a fost plătit ca să îmi facă rău. E adevărat că eu l-am întrebat dacă acceptă să îi fac acel lucru, deși eu nu am absolut nicio senzație sexuală și nicio experiență sexuală. I-am explicat că vreau să înțeleg, fiindcă m-au închis la psihiatrie fără vină și că speram libertatea și dreptul la muncă și de a nu mai fi închisă acolo. El a acceptat și mi-a arătat și citația lui de divorț, fiindcă eu nu aș fi acceptat să am vreo relație cu un bărbat căsătorit.

Lucrul acelea s-a întâmplat exact din cele 10-15 motive expuse de mine pe blogul despre viața mea. În realitate, eu nu am avut nicio relație cu Toni, care chiar inventase că mă va lua de nevastă, ceea ce bineînțeles că nu aș fi acceptat. Singurul bărbat din viața mea a fost acel meditator, Leon Zăgrean, fiind el atât singurul care a vorbit cu mine, cât și singurul care mi-a dat senzație sexuală întreaga viață (la atingerea cu piciorul, fără voia mea și fără să pot evita sau anticipa acel lucru). Dragostea mea tinerească față de LZ a fost fără pată sau greșeală și oricum eram genul de femeie care s-ar fi luptat împotriva unei lumi întregi ca să rămână fidelă unui singur bărbat, chiar dacă aș fi fost obligată să divorțez sau să rămân văduvă. Nu am fost obsedată de Leon Zăgrean și nu m-am gândit mult la el în afară de anul de meditații și niciodată când am fost studentă la medicină și nu am avut niciodată vreo tulburare psihică din cauza lui.

Ulterior, acel bărbat Toni s-a reîntors în București, loc de unde eu am ieșit foarte rar întreaga viață și numai de câteva ori în altă parte decât în satul bunicilor. El nu m-a căutat în București decât de vreo 4-5 ori, deci 1-3 ori pe an și de fiecare dată își bătea joc de mine, așa cum am povestit. Ei spun că era porc și că primea bani să mă lovească. De pildă mi-a cerut să merg la un loc numit Bingo singură și să îl aștept acolo mult timp etc., m-a dus la un bătrân libidinos care m-a sărutat cu forța,mi-a cerut altădată să merg noaptea la ”Casa Poporului” etc.

Inițial eu nu am reușit să îi spun adio din cauza tratamentului psihiatric care îmi transforma voința într-o cârpă moale, fără să îmi lovească logica gândirii. Ei spun că toată lumea știe că inițial exact acesta e efectul tratamentului psihiatric. Medicul a avut dreptate să îmi scoată după doi-trei ani tratamentul.
Deci am avut tăria să îi spun NU când m-a căutat ultima oară. Atunci el a făcut foarte urât la telefon. După aceea nu m-am mai gândit deloc la el, niciodată, la fel cum nu mă gândeam nici înainte deloc. În final, acum un an a ieșit și el se pare pe stradă în calea mea la mega image.

În afară de momentul acelea din nordul țării, în care e inclus și un țigan la un moment dat, și un bărbat care m-a sărutat cu forța pe stradă și și-a băgat limba în gura mea etc. lucruri care nu produc nici cea mai mică senzație sexuală, a mai fost un bărbat Răducanu, instructor auto din Voluntari, la care m-a trimis nașul meu. Fiicele lui, Anca și Simona, sunt și acum în pozele cu mine de la grădiniță și erau fetele pe care le cunoșteam atunci. De un an de când stau în Voluntari, unii au trecut mereu cu mașina de școală auto pe străduța mea de aici. Unii au scornit ideea că acel instructor care și-a bătut joc de mine de fapt, este considerat de cei de aici un fel de erou fiindcă mi-a făcut mie rău, deși eram om nevinovat și fără apărare. Poate că nu e adevărat și poate că oamenii nu cred că el era erou fiindcă greșea, căci el greșea, nu eu, cum am povestit. Desigur, nici cea mai mică senzație sexuală și la fel a fost când am fost violată anal lângă Poliția capitalei, dar unii spun că dacă o femeie e violată, atunci oamenii proști dau mereu vina pe ea și o alungă din lume, adică o f-t sau o bagă la balamuc.

Ei au spus că sunt de acord cu mine că toți oamenii inteligenți sunt inevitabil legați indirect de toate subsistemele societății, inclusiv de politică, chiar dacă sunt ei artiști sau poeți sau orice meserie ar avea, chiar dacă nu urmăresc știrile, dar proștii (unii) își imaginează, cu cât e omul mai inteligent, că el ar avea legătură directă cu politica sau că ar controla ceva în acest sens.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...