desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

marți, 21 iulie 2020

19-21 iulie 2020

Iar au început să spună că europenii sau omenirea comit o imensă greșeală - fiindcă omorându-mă sau distrugându-mă pe mine, ei distrug numai ce e bun, fiindcă eu am fost mereu numai binele.

Da, și eu sunt de acord, nu au motive deloc și nici nu au avut niciodată să mă lovească. Dar e posibil ca ei să creadă ceva rău despre mine, sau că trebuie să mor pentru ei, pur și simplu fiindcă gândesc greșit și fiindcă am fost mereu izolată aproape complet, de la 13 ani. Deci binele nu avea cum să iasă la lumină - adică binele despre mine sau modul în care aș fi trăit în societate. Era imposibil și eu nu am avut nicio șansă.

Ei spun că tot ceea ce cred oamenii legat de mine sau omorârea mea e exact invers decât cred ei. Nimeni nu mi-a spus nici direct, nici în gând ce cred ei - în afară de faptul că vor să mă omoare ca să ascundă adevărul bun și frumos despre mine și faptul că ei au greșit. Repet, e posibil, fiindcă am fost mereu singură și totuși m-au tratat extrem de rău, pot dovedi că tot ce am scris pe blogul meu a fost adevărul și că ei au mințit - oamenii. Au fost în mod sigur minciuni și calomnie la adresa mea - deci se poate să fie așa.

iar aceeași poveste - nici nu ar trebui să mai notez acum - e o chestiune de detaliu - ei spun că oamenii mă disprețuiesc, mă urăsc și vor să mor sau să mă omoare, datorită minciunilor despre mine pe care ei le cred sau le-au crezut, nu din cauza ideii lor că trebuie să ascundă tot adevărul despre mine.

Nu știu, poate o parte din cei care m-au lovit chiar credeau nu știu ce minciuni despre mine. Eu nu m-am gândit niciodată la așa ceva, nici chiar după 2005, când au început să intre peste gândul meu - până de curând, când am încercat să analizez așa ceva, dar nu am cum, fiindcă nu știu absolut nimic despre ura sau disprețul altora față de mine, fiindcă efectiv era imposibil așa ceva dacă mă știau - dar eu fiind singură... oricum, mi se pare culmea absurdului să otrăvești, să batjocorești, să crezi răul despre un om evident izolat din 84.

Azi s-a luat unul de mine pe stradă strigând Ciuca - pentru a îmi aminti că tata, deși mă bătea cu mama fără ca eu să fi greșit ceva, mă numea ”ciuca bătăii”. De multe ori îmi aruncau cuvinte urâte și în București. Dar mai ales erau multe fapte urâte.
Deși mi s-a spus indirect totul dinainte de 84 când eram copil mic, totuși insist să spun adevărul - e un caz real și individual, nu e datorită unor povești din cărți sau filme sau altceva și nu a fost, în mod sigur, vreun fel de înscenare sau conspirație politică.

ploaie mare azi, findcă mâine, 20 iulie, e sfântul Ilie - pe drum m-am întâlnit cu o femeie ce părea cam slabă ca minte, dar binișor îmbrăcată și care m-a întrebat ininteligibil de două ori cum ajunge nu știu unde - în final a spus ceva ce nu se înțelegea, dar și biserica clatolică - deci i-am răspuns că nu știu, fiindcă nu am fost niciodată acolo

iarăși cei care spun că mie mi-au făcut prea mult rău pentru ca oamenii să creadă adevărul și că eu sunt din categoria oamenilor care nu sunt de obicei torturați, ci respectați. Oare există astfel de categorii? dacă ați citit viața mea pe blogul meu - voi corecta toate postările la care au umblat alții pe blogul meu din nou complet - ați înțeles desigur că orice om putea păți la fel, indiferent ce categorie era... Dar eu am văzut că nu doar în cărți, ci și în realitate, oamenii săraci nu sunt respectați - e adevărul, încă și acum scris peste tot de toți, și eu eram foarte săracă de mică.

De mai multe zile, aproape zilnic, am zgomote de la vecinul de alături, care face reparații, reamenajări la casă.
Mai e și cald pe deasupra.

Mai sunt unii ( nu eu) care au inventat că numai nebunii sunt nemuritori și, prin urmare, cei care își păstrează rațiunea mor.

Academia lui Platon spunea că ”omul e un animal biped, fără pene și cu unghii late”.
Dicționarul limbii române, sub oblăduirea Academiei Române probabil, dă și el o definiție in extenso, cu alte note specifice:

”Ființă superioară, socială, caracterizată prin gândire, inteligență și limbaj articulat, prin poziție verticală și membre superioare apte de a efectua mișcări fine. ”
(dexonline)

Dacă Diogene cinicul a adus în fața Academiei un pui de găină jumulit de pene pentru a adăuga caracteristica de unghii late - eu ce aș putea aduce pentru a extinde drepturile omului?

PS: Eu nu sunt dintre cei care își bat joc de alții, cum fac alții.
Se folosește termenul ”o viață de om” pentru a desemna o perioadă de timp lungă, impresionant de lungă...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...