desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

sâmbătă, 25 iulie 2020

25 iulie 2020

25 iulie 2020
Știu, trebuie neapărat să termin de scris blogul meu și să corectez pe html postările mele vechi de pe blog, fiindcă sunt virusate și pline de semne introduse de hackeri și apoi să trimit totul în sute de locuri - poate unii vor avea nevoie de mine, poate unii vor înțelege că nu trebuia și nu trebuie să fiu omorâtă și mă vor accepta pentru ceea ce sunt în prezent, cum am implorat de mii de ori, în genunchi practic din 1984, fiind extrem de clar de atunci că eram în sclavie deși aveam numai 13 ani și că nu puteam avea dreptul la studii superioare și muncă decât prin implorare - evident nu am avut întreaga viață niciun defect sau tulburare psihică și nu am avut nicio greșeală, cât de mică. Am fost cu adevărat un om capabil și meritam și dreptul de a dispune de banii din moștenire și dreptul la studii superioare - nu era târziu și oricum eu, dacă aș fi fost în locul celor care selectau intelectualii pentru drepturi, imediat aș fi primit și respectat o femeie cum eram eu.

Iată azi, din nou vechea și întreaga poveste, dar ei spun mereu lucruri cum nu le-au mai spus, mereu ceva nou, azi de pildă -
”Nu se poate face nimic, are dreptate absolută și nu a avut nici cea mai mică greșeală toată viața.”
”stai liniștit că nimeni nu crede adevărul/ pe Cristina etc.”
”Un grup de oameni extrem de răi, proști, nebuni și corupți te omoară, Cristina ”
”Un grup de psihologi nebuni te omoară pentru a ascunde greșelile lor din trecut”
Un grup de militari nebuni te omoară ca să salveze onoarea României, care nu are legătură cu tine”
” Are legătură indirectă fiindcă ți-au făcut rău toată viața”
”Tu ai fost un om extrem de inteligent tratat drept prost, nu doar nebun, întreaga viață.”
”Un grup de parlamentari nebuni vor să mori ca să ascundă definitiv adevărul despre revoluția din 89, fiindcă toți au mințit sau au tăcut fiind cumpărați cu bani sau altele și tu ai fost singura care a spus adevărul.”
Da, dar numai după 2013, deci acum mulți ani, pe blogul meu oricum virusat - ei spun că din cauza aceea nebunii erau ofticați și că evident eu fusesem ținută în sărăcie și izolare completă toată viața ca să mă oblige să spun adevărul, fiind clar că eu eram incoruptibilă. Ei spun că oamenii de aceea nu mă suportă, că eu continuu să spun adevărul, când toți mint de atâția ani.
Va trebui să continuu adevărul pe blogul meu - eram la capitolul despre internet și veți vedea cum am ajuns să scriu jalbă și la televiziune și toate celelalte...

Ei spun din nou asupra mea se comite cel mai monstruos asasinat din istorie - eu vă implor din nou în genunchi - milă, aveți milă, e inuman - ei spun mereu că sunt masacrată numai datorită faptului că am spus mereu adevărul, dar sunt complet nevinovată și am fost mereu absolut la fel ca acum - aveți îndurare, v-am spus că am scris și la centrul Hope degeaba, poate dvs cunoașteți pe cineva să aibă nevoie de mine - pentru grijă de un bătrân, dar nu efort fizic, pentru meditații sau altceva, pentru orice fel de discuție sau dialog - am fost singură complet întreaga viață din 1984, numai Luiza Dona a fost singura mea prietenă o viață și nu mă puteți acuza că nu am reușit să o cuceresc, să țină la mine - e vorba doar de un om și ea avea familie și relații și eu nu aveam niciodată pe nimeni.... îndurare, nu am greșit nimic toată viața...oricât de puține cuvinte...sunt 36 de ani de izolare deja ... Ei spun că Luizei Dona i-au spălat creierul, fiind ea închisă la psihiatrie ca și mine - vedeți, e vorba de oameni proști care nici nu știu dacă există spălare de creier și ce înseamnă.

Tot mereu intră unii peste gândul meu cu mirarea că eu nu am perceput niciodată lumea drept agresivă. Ei spun deci că eu am avut mereu încredere în mine și în ceilalți oameni, ceea ce a fost mereu adevărat. Dar au totdată ideea că gândirea lor e deformată ideologic sau profesional - tot aia este - și ei proiectau asupra mea răul, din cauza agresivității fățișe manifestate de oameni în jurul meu, om singur și sărac, agresivitate prezentă toată viața. Ei spun că erau obișnuiți să creadă că astfel de agresivitate, fiind fără cauză reală, e datorată percepțiilor victimei sau în cazul meu - pacientului psihiatric. În momentul în care își dau seama că nu e așa, au un șoc. Eu am avut mereu deplină încredere, fiindcă am fost cu adevărat un om foarte bun și curat și inteligent - am avut în mine, de la natură și prin autoeducație - bucurii imense de frumos și bunătate - ceva imens, asta e tot ce pot spune și acele lucruri încă există, deci e normal că merg pe stradă cu capul sus, fără greșeală sau păcat sau iluzie întreaga viață. Încă mai există o imensă iubire de oameni și bineînțeles de propria mea țară, cum a fost mereu. Singura mea iluzie toată viața a fost faptul că am fost o dată la 17-18 ani, îndrăgostită, dar nu era vina mea. Binele și frumosul au fost mereu sprijinite la mine de o inteligență reală, dar recunosc că oamenii m-au tratat drept proastă, cum spun ei, mereu.

Diverse idei adevărate ale unora sau ale mele - și eu pot dovedi clar - de ieri, de azi, de mai mult timp.

”Ei au fost mințiți în cele mai mici detalii despre tine și tu ai spus adevărul în cele mai mici detalii. Ei au crezut doar minciunile. Povestea ta e așa monstruoasă, încât oamenii de bună credință - adică proștii - nu pot crede adevărul. Cei proști oricum nu pot fi interesați de blogul tău, iar ceilalți nu vor să citească, fiindcă se tem să nu sufere moral în sinea lor după moartea ta, fiindcă au participat la o crimă așa josnică.”
??!!
"prin urmare oamenii au o imagine complet denaturată a ta” Mie mi se pare imposibil, fiindcă era evident că eram izolată cu forța din 84.

Problema e că tu ai fost ”prezentată” lumii (?) drept ceva rău - drept nebună periculoasă, om iresponsabil și prost - findcă așa te-au tratat ei și prin urmare nu poți fii acceptată.

”Problema e că mama ta e încă în viață și de aceea tu nu poți fii acceptată.” ”Îți mai aduci aminte tot ce ți-a făcut mama ta?” Da. ”Ea și ceilalți mint de îngheață apele, cum crezi tu că poți fii acceptată?” ”Oamenii nu pot înțelege așa ceva - o mamă care să își urască copilul așa mult.” (???) Și care e problema? Omul bun și inteligent, cum am fost mereu, poate fi acceptat spunându-se adevărul despre ce este el, nu e nevoie să se explice cum e mama cea rea sau alți ticăloși. Dacă aveam dreptul la studii aș fi dovedit extrem de ușor, prin inteligență creativă, ce eram de fapt ca intelectual și e adevărul că puteam, nu e o iluzie și astfel totul ar fi fost clar, și mi s-ar fi dat libertatea în mod sigur.

Vă povestesc acum două ciudățenii legate de prietenii de pe facebook. Doar cu doi dintre ei am avut contact - Maria Tirenescu și Viviana Drumea - și ambele m-au ajutat. Ceea ce a fost ciudat e că ambele au pomenit în mod bizar de mama - nu știu ce puteau crede și veți înțelege imediat de ce era ciudat.

Ei spun că nu e bizar deloc, fiindcă așa sunt tratați toți nebunii și e adevărat, știu și eu că s-au inventat complexe psihice legate de mamă pentru anumite forme de schizofrenie. Am să povestesc totuși. Viviana m-a sunat ea însăși, eu nu cerșeam în acel moment bani pe facebook și s-a arătat bună, oferindu-mi o sumă mică de bani. Întâmplător, atunci rămăsesem din nou fără niciun leu, atunci în mod imprevizibil și era greu și nici mama nu avea. Deși mi-era rușine să deranjez, am sunat apoi eu la Viviana, fiindcă suma nu apărea. Ea mi-a explicat că nu a putut să o trimită din diverse motive și a mai durat deci o săptămână, timp în care nu am avut bani deloc vreo câteva zile. În final mi-a trimis 100 de lei - ceea ce era puțin, dar mult mai bine decât nimic - e posibil ca să existe o regulă în lumea celor liberi - adică obiceiul să trimită fix 100 lei, nu mai mult sau mai puțin. Am sunat-o să mulțumesc și ea mi-a spus imediat, pe un ton cu care vorbești cu copiii sau cu nebunii, dar poate era felul ei obișnuit de a fi cu necunoscuții - ceva despre ”mămicuța” mea, ca și cum credea ceva rău despre mine, că aș fi nebună sau altceva legat de mămi cuță. Într-una din convorbirile telefonice cu Maria Tirenescu, eu i-am urat în final cele bune și ea la fel și am îndepărtat receptorul și ea a spus - înainte să apuc să închid, ceva despre sănătate și bine mamei mele, deși puteam să fi închis de o secundă, dând impresia că ea avea încredere în mama mea și nu în mine și de aceea spunea despre mama doar la sfârșit, pe un alt ton. Sau, poate, a fost altceva, eu nu insinuez că Maria a fost păcălită despre mama, dar era bizar, cel puțin ca și cum mă considera pe mine ceva ciudat sau nebună. Să nu uităm că ele de fapt nu mă cunosc, că nimeni nu a fost împreună cu mine ani mulți și că vocea mea și intonația pot fi deformate la telefon. Unii zic că pe oameni îi deranjează că eu, după atâția ani, vorbesc tot ca un om normal și de aceea mă lasă singură complet. Alții că prietenii mei de pe facebook sunt nebuni politici etc.

Acum iar au intrat cu ideea că ele două au intrat pe lista neagră fiindcă au fost oameni onorabili. Au mai folosit ideea de listă neagră de vreo 10 ani poate - au ideea că oamenii sunt pedepsiți dacă se poartă normal cu mine sau dacă mă ajută. Această idee a lor pleacă de la faptul că au inventat că oamenii îmi vor răul - ceea ce e adevărat, ceea ce am povestit adică - fiindcă au fost mințiți despre mine, ceea ce mi se pare grotesc și incredibil. Deci că mă vor omorî clar. Am fost cu adevărat perfecțiunea și nu avea cum să fie nicio listă neagră. Este deci necesar să fie adevărul, cum părea să fie necesar încă din 1984. Atunci totul ar fi fost bine și în mod sigur m-ar fi acceptat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...