desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

joi, 30 iulie 2020

30 iulie 2020

30 iulie 2020
ora 10 și jumătate dimineața.
Până acum am băut cam 2 litri și ceva de apă încă dimineața. Noaptea nu am putut dormi deloc și dimineața am avut durere și arsură gastrică, plus greață (care a fost și ieri) și reflux gstroesofagian. Arsura a fost deși luasem medicamentul pentru stomac, Emanera 40 mg pe care îl iau zilnic de mulți ani. Ei mi-au spus că mi s-a adminstrat din nou otravă. Apoi am avut sete înfiorătoare și am băut în 2 ore peste 2 litri.
Și acum mi-e sete. În acest moment abia mai văd, mi s-a pus o ceață peste ochi. Nu e hipertensiune, e o substanță rea.

Ei spun că unii idioți credeau că sunt ipohondră sau că delirez legat de simptomele mele. Eu vă reamintesc că am, povestit deja pe scurt toate abuzurile și neplăcerile suferite de mine din partea a diverși medici de-a lungul anilor. A fost și refuzul lor de a ajuta - cum am povestit, de multe ori am băut peste 10 litri de apă pe zi, ceea ce e monstruos și periculos și i-am spus medicului de familie, care nu m-a ajutat sau investigat - deși i-am explicat și celelalte simptome. Ultima oară la gastroenterologie tot nu m-au ajutat.

Pentru a justifica greșelile unora față de mine, care apăreau uneori evident drept lucruri grave, ei au inventat că am fost condamnată la moarte. Acest lucru e imposibil, deoarece absolut cert nu am greșit nimic și am fost un om de valoare. Ei spun mereu că oamenii au inventat minciuni despre mine și astfel proștii mă văd pe mine exact invers sau opusă adevărului despre mine.
Biata mea pisicuță, abia mai urinează, nu a fost așa rău niciodată. Poate a băut și ea apă rea, toxică.
Am și dureri în abdomenul inferior de aseară.

ei spun în engleză că nimeni nu a înțeles adevărul despre mine deloc și astfel este exact așa cum au stabilit ei mai demult - dar era imposibil, fiindcă nimeni nu a vrut să vorbească cu mine o viață întreagă, nu eu, ci ceilalți m-au respins total - uite de exemplu pe facebook nu am pe nimeni și nici în lumea reală - am implorat de sute de ori și nimeni nu a vrut viața mea, Carmen-Maria, psihologul de care povesteam nu de mult, a spus că vom vorbi în mod sigur sau că vom vorbi peste câteva zile, dar a fost ca întotdeauna din 84 - golul, nimicul, izolarea

Pisica mea e tot mai rău, săraca e tot ce am mai bun pe lume, practic tot ce am (în afară de mama)... urinează sânge și de fapt puțin de tot. Zace cum nu a mai zăcut niciodată.

Au intrat unii azi cu o idee nouă - că vor să o facă pe mama nebună și să îi spele memoria legat de ce mi-a făcut mie rău, pentru ca alții să nu poată vedea sau dovedi că eu am explicat totul exact așa cum a fost.

eu nu mai am de câteva zile niciun leu, așadar nu pot merge să îmi cumpăr apă, beau ce mi se dă, nu pot ști sigur în ce a fost otrava - ieri dimineață aveam greață și azi din nou, dar azi toată ziua - am mâncat puțin ieri și azi deloc.

31 iulie 2020
Am încput să îmi revin. mă gândeam să mai citesc cărți de filozofie - am terminat și Trilogia valorilor și mi-am descărat cărți și compendii de filozofie, mai ales istoria filozofiei și filozofia limbajului - sunt foarte încântată că s-au scris atâtea lucruri frumoase, care nu îmi dau bătaie de cap și nici tristețe, amărăciune sau alte sentimente rele, cum ar face de exemplu literatura sau alte studii științifice :) E frumos, luminos, pacific, liniștit, calm, bun, adevărat - acest lucru numit filozofie

1 iulie 2020
Aseară și azi au început din nou să exprime ura și dorința lor greșită de a mă omorî.

iar au intrat că trebuie să mă omoare ca să acopere ce mi-au făcut rău în trecut
sau că trebuie să mă omoare fiindcă au spus mereu minciuni despre mine
Iarăși ”îți dai seama ce s-ar întâmpla dacă am recunoaște adevărul despre Cristina ” ”toți vor să mori,Cristina” Nu s-ar întâmpla decât ceea ce e bun și drept, absolut nimic rău - mă tem că ei nu au înțeles tot adevărul, care e așa bun și frumos în esență. Unii spun că toți mă urăsc fiindcă au o ”imagine” greșită despre mine, datorită modului în care am fost tratată, nu din cauza comportamentului meu. Și din cauza minciunilor altora, adaugă ei. Sau că trebuie să mor pentru Zăgrean Leon.

Iar ideea lor că trebuie să mă omoare pentru probleme legate de securitatea națională.
este foarte simplu pentru oricine să mă omoare, sunt un om singur de atâția ani și săracă și nimeni nu mă știe - păcat, fiindcă chiar am fost perfecțiunea

ideea lor de a mă ucide e complet greșită, rea, inumană nedrepată, crudă, barbară, iresponsabilă, anormală

repet, nu am avut nicio șansă, cu adevărat nu am avut
ei spun că toată lumea mă urăște deși nimeni nu știe nimic despre mine

2 iulie 2020
aceleași 3 idei spuse adesea de ei, le mai notez, ultima oară

1. că oamenii încă și acum cred că am fost sau sunt nebună și eu nu am fost nebună niciodată
2. că eu am fost numai binele și frumosul, dar oamenii cred că am fost exact invers și vor să omoare binele, adică pe mine, de dragul răului și minciunii
3. că eu sunt un om în jurul căruia se învârt lucrurile - in medias res - dar oamenii cred că eu am fost ceva legat de politică

iar au inventat sau găsit ceva ce nu au mai spus până acum -
1. că mie mi s-a intentat proces sau judecată fără să am habar și în absența mea și fără să fiu întrebată nimic și că am fost condamnată la moarte fără ca eu să fiu vreodată întrebată ceva, doar pe baza mărturiei false a unor oameni răi, fără nicio greșeală din partea mea. ??

2. că eu am fost în perioade de probă de două ori (??!) - ”on probation” spun ei - și de fiecare dată unii oameni porci au mințit, deși eu nu aveam habar și nu am fost întrebată nimic și m-au ținut încontinuare în închisoare și otravă ??

Bine, dar am fost cu adevărat perfecțiunea. Și ca persoană, nu doar că nu am greșit nimic. Citiți blogul meu cu atenție - nu am greșit nimic și se subînțelege tot ce e bun și frumos, și inteligent și pe alocuri e și scris, nu doar pe blogul de poezii. Într-o lună va fi gata, sper, plus corectura pentru postările anterioare, ca să trimit în multe locuri. Dacă ar fi adevărul integral, ceea ce e necesar pentru fiecare categorie socială care minte sau îmi face răul, atunci nimeni nu ar mai vrea să mor, cu certitudine.

doamne ce proști și răi sunt - a intrat unul peste mintea mea cu ideea ”cum naiba să îi explic că totul este altfel decât crede ea că este?”
Deci au creat delirul că cineva vorbește cu mine - nimeni nu a vorbit, nici în gând și nu mi-a explicat nimeni nimic și nu am cerut asta și nu am nevoie să îmi explice nimeni nimic. În plus au inventat că eu cred ceva ce nu este așa în realitate, deși eu niciodată nu am avut credințe greșite sau delir depre realitate, și cunosc realitatea destul de bine și corect. Deci au inventat și astfel de aberații despre ce cred eu, ca să mă lovească. Sau ea la care se referă ei e altcineva, sau au inventat că eu explic cuiva așa ceva.

Au mai inventat încă un delir pe care cred că nu l-am notat până acum.
Ei spun că oamenii mă omoară fiindcă au făcut o imensă confuzie - că eu eram aia bună și altcineva era aia rea și ei au crezut invers.

Mi se pare total aberant - au mai avut ideea asta. Nu există așa ceva. Și în plus am fost mereu singură.

Au mai inventat încă un delir pe care nu l-am notat până acum.
Ei spun că oamenii mă omoară fiindcă au făcut o imensă confuzie - că eu eram aia bună și altcineva era aia rea și ei au crezut invers.

Mi se pare total aberant - au mai avut ideea asta. Nu există așa ceva. Și în plus am fost mereu singură.

ei zic că o grămadă de hoți și asasini vrea să te omoare, Cristina
Acum iar au intrat ăia cu ”bagă-te”

"li s-au spus minciuni despre tine și că tu ești ceva rău de către oameni în care ei au încredere.”???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...