desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

luni, 23 noiembrie 2020

23.11.2020 - 24.11.2020

Azi am fost din nou otrăvită din câte se pare, zilele trecute fusese mai bine, mai ales că nu am mai vorbit aproape nimic și nu am mâncat mult. Acum e 11 seara și e tare rău. Ei spun că și artiștii, dintre care făceau parte sau cu care aveau legătură cei de pe facebook, sunt la fel de nebuni ca și restul și au fost mințiți la fel, în esență crezând că răul nu există în societate și eventual că eu eram nebună, când în mod clar nimeni nu a vorbit cu mine întreaga viață, darmite să fi fost cineva cu mine.

Vă implor în genunchi să vă deschideți inima și ochii și să accepteți cererea mea în genunchi - mă puteți accepta, fiindcă efectiv nu am avut nici cea mai mică greșeală întreaga viață și totul a fost mereu așa cum am povestit pe acest blog. Am trimis adresa blogului în mai multe locuri și nimeni nu a răspuns încă - măcar prin câteva scrisori să fi fost acceptată. E evident că sunt omorâtă și nu am cerut și nici visat niciodată ceva imposibil.

Încă mai sper să fiu în stare să termin blogul și să îl trimit peste tot unde găsesc vreo adresă de mail, așa cum e normal de fapt. Destui nu au răspuns deloc. Unii dintre cei care sunt peste mintea mea spun că ei încă mai speră că oamenii se vor trezi la realitate și nu mă vor omorî. Alții zic că nemții nu mă pot omorî (deocamdată), că americanii sunt de fapt cei care mă omoară fiindcă ei au mințit, că unii încă mai cred că eu eram China sau Rusia etc. Au luat-o razna, probabil cu ideea să îi păcălească pe proști că eu am ideație politică, ceea ce nu am avut deloc, fiind un om perfect normal.

Ei spun din nou că eu am fost condamnată la moarte, dar eu nu am greșit nimic.

24.11.2020
Mi-am adus aminte acum că am scris ieri că am fost otrăvită din câte se pare - dar nu pot de data asta să spun cu certitudine, e posibil ca de data asta să fie doar efectul agravării unei boli care oricum apăruse dn cauza unor otrăvuri certe în trecut. Întreg blogul meu e scris cu acribie, cu scopul de a nu omite nimic și de a spune adevărul exact. Dacă ați fost atenți în trecut, era clar vorba de otravă și erau semne clare de otrăvire, cum am explicat mai demult. Din cauza asta unii mă numesc ”inculpat” în gând, deși nu am greșit nimic toată viața. Totuși și ieri aveam reflux numai cu gust de cartofi, gătiți de mama ieri, și altceva nu îmi venea în gură.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...