desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

sâmbătă, 6 februarie 2021

otrava, din nou

E tare rău, am rugat de atâtea ori să nu fiu otrăvită... ei spun că nu au reușit să îi convingă pe oameni să nu mă otrăvească
m-am rugat lui Dumnezeu degeaba, cu speranță inutilă, deci de fapt tot oamenilor m-am rugat, fiindcă nu cunosc un Dumnezeu antropomorf.
Azi noapte abia am dormit cu multe coșmaruri.
M-am trezit din oră în oră cu sete înfiorătoare. Unii au intrat peste mine cu ideea că sunt prea bolnavă, ca să îi păcălească pe proști. În realitate, în mod clar până acum o săptămână, mi-era sete mult mai mult de la apa din apropiere cumpărată de mama și de la cea de la Lidl, și de la celelalte nu.
Alții au intrat cu ideea că ”nu trebuie să îi prelungească viața”, fiindcă tocmai supsesem sucul de la 3 mandarine, în loc de apă, deși madarinele aveau o culoare dubioasă - coaja roșie, nu albă, la interior. Mama a insistat ieri să spună că a luat o apă mai bună ieri ca de obicei, dar ea a fost și mai otrăvită ieri. Sunt cinici când spun că nu trebuie să îmi prelungească viața, adică să îmi dea apă normală, fiindcă ei de fapt îmi scurtează viața!
sper ca doamna persoana X de pe facebook să nu mai spună că dacă mi-e sete să mă gândesc la copiii însetați și săraci, ca și cum ar insinua că sunt ceva rău - când, în mod real, mie mi-a fost mereu milă mare de oamenii chinuiți și în suferință, așa a fost felul meu și eu însămi am fost foarte săracă și am suferit lipsuri multe.
Am înțeles că ea poate spunea așa ca să nu fie și ea otrăvită, dar nu cred că folosește - pur și simplu v-au îndobitocit pe toți că eu trebuie să fiu omorâtă - sau terminată și apoi omorâtă. Sper că veți putea rămâne lucizi că, dacă veți fi otrăviți, nu e din cauza mea că am spus adevărul despre mine.

eu nu voi mai scrie când și cum sunt otrăvită, e inutil, fiindcă probabil vor continua la fel. Medicul de familie mi-a spus doar să fac analize pentru valoarea glucozei și voi face curând, dar era precis otravă, sau și otravă și de atâtea ori mi-au ieșit analizele bune, deși aveam sete, dar nu chiar ca acum

ei spun din nou aceleași idei - că tot ce vorbesc oamenii despre mine e minciună
?? eu întreb ce oameni, cei de pe facebook? Oricum nu am relație cu ei, ei nu știu nimic despre mine. Ei spun că oamenii în general, deși am fost mereu singură din 84, ei zic că dinainte ????
ei spun că eu am fost numai binele în cele mai mici detalii, dar oamenii cred invers și asta e justificarea crimei lor - adică au mințit că eu sunt ceva rău ca să mă omoare
azi dimineață iar i-a apucat - ei zic că nu pot să facă un popor întreg de râs fiindcă eu sunt total nevinovată și deci mă omoară fiindcă să îmi lase viața înseamnă să fie ei făcuți de râs ?? de ce?? La fel spuneau acum 10-15 ani!
etc.
Acum ei repetă ideile de odinioară...
eu mai am foarte puțin și termin blogul și apoi mă retrag definitiv de pe facebook, fiindcă oricum dvs. nu mă vreți defel, am stat doar să îmi fac datoria să scriu tot adevărul
în rest, fiind total singură probabil că mă voi sinucide, dar nu știu sigur, fiindcă e și foarte multă otravă, ei toți asta vor dar mai întâi trimit scrisoarea mea peste tot, poate cineva mă va vrea, normla că nu vreau să mor
ei au mai inventat că au pus preț foarte mare pe capul meu, ca să fiu omorâtă

Ei spun din nou că toți mă văd drept altceva decât sunt, fiindcă ei nu au înțeles nici măcar că eu am fost doar eu mereu și viața mea nu a fost aranjată de nimeni. ????

foarte, foarte rău, sete înfiorătoare, acum e seară, ei spun că voi muri mâine, și că sunt în pericol de moarte....
totuși, dacă citiți tot blogul meu, veți vedea că am dreptate când afirm că nu am greșit nimic, am reușit să termin blogul, dacă ar fi fost adevărul nu m-ar fi otrăvit
eu nu am avut nicio legătură cu politica, nu am fost ca Socrate
mai aveam doar de povestit despre mine, fiindcă despre mine am scris puțin, portretul meu apare doar vag, din spatele faptelor, căci blogul se bazează pe fapte

Bună dimineața
Azi, 7.02.21
Nu am murit, cum mă amenințau ieri seară. Nici eu nu am crezut că voi muri, dar am crezut că era otravă. M-au păcălit probabil. Dar, cu toată această înșelare, pot spune cu certitudine ceea ce am mai spus - am fost otrăvită chiar și după ce m-am mutat în Voluntari, dar mai rar, în mod sigur, puteam explica clar totul. În oraș eram otrăvită groaznic, nu doar f-tă.
Ei spun că oamenii toți cred că eu sunt f_tă și deloc otrăvită, fiindcă f_tul dă simptome similare otrăvii sau gripei etc. Oricum, aproape mereu, dar nu chiar mereu, când am suferință cerebrală (sau sete care se accentuează la apă??, cum spun ei) este vorba de f-t, iar f_tul duce chiar întotdeauna la suferință cerebrală. Este posibil să fie ambele cauze uneori. Acum de exemplu îmi amorțesc picioarele.
Unii spun că eu nu trebuia să fiu terminată/omorâtă, fiindcă am fost binele în cele mai mici detalii și numai oamenii răi trebuie terminați. Dar, spun ei mereu, toți oamenii au fost mințiți și îndobitociți despre mine.
Ei sugerează că și zilele trecute a fost otravă (??) ca atunci când m-au închis ultima oară la psihiatrie și m-au racordat la perfuzii, ceea ce nu e obișnuit pentru boli psihice.

proștii merg înainte, scuipând peste gândul meu - că nu se poate ce vor ei, fiindcă sunt mult mai deșteaptă decât un anumit bărbat ???! E delir, nu au ce să aibă cu mine fiindcă sunt mai inteligentă decât nu știu ce bărbat!
alții și eu însămi (poate greșesc) au inventat că mama mea a reușit să îi convingă fiindcă e mai proastă și astfel mai aproape de gândirea proștilor.
toți îmi aruncă idei de moarte și rău. Este rău cu adevărat, nu e doar vorba lor. E o eroare gravă, vă spun din nou adevărul.
1. ei au fost mințiți că am fost nebună și nu am fost nebună niciodată
2. au spus iar că îi deranjează gândirea mea și de aceea vor să mor. E total greșit, gândirea mea a fost perfectă mereu, așa cum apare și pe blogul meu și nu am luat-o razna niciodată. În plus am fost numai binele, nu doar un om inteligent, și nu au motive să mă omoare. În plus, până acum 15 ani și jumătate nu am perceput gândurile altora niciodată și, prin urmare, nu am vorbit singură în gând, că nu aveam cu cine. Și ei tot mă loveau mereu. Apoi, în ultimii 16 ani, nu am răspuns urii lor decât de câteva ori și nu am vorbit în gând cu nimeni, fiindcă nimeni nu m-a întrebat nimic și nimeni nu a vorbit în gând cu mine, ei doar aruncau ură și minciună și amenințări de moarte asupra mea, deci nu aveam cum vorbi cu ei deloc. Eu, singură fiind, nu am vorbit în gând pe stradă sau în altă parte, căci nu aveam motiv și am vorbit doar cu voce tare în casă, tot mai puțin în ultima vreme, numai fiindcă sunt singură din 1984 și e tot mai greu. Deci nu au niciun motiv să mă omore, e o eroare, am fost chiar un om perfect și fără greșeală de fapt toată viața. Mie îmi place să tac de fapt.
3. unii cred că eu eram manipulată de gândirea altora, ceea ce nu e adevărat decât așa cum e pentru orice om normal. Mereu am fost doar eu și eu singură am gândit, vorbit sau scris, conform gândirii mele și felului meu de a fi și hotărârii mele conștiente. Cei care vorbesc cu ură peste mintea mea nu sunt produse ale psihicului meu, sunt separați de mine, neinfluențați de mine.

Azi 9 februarie, 2021
Ei spun din nou că oamenii comit o crimă monstruoasă, că toți cei care mă cunoșteau au fost îndepărtați și omorâți. Mi-am amintit ceea ce am mai notat probabil - nici părinții mei nu aveau musafiri sau rude sau prieteni care să îi viziteze, nici înainte de 1989 și extrem de puțin ulterior. Apa e otrăvită - am reușit să beau din alte surse ieri și alaltăieri și nu mi-a mai fost sete deloc - a trebuit să beau din cea cumpărată de mama azi și mi-a fost imediat sete și mi-a amorțit mâna stângă, cum pățeam mereu. Unii spuneau că eu eram astfel f_tă, încât îmi era încontinuu sete, prin tocarea unui anumit punct din creier - exact după apa luată de mama - eu nu pot ști cu certitudine, fiindcă nu cunosc abilitățile lor. Pe unii i-au păcălit cu ideea că eu am făcut neintenționat sau inconștient rău altora, și de aceea ei mă omoară, ca pe un animal - dar, din câte știu eu, nu am făcut nici neintenționat răul nimănui. Ei zic că sunt minciuni tot ce au inventat despre mine. Ei spun din nou că niște ticăloși vor moartea mea, deși sunt un om de o bunătate reală, de o modestie reală etc. Voi scrie și capitolul despre mine însămi... poate, azi nu prea mă simt bine, inima... am tot mișcat mouseul pe un desen mai vechi al meu, oricum nu prea reușit (față de altele ale mele)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...