desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

duminică, 21 februarie 2021

21 februarie 2021 - zilele următoare - azi

Azi, 21, februarie 2021.
Mi s-a întâmplat un lucru foarte ciudat acum câteva zile. Apa de la chiuvetă, care era otrăvită și greu de folosit, a devenit brusc bună. Ieri, imediat ce m-am trezit, a venit vecina noastră, Mădălina, să ia rezerve de apă de la noi de la baie, fiindcă ea nu avea, temporar, apă. Azi, din nou.

În prezent apa de la chiuvetă poate fi folosită - pot să mă săpunesc și să clătesc săpunul de pe față sau de pe mâini. Poate nu mai este otrăvită sau toxică. În același timp, tot doar de câteva zile, nu îmi mai este, brusc, sete ca odinioară și beau numai circa 2 litri pe zi sau mai puțin. Mă simt mult mai bine, nu știu ce s-a întâmplat. Nu mai sunt nici constipată, eram în fiecare zi. Se pare că nu am mai fost nici f_tă în ultimele zile, nu m-a mai durut capul monstruos, s-a schimbat ceva, dar nu știu ce, aproape brusc.

Unii spun că e din cauză că cineva a înțeles adevărul despre mine. ?? Cum? Și cine? Oare cineva cercetează și altcineva a eliminat, temporar, otrava, ca să îi păcălească pe cei care au înțeles? Nu știu ce s-a întâmplat. Oricum regret că nu reușisem să termin și să trimit altora acest blog mai devreme. Aseară mă gândeam la Torquato Tasso și la boala lui psihică. Tatăl lui crezuse că mama lui (?) era otrăvită de fratele ei, cu scopul de a pune mâna pe averea ei, parcă așa scrie în wikipedia.
Oricum, repet, mie mi se pare extrem de ciudat că unii credeau răul despre mine - ceea ce pare-se e adevărat (oamenii au reacții ciudate pe stradă în fața mea, ca și cum m-ar cunoaște) - din moment ce în mod clar am fost izolată din 1984 - au fost clar doar câteva persoane în viața mea întreaga viață.

postez mai jos 2 poze cu mâna mea stângă în poziții diferite - a apărut acum o jumătate de an - un an poate, aproape brusc, o gâlmă care uneori e dureroasă - am arătat-o medicului de familie, dar nu mi-a dat niciun sfat și a spus că nu știe ce este.



Azi, 23 februarie, probabil ultimele fotografii pe care le postez - azi fiindcă a venit primăvara și aveam o dispoziție mai ghidușă - sunt singură, am 50 de ani, am riduri adânci, sunt un om în vârstă și un om foarte serios, chiar dacă postez fotografii selfie, fiind prea singură de atâția ani...



26 februarie 2021
Azi am fost să îl întreb câteva lucruri pe preot, dacă mă poate ajuta, dacă cunoaște pe cineva să aibă nevoie de mine, fiind eu complet singură de atâția ani, și dacă se ține slujba duminica dimineața. Da, de la ora 8 - voi merge probabil.
Reamintesc ceva ce poate nu am scris - nu mai țin minte, dar probabil că nu am insistat. Și anul trecut și anul acesta chiar, unii intrau mereu peste mine cu ideea - chiar și azi - că nimeni nu mă vrea și că toți vor să mă distrugă și să mă omoare, fiindcă eu sunt dovada vie despre greșelile și minciunile lor. Totuși, am fost chiar un om foarte bun mereu și inteligent - deci nimeni nu avea interesul să mă omoare - probabil că își imaginau, fără motiv, că aș fi proastă, după modul în care îmi vorbeau. Adevărul e că adesea ei m-au lovit direct în inimă, cum spuneau, cu otravă și f_t - chiar ei ziceau așa. Azi și zilele trecute am mers greu pe stradă la pas, pe drum drept, chiar pe distanțe mici. Nu am uitat niciodată pastilele de inimă, dacă ei nu loveau nu ajungeam așa - nu știu dacă îmi voi mai reveni, dar încerc din nou să slăbesc.

27 februarie 2021 - vreme ciudată - furtună în februarie la 7 seara, nu mi s-a mai întâmplat.

1 martie 2021
Iar au intrat în limba engleză peste mintea mea cu ideea că e o țară de nebuni și, deși nu e deloc logic, mă omoară numai pentru faptul că am fost martoră la revoluție, fără nicio vină. Alții zic că aceștia care vorbesc în engleză sunt armata română, alții zic că eu am fost considerată indezirabilă fiindcă eram prea inteligentă și total incoruptibilă, ceea ce e adevărat, în ruptul capului nu aș fi făcut vreun rău cuiva. Azi iar m-au scuipat mult, cu ideea că nu pot să mă... fiindcă sunt prea deșteaptă, dar proștii cred că sunt proastă etc. Am trimis de mai multe zile adresa blogului meu la peste 100 poate de intelectuali din țară din diferite medii și nimeni nu mi-a răspuns deocamdată. Voi traduce scrisoarea de prezentare și în engleză și voi trimite și în alte țări (am trimis deja, cu altă scrisoare), deși ei nu prea au cum să mă ajute - adică să nu fiu omorâtă - fiindcă e vorba de relații interumane și ar trebui să fie un fel de intermediari - adică să cunoască oameni adevărați și de încredere aici în România, cu care să mă pună în contact, fiindcă eu nu am fost niciodată nebună și în 37 de ani am avut practic relație doar cu 5 persoane și contacte sporadice, puține chiar și din cele distante, cu alte persoane, și nu mai pot îndura. Deci e logic că e bine să trimit în România, restul nu au de-a face cu mine,dar voi încerca și în rest. Mai e și otrava și trebuie ca omul să mă creadă sau să mă accepte măcar puțin, conform următorului principiu : această femeie (eu) nu a avut relații cu alți oameni toată viața, trebuie să presupunem că e om normal și că nu mai poate, trebuie ajutată să aibă măcar un rost oarecare și câteva relații, măcar în scris cu altcineva - ar putea considera că nu i-ar deranja cu nimic faptul că eu mă cred otrăvită, nu e un motiv suficient pentru omorârea unui om prin izolare de zeci de ani și precis nu i-aș deranja cu povestea vieții mele și ei nu au de unde să știe că nu sunt otrăvită cu adevărat. Mai e și lipsa drepturilor de atâția ani...

4 martie 2021
Sunt unii care spun că toți oamenii cred că eu sunt nebună. ??! Am mai spus (probabil repet) că e total ilogic să crezi ceva rău, inclusiv că e nebun, despre un om izolat și eu am fost clar izolată din 84 - nu e logic nici să presupui că acel om e singur din cauză că nu are capacitatea să comunice frumos și normal și bine cu oamenii. Eu puteam, ei doar au mințit deși nici măcar nu sunt dovezi. Un alt aspect este că iau medicamente psihiatrice - dar, am mai explicat, acest gen de medicamente sunt la fel cu celelalte, le-am luat din cauza unei tulburări sexuale, fiindcă, dacă le luam, nu eram f_tă sau chinuită sexual de la distanță. Acum e cam același lucru, dacă nu iau aceste pastile am dureri de cap (migrene) înfiorătoare și, dacă le iau, e mai suportabil. Aceste medicamente se mai dau și în cazuri de cancer sau în caz de intervenție chirurugicală, dacă țin minte eu corect. Sunt ca și toate celelalte, nimeni nu are cum să tragă concluzia că eu aș fi nebună în sensul de om fără judecată sau care gândește greșit sau delirează. Nimeni nu a vorbit cu mine toată viața. Nu aveți cum să găsiți ceva delirant în blogul meu, dacă citiți cu atenție - totodată e clar că puteam dovedi totul, fiind un om inteligent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...