desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

miercuri, 27 martie 2019

27 martie 2019

”tu nu înțelegi că încerci să convingi ce e bine și ce e rău niște idioți care nici nu pot judeca?”
”Tu, de cînd te naști, ei vor să te omoare. Sînt obligați să te crească, fiindcă fără tine nu se poate, dar ei toți vor să mori încă de cînd te naști.”
”Tu nu vezi că ei nu te mai lasă să faci nimic? Acum, de cînd te-ai întors de la Voluntari, te-au otrăvit în mod gradat, progresiv, te vor otrăvi mai rău.” Nu mai rău, fiindcă mîine voi elimina țigările complet, definitiv. Eu am fumat din cauza torturii, mai ales a otrăvurilor, dar acum voi reuși din nou să mă las. Desigur, pot rămîne celelalte otrăvuri.
”Tu nu înțelegi că e inadmisibil ce fac ei? Te omoară clar cu toții și tu nu ai greșit absolut nimic.”
Da, nu au niciun interes să mă omoare. Da, e adevărat, ei nu pot înțelege.
”Toți gîndesc greșit, tu chiar nu vezi? Toți gîndesc răul, că trebuie să te omoare ca să scape de adevăr și rușine și alte porcării.” Da, e adevărat, nu se pot trezi la realitate.
Un alt exemplu: ”Cînd un om nevinovat e omorît monstruos legea noastră e să păstrăm tăcerea. Prin tăcere ascundem adevărul pe care îl spui tu, cum ar fi un manșon în jurul tău. Ceilalți, cei care nu știu adevărul, continuă să mintă și să te omoare.” Deci minciună e voie să spui? Da. Sînt porci. Nu e nicio lege. ”Da, nu e o lege, e o convenție socială. Toți gîndesc la fel, așa e normal.” Nu e. Mai demult spuneau : ”în societate nu ai voie să spui decît minciuni. În gînd ai voie să spui adevărul. Tu nu știai asta, fiindcă nu percepeai gîndurile lor deloc.” Bine, dar cînd au intrat peste mintea mea, spuneau tot numai minciună.

”nu există nicio posibilitate ca un om care a fost nedreptățit să fie lăsat în viață”

Nu sînt de acord. Poate fi adevărul și dreptatea, absolut sigur nu s-a schimbat nimic din 84 în viața mea. La fel cum cei precum cei de pe facebook sporovăiesc mereu aberații politice, împotriva unui comunism care nu a existat de fapt, după cum chiar ei recunosc, de cu mulți ani înainte să mă nasc eu, fiindcă și atunci numai asta aveau toți în gînd - aberații politice împotriva comunismului. Din anii 70, cînd eram mică, familia mea, dar și restul lumii, din cîte am văzut, numai asta vorbeau - porcării anticomuniste, dar am motive să cred că la fel a fost dinainte de anul 71, la fel cum acum ei neagă aproape orice valoare social-culturală în afară de așa-zisa lor politică - cum am văzut azi de pildă că îi defăimează pe George Călinescu și pe Sadoveanu că s-ar fi dat de partea comunismului. Ei nici nu pot înțelege că există și alte valori, cum ar fi cele religioase, literare, artistice în general etc. Ei rad totul și bagă totul în sacul cu idei ”politice” Comunismul pentru ei e ceva cu care se luptă de 70 de ani, și chipurile spun adevărul contestatar, cînd de fapt atîta amar de vreme au contestat la fel.

”pe tine te torturează ca să îți inhibe creierul ca să se poată simți bine niște porci, fiindcă ei sînt mult mai proști decît tine și nu se pot simți bine dedesubtul tău. Pe tine nu te-a vrut nimeni, toți te-au dat mereu la fund și te-au călcat în picioare, cum a zis taică-tu, mai ales fiindcă tu ai avut mereu dreptate.”

”idioții cred că tu ții pămîntul în gheare și tu de fapt ai fost un om foarte bun și normal.”

”poporul român se autodizolvă, tu ai fost mereu tot ce e e bun și ei nu te vor” ??
”Ei cred într-o iluzie despre tine care nu există decît în mintea lor. Ei continuă să spună minciuni scabroase despre tine. Poporul tău a păcălit o lume întreagă despre tine.” ???

Altul zice invers decît cei dinainte:
”tu nu ai înțeles ce ești. Ei sînt oricum dedesbutul tău, fiindcă ei sînt idioți și tu ești inteligentă. Ei oricum se simt mai bine atunci cînd și tu te simți mai bine, dar nu vor să recunoască asta. Le-a intrat în cap că nu vor să aibă legătură cu tine, că nu vor să depindă ei de tine, deși totul sau mult e legat de tine, prin intelectul tău. Pur și simplu pe tine nu te vor, fără niciun motiv, în timp ce pe altele le-au acceptat. Unii cred că te omoară datorită minciunilor despre tine. Ei nu te torturează ca să se simtă ei mai bine, ci fiindcă sînt ei proști și porci. Pur și simplu le-a intrat în cap, fără niciun motiv, că trebuie să te f_tă, să te batjocorească, să te omoare, ca și cum ar fi astfel mai bine pentru ei.”

”toți vor mușamalizarea întregii chestii și omorîrea ei.” Asta mi-au zis încontinuu din 2007. Au zis mereu că ”trebuie să o omorîm, ca să evităm un scandal monstruos”.
Și cei de pe facebook joacă teatru că aș fi nebună și mă resping de moarte priviți obiectiv situația, voi explica. Ei zic că ”toată lumea joacă teatru că tu ești nebună, de cînd erai copil”
”E un caz clasic de persecuție. Ideile tale bune și frumoase le plac și lor și sînt considerate lucruri bune, atît timp cît ei nu știu că ele provin de la tine, că îți aparțin. Tot ce e de la tine e considerat rău, deși tu ai fost numai ce e bun.” În plus e adevărat că am fost mereu un om modest, repet, chiar dacă în final m-au forțat să spun că am fost perfectă, da am fost. Cîteodată, fiindcă niciodată nu am fost idioată să îmi doresc avere sau glorie, ei insinuau că oamenii mă resping pentru motivele opuse, că adică idioții credeau că eu sînt nebună și scriu de exemplu adevărul despre mine fiindcă mi-aș fi dorit faimă sau glorie, eu, cea care era imposibil să viseze așa ceva, în mod evident. Nu am reușit să mă las d efumat, din cauza căldurii infernale din casă și din cauza izolării.
”tu ești omul cel mai nenorocit din lume și un om sărac toată viața, nu ai cum să ghicești ce cred porcii despre tine.”

”vezi, te chinuiești de aproape 5 săptămîni să faci ceva, orice, și ei toți vor să mori, nu te lasă nimic.” E adevărat, căldura e monstruoasă.

Binecuvîntare: caloriferele sînt aproape reci acum.

Nu are sens să mai spun - ei repetă aceleași lucruri. Acum voi putea în sfîrșit să fac și eu ceva, dacă nu mai dau ei căldură la calorifere.
Ei spun ”Tu nu înțelegi că pentru nimeni nu contează viața ta, sufletul sau aptitudinile tale intelectuale, pentru ei contează numai faptele și ei se simt acuzați și de aceea vor să scape de tine, fiindcă toți au înțeles că au greșit.”
”niciodată omul bun nu contează pe termen lung, cei buni pot avea simpatia altora numai pe termen scurt, în rest oamenii îi respectă numai pe cei răi”
”Ei au aplicat torturi inumane asupra ta și e logic că de aceea ei vor tot timpul să mintă”
Nu sînt de acord.
”Viața unui om nu contează deloc pe lîngă greșelile lor.”
”Tu nu ai reușit să cîștigi simpatia niciunui om toată viața, cei răi în schimb au reușit.”
Bine, dar era imposibil, nu aveam efectiv dreptul la muncă și la studii din 84. Am fost mereu torturată brutal, fizic, niciodată intelectual sau psihic sau spiritual.
Am fost întotdeauna aptă. Pentru diverse lucruri. Dacă ar fi fost aceste drepturi fundamentale, numai atîta ar fi fost de ajuns, totul ar fi fost bine. Nu înțeleg de ce ei nu vor să fie adevărul. E normal că trebuie să fie, voi explica din nou în rezumatul vieții mele, pe care nu m-au lăsat să îl continuu. Dvs. chiar nu vedeți că așa e? E zic mereu că nu, că toți oamenii respectă numai răul și pe cei răi. Că ei nu fac niciodată excepții de la regulă și că e de ajuns faptul că m-au condamnat la psihiatrie la 21 de ani în 92. Ei toți spun mereu ”Unde am ajunge dacă toți ăia băgați la balamuc ar face ca ea?” Nu eu am făcut urît, ci ei.
”trebuia să înțelegi că odată ce ai fost băgată la balamuc trebuie să îți iei adio de la viață.”
”E adevărat că e vorba de sclavie, exact cum spui tu, dar noi nu avem voie să spunem, eventual generațiile următoare, dacă va fi desființată psihiatria vreodată.”

Bine, dar eram un caz individual. ”Medici sînt priviți ca niște Dumnezei pe pămînt, în timp ce tu, în mod monstruos, ești considerată căcat. Medicii nu au voie să recunoască adevărul, unde ai mai văzut tu pacient psihiatric eliberat? Nu știu, poate că au existat totuși.
”ei nu au înțeles că tu ai fost un om perfect normal băgat la balamuc, că problemele tale psihice au existat numai în mintea lor.” Era evident tulburare hormonală sexuală, fără deviere a conduitei, fără minusuri intelectuale, fără probleme afective, absolut sigur fără delir sau idei delirante în mod clar și dovedibil. Ciclul îmi venea fix la 3 săptămîni, dar nu aveam probleme psihice, ci doar eram posedată sexual de la distanță, ceea ce nu era halucinații - adică percepții fără obiect - erau clar vizibile contracțiile uterine la suprafața abdomenului. Trebuiau să spună adevărul, dar oricum psihiatrii nu au vorbit cu mine nici la internări, nici la externări, nimeni nu m-a întrebat nimic. Doar Ionescu psihiatrul, în timpul internării odată. Apoi el a murit. A mai vorbit, dar aiurea, cu mine medicul Căpraru, care m-a tratat mai omenește, dar tot ca și cum eram nebună, deci nu puteam spera să muncesc, să fiu om liber. Restul de 3 psihiatri nu s-au deranjat să vorbească cu mine. Trebuiau să mă trateze pentru tulburare sexuală și să admită că puteam munci și trebuia să am dreptul la studii superioare chiar, să mi se dea adeverință și dreptul legal. După ce problemele sexuale au dispărut acum cîțiva ani, ei au continuat să mă respingă. La multe din internările mele ei au folosit otrava. Odată am reușit să îi spun lui Căpraru că era otravă, dar nici nu s-a interesat clar ce simptome au fost, ce dovezi aveam, cum s-a întîmplat și mi-a dat o pastilă cu ideea aberantă că era antidot, ca și cum eram copil rău și prost, și m-a lăsat singură în rezervă. Unii zic că medicii știu că e vorba de otravă, dar nu au ce face. Alții zic că medicii sînt proști și cred că toate bolile, inclusiv psihice, sînt datorate f_tului și ei nu aveau cum să ghicească că eram otrăvită, mai ales fiindcă fusesem f_tă de un medic și ei cred fără motiv în astfel de cazuri că pacientul e f_t de ceilalți medici pentru a ascunde scandalul, pentru că e pur și simplu sacrificat pentru necesitățile lor fizice, sau din alte motive. Fără să întrebe, chipurile ei cred că omul delirează din cauză că e f_t ! Chiar au zis:
”pe tine te-a f_t dl X și noi am crezut că confrații noștri te-au f_t ca să scape de tine, etc. Aproape toate bolile sînt de la f_t , cum voiai tu ca noi să ghicim că ești otrăvită?”
”e invers. Medicii inteligenți știu că aproape toate bolile, inclusiv psihice, se datorează otrăvurilor, f_tul e doar o chestiune de uzură a organismului”. Dar, și cînd am fost internată cu viroză gravă, unii intrau peste mintea mea cu ideea ”Stomacul e f_t, colecistul e f_t, etc., îți dai seama în ce rahat sîntem dacă cineva ar face investigații? ” ??!

”Balamucul e un fel de închisoare și tu ai fost condamnată la temniță pe viață fără nicio vină.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...